Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(No offence, baratilag nyilatkoztam.) 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
En a tenyekrol beszelek, te meg rolam 😄DDDD
Te beszelsz itt velemenynyilvanitasrol, mikozben kijelented ",és nem csak fikázni tudok valamit". Pedig semmi mast nem csinalsz.
Ja es Megye I. Az micsoda ? Edzes 2szer egy heten ? Onnan aztan megtudod allapitani. En meg a Ferencvarosban nevelkedtem valogatott labdarugok ellen jatszottam. Olyanokkal, akik meg 6:0-ra lealaztak a Torokoket idegenben. Szoval nekem ne peldalozzal a megye I.-el, ahol meg a palya is egy libalegelohoz hasonlit es alig van edzes egy heten. (Persze te mindjart jonni fogsz, hogy napi 2x2 oraban edzetek 😄)
Szoval nekem ne akard megmagyarazni, hogy mi zajlik a labdarugasban.
Igen es terelsz en szamokat a tenyeket irom le, hogy mennyit fut egy jatekos idehaza es kulfoldon,hogy miota nem nyert hazai palyan a valogatott a vilagranglistan a 30. helyen belul elhelyezkedo csapatok ellen tetmerkozesen(Nos te tudod mikor volt 1985 ? Akkor nyert a Magyar valogatott utoljara tetmerkozesen hazai palyan, nagyobb csapat ellen ugyanis 86ban itthon kikaptunk Hollandiatol es a Brazil merkozes az baratsagos volt)
Mit csinalnak az edzesen, mi tortenik a labdarugas kornyezeteben.
Ezek a tenyek. Meg az,hogy kikapunk Maltatol,Moldaviatol es hasonlo csapatoktol mar. Vagy nem igy van ? Cafold meg oket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
en is itt elek, enis magyar vagyok(sokan le turbomagyaroznak amugy)... .... de ezek a focistanak nevezett amatorok qrvara ne kepviseljenek engem, mert ez serto amit ezek muvelnek a magyarsagra nezve, enyhen... egetik a "hirnevunket" (mar ami maradt) -.-
meg lehet nezni a kezilabdat, vizilabdat(csakhogy labdas jatekoknal maradjunk)... az embernek dagad a melle a 2 sportagtol...
namindegy... :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ReaL MaDRid x siempre
ezt meg úgy mondtad,mintha állandóan így lenne.nem tudom,hogy ebbõl mennyi igaz,de még itt,megye 1-ben sem így mûködik a dolog...
nem tudom,hogy egyetlen pozitív jelzõt is használtál-e már itt a válogatott topikjában,melynek bannerében ott figyel a "hajrá magyarok" és nem pedig a "sz@rok vagyunk" felirat...
ReaL MaDRid x siempre
és hogy én terelek?most itt folyamatosan te csináltad ezt,így persze,hogy nem tudunk vitázni a dologról...
de ahogy olvasgatom a mondandódat folyamatosan csak a sajátodét hajtogatod,olykor olyan dolgokat is felhozol,aminek ehhez semmi köze,amit meg sem említettünk,tehát te már így zsigerbõl nyomod a vesszõparipáidat.ennyire azért nem kéne...
"Lehet papolnod a Magyar vagyok nekunk ez jutott demagog marhasagokat."
ezt meg félreértelmezted,vagy szándékosan forgatod ki a szavaimat?
sehol nem mondtam ilyet,hogy magyarok vagyunk,és ez jutott nekünk.én azt mondtam,hogy most ez van,nincs értelme a múlton rágódni.
és most nem azért,de mégis csak itt élek,mégis csak magyar vagyok és ezek a fiúk mégis csak minket képviselnek,légy szíves,engedd már meg nekem,hogy ne legyen minden második szavam rájuk nézve sértõ...köszönöm.(amit te ugye valóságos ünneplésként fogalmaztál meg,holott ilyenrõl szó sincs,de ezt már leírtam,azt hittem,hogy sikerült megérteni)
ReaL MaDRid x siempre
Amugy elmeselem milyen viszonyok vannak itthon es amiert itt tartunk ahol. (Sajat tapasztalat, nem kitalacio)
A jatekosok edzesen ultiznak, alapozaskor csak a fiatalok futnak, az idosebbek elcsaljak az edzest, vagy raszolnak a fiatalokra, hogy ne fussanak , mert megszivatjak oket. Nem mintha nem szivatnak oket alapbol, hiszen nekik kell a merkozesere az idosebbek taskait cipelni vagy a cipoiket kiboxolni. LOL Nem veletlen, hogy a Magyar labdarugok alkata a kozelebe se er a kulfoldon jatszokehoz kepest, mert az edzesmunkajuk a negyede. Mert eredmeny : 3.5-4km-ert fut egy jatekos tetmerkozesen itthon, mig kint korulbelul 12-t.Amikor kikerulnek beilleszkedesi problemajuk van, mert nem birjak a terhelest.
Es akkor az osszefonodasok, az edzok kedvencei jatszanak, meg akkor is ha tehetsegtelenek. Egy csomo tehetseges jatekos meg a kispadra se kerul . Ezen kellene valtoztatni, nem az edzoket valtogatni a valogatott kispadjan, mert amig ez van a palyainkon johet ide barmilyen edzo.
Hofit idezve: Nem futnak a focistak. Tudjak miert vagyunk ennyire jok a vizilabdaban ? Mert aki nem uszik, az belefullad.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a TOKOM televan mar az igergetesekkel nekem is... ugyanaz megy "kicsiben" mint "nagyban"...
...
...
komolyan mondom olyanok, mint "az a 6 milka barom" akinek ha labara taposnak meg mosolyog is hozza... <#eljen>#eljen>
Magyarazkodni azt tudtok. Peldaul te is, csak hat a makacs tenyekkel vitatkozni olyan mint szembeszelben pisalni.
Edzobuktato merkozes, nagymellennyel mentunk ki,szemet csalo biro ?
Nem sok ez kicsit a magyarazkodasbol ?
Meg hogy felhozza valaki pl a Vaduz merkozest ? Joember azok kutyauto amatorok es mi a nagy profik vagyunk. Allitolag. Ja es meg valami mennyi ilyen merkozest soroljak fel ? Malta esetleg ? De par idei eredmenyt is hozzalehet fuzni meg, hiszen csapataink az elso fordulokban elvereztek es nem neves ellenfelektol.
Amugy visszaterve azokra a Vaduzi sracokra, munkaido utan a labdarugas szeretete miatt jatszanak.
A mieink meg nagykepuen vedelnek az edzotaborbol elszokve, vagy megtagadjak a valogatottban szereplest faradtsagra hivatkozva, vagy a kulfoldi klubcsapatukat eloterbe helyezve. Akkor most kik a profik ?
Nem fonak a helyzet ?
Lehet papolnod a Magyar vagyok nekunk ez jutott demagog marhasagokat.
Ket lehetoseg van tudod, vagy magyarazkodni, ahogy te teszed rafogva az idojarasra, a rossz kedelyallapotra a vesztes merkozeseket, ami sorozatos nem csak veletlen kisiklasok, vagy megszakadni az edzesen, hogy minnel jobb legyen valaki es megmutatni tetmerkozesen, amikor kell.
Szoval megint nem latok toled semmi erveket, vagy cafolatokat az altalam leirtakra, (gondolom mert megcafolhatatlanok szamodra) csak a tapsikoljunk hurrahangulatkeltest a nagy semmire es a terelest. Ja es persze a sokat hallott igergetest, hogy majd.
Meg valami ralatasod lehet hogy van a dologra es a szart is szereted, de en maradok az inyencsegeknel,mert az elvezheto es nem kell eroszakkal beletuszkolni magaba az embernek.
Persze izlesek es pofonok. De majd erre egyszer rajossz, amikor egy Magyar bajnokin korbenezel es egyedul talalod magad az egesz lelaton, mert mar senki sem kivancsi erre a "profi" jatekra, amit mi uzunk.
Szoval ha jo valami annak orulni kell, ha meg nem akkor lehet fanyalogni. Ez a dolgok rendje. Az intoert senki se varjon el otthon dicseretet.
