Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Németh és Szalai pont azon az úton haladnak, hogy lehet belõlük vmire való csatár......de hosszú még azaz út...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Rudolf nem válogatott szintû, akkor már inkább Németh-et vagy Szalait próbálnám ki kíváncsiságból (velük meg az a baj hogy fizikailag még nincsenek a felnõttek között, ledarálják õket)..
A bolgároknak van egy Berbatovjuk, az izlandiaknak egy Gudjonsenjük, a letteknek anno egy Verpakovskis-uk, mi miért nem tudunk kitermelni egy (ismétlem EGY) valamirevaló csatárt, aki legalább egy angol vagy spanyol középcsapat állandó kezdõcsatára lenne..?!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tesó07
Jaja,az érdekes lenne ha pont a svédek ellen idegenbe húzna meg egy ilyet.Pedig semmivel se érnénék el így rosszabb eredményt(több gólt nem kapnánk sztem),de viszont lehet rúgnánk is....

RMCF

LasDen
idegenben nem hinném, hogy Koeman erõltetné...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miki36
én azt mondom, át kell állni kétcsatáros játékra, konkrétan a Torghelle-Rudolf duóra😄 alibizés nem lenne, az biztos

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Ez a Dánok elleni döntetlen akkor lesz fájó ha valami csoda fojtán erre a két pontra lenne csak szükségünk a csoportban a továbbjutáshoz!
A Dán válogatott véleményem szerint nem jobb papíron sem mint mi!
A mostani keretünk nem olyan rossz mint amit az eredmények mutatnak!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hunbasser
ahogy olvasgattam az írásod,rádöbbentem,hogy igazad van,de pl még abban nem értek egyet,hogy a papírformát nézzük,amiben két góllal jobbak a dánok,vagy akár a szerbek(ha már az u21-rõl volt szó).szerintem a magyar válogatottban nincsenek rossz játékosok,viszonylag jó a keret,elég megnézni a középpályássort,aztán van pár jó védõnk(mondjuk lehetne több) meg egy átlag kapusunk(ebben régen majdhogynem világszínvonalúak voltunk,nem tudom,hogy az utóbbi évben hová tûntek a kapusok,Gulácsira leszek kíváncsi,hátha õ majd megint egy világszínvonalú kapus lesz),egyedül csatárposzton nincs megoldva a kérdés,de azt kell hogy mondjam,hogy a technikai tudással nincs/nem lenne gond,mert a válogatott játékosai mind brillíroznak a klubjukban(jó,most Dzsudzsák pl rossz példa,de említhetnénk még 1-2-t,de szerencsére nem ez a jellemzõ)

na most az u21-nél meg szerintem mégjobb a helyzet keret szempontjából,mert már évek óta csak arról hallunk,hogy a magyar utánpótlás mennyire jó,és hogy viszik ki az u21-es játékosokat külföldre(Németh,Simon,Gulácsi,Szalai,Szatmári L.,csak a teljesség igénye nélkül pár név),akik igazán nagy tehetségek,és olasz másodosztályban meg angol tartalékok bajnokságában játszanak(de pl Németh már a nagycsapatban van,azt hiszem Gulácsit is fel akarják vinni,meg Szalait is a Realnál,de ezt még csak pedzegetik egyelõre)

egy edzõváltás jót tenne,de nyilván abban egyetértünk,a probléma gyökere mélyebbre hatol.elõször is az egész vezetõséget úgy ahogy van le kéne cserélni,aztán pedig az edzõket,max az A csapat szöv.kapját tartsák meg,Koeman azért nem rossz,õ legalább külföldi,és a mentalitása nem magyar.ezután pedig a futball oktatását át kellene szervezni kicsit,és mentálisan már egészen 6 éves kortól kell a gyerekeket felkészíteni.magyarán profi labdarúgókat kell belõlük nevelni.olyanokat,akik 15 évesen már megállják a helyüket az nb1-ben is,ha kell.de most ha egy ilyen létrejönne,amit írtam,akkor 10 évet kéne még legalább várni,amíg jön az új generáció,akikben már nem lesz benne ez a tutyimutyi,jajjeltörnek meg leszarom féle mentalitás.

ReaL MaDRid x siempre

Aki esetleg kiváncsi a "nyolcasra"...

