Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koeman hozzátette: a vb-selejtezõkön Portugália, Dánia és Svédország is nagyon kemény ellenfél lesz, ezért olyan futballistákra van szükség, akik nem csak tehetségesek, hanem bátrak is, és nem ijednek meg a sztároktól. "A jó eredmény eléréséhez az elsõ lépés, hogy ne kapjunk gólt, ez viszont akkor érhetõ el a legkönnyebben, ha az ellenfél térfelén tartjuk a labdát, erre törekszem én is a csapattal".
Koeman úgy véli, még korai a válogatott keret összetételérõl beszélni. "A Hollandiában játszókat jobban ismerem, de ez nem biztos, hogy elõnyt jelent számukra, mert nem az számít, kit hányszor láttam, hanem, hogy ki nyújtott olyan teljesítményt, mellyel kiérdemli a szereplést a válogatottban".
Koeman elmondta, amíg nem ismeri meg alaposan a magyar játékosokat, Szekeres Tamás technikai igazgató segítségével állítja össze a keretet. Szekeres azt mondta, hogy összeállítnak egy bõ névsort, mintegy 40 játékossal, és innen Koeman választja ki azokat, akiket az elsõ közös edzõtáborba behív. A késõbbiekben Koeman és segítõi igyekeznek minden szóba jöhetõ futballistát megnézni és ettõl kezdve már kizárólag õ határoz a keret összeállításról.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szertárosként?
egyébként sok sikert kívánok új szövetségi kapitányunknak! ha jól emlékszem,õ védõ volt,remélem a védelmet jól meg tudja majd szervezni,ha valaki,akkor õ ért ehhez szerintem.
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Miért várjátok(juk,ják) el, hogy a mai Magyar Válogatott kijusson EB-VB-re?
Van 16 jobb csapat Európába és van 32 jobb csapat a világba.
Nem kéne, elvárni, hogy kijussunk bárhova is. Nem vagyunk olyan jók.
Most se fogunk kijutni, nem úgy kéne nekikezdeni.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mindezt Kisteleki István, az MLSZ elnöke jelentette be a testület tanácskozása közben tartott alig fél perces sajtótájékoztatón.
További részleteket a vezetõ nem árult el, a holland szakember bemutatására 16:30-kor a Hotel Meridienben kerül sor.
Erwin Koeman 46 éves. Játékosként 31-szer szerepelt a holland válogatottban, 1988-ban Európa-bajnokságot nyert. A középpályás bajnokságot nyert a belga Mechelennel és a holland PSV Eindhovennel is. Edzõként dolgozott a PSV utánpótlásánál, majd volt az RKC Waalwijk és a Feyenoord edzõje is.
MTV Hiradó...
Várhidi marad az MLSZ-nél, más munkakörbe.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az a baj, hogy mindenkinek csak a szája jár, de dolgozni nem akarnak. Azthittem rosszul látom mikor azt olvastam Balajcza sír, hogy nem kap lehetõséget. Azokután, hogy 4-5-ösével szõrták neki a gólokat. Aztán volt kb meccs gól nélkül és egybõl rakjuk be a válogatott kezdõjébe? Tessék itt van megint 4.
ReaL MaDRid x siempre
www.smart-bus.hu
Capello: Tilos hiányozni!
London, április 17., 16.35 A barátságos meccsekre is vonatkozik a kapitányi ukáz.
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya maximális teljesítményt vár játékosaitól a barátságos mérkõzéseken is.
- Mindenkinek úgy kell hajtani ezeken a találkozókon, mint a tétmeccseken - mondta a szakvezetõ. - Egy futballista szeresse és tisztelje a nemzeti csapat mezét. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem sérült és meghívást kap tõlem, akkor nem mondhatja le a szereplést. Aki ilyen-olyan okokból kihagyja a felkészülési mérkõzéseket, azt késõbb nem fogom behívni."
Az angolok barátságos mérkõzéseken május 28-án az Egyesült Államok, június 1-én Trinidad és Tobago ellen lépnek pályára.
Csak bizakodhatnak az angol szurkolók, hogy egyik játékos felesége sem szül majd, ebben az esetben ugyanis az illetõ minden bizonnyal lemondja a mérkõzést.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Bár ezt így nem mondanám, hogy a fiatalsága miatt ilyen, mert Csank már nem mondható fiatalnak, de dettó ugyanez. Nincs semmi tekintélyük. Lehet szidni Mészölyt, Détárit, vagy a hasonló habitusú embereket, hogy hangemberek, de õk már Huszti eseténél páros lábbal rúgták volna ki az öltözõajtón a kényes játékost. Állítom legközelebb õ jött volna rimánkodni, hogy bocsásson meg és még csak fegyelmi eljárás se kellett volna. A többinek meg eszébe se jutott volna az, hogy betegnek tettesse magát, vagy babysitterkedjen a munkája helyett.
Nem sok helyen engedik el a legnagyobb hajtáskor az embert szabira, ha gyereke születik. Ott az anyja és egy ilyen jól keresõ sportoló akár segítséget is felfogadhat. Barátai is biztosan segítettek volna.
Mondhatják, hoyg barátságos meccs, de ez egy olyan meccs amire szükség van a csapatépítés miatt. Alig van alkalom, hogy a csapat együtt legyen és akkor is ez van, vagy alibiznek a pályán, mint Tõzsér. Na õ meg a kézlegyintése után tõlem többet nem kapna behívót az biztos.
Ez a válogatott. Itt nincsenek milliós szerzõdések. Aki nem tud viselkedni az tehet egy szivességet. Egy lelkes legalsóbb osztályban focizó játékos többet mutatott volna a szlovénok ellen.
Lám-lám Huszti se pofázik mióta rájött, hogy nem villoghat a csapatában, hogy válogatott. Az a baj, hoyg nem látják be, hogy a válogatottban mutatott teljesítményük kulcsa lehet egy jobb szerzõdésnek.
Rájuk kell píriítani! A kisasszonyok mehetnek vissza a csapatukhoz a cserepadra. Aki meg küzd és szem elött van az elõbb utóbb kezdõ lesz bárhol.
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
85'Prijic
:C
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a Duna TV közvetít.
A tavaly augusztusban kötött együttmûködési megállapodás keretében május 21-én, szerdán 17 órai kezdettel Ferencváros - Magyar válogatott mérkõzésre kerül sor az Üllõi úton. A csütörtöki végsõ egyeztetés eredményeképpen eldõlt, hogy a mérkõzést a Duna TV élõ adásban közvetíti. A meccs kitûnõ felkészülési alkalmat kínál majd legjobbjaink számára, miután május 24-én elõbb Görögország, egy héttel késõbb pedig Horvátország lesz válogatottunk ellenfele Budapesten.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Végh is ott volt a kapuban de nem volt jobb a csapat
Semmi gond, én is elengedtem volna, de egyúttal a karszalagot is elkértem volna tõle. Kéne egy idõsebb kapus, vagy védõ aki meccs közben is tüzeli a fiatalokat.
azonkívül bábhidi mindíg sír, hogy nincs védekezõ kp-sa. Akkor tegyen be oda egy idõsebbet! Vagy ne játszon 2 védekezõ kp-sal, mert ugye a nincsbõl nehéz kettõt csinálni + a cserék.