Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
A skót bíró, meg a mostani bíró esete hasonló.
Nagy balszerencse, de semmiképpen sem olyan dolog ami miatt vereséget kellene szenvedni. Persze ez egy tapasztaltabb gárdára áll, mert a török meccsen tapasztaltabb gárda esetében a döntetlen valószínû lett volna, vagy az 1-2 gólos vereség.
Itt pedig mondhatni, majdnem egy szokványos dologról van szó, amit rengetegszer elkövetnek a bírók.
És még a hülye FIFA vagy mittomén milyen elnök se akarja a lesjelzõ labdát vagy mit. biztos azért mert akkor Henry nem tudna lesbõl befutni és gólt lõni😊

Ezek az újítások ilyen az ilyen szintû mérkõzéseken kötelezõknek kellene hogy legyenek.

Itt az van, hogy mieza 6. hely?

Ráadásul Bozsik keze miatt is lettünk 6.-ok, pl. Máltát ütni kellett volna. + az átállás Várhidire+ a ,,török" bíró... 4. helyet megérdemehettük volna legalább kis szerencsével

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gratulálok

még nem lehet tudni

hát te egy csodálatos állatvagy.

Firerock
tudja valaki hogy mikro lessz a következõ hazai válogatott meccsünk?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Randal
Ki mondta, hogy mondtam? Kértem.
A médiának nem hiszek, tehát rohadtul nem érdekelt a csinadratta. A meccseket néztem.
A régi dicsfény odalett, de nem abból kellene táplálkozni.
Tduod mindig a váltás a nehéz, mindig az a nehéz, hogy esélyt adjunk valaminek. Én hiszek bennük, esélyt adok, hadd tehessem már meg, hogy esetleg a saját hibámból tanulok.

Visszatérve a meccsre:
Voltak hibák, nem kicsik, nem kevés, de ezt mindenki elmondta itt is a fórumon, én is jópárszor, de mint mondtam, nem ezért támogatom a csapatot. Ha másik csapat lenne én se szurkolnék nekik. ÉN MIATTUK SZURKOLOK. Nekik adok esélyt.

Való igaz, hogy Hajnal eléggé szar szabadrúgásokat csinált, Tõzsér feleslegesen szabálytalankodott.
Hajnal most nem volt valami fényes, de pl. Vass, Buzsáky és Vanczák az egyetlen hibájától eltekintve remekelt, a többiek úgyszintén.

Másrészt amit Várhidi is mondott abban kell fejlõdniük: nem 10-15-20 perces etapokban játszani, hanem 90. perces játékosokká válni, nem kapkodni, hanem a helyzeteket kihasználni és támadni, támadni, támadni, mert rengetegszer volt 1-2 ember elöl.

Vicces, bizonyos szempontból ugyanúgy van nálunk mint az angoloknál😊
Itt az van, hogy mieza 6. hely? ott meg mieza 3. hely ???

Csak ott vérprofi, rutinos öreg rókák játszottak, ahol edzõ gond van, itt meg a játékosok rutintalanok még annyira, hogy szerintem az edzõ munkája néha meg se látszik.

De mint mondtam, ezeket az embereket kedvelem, úgy mint mások is és kapnak esélyt a legközelebbi menetre is. Ott viszont már nem lesz megbocsátás hidd el, senki részérõl se. És ezt õk is tudják.
Addig viszont támogatjuk õket.

Kaplan:
Nem lehetetlen de meg kell próbálni, hajtani kell érte. Legalább lássuk az akarást és a játékot.
Szerintem ha megtanulják normálisabban kihasználni a helyzetet, akkor jó ellenfelek lesznek. Nem szabad leengedniük mint a moldávok és a görögök esetében. Mert uyge abból lett a baj. De helyzetük volt ezután is, nem kevés, csak ugye az a sokat emlegetett fránya helyzetkihasználás nem megy még nekik😊

Kaplan
Apropó, most hétvégn lesz a 2010-es Dél Afrika világbajnokság selejtezõ sorsolása? Engem most már ez foglalkoztat nagyon, én úgy gondolom minél minõségibb ellenfelet kapunk annál több hasznunk fog származni belõle. Hisz valljuk be akármelyik csoportban nehéz sõt lehetetlen lenne elérni a továbbjutást érõ elsõ helyet, szóval inkább olyanok mögé szoruljunk akiktõl sokat lehet tanulni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zeus89
en csak annyit mondanak, hogy

England OUT .... ROMANIA IN .... FORZA ROMANIA !!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

[Jakuza]
Randal te kinek kepzeled magad, hogy megmondod, hova irhatunk vagy sem ?
Nem tetszik az igazsag ? Ettol meg az marad, ha tetszik neked, ha nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Csasza mi nem karogo varjuk vagyunk, hanem realisan nezzuk a dolgokat es nem ajultunk el a nagy csinadrattatol, amit a Mediaban a Gyarfas es hozza hasonlo partfogok lattatni akarnak velunk.
Nincs mirol aradozni, nincs mitol mennybe emelni senkit.
A realitas az, hogy sehol nem vagyunk es aki latja a kulfoldi merkozeseket nap mint nap a sportadokon az osszetudja hasonlitani a jelenlegi allapotunkkkal.
A regi dicsfeny megfakult, odalett.
A kornyezo regio csapatai is fenyevekkel elottunk jarnak, tehat meg a penztelensegre se lehet rafogni.
MAr odajutottunk, hogy a nevesincs csapatokkal kell megkuzdenunk es mar tobbszor megesik, hogy mar azok is megalazo vereseget mernek rank.
Ezek a tenyek. Lehet rozsaszin felhoben uszni, de az nem valtoztat meg egy Maltai vereseget, egy meretes zakot Moldaviatol.
Nincs "ha", nincs "mi lenne", nincs semmi elorelepes, csak hatra jelenleg.
A klubokban tartoznak a jatekosokra, a gyerekeiket feltik a szulok es nem engedik ki egy bajnokira,libalegelo kinezetu palyaink vannak es merhetetlenul penzsovar vezetok, akik csak a zsebuket nezik, semmit nem torodve a labdarugassal.
Lehet megcafolni, nem pedig szemelyeskedni, mast ocsarolni es ures frazisokat hajtogatni, ha valaki realisan kezeli a helyzetet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kaplan
Nem tudom mi a faszt sírtok, egy pont és megvan a negyedik hely. Na és akkor mi a rákos tetves fasz van? Negyedik hely, hûha.. Továbbjutottunk vele? Nem. Hát akkor meg... Az meg, hogy elesett. Menjél le te a pályára, csináld jobban és akkor azt mondom igazad van barátom. De egyelõre Buzsáky volt az az ember akin látszott is, hogy teljes mértékben meg akarja köszönni a mi Petink bizalmát. Mindenképp hagyni kell Várhidit tovább dolgozni, ha megerõsödünk bal oldalt Husztival, ha Dzsudzsi PSVben továbbfejlõdik és ha hulló csillag Hajnal barátunk a válogatottban nem csak alibizik akkor bizony ütõképes válogatottunk lehet a következõ 1-2 évtõl számítva.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hétbõl hatodikok lettünk. Ezek után miért legyek pozitív??

1986 óta eredménytelen csapatépítés zajlik...

Ez olyan mintha az egyetemen te mindent tudnál mégis midnen tárgyból megbunkál vagy kettesed lenne...

Randal
Jakuza: Igen mond meg, ha olyan okos vagy hogy tudod mit kell tenni.
És te is Grenzjager. Hajrá gyerekek, elõ a tudománnyal.
Vagy ha csak siránkozni tudtok akkor légyszi hagyjátok el ezt a fórumot.
Igen, ez egy Hajrá Várhidi, hajrá Fiúk topik lett, akik adnak nekik esélyt. Még egy évet biztosan, de lehet hogy kettõt.
Ha akkor sincs eredmény úgyis mennek.

Grenzjager: láttad te egyáltalán a moldávokat játszani, vagy csak szövegelsz az eredmény láttán?

Kár hogy itt nem lehet tiltani adott felhasználók hozzászólását. Az ilyen negatív embereket meg se látnám.

Rajtatok kívül itt mindenki tudja, hogy féltávnál lett átvéve az edzõség, hogy fiatal a csapat, tapasztalatlanok és ezért lett ez az eredmény. Viszont tehetségesek, van bennük akarerõ, jobb külföldi klubboknál edzik õket, ott játszhatnak és szereti õket a közönség.

Ezért kapnak a szurkolók többségétõl még esélyt, mert látnak bennük fantáziát. De mint mondtam, legközelebb az elvárás min. a 3.-4. hely.
Addigra fejlõdnek annyit, hogy tudják hozni.

ha károgó varjúnak vagytok itt és csak fikázódni tudtok akkor nemérte mien írtok ide, ezzel van tele a topik, fikázással

ugylátom, hogy a banner-ba az van kiírva, hogy Hajrá Magyarok, ha ti ezt nem érzitek át akkor nem értem miért kell ide írni?

azt sem értem miért baj ha mások optimisták és nem lenézõ szemmel néznek egy meccset, pl Buzsáky sem a saját lábában esett el hanem megcsúszott de mondjuk neked ez hiába mondnom, mert szarok a magyarok és kész...

annyira szánalmas vagy nemtudom, szar érzés, hogy bejönne egy szurkoló ide a topikba és olvasna 1-2 hsz-t és csak a ti mocskolódásaitokkal van tele a topik

csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni, tovább nem kívánom ecsetleni, mert ennek a topiknak nem ez a lényege, hanem, hogy budítsuk a válogatottat és nem teszek az érveim ellen

remélem a továbbiakban nem lesz majd módotok szindi a csapatot mert jól játszunk és nyerünk habár ti úgy is találtok valamit

term. ez nem csak rád vonatkozik csak a te hsz-d volt nálam a legfelûl

[Jakuza]
Hat ezt a Maltat igy latatlanban is azt mondom haza kuldenek jo par rugott gollal.

a.carkey
De mivel sohasem tudjuk meg, így tök fölösleges errõl beszélni.

A medve nem játék.

a.carkey
Bazzeg! Te ne beszélj már hülyeséget pls! Méghogy szétverné! Azok lehet, hogy nem futottak annyit mint a maiak (bár a 6-3-at és az 1954-es döntõt végignézve dehogynem), pár perc bénultság után simán szarrá vernék nemcsak egy ratyi kiscsapatot, hanem bármelyik nagyot.

A medve nem játék.

Azért a svédek elleni, ahol azzal bizonyos "fuckin' goal"'-lal kaptunk ki szintén izgi volt a lothar-korból. Én azt érzem hogy egyre lejebb és lejebb csúszik a magyar foci, mert lehet h elemeiben itt-ott ugyan van némi javulás, de az összkép és eredmény tekintetében semmi fejlõdés.

Tehát vannaka tök uccsók: Liechtenstein, Andorra, San Marino és tsi.
Aztán jön Magyarország, Luxemburggal egy szinten.... ennyi, ez a baj

Firerock
Voltam a meccsen.NAGYON JÓ VOLT😊
életemben elõször voltam ilyen "komoly" meccsen de megyek máskor is.
aki kinnvolt!Ti hol ültetek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[Jakuza]
Marmint az az okos foci, amikor nem tud valaki beadni egy szogletet ?
Vagy az hogy trukkozni akar a szogletzaszlonal es elesik a sajat lababan ?
Vagy az hogy kikap 2-1re ? Okosan vesztettunk akkor most ? <#hehe>
Biztos kapunk az eszert a Fifatol erte egy pontot.
Elmondom idegenben a Franciak ellen jobban jatszottunk, vagy itthon az Argentinok,Svedek vagy a real ellen.

Jobbak voltak. Azon a meccsen mindenkepp. És? Lesz*rom! Azt a meccset kiveve egyre jobban szorakozok a valogatott meccseken. Erzem hogy van ertelme szurkolni, megnyerhetoek a meccsek. Ezt meg Matthausnal se ereztem.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szórakoztató, okos futball 7. hely, és a kisinyoviak is jobbak nálunk.... Lennénk inkább rossz focival harmadikok...

de a tény tény marad:

eredmény: 0
csapatépítés: 0

Matthaust nagyon birtam, de meg vele se lattam ilyen szorakoztato es okos futballt. Errol ennyit.
Ja a jatekosok mindenhol tobbet kapnak a kelletenel.. De a szponzorok fizetik oket, mert a foci nagyon nepszeru sportag. Ne takarozz mar a fizetessel, ez egy ilyen sport. A sportolok amugy is igen jol keresnek.

Bazzeg ne beszelj mar hulyesegeket. Ha puskasek ma jatszanak egy kis csapat is szetverne oket. 😄 A foci evrol evre valtozik, egyre lenduletesebb, gyorsabb es a jatekosok is egyre profibbak. Mostanra mar egy szar csapat is van olyan technikas mint egy jo csapat. Fejben dolnek el a meccsek es persze b*szott nagy szerencse is kell.
A helyezesrol, szegyen gyalazat igaz, de ez a selejtezo csoport mar a bozsikkal elment, azota pedig csapatepites folyik. Ne gondold mar h egy fiatal csapat rogton csodat tesz. A moldavokat meg kellett volna verni, de bukta volt. Ez van, ilyen a foci.
Termeszetesen a kovetkezo szezonban mar nem lehetlesz talanozni, aki nem jatszik ugy ahogy kell menjen a pics*ba! Es hagys mar a francba az eredmenyt hogy hol allunk, nem az a lenyeg most! Lattad a meccset? Jol szorakoztal? En igen. Fiuk beleadtak mindent? Javareszt igen.

[Jakuza]
Randal lol. En mondjam meg kik legyenek a jatekosok es az edzo ?
En csak azt tudom megmondani mit kellene tenni, hogy a labdarugasunk jo legyen.
Az olyan csurhet amilyen a Kisteleki es bandaja el kellene zavarni.
mattheust beken kellett volna hagyni es akkor most nem itt tartanank.
A jatekosoktol megkovetelni a teljesitmenyt, mind a merkozeseken, mind pedig az edzeseken.
Nem pedig tobb szazezres fizetest adni a semmitteveseikert.
Nem teljesitesz? Jo rendben, akkor nincs penz, nincs auto,nincs lakas.
Vegre elkezdeni az esszeru utanpotlas nevelest jo es neves szakemberekkel. A tobb evtizede az NB-Iben a kispadokat koptato kokler edzoket elzavarni. Megoldani azt, hogy nem a nev alapjan valogassak be a csapatokba a jatekosokat, nem azt nezve ki fia, ki borja vagy kinek a kedvence,a jatektudast eloterbe helyezve.
A labdarugoklubokat levalasztani a tobbi szakosztalyrol. A palyak koruli allapotokat normalizalni, hogy a mindenki bekesen es ne gyomorideggel tudjon merkozesre jarni.
Ez az alapja mindennek. Es meg valami ami fontos, epesszel es tisztan latni a dolgokat, nem elfogultan a masik fel velemenyet is meghallgatva.
Olyan emberekre semmi szukseg, aki megmondja a masik velemenyere azt reagalja, hogy mert mashogy latod, nem hianyzol a nezoterrol.

<#confused><#confused>

Szánalom ez a várhidi-cashteleki brigád, 6. hely, a kisinyoviak is beelõznek minket, ezek a meg verik a mellüket..... hányadék az egész...

Hol éltek ti? Simán hozni a 3. helyet? Pont 3 jobb képességû csapat van nálunk a csoportban. Persze ettõl még meg lehetett volna akár a tovább jutás is...
Ettõl még valóban szégyen a 6. helyen végezni ez nem kétséges!
Viszont a fanyalgástól nem lesz jobb, nem jut elõrébb a válogatott.
Ez az ember anyag áll most rendelkezésre kb. Vagy be érnek vagy nem!
Nekünk reménykedni és persze szurkolni kell!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Randal
Csacsi, Jakuza, a.carkey: Jók az elvárásaitok, csak nem mostanra. Majd jövõre. Ha akkor nem teljesítik ez van. De most folyamatosan cserélgessük az embereket?

Akkor kérem szépen, mondjátok meg hogy ki legyen az edzõ és kik a játékosok. Hajrá.

Amúgy még jó, hogy nem mi döntjük el mi lesz.
Nem fogtok hiányozni senkinek se a meccsekrõl.

a.carkey
A 3. helyet simán kellett VOLNA hozni, nem a 6. helyen végezni, mert az is jó ...

A medve nem játék.

[Jakuza]
Honnan meritsenek, ha nem a multbol ?
Mi az hogy ne emlegesd nekik es nem nezem a multat? A peldakepeikbol tudnak erot meriteni csak,akikre hasonlitani szeretnenek, ami motivalhatja oket.
Eleg volt mar a jovobe mutogatasbol, a jelenben elunk, annak kell megfelelni.
A jelen pedig lehangolo, szanalmas es kiabrandito.
6. helyezes egy olyan csoportban ahol legalabb a 3. helyert kellene versenyben lenni. 12 merkozesen 11 gol, amiben Malta es tovabbi ketto nem olyan eros csapat szerepel.
Mi ez ha nem blama ?

