Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
na, nem mintha a moldáv 0:3 nem lenne ugyanolyan megalázó, mint a málta elleni 1:2
Mert volt egy-két jobb meccsünk? Mert megverük az olaszokat?
Ugyan már. Szar van itt, nem fejlõdés. Max. annyi látszódik, hogy Várhidi elõdjeihez képest egy fokkal szebb volt a foci, de ugyanolyan eredménytelen, mint velük és elõtte ...
Tudod mikor volt itt fejlõdés? Amikor az agyonsajnált Csank csapat pótselejtezõt játszott. Bármilyen szarok is voltak, és bármilyen megalázó is volt a zakó, az pl. fejlõdés volt.
De sem utána, sem elõtte nem volt ekkora esélyünk.
A medve nem játék.
Méghozzá tétmeccseken, és nem is ilyen ulibuli meccsen. (Portugália, Olaszország, Svédország)
Meguntam sajnos. Belefáradtam abba, hogy kínoznak a fiúk, azért vagyok a legmérgesebb, hogy nem tudok nem bosszús lenni egy ilyen meccs után, hogy még hiszek néha.
még 2 évig együtt marad ez a keret, lesz egy ütõs keretünk!!sztem ez most a realitás. +mostanában vannak olyan percei a válogatottnak amit öröm nézni.Tegnap is amit Buzsáky mûvelt...😄😄 szal sztem van jövõje ennek a keretnek!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kiváncsi vagyok mikor jönnek majd azzal, hogy az angolok sem jutottak ki ...
A medve nem játék.
Egyébként nem értem az egycsatáros játékot. Fõleg Priskinnel nem. Nem tudja megtartani a labdát, nem használja ki a helyzeteit, még csak jól sem helyezkedik. Várhidi túl sok olasz meccset nézett, ott is inkább a Juventust, ahol azért ugyanezt Trezeguet klasszisokkal jobban oldja meg.
Szóval nem értem a Várhidi féle taktikát.
Na mind1. Remélem senki nem reménykedett abban, hogy komoly változás lesz a közeljövõben, mert az most megint csalatkozott.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És nem érdekel, hogy láttál jobbakat élõben. Azok nem játszhatnak, ez a keret van most, belõlük kell jobbakat csinálni.
És bár sajnálom, hogy potyagóllal lett egyenlítés, és 11-essel 1-2, de ettõl függetlenül szép meccs volt. Én ennek is örülök, hogy volt akció, volt helyzet, volt hajtás, és ami a legfontosabb: két csapat játszott a pályán, nem egy.
Amúgy Várhidi is megmondta, hogy a srácokak a saját klubjaikban kell sokat játszaniuk, megtanulni a helyzetkihasználást, emrt kapkodnak még, és 90 perces játékosokká kell fejlõdniük, nem 10-15-20 perces szakaszosokká.
Egyebkent szerintem 5-6even belul ismet igen elokelo helyen lesz a Magyar valogatott. (Ha igy folytatodik a fejlodes.)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
btw nezem a fiatalok vergodeset 😄 olyan jo latni, hogy kb 10-15 evvel enis ilyen "lelkes" voltam 😄
en mar annyiszor vedtem mar meg ezt a csapatot szoban, eloben haverok, ismerosok elott, hogy mar en szegyenlem magamat hogy ezeket vedtem, komolyan... :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
tõzsér mit keres válogatottban? alig szerez labdát, azokat is elszórja. szerintem Hajnal jól játszott, de nemtudom miért olyan késõn cseréltünk?! 1: tökmindegy h 2-1re vagy 4-1re kapunk ki 2: láthatóan megzavarodtunk smmi ötlet,mozgás nem volt a pályán, az elsõ félidõben aktív szélek a seggükön vették a levegõt. erre Filkort is csak a végén hozza be... Leo meg, pff. nem mondok semmit. a tizi szerintem sajnos tényleg az volt, de a védelmünk tényleg siralmas, Vanczákkal az élen.
az meg nem foci, hogy a második félidõben elõre baszkodjuk a labdát h Priskin tartsa meg és lõjjön gólt. nem ért fel hozzá szinte senki, már ha le tudta fjelni a randa görögök között. miért nem lehet két csatárral játszani :s
na mindegy álmos vagyok, mindenesetre Hajrá Magyarok!
football without ultras is nothing
Hajnal Tomi meg kiábrándítóan focizik nemzeti mezben.. Ennél tõle TÖBB kell!
A gáz az hogy eredmények tekintetében évrõl évre lejjebb vagyunk, valahogy ezen kéne javítani. A 3. kalap meg túl szép álom volt...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Priskin: látni rajta, hogy nem játszik.
Feczesin: el kéne felejteni, nk-i szinten gyenge.
Hajnal: 45 perc alatt látható volt, hogy ma is sovány a játéka és már akkor be kellett volna hozni a Filkort. Meg szerintem a Dárdai azért nem olyan rossz, hogy ne lehetne cserének beválogatni.
Buzsáky: ma bejátszotta magát a válogatottba a Gera helyett. Amelyik jobb formában van, azt kell játszatni. (Addig míg a Gera szinte semmit sem játszik a csapatában, kár erõltetni).
nehari de szerintem meg jogom van mar ahhoz, hogy elegem legyen... -.- es akkor en meg "fiatal" vagyok a majdnem 30 evemmel, es akik meg lattak eloben a jobbakat? szanalom a kobon mostmar tenyleg... -.- htxvm
Az utolsó 2 meccs erõt kell, hogy adjon. Ha így kezdjük majd a következõ selejtezõcsoport meccseit, máris 6-ból 0 pontosok leszünk és az nem olyan rossz eredmény!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ennel lejjebb volt mar? talan nem is...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kikaptunk. Ennyi.
Vicces, hogy van akinek már egy vesztett meccs is elfogadható olyan indokkal hogy: "szépen játszottunk".
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[ szerk. : Kiestek az Angolok, hihetetlen. 😊 ]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Majd ha szereznek egy kis rutint is, akkor azthiszen a helyzetkihasználás is mególdódik majd<#vigyor3>#vigyor3>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Vasko es Tozser is jok voltak. Halmosi es Hajnal nekul nyertunk volna. Kar erte. 😄
#8298: Jaja a Farkast is be kene valogatni. 😄
hihetetlen jól játszottunk, tényleg szívvel-lélekkel küzdöttünk...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Én kitartok a válogatott é Várhidi mellett.....sokra vihetik még....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack