Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarország - Vác

4-0

keményis <#idiota>

rooney8
thx

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

scs17
2008. 05. 24. Magyarország - Görögország
Ha minden igaz, 20:30-tól.

rooney8
Hali! Nem tuggya vki h mikor lesz a köv meccs?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

"Tessék kérem küzdeni, és a kitartó munka beérik és meghívót terem! "

ez nem így megy, ezt te is tudod...
filipovics....stb

Szerintem épp, hogy az ilyen emberek nem kellenek a válogatottba. Komannak jó magyarnak lenni korosztályos válogatottként, de felnött válogatottba nem jönne. Neki csak a karrierje miatt számít ez. A Napolis gyerek meg szégyelje magát!
Mi lett volna, ha világhírû sportolóink (akik megtehették volna)mind átigazolnak egy másik ország válogatottjába csak mert idehaza nem fértek be? Pont errõl beszéltem korábban. Ezeknek ez csak munka, nem megtiszteltetés, pénzkereset. Szarnak ezek a nemzeti öntudatra, mondjuk manapság sokan szarnak rá. Példát vehetnének Grosics Gyuláról aki a kommunista diktatúra minden megaláztatását is felvállalta (beleértve az életveszélyt is)csak, hogy hazatérhessen! Tessék kérem küzdeni, és a kitartó munka beérik és meghívót terem! Ilyen ember nem is kell a válogatottba, aki képes sértõdöttségbõl más nemzet mezét magára húzni. remélem valahányszor lejátszák neki az osztrák himnuszt összeszorul a szíve. Nem tudja milyen hallgatni a magyar himnuszt??? Szégyelje magát!!!

A topikban annó, 2005. május 19én is volt szó Garicsról...
Az mlsz számára, nem lehetett ismeretlen.
És Garicsot soha senki sem kereste az MLSZ-tõl #525

"Sokszor beszéltem apuval, nagyon zavart, bántott, hogy nem hívtak otthonról, pedig a társaim nemegyszer kérdezték, rólam miért feledkeztek meg? Ha viszont nem hívtak, én nem mentem, hiszen oda nem megyünk el, ahová nem hívnak. Nem pitizünk, hogy ugyan hívjanak már engem meg is. Megnyugtató választ soha nem kaptam (- ha jól tudom, édesapja révén azért volt jelezve többször is az mlsz felé, tehát az mlsz anno tudott garicsról - grenz) döntés elé kerültem, idõközben megkerestek az osztrákok, gondolkodtam, apu rám bízta a döntést. Elmondtam neki, mit szeretnék, és õ nem beszélt le errõl. Így lettem osztrák, még ha teljesen magyarnak is érzem magam."

"Sokan kérdezik tõlem, milyen az osztrák himnuszt hallgatni? Furcsa. Nem jelent sokat. De azt ne felejtsük el, én nem tudom, milyen hallgatni a magyart. Én azt nem kaptam meg az élettõl. Egyszer sem mehettem ki úgy a pályára, hogy a dallamai alatt állok vigyázzba. Nem szeretném, ha úgy tûnne, panaszkodom emiatt. Sokat köszönhetek az osztrákoknak, õk képeztek ki, sokat tanultam tõlük, és vissza is adok, ha beválogatnak."

(anno Sztipánovics Barnabás is azért lett magyar válogatott, hogy nehogy horvát válogatott legyen, mert hívták õk is, s inkább behívták a magyarba...) szép volt mlsz!!
Garics nem pitizett a magyar válogatottért

Koman más. Õ Kijevben született, ukrán apától, s ukrán anyától, ukrán nemzetiségûnek vallja magát, s ukrán az anyanyelve, szombathelyen tanult focizni a Haladásban. Amúgy szerintem természetes, hogy az ukrán válogatottban szeretne játszani, max ha nem fér be, idõvel csak bevállalja a magyart. Mert mondujk az eleujén Bábhidi rendesen beszólt neki, hogy neki a Koman csapata, a Sampdoria felnõtt fika az Inter tarcsi(primavera)val szemben..íí. Aztán egy hét múlva gyere... õ ekkor mondott nemet, ez még alakulhat máshogy is.. remélem😊

Lehet, hogy neki nem kellett a magyar válogatottság, mint annak a vladimir gyereknek

A magyar válogatottnak nem kellett...
Garics György végezte ki a Milant

hunbasser
a fia már kisgyerek korában értelmesebb volt talán...

