Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
torghelle kell nekünk

Németh, urbán páros elõre nem lenne rossz

kraawz
akkor honosítani kéne duricát 😄DDDDDDddd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

haggyadmár 😄

attól, hogy 2m és jól fejel attól még nem jó csatár, Kerekes lábbal is jó, tud gondolkodni, 1etlen hibája az, hogy lassú, de ez a testfelépítésének köszönhetõ...

miki36
akkor inkább Kovács Péter😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kraawz
szerintem is simán mehetne 2 csatáros játék.

németh waltner kerekes urbán priskin feczesin.. bár utóbbi kettõ inkább hanyagolható.

vagy 3-5-2. A védelem úgyis szerencsétlen, akkor ha kapunk is,lõjünk is elõl..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kerekest be lehetne próbálni, volt is már asszem válogatott

de sztem a másik 2 az értelmetlen

Ha akkora erõcsatárt akarunk, miért nem próbáljuk ki Montenegró ellen KErekest vagy Waltnert?
URbán Gábort is szivesen megnézném mit tud válogatott mezbe.

Kerekes tudom, hogy egy béna, de magas és erõs, lefejelni a labdákat a két gyors szélsõnek vagy vissza Dzsu,Hajnal,Dárdai triónak simán megtudná.
MErt ahogy elnéztem az ivelgetések nagy %-a pontos már.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fsgh
jaja, mi például sokkal szarabbul játszunk ha tétrõl van szó<#idiota>
(legjobb meccseink barátságosak voltak...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄ddddd

amugy hidd el minden válogatott máshogy játszik ha tétrõl van szó, mi is!

galmat
Ez a Marci már megint bizonytalankodott ott a kapuban... No meg hát a védelem nem vmi stabil még,de sebaj, majd tétmeccsen kell az eredmény.
Ma az akarással nem volt gond,de hát nagyon nem engedtek minket trükközni a horvátok, mert õk is odatették magukat.
Az meg kicsit gáz, hogy megint ezt a kutyaütõ Oroszt cserélte be...ez egy 0! Németh igazán kaphatott volna 30 percet legalább, ha nem is kezdõ. Kicsit csalódtam etekintetben koemanban,de mind1. majd nyáron bepótolja.
Amúgy sztem volt elõre lépés ha nem is látványos. Õszre kéne találni egy jó kapust, meg a védelemet megszilárdítani. No meg IGAZI csatár se ártana! Orosz nem megoldás!! Akkor inkább Németh, Priskin, Ferenczi.

Nem hiszem hogy Fülöpnél ne lenne jobb....

..akkor már Babos, a hollandnak imsernie kéne...kéne...

passatgt
csak gondolom mondott valamit, névszerint nem ismer csatárt nálunk😊

tesó07
A vérbeli támadók jelenleg sérültek?Kik lennének azok?

RMCF

nah majd meglátjuk mit fog mûvelni ez a csapat a VB selejtezõknél.

A Horvátokat meg nézd meg EB-n "alkoholista barátom" és nézd meg ott hogy játszanak és hasonlitsd össze😊😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szucsy89
na jön azért csatár is

- pepsifoci.hu - A holland szakember megvédte a bekapott gólnál hibázó kapusát és azt is elárulta, a csatársorban vélhetõen majd vérbeli támadók is helyet kapnak, csak a legfõbb jelöltek jelenleg sérültek.

Erwin Koeman: - Az volt a cél, hogy ne vétsünk hátul buta hibákat, ez nagyjából sikerült, a hátsó alakzat jól vizsgázott, hiszen kevés helyzete akadt a vendégcsapatnak. Emberek vagyunk, mindenki hibázhat, Fülöp Márton azt hiszem, a kapott gól után összekapta magát és megbízhatóan teljesített. Ebben a meccsben ennyi volt benne, minden csapatérszben sokkal nehezebb dolgunk volt, hiszen a horvát nagyságrendekkel jobb csapat a görögnél, de a döntetlent maximálisan megérdemeltük. Bár remek ellenfél ellen játszottunk, ezt az eredményt is a helyén kell kezelni. Az elsõ két mérkõzéssel teljes mértékben elégedett vagyok, bár azt hiszem, sokkal fontosabb volt az a két hét, amit a fiúkkal tölthettem. Sokat dolgozott a csapat és ennek meglesz az eredménye a késõbbiekben. Természetesen vérbeli támadó is szóhoz juthat a csatársorban, a legfõbb jelöltek azonban sérültek, de ha valaki jó teljesítményt nyújt, az ajtó nyitva áll. Örülök annak, hogy itt volt a családom, azt hiszem, a testvérem gyakrabban is ellátogat majd a mérkõzésekre, hiszen most elég ideje van rá.
ugye akinek nincs inge annak nincs mit felvennie 😊

passatgt
ne többes számban😊

nem voltak ütközések? féltették a lábukat nehogy lesérüljenek? félvállról vették?

ti milyen meccset néztetek? a horvátok többet csúsztak oda minden szarért mint mi, Hajnalt nem 1szer kivágták az oldalvonalon túlra test-test ellen,
akik féltették a lábukat azok a magyarok voltak, Dárdai olyan golt lött voltna mint a ház ha nem ugrik el lövés közbe mert eléggé megindult felé a védõ, állandóan reklamáltak 1-1 téves ítélet után, ha én leseszarom a meccset akkor nem reklamálok, errõl ennyit...