Gólok

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tesó07
Ez a másik probléma.A játékosokon már teher sincs,ha ilyen szarul játszanak,kapnak 8-at,ki lenne a hibás,hát persze hogy az edzõ.És ezt nem csak te mondod.
Ezek szerint a játékosokon nulla a felelõsség válogatott mezben??Ne viccelj már...
De ne értsd félre,nem védem én Várhidit,le is kellene mondania.De attól a helyzet nem lesz jobb,mert azért ez csak az U21-es válogatott,nem nagyon fognak õk már fejlõdni,még lehet fejben se.

RMCF

Az edzõ mondja meg, hogy kik lépnek pályára. Õ mondja meg, hogy milyen szakmai stábbal tud együttdolgozni, ebben benne van a pszichológus is. Az õ felelõssége. Mit várunk egy olyan válogatottól aminek edzõjének a gúnyneve "bábhidi"? Akivel mindent meg lehet csinálni. Odaáll a csapat elé, és azt mondja, hogy küzdjenek magukért? kac-kac
Így sosem lesz belõlük igazi nagynevû futbalista? Ki mondja? 😄 Egyszerûen nem hitelesek ezek a mondatok az õ szájából.
Taktikailag nagy koponya a fickó, de az õ erájában láttunk olyat, hogy a játékos nem jön el a klubjától sérülésre hivatkozva, majd játszik a bajnokin. Láttunk olyat, hogy a védekezõ középpályás legyint egyet miután elhozzák mellette a labdát. Láttunk olyat, hogy cserepados, formánkívüli játékosok játszottak a válogatottban.
Egyszóval pedagógusnak nem jó a fickó. Kis túlzással annyit tudott megtaníttatni a játékosokkal, hogy átvették a szavajárását "mostmár aztmondom, hogy, igenis aztmondom, hogy"
Most pedig nézzük meg a gólösszefoglalót. Nem brillíroztak a szerbek. A magyar játékosok teljesen le voltak blokkolva.
Lehet, hogyKoemannak van igaza, és Rudolfok kellenek nekünk. Mert lehet, hogy 10 helyzetbõl tud 1-et értékesíteni, de õszámára nincs elveszett labda.

tesó07
Hagyjuk már Várhidit,nem azt mondom hogy kimagasló edzõ,de nézzétek meg a többi magyart aki az utánpótlásba dolgzik,semmivel se jobb.
Az meg egyértelmû hogy akárki vezeti a csapatot,így nem lehet kikapni.A játékosok a hibásak fõleg.Az meg érdekes hogy a mentális probléma csak akkor jön elõ hogyha pályára lépnek,meccs elõtt-után meg nagy a szája az összesnek,inkább a pályán lennének kemény fiúk.Ilyen hozzáállás válogatott mezben,ez durva,még én is nagyobb szívvel állnék ki,pedig nem vagyok "profi" focista.

RMCF

Ez sokkal mélyebb probléma, minthogy egy edzõváltással meg lehetne oldani. Mondom, én sem bírom a kócost, ki is lehet rúgni, de ettõl nem fog az a tény megváltozni, hogy szinte az összes magyar válogatott (nem csak foci) mentális problémákkal küzd. Ez már nem arról szól, hogy valaki le tud venni egy labdát, vagy nem, jó a taktika, vagy nem. Merünk kicsik lenni...

www.smart-bus.hu

Egy 8-0-ás vereségért igenis az edzõ a hibás. Mennie kell! Aztán egy másik edzõ majdesetleg másokat válogat be, az már az õ felelõssége, de ezt nem lehet elintézni azzal, hogy: ez van, szarból nem lehet várat építeni.
Itt az a munka, hogy építsen várat, ha nem képes rá, akkor viszontlátásra! Ha meg összedõl a vár már az alapozásánál, akkor meg nem azt kell nézni, hogy ki-mit cseszett el, hanem az építkezés felelõs vezetõjét el kell küldeni a francba

"Solt,most ahogy olvasom,kb azt látom,hogy próbálod azt megmagyarázni,hogy a 8:0-ás eredmény semmi,felejtsük el...és próbálod úgy beállítani,ha ez lenne a realitás"

Pont arról beszéltem, hogy nem ez a realitás! 😊 A Szerbek eleve úgy állnak minden magyar csapathoz bármilyen sportban, hogy szét akarnak tépni minket. Eleve jobbak fociban, ehhez jött 2 büntetõ, 60 perc emberhátrány... és ennek ez lett a vége. Alap, hogy a kócosnak fel kéne állnia ezek után, de figyelembe véve a körülményeket, semmi meglepõ nincs ebben az eredményben! Nem azt mondom, hogy ezt vártam, és, hogy ennyit tudunk a focinkat tekintve, hanem azt, hogy mentálisan a 0 körüli tartományban vagyunk.