ReaL MaDRid x siempre

A fia által készített kódex 16.pontja:
- A külföldi edzõkkel szemben ne legyen elõítéleted, az eredményei alapján ítéld meg õket

hunbasser
vártál tõle többet?

ReaL MaDRid x siempre

Milyen fura, hogy Mészöly épp most fogalmazza meg kritikáját a külföldi kapitánnyal szemben miután kderült, hogy nem a fia lesz a szövetségi edzõ.

Nekem az a véleményem, hogy az aki alsóbb osztályban játszik az egyértelmûen a pénzre megy. Azokra gondolok aki úgy igazolt ki, hogy már alsóbb osztályba ment - nem kiesett mint Gera - és az ifiket sem bántanám, mert azok felkerülhetnek bármikor a nagycsapathoz.
Dzsudzsáknak is biztos volt sok ajánlata, de nem kapkodta el, inkább kivárta a nagy ajánlatot, és bejött neki.
Az aki másod meg harmadosztályba megy pénzt keresni, az nem fog hazajönni a válogatottba csak, ha nagyon muszály.
Ilyen Löw-ök már hányszor leszerepeltek? A másodosztály cserepadjáról nem kell senki, mert 30 perc múlva lesérül. Inkább hívjanak be noname embereket az nb1-bõl. Huszti is hol volt míg Mattheus nem válogatta be?
Vagy a Tóth Balázs? Dárdait is akkor ismertük meg mikor azt halottuk, hogy leigazolta a Hertha. Vannak szakembereink, menjenek ki és fedezzenek fel szekérhúzókat. Olyanokat akik nem tudnak annyit dekázni mint mondjuk Leandro a Debrecenbõl, de kõkemények és felszántják a pályát, és ami nem utolsó szempont igazi sportemberek.

hunbasser
<#worship>

Vass és Feczesin is jönni fog idõvel remélem 😊 nagyon bízok benne,hogy a #9268-ban leírt dolog miatt nem lettek még jelölve.

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
4-4-2 már alap a mai fociban, és talán az egyik legbiztosabb formáció is. Kellõ támogatást kap a két csatár a középpályáról akkor már jó, fõleg ha azt is beleszámoljuk, hogy a modern futballban már a két szélsõ védõnek is be kell játszania a széleket elejétõl a végéig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
remélem 2 támadós játék lesz 😄 annak már örülnék....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Fülöp / Lõw - Juhász - Kádár - Bodnár / Huszti - Dárdai - Gera (vagy) Hajnal - Dzsudzsák / Németh - Priskin.

Egy ilyen felállásban megnézném a válogatottat. Adja Isten, hogy lássak majd meccset ilyen összeállításban a válogatottal.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Randal
Némethnek örülök. Az a srác elég keményen rúgja a labdát.
Ha szerencsénk van és nagyon jól fejlõdik, akkor megtartják a Poolban, majd megy Torres meg Babel mellé😛

miki36
Vass és Feczesin is azért maradtak ki, mert a Brescia fontos mérkõzéseket játszik még a szezonban, és külön kérték Koemant hogy ne hívja be õket.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

galmat
Vass azért maradt ki mert nem játszik mostanában a klubbjban, ahogy Feczesin se... Németh meg kaphat nyugodtan esélyt, ha meg nem jön össze, mehet vissza erõsödni az U21-be,ahol még van 2 éve.

miki36
Én egyáltalán nem érzem elhamarkodottnak... Liverpoolban rengeteget fejlõdött már most, szvsz legjobb csatárunk.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Gunnersboy
ZTEbõl ment Newcastlebe nemrégen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
Kádár? az meg ki a faszom?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Elhamarkodottnak? És akkor Kádár? Róla még nem szólt senki egy szót sem...