Csacsi
"De a következõ lehetõséget megérdemlik, mert igenis szépen játszottak és elégedett vagyok velük, a rengeteg hiba ellenére amit elkövettek."

Majd legyél elégedett a fiaddal, aki bár szépen teljesített, de mégis megbukott az éretségin.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Randal
A vezetés valóban szar, de szerencsére a játékosok nem itthon játszanak.
Én csak az olaszok óta kapcsolódtam be a válogatott életébe és ami meccseket láttam abból ezt szûrtem le.
Nem vártam csodát, nem vártam jobb helyezést. Moldávokat meg kellett volna verni, de a fiúk arccal játszottak az elején aztán szétcsúsztak. Gondolom tanultak belõle.
Meg azért ne feledjük már el, hogy a moldávok edzõje se piskóta, plusz lehet hogy csak az orosz bajnokságban játszik a többsége, de ott állandóan, valszeg.
Ezeknek a srácoknak marha kevés még a rutinjuk, és hiába szeretem õket, nem hinném hogy õk lesznek azok akik véghezviszik a tervet, hanem a következõ generáció.
A török meccs nem csak a bírón ment el, hanem a srácok is összeestek. Vesztettünk volna akkor is ha nem csúsznak sét, de nem ennyivel.

És mégvalami. Nem nézek hátra, hogy mi volt, mert nem érdekel. Azt nézem, hogy most mi van, mibõl lehet válogatni és mit lehet belõle kihozni.

ha szeretsz múltba révedni, tegyed, de ne emlegesd. Szerinted ezeknek a fiúknak hogy esik ha állandóan a múltat emlegetik elõttük? Szerinted nem tudják, hogy (még) nem érnek annyit? Baszki, szerinted melyik focista akar ilyen embereknek válogatott mezbe játszani? Senki!

Õk fogták magukat, felhúzták, bevállalták és teszik a dolgokat. Tudják hogy alakulhatott volna jobban is, de ez lett belõle. Hidd, mint már mondtam, legközelebb egy ilyen zakó után, a közvélemény is elfelejti õket. De a következõ lehetõséget megérdemlik, mert igenis szépen játszottak és elégedett vagyok velük, a rengeteg hiba ellenére amit elkövettek.
Bizalmat szavazok nekik, mert fejlõdhetnek és el is várom tõlük.

[Jakuza]
Pontosan.
De ami a legnagyobb baj, hogy Magyarorszag az igergetesek orszaga lett a jovobe mutatva, valamint itt mindenki a rosszrol megmagyarazza, hogy minden a legnagyobb rendben, meg ha nem is igaz amit allit.
De epeszu ember tudja, hogy a tettek es a tenyek minositenek mindenkit, nem pedig a "majd jo lesz". Ezt teszik itt mar jo 25 eve es egyre rosszabb.

a.carkey
Puskásékat max. megpróbálnák a mostaniak szétfutni, de aztán rájönnének erre Puskásék, és szétpasszolnák az egész gárdát egy hetessel.

És itt nem csoda várásról van szó baszki, de 6. hely??? Csak Máltát megelõzve? Itt meg elõrelépésrõl és szép játékról irogatunk??? Ez nem Amerika, hogy a 6. helyrõl is be lehet kerülni a play offba!

Amíg ez a vezetés van, tehetsz ide akárkit, ez a banda nem fog megtanulni focizni. Mert tudnak játszani, érzik a labdát, de képtelenek 90+10 percen át odakoncentrálva focizni.

Felõlem játszanak szarul, bekkeljenek 90 percig, de nyerjék már meg a Moldávia, és a Málta elleni meccseket itthon+idegenben, valamint döntetlenezzenek legalább idegenben a törökök, a norvégok és a görögök ellen! Na ez siker lenne, elõrelépés, és még szeretni is lehetne õket, mert végig sanszuk lenne kijutni. De így? Az ok, hogy a török meccs a bírón ment el, de a többi nem. Olyan ez, mint amikor Gyepes mintha ellenünk focizott volna több meccsen át.

Lothar sem tett csodát, de tényleg volt reménynek látszó tárgy. Most mi van? 6. hely. Gyönyörû!

A medve nem játék.