"mi ez már,hogy a szerb válogatott 2-3 góllal alapból jobb?"

Papír forma. Ideje lenne végre tudomásul venni, hogy nincs labdarúgásunk. Vannak kiugró eredmények egy-két mérkõzés erejéig, de ezek nem jogosítanak fel arra, hogy azok alapján ítéljük meg a focinkat. Lehet álomvilágban élni, csak akkor a mérkõzések végén rendre csalódás fog érni. Helyén kell kezelni a dolgokat.

"MINDEN MÉRKÕZÉS 0-0-AL KEZDÕDIK!"

Így van... egy árva szóval nem mondtam, hogy fel tett kézzel kell kimenni. Küzdeni kell, hajtani, és mindent megtenni. Ez lenne az alap. Ha így tennénk, akkor a kisebb tudás béli különbségeket ki lehet egyenlíteni. Viszont mi ezt nem tesszük. Rendszeresen beszarva lépünk pályára tétmeccsen. Erre mondom én, hogy mentálisan a béka segge alatt vagyunk... ez pedig arra elég, hogy a tudás különbséget felnagyítsuk, és ne eltüntessük. Így született a 8:0 is. Állítom, hogy még egy Argentin válogatott sem lõtt volna nekünk ennyit, mert õk leálltak volna 4 gól után, viszont a Szerbek gyûlölnek minket, és megérezve, hogy beszartunk és összetörtünk ezt ki is használták.

"ha ezt nézzük,akkor a dánok is min 2 góllal alapból jobb nálunk,akkor most mondjuk azt,hogy ha 2-0-ra kikapunk,akkor az nem rossz,mert ez a realitás?"

A realitás az a papírforma. Ha ez 2:0 a dánok javára, akkor egy ilyen eredmény után az ember feláll, és hazamegy. Nem történt semmi extra. A 0:0 már egy jó eredmény ezen az alapon. A túlzás az, amikor elkezdünk elégedetlenkedni, hogy nyerhettünk is volna. Az már bravúr lett volna, ami nem elvárható, ergo helyén kezelem a dolgot, és örülök a 0:0-nak, mivel az már egy jó eredmény. Lehet, hogy a mérkõzés képe alapján akár nyerhettünk is volna, de ez akkor sem elvárható, és nem azt jelenti, hogy jobbak vagyunk a dán válogatottnál. Ha majd 2009-ben idegenben mi is hozunk legalább egy döntetlent, akkor a következõ alkalommal már lehet arról beszélni, hogy kb egy szinten van a két válogatott.

"most egy kiállítás nehogy megfogjon már valakit,ez nem kifogás.sõt,ha beállnak 10 emberrel védekezni,akkor isten se megy át azon a védelmen,és ha annyira széthajtják magukat a szerbek,akkor is max 2-3 gólt lõnek egy felállt stabil védelem ellen.a tizit meg magunknak köszönhetjük,mint ahogy a pirosat,ezek nem kifogások"

Mibõl gondolod, hogy én kifogásnak hoztam fel a két büntetõt? Leírtam mint tényt. Emlékezz vissza a Török - Magyar meccsre Isztambulban. Partiban voltunk velük, amíg a Gerát ki nem állították. Igazságtalan és bosszantó dolog volt. Kaptunk is utána egy hármast. Hát ennyit jelent mentálisan egy kiállítás. Ehhez jött 2 büntetõ, lényegtelen, hogy jogos vagy nem, de emberhátrányban 2:0, az a jelenlegi mentális szinten katasztrófa. Itt feladják, megsértõdnek, beszarnak, aminek utána ez a következménye egy Szerbek elleni meccsnek. Rühellem a bábhidit, de errõl õ nem tehet. Ez lett beléjük nevelve... ezt már kifejtettem...