Srna minimum 20x húzta el a lábát. Modric és Kranjcar egyszer nem vállalt be semmit. A gól mák volt, a legnagyobb helyzetünk Huszti repülése volt.

Ennyi rémesen kevés lesz a Portugálok, Dánok, Svédek ellen.

Akárki akármit mond, ez a horvát válogatott szart se foglalkozott a meccsel. 30% max.

Kit--Kat
Jól van de akkor mondjuk azt 10%on játszottak és még szívességbõl 1 öngólt is rúgtak<#gonosz1>
És ütközés az aztán tényleg nem volt, de még passzolni sem passzoltak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Matthew Prosac
Vucinic (Roma) Purovic (Sporting C.P.)

ezt a csatársort azért nem becsülném le.
de amúgy igaz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miért mennyin pörögtek?
Ütközni nem mertek, 1v1-et nem erõltették mert nehogy bármilyen rossz mozdulat következtében kihagyja az EB-t.
Szóval 30% kifejezõ

passatgt
õket mindenképp verni kell, akárki a szövkap

Montenegró

II Rocky II
szokásosnak mondható eredménynek mondható ez az 1-1!
nembaj szép volt fiúk!
a koeman féle válogatott még veretlen😄és sztem a kapitány ennek örül.
vagyis ennél jobban nem is kezdhetne..
2 meccs 1 gy és 1 d
majd tétmeccsen mit produkálunk az lessz a kérdés😄
A franciák is 0-0 -át játszottak a paraguay ellen...
következõ ellenfele a válogatottnak ki lessz?

24 - Exile -Nov.23

Kit--Kat
Nem úgy látszott mint aki 30%on pörög.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

meg hova petézzek le, hogy sikerült nagy mákkal 1-1-re hozni egy kb. 30% on pörgõ ellenfél ellen a meccset

gabber_saviola
szörnyû volt ez a meccs is, igazából most bazinagyon örülhetünk ennek az 1-1-nek.
Dzsu, Juhi és a dortmundi Hajnal tetszett, a többi selejtes.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
pesszimisták :S

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mor3llo
Énis akörülre 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elõdöntõre várom õket

én is azt vártam, hogy lesz egy kemény balhátvédünk, mint amit Hollnadiában nyújt, amit láttam 1-2 meccset, mert nem sokkal több volt a Sport tv-n eddig Roda meccs ott igen, sokkal határozottabb volt 😊

nagyobb kezdõsebességet ne várj tõle, mert ö nem az a fajta 😄

BADE
Csatár kell!Legalább egy.
Oroszt nem tudom minek erõlteti,Fülöp meg remélem nem véd egy ideig,vannak nála sokkal tehetségesebbek is.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mor3llo
Maximum test-test elleni párharcban gondolták komolyan ezt a meccset.Szerintem olyan 60% körül pörögtek csak istenigazából...egész biztos vagyok abban, hogy az EB meglepetéscsapatai között vannak.
Tetszett a mi játékunkban, hogy igazán keményen ütköztünk.Bár ez igencsak alapnak kellene lenni minden meccsen 😊
Az támadójátékban az elképzelést elég nehéz megtalálnom.Kicsit úgy tûnik, hogy a támadás felépítésünk elég grundfoci jellegû: ahogy esik, úgy puffan.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

passatgt
Fülöp helyett Szûcs Lajos kellene

elõre pedig Torgelle Sanyi

bizony, abból a rövidpasszos játékból szinte semmit nem láttunk :S

Matthew Prosac
én személy szerint Bodortól határozottabb játékot vártam (és nagyobb kezdõsebességet 😊)

Nem azt játszottuk amit a görög meccsen. Az ívelgetõs játékhoz nem fekszik ez a felállás, ahhoz kell egy magas, erõs tankszerû center. Egyénileg én elégedett vagyok az összeállítással. Fülöp maradt a kakukktojás

Fülöp --- Többet nem engedném játszani, semmi magabiztosság, 0 rutin.
Bodnár és Bodor --- Teljesen elégedett voltam velük, maradhatnának.
Juhász és Vaskó --- Össze kéne szokniuk, mert néha nagyon nem voltak magabiztosak.
Dárdai --- Egyik legjobb volt.
Vadócz --- Alig lehetett látni. Helyette játszhatnánk 2 csatárral.
Huszti,Dzsu,Gera,Hajnal --- Jók voltak, se több se kevesebb.

asszem elégedettek lehetünk ezzel az 1-1el, mert a bíró eléggé adta a hazai pályát; pedig mi támadtunk szinte végig a meccsen, de ez csak talán a labdabirtoklásban látszott meg

Juhász volt valóban a csapat legjobbja

összességében nem rossz ez a döntetlen, mert a Horvát egy nagyon jó csapat lett, látszott rajtuk hogy komolyan vették a meccset nem ugy mint a Görögök

<#eljen>

fsgh
-Meg nemadott 11-es
-Megadott szabálytalan gól
-megnemadott szabályos gól

asszem a bíró velünk volt😄

de jó ez az 1-1

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
jahogy Vadócz is játszot.. <#merges2>

Matthew Prosac
Koeman nem azt mutatta hogy várjunk, hanem Bilicnek hogy ez jogos volt... (úgy láttam végig ment köztük a szájkarate) hajrá Faragó!

így van

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Matthew Prosac
szerintem Juhász a man ot the match

Behozza Szélesit:Asdasdasdasdasd

ha egyáltalán becserélik... :S 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

2

Matthew Prosac
Németh hány percre fog bejönni? 1?