Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Csak Csizmadia ne játszana.. <#zavart2>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Randal
Nagyon a támadásra mennek Várhidiék. Jó lesz ez kérem😊
Bár szerintem Gera azért középen fog többet akciózni.

Nincs klasszikus ék a pályán? Kíváncsi leszek! 😊)

www.smart-bus.hu

Kaplan
Kezdõcsapat :

Fülöp
Csizmadia-Vanczák-Juhász-Lõw
Szélesi-Vass
Hajnal
Gera-Buzsáky-Huszti

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ezt mondom én is... annyit a Huszti is védekezik mint a Tõzsér...

www.smart-bus.hu

Várhidi mondjon le az SG-s topikunk meg majd összerak valami értelmeset!!!

Matthew Prosac
ezesetben nem szóltam ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

term. ha lehetne én sem ezt a csapatot küldtem volna ki, de mivel ez a keret ezért ez van...

Matthew Prosac
nem a szûkített keret szerint válogattam

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a keretben nincs válogatott szintû csatár

nem vagy tisztában a szûkített kerettel...

Matthew Prosac
feczesin nem válogatott szintû csatár.

öcsém, hogy miért nincs nekünk egy épkézláb csatárunk:S
Matthew Prosac
szerintem vegyük az eddigi felállást. tõzsér helyére tegyük be husztit, mert dzsudzsák nem tud védekezni, szabi igen. így mindketten beférnek. nem szorul ki se gera, se hajnal, vass szûr, elöl priskin, vagy németh.
hátul balszélen bodor vagy akár halmosi, õ játszott anno balhátvédet, annyit meg tud is mint a balhátvédeink. csak rá kell szólni hogy ne rohangáljon túlságosan elõre...

jah Feczesin meg, rajta kívül Priskin van aki meg semmit nem játszik mostanában a klubjában

Gera nem nagyon játszik, nincs nagy formában, attól, hogy multkor nyomott egy gólt, annál jobb formában van Huszti és Dzsudzsák

Buzsáky v. Tõzsér, Tõzsér sem épp védekezõ de mégis ott játszott, Buzsáky ugyanúgy megtudja oldani sõõt

Lõw? igen! kikéne oda Vanczák? feláll a szõr a hátamon a Vanczák név hallatán, sztem jobb lenne Löw

Matthew Prosac
Gerát meg elvitte a cica? Buzsáky védekezõ? Lõw? Feczesin?

Tõzsér sem épp az a védekezõ típus és mégis ott játszott eddig Vass mellett

Kaplan
Csak lazán szopnánk a gólokat 😄DD Buzsáky sem a tipikus VKP, Huszti-Dzsudzsák mindkettõ elég támadó szellemû bár Huszti többet védekezik ez száz. Esetleg ha megcserélnénk Hajnal és Buzsi posztját. Úgy máris jobb lenne.

ebbõl a keretbõl szvsz ez lenne a legjobb (sztem)

Matthew Prosac
hát ez elég borzalmas (sry)

valahogy így gondolnám el most:

Fülöp

Szélesi - Juhász - Vaskó - Lõw(?)

Buzsáky - Vass

Dzsudzsák ---------------- Huszti

Hajnal

Feczesin

miki36
énis, Buzsákyt meg középre😊 Gera meg mehetne csatárnak

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

simán beraknám Dzsudzsákot a jobb, Husztit a bal oldra, Gera úgysincs valami nagy formában...

Biztos van olyan taktika amivel mindketten játszhatnának!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tekintettel arra, hogy nincs annyi jó játékosunk, hogy a kapitány a saját feje után menjen a taktikát illetõen, ezért az ésszerû az lenne, ha arra a pár jó játékosra találna ki egy taktikát...

Egyébként megnézném Husztit a Tõzsér helyén, a Vass-al együtt szerintem jók lennének... két kis kullancs! 😊)

www.smart-bus.hu

Randal
És akkor szerinted mi lenne a megoldás?

Kaplan
Pedig valszeg valamelyik csere lesz.

ha valamelyik csere leszz akkor ujra bizonyitja hogy rossz edzõ.....

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ez így rossz hír...

Én Husztit választanám. (de Dzsudzsák tuti csere lenne)

Kaplan
De volt róla szó 😊

gercse
"néhány héten belül pedig mind a három szerzõdés végére pont kerülhet"
"június 4-én Argentína, augusztus 20-án Hollandia, a két találkozó között – júliusban – pedig a Barcelona is pályára léphet a magyar közönség elõtt."
mindenhol feltételes mód van, szóval...😊

Kaplan

nem is volt olyanról szó, tudtommal 😄

Punker
szerintem azért hozna nézettséget az M2-nek úgyhogy megérné nekik, de hát ez nem rajtunk múlik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gercse
mondjuk azzal még nekem sem lenne bajom 😄
dehát ahol a pénz, meg az érdekeltség, ott adják le

Punker
M2 nekem tökéletesen megfelelne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gercse
volt ilyenrõl szó? 😄 nem is hallottam

gercse
hát szerintem jobb mintha retek klub adná...
igaz, nem tudja annyi ember nézni, de színvonalasabb (egy fokkal) a közvetítés

Kaplan
Hollandia elleni meccsünket mi lelte?

Punker
pics@ba tetû sport 1 csak iylen sz@r konverteren jön be 😞

gercse

Punker
szerdai meccset hol adják?

Válogatottunk programja:

február 6.: Szlovákia- Magyarország
március 26.: Magyarország- Szlovénia
május 24.: Magyarország-Görögország
május 31.: Magyarország-Horvátország
június 4.: Magyarország-Argentína
augusztus 20.: Magyarország-Montenegró

FORZA INTER!

rooney8
Nekem annyira nem tetszik :$

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zaki
Szép kis banner! 😊

gercse
na ez így csúcs szuper, mostaninál jobb 😉

Kaplan
Ohh, tényleg, köszönöm az észrevételt 😊

Javítva:

fsgh
Grat jó lett😊

a szövegre egy keret még rámehet😊 mert így nehezen olvasható de amúgy jó😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Csináltam egy bannert, ha gondoljátok rakjátok be. Unatkoztam, megcsináltam, és ha már készen van azért szívesen közzétettem volna.
Íme :