"jól lebaszni õket,hogy legközelebb a pályán eszükbe jusson,hogy 10 emberrel is keményen kell bekkelni,hogy még véletlenül se történjen meg mégegy ilyen zakó.most így kb röhögnek rajtunk a szerbek.ha mindent megtettek volna a fiúk,mondom,nem lett volna ennyi az eredmény,és akkor a szerbek sem röhögnének,mert azt mondanák: "ez igen,láttad,hogy 10 emberrel is hogy támadtak és milyen keményen védekeztek?"

Ebben egyetértünk, csak amíg ez egy következmények nélküli ország immáron évtizedek óta, addig a sportban sem lesz más a helyzet. Semminek nincs felelõse... azért hibás mindig a bíró, a kapufa és az idõjárás, hogy ne kelljen egyik "elvtársat" sem elmozdítani a helyérõl. A vezetés jó, mindent megtettek, csak hát a körülmények. Ismerõs? No, amíg ez így marad, addig lesz még részed hasonló eredményben fociban, és egyéb sportágban is....

www.smart-bus.hu

sb1
Eleve azt nem értem, hogy "kócos" miként kaphat munkát még mindig mo.-gon, bár ismerve a hazai viszonyokat, ez bizti csak számomra meglepõ...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Várhidinek mennie kéne és kész. 8-0 után illik felállni

hunbasser
Solt,most ahogy olvasom,kb azt látom,hogy próbálod azt megmagyarázni,hogy a 8:0-ás eredmény semmi,felejtsük el...és próbálod úgy beállítani,ha ez lenne a realitás.mi ez már,hogy a szerb válogatott 2-3 góllal alapból jobb? MINDEN MÉRKÕZÉS 0-0-AL KEZDÕDIK! nem 3-0-al,nem.ha ezt nézzük,akkor a dánok is min 2 góllal alapból jobb nálunk,akkor most mondjuk azt,hogy ha 2-0-ra kikapunk,akkor az nem rossz,mert ez a realitás? és most mi van? a 0-0 is rossz egyes emberek szerint,mert igazuk van abban,hogy megverhettük volna õket.most egy kiállítás nehogy megfogjon már valakit,ez nem kifogás.sõt,ha beállnak 10 emberrel védekezni,akkor isten se megy át azon a védelmen,és ha annyira széthajtják magukat a szerbek,akkor is max 2-3 gólt lõnek egy felállt stabil védelem ellen.a tizit meg magunknak köszönhetjük,mint ahogy a pirosat,ezek nem kifogások,de még tíz emberrel sem kifogás a 8 kapott gól."de hát kettõ tizi volt!" és?? ilyenek mögé azért ne bújjunk már.ha legközelebb lesz egy ilyen eredmény,akkor megint lehet nyomatni a dumát,hogy hát a meleg,meg a bíró,stb...nem,ilyenkor jól meg kéne ruházni az összeset! jól lebaszni õket,hogy legközelebb a pályán eszükbe jusson,hogy 10 emberrel is keményen kell bekkelni,hogy még véletlenül se történjen meg mégegy ilyen zakó.most így kb röhögnek rajtunk a szerbek.ha mindent megtettek volna a fiúk,mondom,nem lett volna ennyi az eredmény,és akkor a szerbek sem röhögnének,mert azt mondanák: "ez igen,láttad,hogy 10 emberrel is hogy támadtak és milyen keményen védekeztek?"

ReaL MaDRid x siempre

Oziris666
Monnyonle<#wow3>

Na igen, ebben van valami... emiatt volt eredményes anno Verebes... elhitette velük, hogy világsztárok... Rengeteget számít a mentális felkészülés... ebben vagyunk a legjobban lemaradva, és ahogy nõnek ezért ütközik ki ez a legjobban. Gyönyörûen látszik az elmúlt pár évtized merjünk kicsik lenni politikája... itt van... õk mernek, még azt sem nyújtják, amit egyébként tudnak. Semmi mást nem tesznek ezek a srácok, csak felmondják a leckét...

www.smart-bus.hu

"- A játékvezetõ óriási hibát követett el, amikor Pintért kiállította és tizenegyest adott a szerbeknek - mondta a meccs után Várhidi Péter. - A második félidõre sajnos elfogyott játékosaink ereje, olyan volt, mintha hatan lettek volna a pályán. A kiállításig és a tizenegyesig helyzetük sem volt ellenfelünknek, a második játékrészben azonban a nagy melegben szinte menni sem tudtak mieink - és már csak kétszer cserélhettem..."

