Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
*- nem

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos mi magyarok állandóan elpazarolunk 10-20 évet, mire rájövünk, hogy nagytakarítani kell, ki a férgesével, de végül semmit sem teszünk, csak egy sima szombati takarítást. A végén ugyaúgy ott marad a por, a tacskó által termelt kutyakaki is bent marad a sarokban, aztán más meg fogad egy céget, felszedi a kutyakakit, kigálnyolja az egész kérót, újrafesti a lakását, majd eladja, és az össszegbõl vesz magának egy szép nagy kertesházat, házõrzõkutyának meg nem szerzõdtet egy norvég bohundot, egy németjuhászt vagy más nagytestüt ...

A medve nem játék.

nemtudom hány éves vagy, én 18, de sejtem te ennél több...😊 sajnos nekem ne volt részem a az általad emlitett '98-as témában😊 vagyis volt de, akor még nem igazán voltam benne teljesen a fociban. de ez az EB selejtezõ az elején lett elrontva...szal nemtom néhányan milyen csodára számitottak. Várhidi:"a szerzõdésemben, a követelményekben nem szerepelt az eredményesség..." mint mondtam a fejlõdés sztem kézzel fogható,vagy látható, szóval én még kitartok😊 és várom az ujjabb válogatott meccseket!!
egyet el lehet ismerni, Bozsikhoz képest fejlõdés volt, az a világ szánalma volt az a gárda...
na, nem mintha a moldáv 0:3 nem lenne ugyanolyan megalázó, mint a málta elleni 1:2
a.carkey
Hol van itt fejlõdés? 6. hely hol fejlõdés???? Megelõztük Máltát! Éljen!
Mert volt egy-két jobb meccsünk? Mert megverük az olaszokat?

Ugyan már. Szar van itt, nem fejlõdés. Max. annyi látszódik, hogy Várhidi elõdjeihez képest egy fokkal szebb volt a foci, de ugyanolyan eredménytelen, mint velük és elõtte ...

Tudod mikor volt itt fejlõdés? Amikor az agyonsajnált Csank csapat pótselejtezõt játszott. Bármilyen szarok is voltak, és bármilyen megalázó is volt a zakó, az pl. fejlõdés volt.

De sem utána, sem elõtte nem volt ekkora esélyünk.

A medve nem játék.

Az a baj, hogy '98-ban, amikor én elkezdtem válogatott meccseket nézni is voltak olyan percei a válogatottnak, hogy csak na.
Méghozzá tétmeccseken, és nem is ilyen ulibuli meccsen. (Portugália, Olaszország, Svédország)
Meguntam sajnos. Belefáradtam abba, hogy kínoznak a fiúk, azért vagyok a legmérgesebb, hogy nem tudok nem bosszús lenni egy ilyen meccs után, hogy még hiszek néha.
sztem aki nem látja most a válogatotton a fejlõdést...az ne írjon ide!!!ha
még 2 évig együtt marad ez a keret, lesz egy ütõs keretünk!!sztem ez most a realitás. +mostanában vannak olyan percei a válogatottnak amit öröm nézni.Tegnap is amit Buzsáky mûvelt...😄😄 szal sztem van jövõje ennek a keretnek!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
a.carkey
Ja, remélem valami értelmes kapitányt és MLSZ elnököt hoz nekünk a sors, mert ennél a két faszparasztnál csak jobb jöhet.

Kiváncsi vagyok mikor jönnek majd azzal, hogy az angolok sem jutottak ki ...

A medve nem játék.

Csacsi
Nah visszatért a válogatottunk az elmúlt húsz évben megszokott "teljesítményhez".

Egyébként nem értem az egycsatáros játékot. Fõleg Priskinnel nem. Nem tudja megtartani a labdát, nem használja ki a helyzeteit, még csak jól sem helyezkedik. Várhidi túl sok olasz meccset nézett, ott is inkább a Juventust, ahol azért ugyanezt Trezeguet klasszisokkal jobban oldja meg.

Szóval nem értem a Várhidi féle taktikát.

Na mind1. Remélem senki nem reménykedett abban, hogy komoly változás lesz a közeljövõben, mert az most megint csalatkozott.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Randal
Ha nem tudod felvállalni õket, akkor ne is védd.
És nem érdekel, hogy láttál jobbakat élõben. Azok nem játszhatnak, ez a keret van most, belõlük kell jobbakat csinálni.
És bár sajnálom, hogy potyagóllal lett egyenlítés, és 11-essel 1-2, de ettõl függetlenül szép meccs volt. Én ennek is örülök, hogy volt akció, volt helyzet, volt hajtás, és ami a legfontosabb: két csapat játszott a pályán, nem egy.

Amúgy Várhidi is megmondta, hogy a srácokak a saját klubjaikban kell sokat játszaniuk, megtanulni a helyzetkihasználást, emrt kapkodnak még, és 90 perces játékosokká kell fejlõdniük, nem 10-15-20 perces szakaszosokká.

Nem. En azt mondtam ha mar ennyire nem erdekel, mit foglalkozol vele? Engem se izgat marha a kezilabdasok mit csinalnak, de nem megyek kezilabdas forumra, nem beszelgetek kezilabdasokkkal es nem is nezek kezilabdat. 😄

Egyebkent szerintem 5-6even belul ismet igen elokelo helyen lesz a Magyar valogatott. (Ha igy folytatodik a fejlodes.)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Lammer
sajnos a negativ velemeny is velemeny... nem tudtam, hogy ide csak omlengeni lehet jarni :p

btw nezem a fiatalok vergodeset 😄 olyan jo latni, hogy kb 10-15 evvel enis ilyen "lelkes" voltam 😄
en mar annyiszor vedtem mar meg ezt a csapatot szoban, eloben haverok, ismerosok elott, hogy mar en szegyenlem magamat hogy ezeket vedtem, komolyan... :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

32ezer ember, kurvajó volt, mondjuk az egységes igazi szurkolás hiányzik, de azért így sem lehetett rossz játszani.
tõzsér mit keres válogatottban? alig szerez labdát, azokat is elszórja. szerintem Hajnal jól játszott, de nemtudom miért olyan késõn cseréltünk?! 1: tökmindegy h 2-1re vagy 4-1re kapunk ki 2: láthatóan megzavarodtunk smmi ötlet,mozgás nem volt a pályán, az elsõ félidõben aktív szélek a seggükön vették a levegõt. erre Filkort is csak a végén hozza be... Leo meg, pff. nem mondok semmit. a tizi szerintem sajnos tényleg az volt, de a védelmünk tényleg siralmas, Vanczákkal az élen.
az meg nem foci, hogy a második félidõben elõre baszkodjuk a labdát h Priskin tartsa meg és lõjjön gólt. nem ért fel hozzá szinte senki, már ha le tudta fjelni a randa görögök között. miért nem lehet két csatárral játszani :s

na mindegy álmos vagyok, mindenesetre Hajrá Magyarok!

football without ultras is nothing

Ne haragudj meg de ha eleged van miert jossz ide? 😊

galmat
Na most értem haza a stadionból. Kikaptunk. És akkor mi van? A mi válogatottunk klasszisokkal jobb volt ma a görögöknél, és ha 1 két falábú nyomorékot kiraknak a csapatból akkor igenis lesz esélyünk kicsit több a következõ selejtezõsorozatban. Számora értehetlen mit töketlenkedik leandro mester itt ennél a csapatnál. Takarodjon vissza braziíliába vagy mittom én, elég ha debrecenig megy. VÁRHIDI ÚR FILKOR ATTILLÁT A KEZDÕBE RAKJA MÁR BE!!! Halmosit is gyorsan felejtsük el, helyette jó lesz jövõre Huszti.
Hajnal Tomi meg kiábrándítóan focizik nemzeti mezben.. Ennél tõle TÖBB kell!
A gáz az hogy eredmények tekintetében évrõl évre lejjebb vagyunk, valahogy ezen kéne javítani. A 3. kalap meg túl szép álom volt...

torrente
Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy nemzetközileg is jó nevû edzõ mit hozna ki ebbõl a válogatottból? Egy Rehagel biztosan masszív középcsapatot tudna csinálni.

Kit--Kat
Akkor ne nézd és nem fog fájni<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

torrente
Fülöp: 2 meccs, 3-4 potyagól. Ennyit még a Király sem bakizott.
Priskin: látni rajta, hogy nem játszik.
Feczesin: el kéne felejteni, nk-i szinten gyenge.
Hajnal: 45 perc alatt látható volt, hogy ma is sovány a játéka és már akkor be kellett volna hozni a Filkort. Meg szerintem a Dárdai azért nem olyan rossz, hogy ne lehetne cserének beválogatni.
Buzsáky: ma bejátszotta magát a válogatottba a Gera helyett. Amelyik jobb formában van, azt kell játszatni. (Addig míg a Gera szinte semmit sem játszik a csapatában, kár erõltetni).

Lammer
-.-

nehari de szerintem meg jogom van mar ahhoz, hogy elegem legyen... -.- es akkor en meg "fiatal" vagyok a majdnem 30 evemmel, es akik meg lattak eloben a jobbakat? szanalom a kobon mostmar tenyleg... -.- htxvm

torrente
Nem, még soha. De nézzük pozitívan, mert különben kapunk a turbómagyar honfitársainktól. Megelõztünk egy csapatot (Máltát)!!

Az utolsó 2 meccs erõt kell, hogy adjon. Ha így kezdjük majd a következõ selejtezõcsoport meccseit, máris 6-ból 0 pontosok leszünk és az nem olyan rossz eredmény!

Kit--Kat
szerintem ezt máshol...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lammer
na! 6ikok lettunk! SZUPER! <#eljen>
ennel lejjebb volt mar? talan nem is...

Egyetertek. Izgatottan varom a kovetkezo szezont, ami sajna jo sokara lesz. 😄

LasDen
pár hónapja én is ezt mondtam és akkor sokaknak nem tetszett a dolog...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Nyílvánvaló, hogy nem jó kikapni. S az is nyílvánvaló, hogyha a játékot nem vesszük figyelembe csak a tabellára nézünk kiábrándító a helyzetünk. De idõközben mégiscsak látszik újra az akarás és a legfontosabb : Küzdés a hazáért! Mattheust is azétr favorizáltam mert lehet, hogy akkor abban az idõben nem a legtechnikásabb játékosokból állt a keret de annyira tudta õket ösztönözni, hogy ezzel egész jól kompenzálta a dolgokat. Bozsikról ne ejtsünk szót, se elképzelés, se akarás, csak a rehab. Mostmár abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a játékosaink ügyesek, képzettek, és még akarnak is. Nekik a címeres mez nem egy a sok közül! Ezt ne felejtsétek el.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

rooney8
Ennél a csapatnál elfogadható

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Ja sajna. Én angol druker vok, de ez azért nagyon égés. Az angolok nem jutnak ki az eb-re, tiszta gáz :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

NeoMaN
Hát igen, lehet dícsérni a fiúkat, hogy ígymegúgyderekasan küzdöttek, jól játszottak stbstb...

Kikaptunk. Ennyi.

Vicces, hogy van akinek már egy vesztett meccs is elfogadható olyan indokkal hogy: "szépen játszottunk".

Kaplan
Ki bizony. Õk sem lesznek ott a kontinens viadalon.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Punker
kiestek ez komoly? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kaplan
Igen, talán ez az egyetlen dolog amibe beleköthetek. Otthon, egy csatáros játék. Nagyon kevés. Inkább legyen egy stabil 4-4-2 két felfutó középpályással amibõl tudunk egy 4-2-2-2t is kialakítani támadáskor.

[ szerk. : Kiestek az Angolok, hihetetlen. 😊 ]

Talan Halmosival kicsit tul szigoru voltam, de azert az nem mondanam h azt nyujtotta amit kellett volna. 😊 Egyebkent tetszett a jatek, abszolut pozitivan tekintek ennek a csapatnak a jovojere. Priskin jo elol, de sajnos egyedul van, en a 2tamados jatekot favorizalnam, a tamadoinknak minel hamarabb bele kell szokniuk a jatekba mert a helyzetkihasznalas (még mindig) gyatra. Buzsaky, khmm egy tamado futballistanak ilyen szellemben kell palyara lepni, abszolut dicseret illeti. Filkort kene minel tobbszor jatszatni, szokja a jatekot nagyon jol lesz o ott jobboldalon. 😊

Kaplan
Ebben annyiban nem értek egyet, hogy Halmosi nem volt nagy nulla. A feladatát megoldotta, labdákat osztogatott ki a szélre, cselezett, lendületet adott. Viszont úgy a 70. perc környékén elfáradt. Buzsáky támadó szelleme és a hozzá társult játék inteligencia magával ragadott. Sokszor úgy éreztem, hogy egyedül csak õ akar támadni. Nem hibáztatom azért, hogy néha elrúgdosott lasztikat. Nem volt beinduló ember az esetek 60%-ban. Priskin lassú, nem igazán ügyes. Feczesint jobban favorizálnám. Vass egyértelmûen nyerõ ember. Harcossága és labdaszerzõ képessége emeli ki õt a csapat egyik legjobbjává. Vaskó is egész ügyes, csak õ is lassú, sokszor lemarad az emberrõl a tizenegyest is az õ nyakába varrnám. Eszméletlenül lemaradt a pici Gekasról. Szélesi ügyes volt, nagyobb hibát nem láttam. Vanczák az öngólja ellenére ugyancsak jól játszott de a következõkben több lendületet várnék el tõle.

