Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
köszi!

gercse
Sport1 17:30

scs17
Nem tudja vki, melyik csatorna fogja közvetíteni a Magyarország-Szlovákia meccset?

Szerintem Gerát föl kéne tolni csatárnak Priskin mellé, támadó kp-ba Hajnal, két szélen Huszti és Dzsudzsák (szerintem tudnának õk jobb oldalon is játszani, legfeljebb meccs közben cserélgetnének) védekezõ kp-s Vass Ádám, + 4 védõ. Szerintem akkor lenne hatékony az 1 csatáros játék ha mondjuk egy Van Nistelroy lenne elõl.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Na igen... Priskin csapatot válthatna, ha nem fér be... õ azért jó lenne... 😊)

www.smart-bus.hu

Kaplan
Már csak a csatárunkat kéne megtalálni... 😄DDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én 4-1-4-1-es felállást használnék, ahol védekezzõ kp Vass, elõtte a 4 kp pedig balról: Huszti-Dzsudzsák-Hajnal-Gera

www.smart-bus.hu

Kaplan
Igaz, hogy mindkettõ szeret felfutni, de látod Dzsudzsákra, gyakorlatilag a PSV meccs második félidejében már csak védekezõ feladatot bíztak. Cserélgethetnék a sorosokat idõnként, és így még pihenni is lenne ideje annak aki jobban elfáradt. Én azt mondom nem engethetnénk meg magunkat azt a luxust, hogy két ilyen bal lábas játékost ne szerepeltessünk egy csapatba. Égetõ szükségünk van a minél erõsebb támadó játékra ha már a védekezésünk hagy némi kívánni valót maga után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kraawz
szerintem kevés lenne a 3 kp,és nincs 3 jó csatárunk

dzsudzsák huszti vass buzsáky gera
így lenne 3-4 támadó szellemû kp, meg egy védekezõ...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fõleg, hogy normális balhátvédünk sincs, érdekesen nézne ki a baloldalunk! 😊) Átjáróház lenne... 😊)

www.smart-bus.hu

gercse
de mindketten szeretnek felfutni, nem? egymás nyakába lihegni meg fölösleges, nem beszélve arról, hogy a középpálya többi tagjára meg így sok feladat hárulna...

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

FORZA INTER!

Kaplan
Arra még nem gondoltatok, hogy a 4-3-3as rendszerben megoldható, hogy mindkettõ egy oldalon legyen? 😊 Huszti bal szélsõ középpályás, Dzsudzsák bal szélsõ támadó. Ez lenne a legoptimálisabb választás.

gercse
na az jó, mert mindketten jó játékosok, jó formában

miki36
elvileg megoldható hogy mindketten játszanak egyszerre, Dzsudzsák bemehet irányítónak, Huszti meg marad a szélen

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gercse
Dzsudzsák és Huszti egy poszton játszanak, nem?
kiv. leszek, ki fog játszani a csapatban

banok
Löwön kívül változás nem történt. nem is baj.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Megváltozott, jól alakult az A-válogatott májusvégi-június elejei programja. Május 31-én, szombaton Horvátországgal, június 4-én, szerdán Argentínával játszunk barátságos mérkõzést Budapesten.

Utóbbi találkozóval kapcsolatban, amelyen a FIFA világranglistáját tavaly október óta vezetõ sztáregyüttes lesz az ellenfél, a tárgyalások keddrõl szerdáravirradó éjszaka zárultak le, kedvezõ eredménnyel.
Az év egyik slágereseményének ígérkezõ mérkõzés részleteirõl hamarosan sajtótájékoztatón számolnak be a szervezõk.

A FIFA-rangsorban 10. helyezett és a június 7-én kezdõdõ Európa-bajnokságra készülõ Horvátország vendégszereplése úgy került "képbe", hogy Brüsszelbõl az az információ érkezett, hogy - sajtójelentések szerint tévés jogviták miatt - az EU nem rendezi meg azt a tornát, amelyen a magyar és a vendéglátó belga csapat a világbajnok olaszokkal, valamint a vb-ezüstérmes franciákkal mérkõzött volna.

FORZA INTER!

gercse
aha

Huszti visszajött ugye?

<#eljen>

FORZA INTER!

kraawz
argentína .. barcelona

valamelyikre ki kéne menni 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

<#eljen> Tímárra már nagyon kiváncsi vagyok

pepsifoci.hu - Várhidi Péter a Zalai Hírlapnak adott interjújában beszélt a kérdésrõl, és elmondta, a Plymouth-ban szereplõ Tímár Krisztián, valamint az Ausztriában légióskodó Orosz Péter nála tagja lett volna bõ keretnek, olyan név viszont nincs a listán, akit nem szívesen látott volna az összetartáson. A két kimaradt labdarúgót utólag mindenképpen behívja a kapitány, a csúszás miatt azonban klubjaik már nem kötelesek elengedni õket az edzõtáborba.

Nehéz ellenfelek várnak a felkészülés során a nemzeti csapatra. Elõbb Cipruson Szlovákia és Szlovénia lesz az ellenfél, majd a Ferencvárossal méri össze tudását a válogatott, de az igazi erõpróbák májustól kezdõdnek. Belgiumban a legutóbbi világbajnoki döntõ két résztvevõje, Olaszország és Franciaország vár a Várhidi-legénységre, nyáron pedig elõbb az argentin együttessel, majd az FC Barcelonával néznek farkasszemet Budapesten Magyarország legjobbjai.

A kapitány azt is elmondta, volt „B-terve” is arra az esetre, ha mást neveznek ki. Az MLSZ megbízásából tanulmányutakra utazhatott volna nyelvtanulással egybekötve, illetve több ajánlata is volt Svájcból és Törökországból.

Várhidi Péter szövetségi kapitány meghívta a február 6-i, Szlovákia elleni barátságos mérkõzésre készülõ válogatott keretébe Lõw Zsoltot, a TSG 1899 Hoffenheim 29 éves bal oldali védõjét. Lõw eddig 22 alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban, utoljára 2006 szeptemberében, a boszniai Eb-selejtezõn.

FORZA INTER!

Kit--Kat
Vicces, ez a nagy erõltetett mû felháborodás. Persze felháborodni fellehet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

banok
ez szerintem király. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bunyós Pityu-e vagy, hogy megvered a Che Guevara képet hordó kispöcsöket. Vicc. Nem kevésbé szánalmas, mint õk😉
Mellesleg árul Tomcat is ilyen áthúzott Che Guevara-fejes pólót, van is, gondolom abba is belekötnél "pár sör után"...
(itt láttam utoljára.)

Punker
tényleg hova lett Jakuza?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#taps>

www.smart-bus.hu

amúgy meg (Jakuza után szabadon<#ravasz1>) a Bábhidi is találó becenév <#vigyor0>

A múltkor a Sport tv-n pont azt néztem, mintha be lenne festve a haja, és meg is lenne fésülve! 😊))))

www.smart-bus.hu

Ok, hasonlít rá, de nézd, ha mondjuk tintásan belefutunk ilyen polót viselõ egyénbe, akkor nem fog lejönni kapásból hogy ez nem Che... és nem is fogja megkérdezni senki a polót viselõtõl, hogy "ez a Várhidi?". A többi meg majd jön magától ahogy a szitu hozza...

Oziris666
Hát a fodrászuk hasonló tudású<#wink>

Nem lenne az, mert nem hasonlít külsejében egyáltalán.
Vezér? Várhidi minden csak nem vezér! 😊) Ennyi erõvel Hitler bajúszt is kaphatna... az is vezért volt... azt sem találnám viccesnek! 😊

www.smart-bus.hu

<#papakacsint>

www.smart-bus.hu

Kinek mi a vicces, errõl nem hiszem, hogy érdemes lenne vitatkozni. Egyáltalán nem kedvelem Che Guevara alakját, és kifejezetten taszít az, hogy ezt a képet hordani pólón divat volt egy idõben, ettõl még szerintem jól néz ki a Várhidis kép és vicces is. Mert valóban van külsõben hasonlóság, és mert Che vezér volt, Várhidi meg most a csapaté😉
Lammer
ott a pont, de NAGYON EROSEN 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lehet, bár tényleg nem értem, hogy mi abban a vicces, hogy egy kommunista tömeggyilkos képére montírozzák a Magyar szövetségi kapitány képét! Akkor találnám viccesnek, ha lenne köztük összefüggés... Mint pl amikor a Gyurcsánynak pinocchio orrt montíroztak! Annak van mondanivalója azon kívül, hogy viccesen néz ki! A fura izlésrõl pedig annyit, hogy a Várhidinek én adtam a kócos nevet! 😊)

www.smart-bus.hu

Randal
Lehet neked fura az ízlésed😊
Szerintem viccesen néz ki így a Kócos😊

Che Guevara képre montírozott Várhidis képet írtam volna én, de én értetlen vagyok! <#idiota> Még mindig nem értem mi ezen a vicces! Segíts!

www.smart-bus.hu

Randal
Most nem azé, de akkor nem Várhidis-he guevaras-t kellett volna írnom?
Mindegy, ilyeneken nem fogok vitatkozni.
Inkább visszakerestem a képet.

"Valaki berakhatná a bannerba a Várhidis Che Guevara képet😄"

Nos én ebbõl indultam ki, a fent leírtakból szerinted kiderül, hogy a képen nem szerepel Che Guevara? Ha már ilyen értetlen lennék, kérlek magyarázd már el, hogy ebben mi a vicces?

www.smart-bus.hu

Randal
Hogy te mekkora értetlen vagy!!!!
Ki mondta, hogy a képen Che Guevara van?
Csak azt a képet vette valaki alapul és rákopírozta Várhidinak a fejét. És szerintem (meg mások szerint is) poénosan néz ki.

Szakadok a röhögéstõl olyan vicces Che Guevara plakáttal Magyar válogatott meccsre menni! Kb a "ne fürgyé le" örülettel van egy szintem!

www.smart-bus.hu

scs17
Hagyd. Nem értik.