Hát igen,a játékvezetõ,a nagy meleg (gondolom csak nekünk volt meleg),stb...

Hát nyilván ha játszanának 10x akkor nem 80-0 lenne az összesités.
De hát ez a szörnyû,hogy már ezek a fiatal játékosok is igy összeroskadnak,beleszaladnak ekkora vereségekbe,mi lesz késõbb?
Mert pontosan ez a tendencia,hogy ahogy lesznek a játékosok egyre érettebbek,egyre idõsebbek,úgy nõ a mi lemaradásunk.

De én ezzel együtt is azt mondom,emellett az eredmény mellett nem lenne szabad szó nélkül elmenni.Most kéne nagy ajtócsapkodás,nagy kiosztás,hogy egy életre megmaradjon,válogatottként nem kapok 8 gólt.Pont ezért,mert nincs 8 gól különbség amúgy.De mentálisan igy nem lehet összeomlani azért mert kiállitottak valakit...
De nem ez lesz,hanem jön a magyarázat...

Azért ez nem a két csapat közti tudás különbséget jelzi... ennyire nem vagyunk gyengék fociban... viszont mentálisan igen, és ez egy súlyos mentális vereség. Arról pedig napokat lehetne vitázni, hogy ennek mi az oka... 😞

www.smart-bus.hu

Látom Veled sem értjük egymást! 😊 A realitás az lett volna, ha 1-2-3 góllal kikapnak. A döntetlen jó eredménynek számított volna, a gyõzelem pedig nagy bravúrnak. Ezek a dolgok akkor érvényesek, ha nem ítélnek ellened két büntetõt (lényegtelen, hogy jogos vagy nem, morálisan kinyírja az embert) és nem kell 60 percet emberhátrányban játszani. Az utolsó 3 gólt az utolsó 3 percben kapták... ez tipikusan azt jelzi, hogy elfáradtak fejben is, fizikailag is, plusz lelkileg teljesen összetörtek... ilyen körülmények közt a 8:0 benne van. Ennyi. Fájdalmas, bosszantó, égõ, de ez van. Azt pedig ne felejtsétek el, hogy a környezõ országok válogatottjai ilyen helyzetben többszörös elánnal játszanak ellenünk... más válogatott ellen leálltak volna 4 gól környékén... ellenünk még a 87. percben is hajtanak... utálnak minket... ez van! 😊)

www.smart-bus.hu

Ok,értem én.
Hát én se várok többet,de azért fociban 8-0-ra kikapni,az már nem is osztálykülönbség,hanem annál is több.
Kiváncsi leszek Várhidi nagymester magyarázatára...

tesó07
Az a baj hogy ennyi gólt már még Andorra,Feröer-szigetek,San Marino meg hasonló csapatok sem kapnak.
Én abszolút nem vártam bravúr eredményt,de akkor te ezek szerint ezt vártad tõlük.Ennél azért csak többet tudnak....

RMCF

köszönöm <#eljen>

- Bundesliga Fan

Úgy látom nem értjük egymást... én nem védem õket, csak nem várok többet annál mint amit tudnak. Ha ezt Andorrától kapják akkor ideges vagyok... de így...

www.smart-bus.hu

Ki beszélt kifogásról? Ezek száraz tények! Két büntetõvel, 60 perc emberhátrányban ennyit tudunk fizikálisan és mentálisan egy Szerb válogatott ellen. Már rég nincs itt mirõl gondolkozni... csak sokan még hajlamosak vagytok a bravúr eredmények alapján megítélni a tudásunkat...

www.smart-bus.hu

Mi az hogy "kaptak" 11-est meg emberelõnyt?Valami oka csak volt.Bár tudom,mindig minket bántanak jogtalanul...
0-5-nél mibe lehet úgy összetörni hogy kap még a végén nem egyet,hanem hármat?Gondolom nem az egyenlítésért nyiltak már ki hátul...Ez kb ilyen "xarok bele,nem érdekel" stilus lehet,ami egy válogatott játékostól (játékosoktól) enyhén szólva is elfogadhatatlan.Mert ezt a 0-8-at azt hiszem európa szerte körberöhögik...

