Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már régen az élmezõnyben vannak. Valahogy sosem jött össze nekik nagy világverseny.
Nekem titkos favoritjaim az EB-n

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

rooney8
Nekem se annyira :S 😄

Majd csin másikat hnap

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nekem nemgyerebe :S

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nem találok errõl sajnos sehol infot :S

rooney8
Csehország 6.? 😮 ilyen jók? 😄

A mögöttünk álló két barátságos mérkõzésen elért jó eredményeknek köszönhetõen (az Európa-bajnok Görögország ellen 3-2-re gyõztünk, Horvátországgal pedig 1-1-et játszottunk) válogatottunk öt helyet javított a FIFA világranglistáján, s jelenleg az 52. a rangsorban.

Az élbolyban nincs változás, a listát Argentína vezeti Brazília és Olaszország elõtt. Vb-selejtezõbeli ellenfeleink közül Portugália két pozícióval hátrébb került, s jelenleg a 11., Svédország pedig hat helyet rontva a 30. helyen áll. Dánia maradt a 33., Albánia hatot lépve hátra a 82., Málta pedig egyet javítva a 134. a rangsorban.

A FIFA júniusi világranglistája:

1. (1.) Argentína
2. (2.) Brazília
3. (3.) Olaszország
4. (4.) Spanyolország
5. (5.) Németország
6. (6.) Csehország
7. (7.) Franciaország
8. (8.) Görögország
9. (11.) Anglia
10. (10.) Hollandia
11. (9.) Portugália
...
30. (24.) Svédország
...
33. (33.) Dánia
...
52. (57.) Magyarország
...
82. (76.) Albánia
...
134. (135.) Málta

FORZA INTER!

Breki33
kéne új banner

azt tudja valaki, hogy az U19-es meccsekre jegyet lehet majd kapni itthon? vagy csak helyszínen, Prágában?
sztem annyire nem evidens, hogy megverjük a Spanyolokat, de ígylegyen 😊

spanyoloknak mi is a kerete? mert durva is lehet

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ars3nal
dehogy lesz kemény, 6 ponttal mindenképp továbbjutunk, hiába kapunk ki a Fritzektõl utolsó meccsen😄DDDDDD

az utolsó meccs lesz a legkeményebb, mert minden bizonnyal ez dönt majd a továbbjutásról

miki36
Két nappal az U19-es Európa-bajnokság sorsolása után a szervezõbizottság elkészítette az torna csoportküzdelmeinek részletes menetrendjét. E szerint Sisa Tibor csapata a bolgár válogatott ellen kezdi meg a szereplést július 14-én, délután 17.30-kor Prágában. A mieink mindhárom csoportmérkõzésüket a cseh fõvárosban játsszák, a másodikra 17-én, a spanyolok ellen, a harmadikra 20-án, a németek ellen kerül sor.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kellett...<#fejvakaras><#wilting>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
bolgárokat..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

talán még a németeket is

ugyértettem-.- term.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

galmat
Az U19-es EB-n 8 csapat van. Ebbõl az elsõ 6 kvalifiálja magát a VB-re. A CSOPORTUNK-ban kell az elsõ háromban végezni nem a tornán. Azaz a csop-meccseken (3 db) elég 1-et nyerni és ott vagyunk az U20-as VB-n.
Sztem a Bulgárokat van esélyünk megelõzni.

<#idiota><#idiota><#idiota>

Nah errõl pofáltam itt alkoholista "barátom" 😊

Igen 😄

U19:
Legjobb 3 jut be a VB mezõnyébe. IGEN VAGY NEM?😄
"A" csapat:
Tudom hogy az elsõ jut be automatice😄 a legjobb második szintén, a többi 2. helyezett meg pótselejtezõt tol.

Kaplan
Na jó én már össze is kavarodtam. Ahogy érzed. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem én az ifikre gondoltam, és sorry mert én ugy értettem, hogy hány csapat jut tovább és arra a válasz 2

de a vb-re bocsánat, igen 3

Kaplan
Õ az 'A' válogatott VB selejtezõire gondolt. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tesó07
Legjobb 6 aut. a vb-n van,szóval 3.-nak elég lenni a csoportba.Persze jó lenne ha továbbjutnának a csoportból is.

RMCF

De a Montenegro meccs még kurva messze van. 😞

akkor M1 hiradó leszophat^^

elsõ 2

Most hallottam, hogy az elsõ 3 jut ki a VB-re?😮
Akkor elég egy gyõzelem a bolgárok ellen és a bolgárokat verjék még meg a németek és a spanyolok és akkor kinntvagyunk😊

tesó07
Vmelyiket meg kell verni és akkor legalább automatikusan ott vannak a vb-n is.Amúgy ha jól játszanak a spanyolokon kívül a többit meglehet verni.

RMCF

szucsy89
uh:S
mondjuk 2.helyre odaérhetünk

Kaplan
Megmodnom õszíntén sokkal-sokkal többet vártam a tegnapi meccstõl. Elsõ negyed órában hármat bepakolhattak, nevetséges volt ahogy a védõinket úgy össze-vissza futatták. Aztán rendezõdtek a sorok de a gólunk sajnos ránk nézve volt szégyen.

Remélem Montenegró ellen bepróbáljuk Némethet is mert Orosz nem megoldás és most érezhettük, hogy egy picivel motiváltabb csapat ellen játszunk már nem is olyan könnyû.

Fülöp meg áhh...

miki36
sima:d

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

pffffffff :SSS

U19-es Eb csoportbeosztásának sorsolása

Az A-csoport beosztása: Németország, Spanyolország, Bulgária, MAGYARORSZÁG

Babos még Matthausnál lett kirakva a csapatból. Emlékszem visszautasitotta a felkérést egy barátságos meccsen. 2. számú kapus lett volna csak Király mögött és épp nagy harcba volt a klubbcsapata Hollandiaba. Nem tudom pontosan, hogy NEC vagy NAC volt akkoriba még.

De azóta parádésan véd és mégse hivta be senki

hunbasser
Babos mondjuk tényleg nem lenne rossz

ReaL MaDRid x siempre

Marcika sose volt jó választás^^

Köteles jólenne szerintem.

Kapusoknál a kor nem számít, a rutin annál inkább.
Babos egyáltalán nem öreg és jobb is nála, többet is véd.

Priskint meg felejtsük már el. Azért mert barátságos meccsen noname csapat ellen betalált párszor, attól még van nála jelenleg jobb és jobb formában lévõ csatár.

Kapusok esetén szerintem az öregebb jobb választás! Fõleg, hogy ne csak a válogatottban védjen! Fülöp egyelõre nem jó választás!

www.smart-bus.hu

hunbasser
Fülöpnél azért az is közrejátszik,hogy nincs olyan kapusunk,aki úgy húdesokkal jobb lenne nála,és mivel gondolom õ a legfiatalabb és leggyorsabb,ezért õ véd...a többi kapus,aki talán jobb nála,az mind öregebb,már 30 fölött járnak bõven.

ReaL MaDRid x siempre

ezen az alapon véd Fülöp is

hunbasser
nincs bombaformában,de talán ha kapna egy lehetõséget megint a válogatottban,lehet,hogy élne vele.

ReaL MaDRid x siempre

Priskin visszaesett nagyon, már nagyon rég lõtt gólt.

hunbasser
nem tudom Priskinnel mi bajotok van,jó fejel,a fejpárbajokat sorra megnyeri,mert magas is,meg jól is fejel,viszont lábbal sem rossz a srác.egy Priskin-Németh duót megnéznék elõl,és szerintem jók is lennének,ha összeszoknának.középpályán viszont már eléggé más a helyzet,ott baloldalra is két hasonló kvalitású játékos van,ráadásul 1 vkp-val nem lenne elég játszani,Dárdai nem elég oda,fõleg úgy,hogy van egy Vass-unk is,aki szintén fog játszani,és egy ilyen jó játékost kár lenne nem játszatni.

ReaL MaDRid x siempre

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a másik kettõ azért nem értelmetlen, mert Õk lövik a magyar csatárok közül világszerte a legtöbb gólt^^

17-18 gólt löttek asszem. A leggólerõsebb magyar castárok a világon.
Sajna ez van, viszont egy próbát mgérne😊