Punker
jaja rutin kérdése a dolog, alakul ez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gunnersboy
nos megnéztem énis a meccset, és örömmel tudom leirni hogy volt olyan periódus a meccsen amikor lejátszottuk a görögöket, sajnos a helyzetkihasználással van baj, de ha ilyen játékkal, egy ilyen ellenfél ellen ÍGY kapunk ki, akkor én mindig elégedett leszek a fiukkal.
Majd ha szereznek egy kis rutint is, akkor azthiszen a helyzetkihasználás is mególdódik majd<#vigyor3>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

TifosoJuventino
Egyetértek, teljes mértékben!

CUORI BIANCONERI

rooney8
Hát erre csak azt tudom mondani hogy SZÉP VOLT FIÚK!! Attol függetlenül hogy kikaptunk nagyon jól játszottak. Na meg ha az a faszkalap partjelzõ nem inti be a lest akkor lehet hogy 2-1 vagy többre is nyerhettünk volna.

Halmosi, Hajnal egy nagy 0 helyettuk Filkor es Dzsudzsak 100x jobb valasztas lett volna. Vanczaktol feltem, be is bakizott egyet olyan magyar modra, de a merkozes vegere elegge megjavult. Vass es Juhasz ismet qva jok voltak, eszmeletlenul nagy szukseg van rajuk. Buzsaky-nak nagyon jo napja volt, de ez a tamadoszellem az egesz tamadosortol minimum elvarhato volna.
Vasko es Tozser is jok voltak. Halmosi es Hajnal nekul nyertunk volna. Kar erte. 😄

#8298: Jaja a Farkast is be kene valogatni. 😄

miki36
és fiatalokból van még bõven tartalékunk😊 pl. Stieber, Hrepka, Németh és Simon, Farkas Balázs, Szalai, és még sorolhatnám😊
hihetetlen jól játszottunk, tényleg szívvel-lélekkel küzdöttünk...
SZÉP VOLT FIÚK!!!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Gregorius
A kalap majdnem mindegy. A selejtezõ arról szól, hogy a csoportban mindenkinél jobbnak kell lenni. Így is, úgy is. Hajrá fiúk!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Kaplan
Én is teljes mértékben támogatom Várhidi Pétert. Szimpatikus, tudása is a helyén van, jól tudja a többieket motiválni. Egyelõre a legmegfelelõbb választás erre a posztra.

Fabio Capello
Jól játszottunk, én örülök hogy fejlõdik legalább a válogatott... Az egy más kérdés hogy egy bugyuta öngóllal és egy mûeséssel kaptunk ki... Hajrá magyarok!!

LasDen
hát holnap megin jönnek az 'okosok' ezrei akik leírják, leszólják és eltapossák a válogatottat mert megin kikaptak, de azt hiszem ilyen játék után nem szégyen kikapni.....végig partiban voltunk és ha ezek a játékosok mondjuk 3 évvel idõsebbek és tapasztaltabbak, akkor sztem a helyzetek többségét gólra tudtuk volna váltani....
Én kitartok a válogatott é Várhidi mellett.....sokra vihetik még....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Hát ez van. Ennyi a különbség jelenleg a két csapat között a mostani meccss alapján. A legbosszantóbb, hogy most minden bizonnyal búcsút inthetünk a harmadik kalapnak és válogatott meccsünk is csak jövõre lesz pedig ezeket a fiúkat élvezet nézni. Ügyesek, akarnak, van szívük és akaratuk. A helyzetkihasználással van baj, akár meg is nyerhettük volna a meccset. Hajnal a KSC-ben lehet, hogy klasszis teljesítményt nyújt de itt eltûnik a mezõnyben, most inkább a Buzsáky-Gera szervezõ középpályás duo-t favorizálnám.

laca133
kiváncsi vagyok mennyi divat drukker lessz most 😄DD
Gregorius
<#nyes>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

LasDen
meg kellett adni, de azért a gyerek szépen rájátszott..... 😄

vakon gépelek én is 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mocsok Zeusz, ezeknek újabban megint segít, mint az EB-n...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack