Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
dzsudzsák huszti vass buzsáky gera
így lenne 3-4 támadó szellemû kp, meg egy védekezõ...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
www.smart-bus.hu
FORZA INTER!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Utóbbi találkozóval kapcsolatban, amelyen a FIFA világranglistáját tavaly október óta vezetõ sztáregyüttes lesz az ellenfél, a tárgyalások keddrõl szerdáravirradó éjszaka zárultak le, kedvezõ eredménnyel.
Az év egyik slágereseményének ígérkezõ mérkõzés részleteirõl hamarosan sajtótájékoztatón számolnak be a szervezõk.
A FIFA-rangsorban 10. helyezett és a június 7-én kezdõdõ Európa-bajnokságra készülõ Horvátország vendégszereplése úgy került "képbe", hogy Brüsszelbõl az az információ érkezett, hogy - sajtójelentések szerint tévés jogviták miatt - az EU nem rendezi meg azt a tornát, amelyen a magyar és a vendéglátó belga csapat a világbajnok olaszokkal, valamint a vb-ezüstérmes franciákkal mérkõzött volna.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
valamelyikre ki kéne menni 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nehéz ellenfelek várnak a felkészülés során a nemzeti csapatra. Elõbb Cipruson Szlovákia és Szlovénia lesz az ellenfél, majd a Ferencvárossal méri össze tudását a válogatott, de az igazi erõpróbák májustól kezdõdnek. Belgiumban a legutóbbi világbajnoki döntõ két résztvevõje, Olaszország és Franciaország vár a Várhidi-legénységre, nyáron pedig elõbb az argentin együttessel, majd az FC Barcelonával néznek farkasszemet Budapesten Magyarország legjobbjai.
A kapitány azt is elmondta, volt „B-terve” is arra az esetre, ha mást neveznek ki. Az MLSZ megbízásából tanulmányutakra utazhatott volna nyelvtanulással egybekötve, illetve több ajánlata is volt Svájcból és Törökországból.
FORZA INTER!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mellesleg árul Tomcat is ilyen áthúzott Che Guevara-fejes pólót, van is, gondolom abba is belekötnél "pár sör után"...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mindegy, ilyeneken nem fogok vitatkozni.
Inkább visszakerestem a képet.

Nos én ebbõl indultam ki, a fent leírtakból szerinted kiderül, hogy a képen nem szerepel Che Guevara? Ha már ilyen értetlen lennék, kérlek magyarázd már el, hogy ebben mi a vicces?
www.smart-bus.hu
Ki mondta, hogy a képen Che Guevara van?
Csak azt a képet vette valaki alapul és rákopírozta Várhidinak a fejét. És szerintem (meg mások szerint is) poénosan néz ki.
www.smart-bus.hu