Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy tom h csak akkor nyitják meg, ha az alsó szektorok teljesen megtelnek

FORZA INTER!

rooney8
karaj<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

karéjjj 😄

rooney8
Megin nem nyitják meg a felsõ nemtudommicsodát? Mondjuk felesleges, mert annyian úgyse lennénk...<#rolleyes>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nem fogják fel azok a vadbarmok hogy drága a jegy :S

galmat
ejj kéne menni a dánoki elleni meccsre, nézegetem a jegyárakat, hát erre a kistelekiék vmit megint nagyon elnéztek.... 3500 a legolcsób... na frankó, látom megint nem a szurkolók a fontosak hanem a pénzéhesség... Erõsen kétlem hogy megtelik az alsó karéj.Bár tévednék, na mind1, én azért elmegyek, mert új sorozat új remény, max ha az elsõ 2 meccsen után 0-al ponttal állunk, max nem megyünk ki a következõ meccsekre.
Aki tud jöjjön 6-án, jó lenne minnél többen lenni!

scs17
<#idiota>

Lammer
BÉÉÉÉLA, hol vagy???

jahogymarkioregedett? :C

<#idiota>

(hint fiataloknak -.-)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kuttor Attilát a válogatottba!!!!<#idiota>

tesó07
Ha így haladunk majd behívja Sanyit,meg még lehet hogy Tökölit is,mert õ meg itthon vezeti a góllövõlistát.
Azt elhiszem mondjuk hogy nem lehet azt csinálni,mint amit Matheus csinált,hogy behívott mindenkit a válogatottba és ott tesztelte õket,de azért azt igazán észrevehetné Koeman hogy 1-2 ember nem való oda.

RMCF

tesó07
Engem abszolút nem érdekel hogy néz ki egy játékos..csak én még nem láttam olyan meccset amin kiemelkedõen teljesített volna,de még a közepest is ritkán éri el.

RMCF

hunbasser
ha a bundesliga 2 és az nb1 legerõsebb csapatait veted össze,akkor nem,viszont ha úgy nézed,hogy a bundesliga leggyengébb csapata elpáholná az nb1 leggyengébbjét simán,akkor mondjuk azt,hogy kb egy szinten van a két bajnokság.elég szomorú.

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
szerintem meg bundesliga 2 erõsebb,mint nb1..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vmvr
jaajj, bocs😄 én meg nem frissítettem 40perce, és most olavstam a hszeket😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
csizmadiáról volt szó😄

hunbasser
hopsz,benéztem...😄DDDDddddddd bocsánat 😊

ReaL MaDRid x siempre

jah csak, hogy én Csizmadiáról beszéltem

hunbasser
viszont igazi erõcsatár,róla csak úgy pattognak le a védõk és mivel eléggé alacsony,ki is tud bújni két védõ közt.

de tényleg,ha bundesliga 2-ben most vezeti a góllövõlistát(igazi holtversenyben),és ugye a bundesliga 2. kb nb1 szint(na jó,azért kicsit gyengébb),szerintem simán jó lenne,most jó formában van,ráadásul a középpályánk nagyon erõs,lenne aki osztogatná neki a labdákat.egy Németh-Sanyi duót azért megnéznék :]

ReaL MaDRid x siempre

1etértek, a Vaskó/Tímár - Juhász belsõ védõ kettõs sztem tökéletes lenne

lassú és állandóan elõre akar menni támadni, de nem ér vissza védekezni

Még az a logó!!!! <#vigyor5>

Egyébként rajta legalább látszik, hogy akar!

www.smart-bus.hu

Sanyit ide!!!!
passatgt
amúgy vicc nélkül torghelle sanyi simán jöhetne cserecsatárnak, németbe ontja a szebbnél szebb gólokat😄

LasDen
Sztem az kéne, hogy egy X számú szurkolókból álló csoportot kéne kinevezni a csapat élére, akik bizonyos kritériumok szerint választanának ki..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
csizmadiával nicns semmi gond, attól, hogy hülye kinézete van, csúnya, még nem kell utálni😊

kraawz
egy vanczák vili - sebõ vili duó ? 😄

tesó07
Ha eddig nem vette észre....Hát Montenegró ellen mindenkit lecserélt csak Vanczák Vilit nem.

RMCF

vmvr
így van

hát ha kúman bácsi se veszi észre, hogy nem kéne õket erõltetni, akkor mehet õis a levesbe...
tesó07
Õket kellene már vhogy elfelejteni szvsz: Lõw Zsolt, Vanczák Vilmos,Csizmadia Csaba,Tóth Balázs

RMCF

Elõbb-utóbb bekerül...

- Bundesliga Fan

németh?

Viszonylag erõs keret, jól összekapta az öreg.

- Bundesliga Fan

passatgt
fuck it

kraawz
ték 😞

LasDen
jah... 😄 AppleLanden járnak.....D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
lol ibusz apple termék?😄

LasDen
ha lehet, akkor sztem az ibuszban..... 😄

lee86
Helló! Tudja valaki, hogy a szeptember 10.-i Svéd-Magyarra itthoni jegyirodában lehet jegyet kapni? És ha igen, melyikben? Köszi elõre is!

&#161;Hala Madrid!

valaki link a gólokról??

FORZA INTER!

:-DDDDDDD Nem semmi! Gondolom fel se merült, hogy lefizette az ellenfél.

gercse
de legalább egyet kijavítot 😄

hunbasser
lehetett volna annyi esze az edzõnek,hogy a második öngól után lehozza...😄Dddd

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
na mondjuk Stan Van Den Buys sem semmi, öngól-mesterhármassal intézte el saját csapatát, a Germinal Ekerent, az Anderlecht elleni 95-96'os szezonbeli meccsen. Végeredmény 3-2 az Anderlechtnek 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#szomoru1>

Matthew Prosac
nekem ez lenne sok:

2005-ös bundesliga mérkõzésen:
FSV Mainz 05-Eintracht Frankfurt 2-2 (0-2)
gól: Noveski (70.), Ruman (89.), illetve Noveski (3., 6.- mindkettõ öngól)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Elég ha ránézel, most komolyan
Nem véletlenül csúfolják "gyépés"-nek 😄

<#idiota>

Öngólt lõtt a Horvátok ellen, majd még egyet Izland ellen, gólpasszt adott Larson-naka Svédek ellen idegenben, majd most Berbatovnak is. A fradi kupameccsén újabb öngól.

Ez eddig 3 gól 2 gólpassz (válogatott és kupameccsen) végül legutóbb a Northamptonban is betalált a saját kapujába