Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
attól, hogy 2m és jól fejel attól még nem jó csatár, Kerekes lábbal is jó, tud gondolkodni, 1etlen hibája az, hogy lassú, de ez a testfelépítésének köszönhetõ...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
németh waltner kerekes urbán priskin feczesin.. bár utóbbi kettõ inkább hanyagolható.
vagy 3-5-2. A védelem úgyis szerencsétlen, akkor ha kapunk is,lõjünk is elõl..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
de sztem a másik 2 az értelmetlen
URbán Gábort is szivesen megnézném mit tud válogatott mezbe.
Kerekes tudom, hogy egy béna, de magas és erõs, lefejelni a labdákat a két gyors szélsõnek vagy vissza Dzsu,Hajnal,Dárdai triónak simán megtudná.
MErt ahogy elnéztem az ivelgetések nagy %-a pontos már.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
(legjobb meccseink barátságosak voltak...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amugy hidd el minden válogatott máshogy játszik ha tétrõl van szó, mi is!
Ma az akarással nem volt gond,de hát nagyon nem engedtek minket trükközni a horvátok, mert õk is odatették magukat.
Az meg kicsit gáz, hogy megint ezt a kutyaütõ Oroszt cserélte be...ez egy 0! Németh igazán kaphatott volna 30 percet legalább, ha nem is kezdõ. Kicsit csalódtam etekintetben koemanban,de mind1. majd nyáron bepótolja.
Amúgy sztem volt elõre lépés ha nem is látványos. Õszre kéne találni egy jó kapust, meg a védelemet megszilárdítani. No meg IGAZI csatár se ártana! Orosz nem megoldás!! Akkor inkább Németh, Priskin, Ferenczi.
..akkor már Babos, a hollandnak imsernie kéne...kéne...
A Horvátokat meg nézd meg EB-n "alkoholista barátom" és nézd meg ott hogy játszanak és hasonlitsd össze😊😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
- pepsifoci.hu - A holland szakember megvédte a bekapott gólnál hibázó kapusát és azt is elárulta, a csatársorban vélhetõen majd vérbeli támadók is helyet kapnak, csak a legfõbb jelöltek jelenleg sérültek.
Erwin Koeman: - Az volt a cél, hogy ne vétsünk hátul buta hibákat, ez nagyjából sikerült, a hátsó alakzat jól vizsgázott, hiszen kevés helyzete akadt a vendégcsapatnak. Emberek vagyunk, mindenki hibázhat, Fülöp Márton azt hiszem, a kapott gól után összekapta magát és megbízhatóan teljesített. Ebben a meccsben ennyi volt benne, minden csapatérszben sokkal nehezebb dolgunk volt, hiszen a horvát nagyságrendekkel jobb csapat a görögnél, de a döntetlent maximálisan megérdemeltük. Bár remek ellenfél ellen játszottunk, ezt az eredményt is a helyén kell kezelni. Az elsõ két mérkõzéssel teljes mértékben elégedett vagyok, bár azt hiszem, sokkal fontosabb volt az a két hét, amit a fiúkkal tölthettem. Sokat dolgozott a csapat és ennek meglesz az eredménye a késõbbiekben. Természetesen vérbeli támadó is szóhoz juthat a csatársorban, a legfõbb jelöltek azonban sérültek, de ha valaki jó teljesítményt nyújt, az ajtó nyitva áll. Örülök annak, hogy itt volt a családom, azt hiszem, a testvérem gyakrabban is ellátogat majd a mérkõzésekre, hiszen most elég ideje van rá.
ti milyen meccset néztetek? a horvátok többet csúsztak oda minden szarért mint mi, Hajnalt nem 1szer kivágták az oldalvonalon túlra test-test ellen,
akik féltették a lábukat azok a magyarok voltak, Dárdai olyan golt lött voltna mint a ház ha nem ugrik el lövés közbe mert eléggé megindult felé a védõ, állandóan reklamáltak 1-1 téves ítélet után, ha én leseszarom a meccset akkor nem reklamálok, errõl ennyit...
Ennyi rémesen kevés lesz a Portugálok, Dánok, Svédek ellen.
Akárki akármit mond, ez a horvát válogatott szart se foglalkozott a meccsel. 30% max.
És ütközés az aztán tényleg nem volt, de még passzolni sem passzoltak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ezt a csatársort azért nem becsülném le.
de amúgy igaz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ütközni nem mertek, 1v1-et nem erõltették mert nehogy bármilyen rossz mozdulat következtében kihagyja az EB-t.
Szóval 30% kifejezõ
nembaj szép volt fiúk!
a koeman féle válogatott még veretlen😄és sztem a kapitány ennek örül.
vagyis ennél jobban nem is kezdhetne..
2 meccs 1 gy és 1 d
majd tétmeccsen mit produkálunk az lessz a kérdés😄
A franciák is 0-0 -át játszottak a paraguay ellen...
következõ ellenfele a válogatottnak ki lessz?
24 - Exile -Nov.23
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Dzsu, Juhi és a dortmundi Hajnal tetszett, a többi selejtes.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nagyobb kezdõsebességet ne várj tõle, mert ö nem az a fajta 😄
Oroszt nem tudom minek erõlteti,Fülöp meg remélem nem véd egy ideig,vannak nála sokkal tehetségesebbek is.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Tetszett a mi játékunkban, hogy igazán keményen ütköztünk.Bár ez igencsak alapnak kellene lenni minden meccsen 😊
Az támadójátékban az elképzelést elég nehéz megtalálnom.Kicsit úgy tûnik, hogy a támadás felépítésünk elég grundfoci jellegû: ahogy esik, úgy puffan.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bodnár és Bodor --- Teljesen elégedett voltam velük, maradhatnának.
Juhász és Vaskó --- Össze kéne szokniuk, mert néha nagyon nem voltak magabiztosak.
Dárdai --- Egyik legjobb volt.
Vadócz --- Alig lehetett látni. Helyette játszhatnánk 2 csatárral.
Huszti,Dzsu,Gera,Hajnal --- Jók voltak, se több se kevesebb.
Juhász volt valóban a csapat legjobbja
összességében nem rossz ez a döntetlen, mert a Horvát egy nagyon jó csapat lett, látszott rajtuk hogy komolyan vették a meccset nem ugy mint a Görögök
<#eljen>#eljen>
-Megadott szabálytalan gól
-megnemadott szabályos gól
asszem a bíró velünk volt😄
de jó ez az 1-1
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"