Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csomó hekyzetet rosszul ítélt meg, meg a sárga is eléggé jogtalannak tûnt... amúgy szép volt fiúk, bár a gyõzelem lett volna az elfogadható, annál is inkább, hogy portugálok ellen alig lesz esélyünk a gyõzelemre, ezért ott kellett volna döntetlenezni.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
video
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
FORZA INTER!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
10' B. Dzsudzsak
17' M. Laursen
56' S. Torghelle
60' C. Poulsen
64' Z. Gera
75' G. Babos C. Poulsen
Ezek a sárga lapok.. Meccset nem láttam,Poulsen tényleg kettõt kapott vagy csak adminisztrációs hiba ? :o
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTER!
GOAL 90' Cyprus 1-2 (1:1) Italy
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nahát ez eldõlt.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
73' Austria 2-1 (2:0) France
ez sem rossz eddig..
FORZA INTER!
FORZA INTER!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
babosnak nem volt védenivalója, egy kapufájuk volt és satu.
husztinak volt egy 100%os ziccere, esetleg még Vadócz ollózása sülhetett volna el jól. nemtudom mikor lesznek mégegyszer ilyen sebezhetõek és verhetõek a dánok, de most azok voltak, ki kellett volna használni..<#shakehead>#shakehead>
jóéjt mindenkinek
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ui.: Kandurex, a dán válogatott sosem volt gyenge, mindig is bennük volt az, hogy bárkit bármikor megruháznak.
Cak emlékezz 1986-ra, amikor a szuper esélyes uruguayiakat alázták asszem 6-0-ra , uátna meg a spanyoloktól ugyan kikpatak majdnem ennyire (6-1), de akkor belsõ anyagi viszályokról lehetett hallani a dán csapaton belül, ami kellõ okot szolgáltatott a továbbjutást jelentõ gyõzelem sikertelenségére.
Szal nem lehet egy ilyen szintû csapatra ráragasztani azt a bélyeget, hogy "gyenge".
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