LasDen
én Némethet még elhamarkodottnak érzem.....Vass kimaradás is furcsa....

fsgh
2 kapus akik tuti nem kezdenek😄

de amúgy ja õket elnéztem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
Köteles László (Diósgyõri VTK), Sebõk Zsolt (FC Fehérvár)

passatgt
és vass holmarad?😞

õ volt az egyik legjobb labdaszerzõnk

fsgh
hmm 1 magyar csapatból való játékos sincs a keretben...😄

Németh meg kell már ebbe a válogatottba...reméljük szórja majd a gólokat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Végre kimaradt Tõzsér😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kaplan
Na ez már valami. Hátha összetud hozni valami jót Koeman mester 😊

miki36
Bodnár, Dárdai, Németh<#worship>

miki36
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland AFC), Köteles László (Diósgyõri VTK), Sebõk Zsolt (FC Fehérvár)
Védõk: Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Csizmadia Csaba (SV Mattersburg), Bodnár László (Red Bull Salzburg), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Lõw Zsolt (TSG 1899 Hoffenheim), Vaskó Tamás (Bristol City FC), Kádár Tamás (Newcastle United)
Középpályások: Huszti Szabolcs (SV Hannover '96), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Filkor Attila (Grosseto)
Támadók: Ferenczi István (Barnsley FC), Orosz Péter (FC Wacker Innsbruck), Priskin Tamás (Watford FC), Németh Krisztián (Liverpool)

Sok interjú, de senkinek nem jut eszébe megkérdezni, milyen felállást preferál a kapitány?

Davidus
Németh Krisztián a keretben

V9ykn8_TZL0

Randal
Gyárfás nagyon jó kérdezõ és nagyon jó gondolkodó, én kedvelem, de azt elismerem, mert többen is mondták már, hogy kicsit elfogult. Igaz ennyi év után már szerintem mindenki elfogult lenne.

A pártkeltében készült interjúja kicsit felemás érzéseket keltett bennem. Az elején tök szimpatikus dolgokat mondott. "Onnantól, hogy aláírtam a szerzõdést én vagyok a felelõs, 2 hete már dolgozok azon, hogy megismerjem a magyar labdarúgást, lesznek segítõim, de a felelõsség egyedül az enyém már most is, ez az én csapatom lesz, nem a segítõimé"
Aztán Gyárfás kicsit megviccelte: "Szabót beteszi?"
Koeman: zavart dadogás
Gyárfás: "Nincs Szabó, de mondhattam volna Fehért, vagy Feketét, vagy Barnát is"
Na innentõl szépen lassan lerombolta Koeman amit addig felépített az interjú alatt, ugyanis elmondta mindennek a fordítottját amirõl addig beszélt: "dehát mégcsak most írtam alá a szerzõdést, a cél, hogy a dánok ellen kész legyen a csapat, szükségem van a magyar edzõk segítségére"
Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha megismétlõdne az az eset, hogy a játékosok egy része elõtérbe helyezi a klubfutballt a válogatott rovására azt válaszolta, hogy elõször elbeszélgetne vele, és, ha ez bebizonyosodna, akkor nem számítana többé rá. -Hát meglátjuk.
Utálom mszp bérenc pártkeltét, de azt el kell ismerni, hogy a sport plussz nagyon színvonalas mûsor. Valószínû Gyárfás millióinak köszönhetõen senki nem sértõdik meg a kemény kérdéseken 😛 Korán nem kelnék fel miatta, de a neten mindíg megnézem ezt a részt.

Programegyeztetési nehézségek miatt az FTC Labdarúgó Zrt. és az MLSZ vezetõsége a május 21-re tervezett Ferencváros-Magyarország mérkõzés elhalasztásáról állapodott meg.

FORZA INTER!

Randal
Koeman lesz az edzõ, várhidi emg a segéd. Papíron. Az életben meg Koeman beszél beszél, Várhidi meg irányít😄

Breki33
Népszabadság - Koeman: Kalandra fel!

Igazából a mai magyar futballt kellene kicserélni, az MLSZ azonban szövetségi kapitányt váltott. Az elnökség tegnap délelõtt - egyhangú döntéssel - menesztette a posztról Várhidi Pétert, és délután már be is iktatták a holland Erwin Koemant.

- Ön feltehetõen hisz a csodákban, esetleg varázsló lehet... - kezdtem a beszélgetést az új szakvezetõvel.

- Varázsló nem vagyok, és sokkal inkább a futballban, mint a csodákban hiszek - válaszolta. - Egyúttal kedvelem a kihívásokat, sõt kalandvágyónak mondhatom magam.

- Ez kiderül abból, hogy idejött kapitánynak...

- A feladat tagadhatatlanul nehéz, de nem reménytelen.

- Gondolja, hogy a magyar válogatott kijuthat a 2010-es világbajnokságra?

