Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is mekkora röhej volt, hogy õ bejelentette szívesen elvállalná a bayern vezetését... JÓ VAN!Én meg bejelentem szívesen lennék uefa elnök...és akkor ki nem sz... le...
Matyikám jobb lesz inkább a saját karriereddel törõdni, úgyhogy KUSSS!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
egyébként ezt erõsen kétségbe vonom.bicskeivel ezellen a görög válogatott ellen egy sima négyest szoptunk volna úgy,hogy közünk nem lett volna a meccshez.a Liechtensteini x még a moldávoktól kapott hármasnál is nagyobb szégyen volt.tudjátok,"féltünk a kudarctól"
ReaL MaDRid x siempre
egyébként nemsokára itt a next generation,akik azért top játékosok(!) is lehetnek.ez nem vicc,a tehetségük megvan.ráadásul ezzel a kerettel nekem semmi bajom,csak annyi a bajom,hogy néhány poszton nincs megfelelõ pótlás,viszont középpályára a szélekre meg túltengés van 😊
ReaL MaDRid x siempre
A medve nem játék.
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint az Európa-bajnoki selejtezõk kudarca után a honi futball irányítóinak és a szövetségi kapitánynak is le kell mondania.
"A magyar válogatott hatodik lett az egyik leggyengébb selejtezõcsoportban, története során soha nem szerepelt ilyen rosszul. Ez olyan katasztrófa, amely után mindenkinek, akinek köze volt ehhez a szégyenhez, azonnal távoznia kell" - mondta a szakember az MTI-nek. "Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakult a helyzet, de én már két évvel ezelõtt megmondtam, hogy a magyar szövetség új vezetése Kisteleki István elnökkel és az elnökséggel nem a futballért dolgozik, nem hozzátesz, hanem kivenni akar belõle. Törvényszerû volt a nemzeti csapat kudarca és az sem véletlen, hogy a magyar-horvát Európa-bajnoki pályázat egyetlen szavazatot sem kapott. A futball nem egy bonyolult dolog. Aki sokat és jól dolgozik, az élvezheti annak a megérdemelt gyümölcsét, aki csak beszél és nem csinál semmit, az pedig megkapja méltó büntetését."
A német válogatottal játékosként 1990-ben világbajnok tréner hozzátette: a magyar szövetség (MLSZ) és a kapitány félrevezette a közvéleményt.
"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdõdött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetõséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tõzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt elõször kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz, fölötte pedig keselyûként köröznek az elnökségi tagok, akik igyekeznek a szemétdombból kihalászni a nekik hasznos darabokat, de semmit sem tesznek az újjáépítésért. Szomorú vagyok, mert a játékosok és a szurkolók nem ezt érdemlik, de amíg nem kerül egy új, tisztességes vezetés az MLSZ élére, addig a magyar futball sem lép elõre. Nálam nem fordulhatott volna elõ, hogy 3-0-ra kikapunk Moldovában. Ha mégis megesett volna ez a szégyen, akkor én gyalog küldtem volna haza a játékosokat. Mi is szenvedtünk vereséget, játszottunk rosszul, de irányításom alatt egyszer sem alázták meg a magyar válogatottat."
Matthäus 2004. február 18. és 2005. december 18. között volt szövetségi kapitány, irányításával a magyar válogatott 11-szer nyert, 14 vereséget szenvedett és háromszor játszott döntetlent.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Málta még Bozsiknál volt, köze nincs már a mostani csapathoz. Mellesleg Görögökkel, törökökkel, lengyelekkel pariban voltunk, Várhidi legalább talán elért valami változást. És mégha az MLSZ brigádja tökéletessé válna csoda folytán (álmodok), ezzel a játékoskerettel csak nagy bravúr árán juthatnánk ki az elkövetkezendõ 8 évben világversenyre...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
Az a baj veletek, hogy kovetkezetlenek vagytok, egyszer ezt mondjatok egyszer azt.
Mind ahogy a szovetseg is az, kovetkezetlen. Olvassatok vissza a hozzaszolasaitokat a Norveg,Moldav merkozes utan.
Aztan vonjatok le a konzekvenciat
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
""Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakult a helyzet, de én már két évvel ezelõtt megmondtam, hogy a magyar szövetség új vezetése Kisteleki István elnökkel és az elnökséggel nem a futballért dolgozik, nem hozzátesz, hanem kivenni akar belõle. Törvényszerû volt a nemzeti csapat kudarca és az sem véletlen, hogy a magyar-horvát Európa-bajnoki pályázat egyetlen szavazatot sem kapott. A futball nem egy bonyolult dolog. Aki sokat és jól dolgozik, az élvezheti annak a megérdemelt gyümölcsét, aki csak beszél és nem csinál semmit, az pedig megkapja méltó büntetését."
"[azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdõdött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetõséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tõzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt elõször kerettag, (ide sorolhatjuk, Hajnalt es Gerat is)többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz, fölötte pedig keselyûként köröznek az elnökségi tagok, akik igyekeznek a szemétdombból kihalászni a nekik hasznos darabokat, de semmit sem tesznek az újjáépítésért. Szomorú vagyok, mert a játékosok és a szurkolók nem ezt érdemlik, de amíg nem kerül egy új, tisztességes vezetés az MLSZ élére, addig a magyar futball sem lép elõre. Nálam nem fordulhatott volna elõ, hogy 3-0-ra kikapunk Moldovában. Ha mégis megesett volna ez a szégyen, akkor én gyalog küldtem volna haza a játékosokat. Mi is szenvedtünk vereséget, játszottunk rosszul, de irányításom alatt egyszer sem alázták meg a magyar válogatottat."
Nemetorszaggal,Franciaorszaggal,Braziliaval,Argentinaval,Real Madriddal,Romaniaval,Kinaval,Walessel,Szlovakiaval,Gorogorszaggal,Mexikoval es meg par csapattal.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A 2. kalaptól viszont már nem olyan vészes. Ott van pár számunkra is verhetõ gárda.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vagy esetleg jöhetnének az ukránok, horvátok, csehek stb. stb.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
[ szerk. : Félreértés ne essék, én sem szeretem Kistulokit és a bandáját, én a csapatot becsülöm nagyon. ]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kisteleki csak a szekre palyazott az elso eveben egyetlen egy baratsagos merkozest nem jatszottunk.
Ez naluk a munka es az, hogy a valogatott elorebb lephessen.
Nem kell hozza csak egy kis esz, hogy ilyen csoportban annyi eselyunk lenne, ami egyenlo a 0-val.
Amugy valoban felesleges tippelgetni, es felteteles modban beszelni, mert a mai tenyek szerint, ott tartunk, hogy az elso harom kalapbol sorsolt ellenfel ellen 0 pont, 2-16os golkulonbseg, es blama Maltatol.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Németország
Anglia
Dánia
Magyarország
Szlovénia
Észtország
Van egy sanda sejtesem.
FORZA INTER!