Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
vki törölte a bíróra tett megjegyzésem 😄DDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer

Csomó hekyzetet rosszul ítélt meg, meg a sárga is eléggé jogtalannak tûnt... amúgy szép volt fiúk, bár a gyõzelem lett volna az elfogadható, annál is inkább, hogy portugálok ellen alig lesz esélyünk a gyõzelemre, ezért ott kellett volna döntetlenezni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

énisberugtamvolnanemnagyképüségbölmondomxD

LasDen
odaraktaám a sarokba 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
azért a román-litván meccsen az elsõ litván gól nem volt piskóta..
video

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Azért látszott, hogy mikor Sanyi lapot kapott, hogy már nem az a forrófejû, mint régebben. Visszafogott volt, viszont Baboson meglepõdtem. A legyintgetése nem volt valami profi, akkorsem, ha igaza volt.

Nandusz
Nem durva az, hanem végre egy olyan játékosról ad képet az a kép, aki kibír mindent és eléri célját.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

ez de durva<#wow1><#vigyor>

FORZA INTER!

LasDen
2 Poulsen vút a pályán.... 😄 klónoznak a keciek.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kraawz
FT Hungary <0 - 0> Denmark
10' B. Dzsudzsak
17' M. Laursen
56' S. Torghelle
60' C. Poulsen
64' Z. Gera
75' G. Babos C. Poulsen

Ezek a sárga lapok.. Meccset nem láttam,Poulsen tényleg kettõt kapott vagy csak adminisztrációs hiba ? :o

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#eljen><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄😄

FORZA INTER!

Matthew Prosac
ezt nem hiszem el... <#shakehead>

GOAL 90' Cyprus 1-2 (1:1) Italy

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
GOAL! 84' b]Austria - France 3-1[/b]
nahát ez eldõlt.

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
73' Cyprus 1-1 (1:1) Italy
73' Austria 2-1 (2:0) France

ez sem rossz eddig..

a végeredmény meg 0-3!
gabber_saviola
Hivatalos közlemény: AZ AIR SÁNDOR FÁNKLÁB (link itt) megköszöni minden olyan szurkolónak, aki bízott és szorított Sándornak ma este! ^^

no meg az osztrákok vezetnek az elsõ félidõben a franciák ellen 2-0-ra

FORZA INTER!

lol: Romania 0-2 Lithuania

FORZA INTER!

John Cena
ha olló kapura megy akkor lett volna esély ez 1-0ra meg ugye a nagy Huszi helyzet!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

😄DDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Matthew Prosac
én 2-2-t jósoltam.

nono84
Sajnos nincs góllövõ csatárunk. Bazz Sanyit mindenki dicséri 😊)) Majd Svédországnak vág kettõt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Matthew Prosac
eredményt tekintve nem lennék csalódott, de a meccset látva az vagyok.
babosnak nem volt védenivalója, egy kapufájuk volt és satu.
husztinak volt egy 100%os ziccere, esetleg még Vadócz ollózása sülhetett volna el jól. nemtudom mikor lesznek mégegyszer ilyen sebezhetõek és verhetõek a dánok, de most azok voltak, ki kellett volna használni..<#shakehead>
jóéjt mindenkinek

gabber_saviola
sajnos nem jött be az 1-0-ás tippelésem.....igazából simán foghatom arra, hogy Air Sándor CSAK csere volt.

azért igy a 21. századba a Puskásba még mindig fapadokon ülnek a csapatok?:o😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szucsy89
0-0 itt délután a topikba mindegyik tipp vereséget jósolt, hát közel sem voltunk szarok, sõt ezt a dán válogatottat meg kellett volna verni...na mind1 kezdésnek nem rossz ez az 1 pont
John Cena
ha asvédek és Portugálok ellen X-elünk és a többit meg nyernénk és bírnánk uyge zet hosszú távon is akár VB is leeht ebbõl de azért néznék nagyot ha ez történe!!<#vigyor3>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nandusz
Egyébként nagyon jól játszottak a magyarok ezen a meccsen, ha ezt a tendenciát folytatják, akkor óriási esélyük van a vb-re.
ui.: Kandurex, a dán válogatott sosem volt gyenge, mindig is bennük volt az, hogy bárkit bármikor megruháznak.
Cak emlékezz 1986-ra, amikor a szuper esélyes uruguayiakat alázták asszem 6-0-ra , uátna meg a spanyoloktól ugyan kikpatak majdnem ennyire (6-1), de akkor belsõ anyagi viszályokról lehetett hallani a dán csapaton belül, ami kellõ okot szolgáltatott a továbbjutást jelentõ gyõzelem sikertelenségére.
Szal nem lehet egy ilyen szintû csapatra ráragasztani azt a bélyeget, hogy "gyenge".

gabber_saviola
😄ddd

szucsy89
jön Rudolf
Blekk Síp
Hát még az, hogy így sem tudjuk megverni õket. (Eddig)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

passatgt
inkább vanczák mint poulsen😄

Gunnersboy
na, Poulsen is akarja hogy mi nyerjünk😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kandurex
de, ha ennyit szenvedünk egy alapvetõen gyenge ellenfél ellen? akkor még is mit várunk a jövõtõl? ...pff

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szucsy89
hihetetlen hogy a dánok milyen dekoncentráltak
Nandusz
Gerában érzek némi görcsösséget, melyet az táplálhat, hogy megpróbálja felvenni a "szellemi" terhet, holott csak szabadon játszania kéne minden erõlködés nélkül. Ez esetben minden bizonnyal nyernénk.

ha mág behoznák Rudolfot verhetõ lenne ez a dán csapat szerintem

banok
így van bekéne hozni még egy csatárt. mondjuk Rudolfot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
jó a döntetlen de egy kurva gólt kéne lõni

akyyy
ez a biro mindig olyan helyre ál, hogy játékos elé😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gabber_saviola
SÁNDOR SZÉPEN TARTOTTA MEG A LABDÁT!

szucsy89
el kell ismerni : SANYI jól játszik😄DD
LasDen
nem kéne cserélni??? Oroszt v vmi....hátha össze jönne neki...... .D

passatgt
koemann aszondja unbelievable

LasDen
tán hallottad v mi??? 😄

sanyi kavargat!!!!!!!!44

szucsy89
omg ezek a dánok mit mûvelnek😄😄ddDdd