A gorogok nem jatszottak felgozzel. Azt jatszottak amit mindig is. Kibekkeltek, elol passzolgattak es ha kicsit megingott az ellen, tamadtak egyet. Egy igen jo es magabiztos gorog valogatottat lattunk tegnap. Es igen nagyon elvezetes volt a meccs, jol szorakoztam. Az angol meccset nem lattam, lehet jo volt, de az angolokat annyira utalom hogy lese sz*rom mi van veluk a sajat hazam valogatottja viszont erdekel.

Ha en lennek az edzo megint kapnanak egy jonagy seggberugast a fiuk, mert soxor hibaztakm ami siman elkerulheto lett volna egy kis koncentracioval.
A Leo sracot nem akarom megbantani, de nem valogatott jatekos gyorsba felejteni kellene. Hajnalt kuldenem a sarokba gondolkozzon el azon mit tett (azaz mit nem). Buzsaky-nak meg ne szalljon el a feje, minden merkozesen ezt szeretnem latni tole. Tozser kicsit kevesebb ellenfel rugdosas kellene es pontosabb emelesek. Ja es dolgozzon ossze kicsit jobban a Vassal.
Fuloppel nem volt bajom, hibazott egyet megint de sajnos a kapussors ilyen. Nagyon nehez egy egesz meccsen fejben ott lenni. Azert bravurja is volt.
Szelesi megfelelo volt, azert bodnart szeretnem mar viszontlatni a jobboldalon.
Vasko maradhat.
Juhasz nagyon fontos tag, nelkule a csapat meghalt. 😄
Vass szintugy.
Priskin jo lesz, jol helyezkedik. Mar csak egy kis rutin hianyzik.
Halmositol tobbet vartam.
Filkort-Buzsaky-Gera nehez eldonteni melyiuk menjen a kezdobe..
Dzsudzsak lenduletessege nagyon kell baloldalra.
Feczesin is jolesz. Ket tamados jatekot akarok. 😄
Ezenkivul a Farkas gyereknek is lehetoseget kellene adni.

Egyenlore a valogatott legjobb tagjai szerintem a kovetkezok:
Vass
Juhasz
Dzsudzsak
Huszti

[Jakuza]
Hany evesek vagytok ?
Es meg hisztek a mesekben ? 😄DDDDDD
Szalljatok mar le a foldre es kezeljetek helyen a dolgokat a tenyek es eredmenyek tukreben.
Amig a vezetes ilyen es ilyen allapotok vannak a labdarugasunkban, kar eredmenyt varni.
Majd ha kifizetik a jatekosokat idoben, majd ha nem libalegelokon jatszanak,majd ha gyerekkorukben megtanitjak passzolni,futni es labdat lekezelni.
Majd ha nem fizetik tul oket a mai Magyar allapotokhoz kepest es elvarjak, hogy a teljesitmeny hatarozza meg a fizetesuket, majd akkor lehet valami de addig marad a Sport csatorna nezese, ahol lelehet szurni, milyen messze is vagyunk attol, hogy sikeresek legyunk.

Ott a gond, hogy nem a helyén kezeltek dolgokat! Jelenleg ennyit tudunk, ebbõl kell kiindulni! Igenis küzdöttek, helyenként kifejezeetten jól játszottak, ennek kell örülni! Attól, hogy nyavajogtok, még nem fog változni semmi! Unalmas már ez az állandó negatív kisugárzás és károgás! Magatokkal csesztek ki, mert olyan magasra teszitek a lécet, hogy így soha semminek nem fogtok tudni örülni! Emlékszem az Olasz meccs után is volt olyan aki azzal jött, hogy ne örüljetek, mert 10 meccsbõl 9 szer kikaptunk volna az Olaszoktól! Az Angol drukkereknek okuk van károgni, nyavajogni, hisztizni! Ilyen játékosálománnyal nem kijutni elég gáz! Majd, ha posztonként legalább 3-4 egyformán magasan képzett, folyamatosan játékban lévõ játékosunk lesz, akkor lehetnek elvárásaink! Addig annak kell örülni ami van, mert a jelenlegi teljesítmény is (nem a tabella, hanem a mutatott játék) messze erõn felüli!

www.smart-bus.hu

na, azért azt be kell látni, hogy jó iramú meccs volt a tegnapi...
csak fáj, hogy a görögök félgõzzel is jobbak voltak:\
Randal
Láttam azt is. Jó meccs volt, csak közünk nem volt hozzá.
Emezt mégis jobb volt nézni.

a.carkey: Más emberek játszottak akkor és most.
Küldenéd most Puskásékat a pályára, vagy azokat akiket akarsz lemosnák õket.

Most ezek az emberek vannak és bennük kell bízni. Ha nem akarsz rendben, de azt csendben tedd, magadban. Mert sokaknak már abból van elege, hogy ebben az országban az emberek állandóan csak fanyalognak és a csodát várják.

Csoda nem lesz, de ezek a srácok hajtanak. Fiatalok és hibáztak jópárszor. Hidd el, legközelebb ugyanezt mi se nézzük el nekik és ezt õk is tudják.

"Szar helyen végeztek idén" Mikor nem végeznek jó helyen?
Még mindíg ennyi a véleményem <#levele>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csacsi
"Szar helyen végeztek idén, ez van. Nem vártam EB-selejtezõ helyezést, csak jó focit, amit azért megkaptam pl. tegnap is."

Jó focit akkor láttál volna ha például az Anglia Horvátország meccset nézted volna 😄

Nah az jó meccs volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
Tudod hányszor hallottam már ezt? Kb. ugyanannyiszor ahányszor leírták.

Bennem még él a 90es vébé elõtti szakértõi nyilatkozat, hogy ez most olyan csoport, hogy ki lehet és kell jutni. Ha innen nem jutunk ki, akkor soha többé nem fogunk kijutni! Erre tessék:

1.Spain 8 6 1 1 20- 3 13
2.Rep. of Ireland 8 5 2 1 10- 2 12
3.Hungary 8 2 4 2 8-12 8
4.Northern Ireland 8 2 1 5 6-12 5
5.Malta 8 0 2 6 3-18 2

A medve nem játék.

Randal
Ne is várj semmit, de ne károgj. Képzeld én emg az elmúlt 15-20 évben nem néztem focit, se külföldit se magyart. Illetve láttam egyet-kettõt. És képzeld, ezeket a srácokat öröm volt nézni.
Szar helyen végeztek idén, ez van. Nem vártam EB-selejtezõ helyezést, csak jó focit, amit azért megkaptam pl. tegnap is.
Igaz, ezek után remélem hogy jobb eredményeket produkálnak, de ehhez a saját csapatuknál is játszaniuk kell folyamatosan.
Én hiszek Várhidinek és hiszek a srácokban.
Én és a többi ember megszavazzuk a bizalmat nekik, ti meg légyszi menjetek a sarokba duzzogni meg fanyalogni. 😊

Ezúton köszönet minden fanyalgónak!
Ne nézzetek válogatott meccsett és légyszi ne kommentezzetek, mert nem érdekeltek😊

Lehet, de ne neked legyen igazad!

Besz
"Most van némi remény, hogy ezek a fiatalok a jövõben eredményt is tudnak produkálni!"

Ha meg nem, akkor majd mindenki azt mondja: uh, ezek már öregek, nem tudnak semmit, ettõl már nem lesznek jobbak sose. Fiatalítani kell... (és a kör kezdõdik elõröl)

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Csacsi
Én nem várom a következõ selejtezõ sorozatot. Legalább nem érnek majd újabb csalódások. Én már lassan 15 éve nem várok semmit a válogatottól, így nem keseredek el, hogy ilyen az eredmény.

Már kicsit több mint 20 éve szurkolok a csapatunknak! Sajnos rossz idõben születtem mert mire észbe kaptam, nekem már csak a 6:0 jutott illetve elötte a Vidi siker 😊
Akik most fanyalognak azoknak csak annyit tudok mondani, hogy volt már ennél kilátástanalabb is a helyzet! Most van némi remény, hogy ezek a fiatalok a jövõben eredményt is tudnak produkálni!
Azt ugye mondanom se kell, hogy a szurkolóra nem csak akkor van szükség ha vilégbajnok a csapat! A Legjobbnak könnyû szurkolni....
Részemrõl kiváncsian várom a követklezõ selejtezõ sorozatot!

Punker
mégis mi a f@szt vártatok amúgy? a kócos legalább elismerte hogy 0-ról próbál csapatot építeni, és kezd is alakulni a banda csak rutin kell még, de azt meg nem lehet csinálni ahoz játszani kell és jön magától.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"