FORZA INTER!
én elhiszem,SÕT TUDOM,hogy a mostani válogatott pics@füst a 20-25 évvel ezelõttihez képest,de most ellen tudsz mit csinálni? nem sokat,de hát mégis csak magyarok vagyunk,annyi azért legyen már bennünk,hogy szorítunk a válogatottnak,akármilyen szarok is...és persze,negatív kritika kell,de hogy csak az???
ReaL MaDRid x siempre
de miért jó az,ha állandóan csak összehansonlítgat az ember? az már elmúlt,el kell felejteni,a múlton rágódni sosem jó,mindig elõre kell nézni.
és nem tudom,hogy miért lovagolsz állandóan az újpest-vadúzon,amikor az egy edzõbuktató meccs volt,magyarán direkt kaptak ki.
a moldávia ellen 3-0-ás meccs egyszerûen nagymellény volt,és jól megruháztak bennünket,oké,de ilyen még a futballhatalmak válogatottjainál is elõfordul.
és egyébként is,a kérdésem nem arra vonatkozott,hogy most szerinted milyen is a válogatott.
a kérdést azért tettem fel,mert még nem nagyon láttam tõled pozitív írásokat,ami a válogatottat illeti,meg olyan sok lelkesedést sem láttam még tõled.
a bannerben ott a szöveg: hajrá magyarok. tõled még nem sok ilyet hallottam itt.
ReaL MaDRid x siempre
Nem attol lesz teny az igazsag, hogy szereti e az ember vagy sem, ha nem elfogult. Marpedig kozel negyed evszazada a Magyar labdarugas csak tengodik.
Abban is biztos vagyok tobb Magyar labdarugo merkozest lattam mar mint te.
Kettos rangadokra is emlekszem, ahol 50-60ezer nezo volt.Meg arra is hogy megtudtunk verni barkit, ha kijott a lepes tetmerkozesen is.
Angol es hasonlo elcsapatokat vertek el Magyar klubcsapatok.
Te mit latsz ma ? Semmit, de annak nagyon orultok, mert nincs semmi osszehasonlitasi alapotok. Pango, ures lelatok, lehuto vezetok es sporolora se hasonlito labdarugok.
Miert is kellene orulnom ? Talan annak, hogy egy Ujpestet elver egy Vaduz ? Vagy annak, hogy egy Magyar valogatott sima harmast kap Moldaviaban ?
Koszi, de en ennek nem orulok es nem is akarom elhinni azt, amit elakarnak mar 20 eve hitetni a szurkolokkal, hogy kozel jarunk a kilabalashoz. Csak tenykent kozlom az utobbi 20 evben egyszer sem nyertunk hazai palyan tetmerkozesen olyan csapat ellen, aki a vilagranglista 20-30. helyen belul szerepelt.
Persze a vezetok beszelni azt tudnak, hogy utanpotlasneveles,rendfentartas,stadionepites es rendezett viszonyok kellenek. Na es persze nem utolso sorban rendesen edzo jatekosok.
20 eve mast sem hallunk, de tettet azt meg egyszer sem lattunk egyiktol sem. (Ez alol csak Bozoky volt kivetel, persze ot gyorsan kicsinaltak)
Jo pelda a Ferencvarosi botrany amikor a Debrecen vezetoedzojet lerugdaltak a szurkolok.
2 hetig igergettek biztonsagot , meg fut fat. Azota is igergetnek, mint eddig barmikor, barmilyen kerdesben.
Szoval igergetni konnyu, mint a 2. hely megszerzese a selejtezocsoportunkban, meg mielott megtortent volna a sorsolas.
Most pedig kezdhetsz vitatkozni a tenyekkel, csak tekints ki a szemellenzo mogul.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csak az a kerdes, hogy eltudja e valaki viselni vagy pedig ugy tesz mintha minden rendben lenne es bedol mindefele demagog magyarazatoknak. Ez az igazi butasag. A tenyek pedig a fajdalmas valosagot tukrozik.
Nem valtozott semmi. Semmivel nem tartunk elorebb mint eddig. Sot...
Erre semmi magyarázata sem lehet a Várhidinek, tehát húzás, valamint a többi produkciója is harmatgyenge, ehhez nem kell Várhidi, ezt akkor tizedéért megcsinálja egy BLSZ II-es edzõ is, uccsóelõtti hely ?? mekkora ciki...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Marpedig en nem fogok tapsikolni mint te es a foldhoz verni a nagy semmire a hatsom. be kell ismerni ami szar az szar, nem pedig illatos kolniviz.
Az meg engem kutyat nem erdekel, hanyszor hallottad vagy, olvastad.
Senki sem kotelez arra, hogy elolvasd. Nem kell elolvasni es kesz, viszont nem te leszel itt a cenzura, aki megmondja, hogy az elegedetlensegemnek hangot adhatok vagy sem.
FORZA INTER!
mert nem csapol az eredmenytelenseghez? -.-
Max az elso negyedeben. Amugy mar szamtalanszor leirtam, hogy mennyire volt eredmenyes.(Várhidi: 3 gy.- 0 d.- 5 v.; otthon: 3-0-1; idegen: 0-0-4 (gk: 0:12!!!); összesen 37,5 % teljesitmeny) A gyozelmek pedig Malta,Moldova,Bosznia-M mind hazai palyan.
Szoval o ugyanolyan ludas, mint az elotte levo kapitany.
Raadasul nem kicsit morbid a helyzet.
Ha jol emlekszem pont Varhidi volt az aki hude megmondta a magaet Mattheusrol pontosan ugyanilyen helyzetben.
Marpedig ha kritikusok akarunk maradni es fene mod fel volt akkor haborodva, akkor lehetne magaval szemben is kritikus.
Amugy is egy bab, aki benyal csontig, aki latta a DUNA TVben a nyilatkozatat, hogy vedte az MLSZ-t es a Kistelekit, az letudta szurni a tanulsagot.
De legalabb most megkapjatok, majd szepen meg valasztjak ujra es ujabb 2 evig a posztjan maradhat a Kisteleki es a kompaniaja.
Aztan majd jolkirohognek mindenkit a hata mogott, hogy csontot dobtak a kutyaknak, ok meg vihetik a nagy zsakmanyt tovabbra is el.
Ti meg oromkodtok, hogy de jo maradt VP, de kozben a babjatekosai ugyanott maradnak a helyukon es ugyanugy fogjak droton rangatni mint eddig, amit o nyugodtan fog turni, mint egy bolhas eb, aki pitizik egy genygoc gazdanak egy kenyermorzsaert, akitol max verest kap es semmi egyebet.
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke ezt azok után jelentette ki, hogy az eredeti terveknek megfelelõen szombaton délelõtt telefonon beszélt Bölöni Lászlóval, akirõl kijelentette: változatlanul õ az elsõ számú jelöltje a Bozsik Péter október 26-iki lemondása miatt megüresedett szakvezetõi posztra.
(Nemzeti SPort, 2006. november.11)
....azóta akkor nem sok minden változott...
Jobban örülnék amúgy ha Várhidi maradna és Cashteleki tûnne el...
Bölöni felrázná a válogatottat, de õt nem lehetne pórázon rángatni mint a Várhidit.
Amúgy vmi tipikus balkáni edzésmodort képviselõ tréner ráférne a csapatra.
www.smart-bus.hu
elnézést szeretnék kérni,#8737 rávilágított az igazságra.
ReaL MaDRid x siempre
viszont sajnálom,hogy politika megy a topikban,egyrészt,nem ide tartozik,másrészt meg tiltott itt az sg-n a pol...
és trianonnak semmi köze az egészhez,ha vki romániában született,az román állampolgár,de attól még persze,vallhatja magát magyarnak,ez a nemzeti identitás: mindenki az,aminek vallja magát.
de Bölöni mégsem kéne,max akkor,ha Várhidinek lefõ,mindenesetre lehet szapulni,azért mégiscsak látványos a javulás,az más kérdés,hogy Lothar jobb volt,és hogy nem kellett volna elküldeni...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
www.smart-bus.hu