- Megfelelõ munka, fegyelem és csapatszellem esetén semmi sincs kizárva. Ennek híján viszont még a favoritok is rosszul járhatnak; ezt tapasztalatból tudom az 1990-es vb-rõl. Akkor együttesünk védte az Európa-bajnoki címet, de az olaszországi tornán hiányzott az az egység, amely a két évvel korábbi Eb-n még megvolt.

- A holland válogatottban szinte ugyanazok a játékosok szerepeltek, mint 1988-ban!

- De nem ugyanaz volt a kapitány.

- Ezek szerint a szakvezetõnek fõszerepe van?

- Nem mindegy, ki a tréner, ám a mérkõzéseket a futballisták játsszák.

- Ez tény. Tegyük fel tehát, hogy ön még Luiz Felipe Scolarinál és Lars Lagerbäcknél is jobb edzõ, de Portugália és Svédország kapitánya mögött igazi csapat van...

- A magyar együttes sem nélkülözi a kvalitásokat.

- Honnan tudja?

- Néhány játékost ismerek a holland, illetve a német bajnokságból, és DVD-n több magyar válogatott meccset is megnéztem. Nem mondom, szükség lesz a szerencsére is, ám azt még a legjobbak sem nélkülözhetik. Ha az nincs, mi sem nyerünk ,88-ban, Münchenben.

- Nyilván az Eb-diadal volt labdarúgó-pályafutásának leggyönyörûbb pillanata!

- Ezen gondolkodnom sem kell. Miként azon sem, hogy az 1990-es kiesés volt a legrémesebb.

- A mostani megbízatást hova sorolja?

- A szép momentumok közé. Aki becsüli a labdarúgást, az tudja, hogy szövetségi kapitánynak lenni megtiszteltetés. Márpedig én becsülöm, hiszen futballcsaládból származom. Nemcsak azért, mert a testvérem hetvennyolcszor szerepelt a holland válogatottban, hanem azért is, mert az édesapám szintén labdarúgó volt. Egyszer - 1964-ben, az osztrákok ellen - õ is magára ölthette a nemzeti együttes mezét, és több mint ötszáz mérkõzést játszott a Groningen csapatában.

- Kérdés, a magyar csapat játszik-e egyet is a következõ vb-n.

- Ezt nem adhatom írásba. De azt igen, hogy minden egyes selejtezõ 0-0-ról indul.
Egyébként érdekes, hogy egy baloldlai középpályás lett a szövkap. Azon a poszton vagyunk a legerõsebbek.

Meglátjuk. Mindenesetre egy EB és KEK gyõztes szavára lehet, hogy jobban odafigyelnek majd a játékosok. A neve pedig jobban cseng külföldön mint a Várhidi.
Azért várjuk meg mit alkot! Mielött lehúzzuk várjunk legalább egy-két meccset!

Matthew Prosac
sry, de nem volt kedvem copy-paste után formázgatni, így ezen a(lényegesen energiakímélõbb) módon osztom meg veletek este összetákolt agymenésemet a témáról:

Észrevétel/kritika jöhet, ha van.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Akkor most Szekeres Tamás mondja majd meg, hogy kinek lesz esélye a válogatottságra?
Nah igen ez megint kezd Mattheus szagú lenni.
Nehéz ügy. Azért remélem nem a tanácsadók állítják majd össze a keretet és nem kell 100 újoncot felavatni, hogy összeálljon a csapat.

Remélem azért szétnézett Koeman a neten leaglább, hogy hol játszanak magyarok külföldön és, hogy milyen csapatok szerepelnek az nb1-ben.

Ez jóóó 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lammer
hopsz4!

na ezt is megertuk 😉

(aki meg nem ismeri, az vagy fiatal, vagy mast nezett eddig foci helyett xD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DaemoonHunter
"Erwin Koeman szerint nem a kor, hanem a mutatott teljesítmény a legfontosabb és ennek szellemében állítja majd össze a magyar válogatott keretét"

(Y) Remélem lesz végre egy normális keret, amivel a selejtezõn a középmezõnyben végezhetünk. Még 1-2 nyilatkozat és többet megtudunk róla, de már most úgy tûnik, hogy nincs elszállva, tehát reálisan látja/majd a dolgokat, bár a mérsékelt optimizmus nem árt.

hunbasser
a smiley ez lenne...😄<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
helyes hozzáállás <#helyes>

ReaL MaDRid x siempre