De hát nem vagyok én meglepve,nem arról van szó.Csak az ilyen eredményeket látva nem tudom miért kéne nekem elhinni hogy majd ezekbõl valami jobb válogatott lesz 3-5-10 év múlva.

Bogdán Ádám � Kiss Zoltán, Guzmics Richárd, Pintér Ádám, Völgyi Dániel � Vass Ádám � Demjén Gábor (Heffler Tibor a 60. percben), Filkor Attila (Merczel Zsolt a 75. percben), Zsidai László, Szakály Péter (Korcsmár Zsolt a 28. percben) � Feczesin Róbert

Valaki tudna írni arról, hogy kik játszottak a Várhidi vezette magyar válogatottban ma?

- Bundesliga Fan

tesó07
Ha ez már rendszeres lenne,akkor ott már rég nem lenne min gondolkozni....
Amúgy nem értem ezt,2db 11-es,piros lap,nem láttam a meccset,de feltehetõen mi birkáskodtuk össze ezeket,úgyhogy ez messze nem kifogás...
Nem lehet azért annyira ez a szerb csapat se jó hogy így kikapjunk,2. voltak a csoportba,sõt még nekünk is meg lett volna az esély erre a helyezésra..
Na de mindegy,az U19-esekben még bízok ,hogy õk jók lesznek majd a következõ korosztályokban is.

RMCF

<#eljen>

FORZA INTER!

Alapjáraton a Szerb U-21-es válogatott kb 2-3 góllal jobb otthon mint mi. Ehhez kaptak 2db 11-est, és több mint 60 perc emberelõnyt... az utolsó 3 gólt 3 perc alatt kaptuk a legvégén. Összetörtek... ennyi... bárkivel elõfordul. Akkor lenne min gondolkozni, ha ez a 8 kapott gól rendszeres lenne...

www.smart-bus.hu

uh, az szép eredmény 😛

FORZA INTER!

8-0...ezen kell elgondokozni.
Emberhátrányba is le lehet hozni egy meccset,2-3 gól különbséggel.Hát arról nem beszélve hogy vannak olyan fantasztikus csapatok,akik emberhátrányban is képessek gólt,sõt akár gólokat is lõni.De ez nekünk már ilyen Sci-Fi kategória...
8 gólt San Marino szokott kapni meg a Feröer Szigetek.Persze lassan azon a szinten vagyunk,semmi kétség...

Két 11-es... és emberhátrány... ezen azért gondolkozzunk el! 😊)))

www.smart-bus.hu

scs17
Azért ne feledjük, h a jó utánpótlást az u19-es csapat alatt értettük, akik majd késõbb lépnek színre.

De ettõl függetlenül ez egy nagyon megalázó eredmény.

tesó07
Szerbia–Magyarország 8–0 (Sulejmani 28., 55. – mindkettõt 11-esbõl, Pejcsinovics 52., Kacar 40., 64., 86., 87., 89.)
27.perctõl emberhátrányba játszottunk,de akkor is mekkora szégyen...a nagy utánpótlás!!

RMCF

banok
U21-es válogatottunk 8-0-ra kapott ki Szerbiában.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Legend Killer
😄, tõlem oké. így legyen, hajrá Magyarország!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nem is beszéltük ki Bodnárt. Szerintem százszor jobb teljesítményt nyújtott, mint Löw. Több jó indítása volt, és rendre jól avatkozott be a támadásokba.

sz4bolcs
Koeman meg össze-vissza nyilatkozik, már kezdi felemészteni a magyar sportvezetés.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ezek a dánok verhetõek lettek volna, mert legalább annyira nem akartak játszani, mint mi. Én nem alapoznék arra, hogy a következõ ellenfeleink is ilyen szétszórt, tesze-toszák lesznek, és ellenük is megszerezzük az egy pontot, hacsak nem valami nullszint csapatok vannak a csoportunkban.

sz4bolcs
"Kollégája, Erwin Koeman (a képen) ugyanakkor úgy véli, a gólnélküli döntetlen ellenére izgalmas, fordulatokban és lehetõségekben gazdag összecsapást láthatott a publikum."

-:-)))))))) fordulatokban gazdag? Melyik meccset nézte a kedves szövetségi kapitány?

sz4bolcs
Ez rettenetes volt... alibimeccs.

Geráék hétfõn délben találkoznak, hogy aztán megkezdjék a ráhangolódást a szerda esti találkozóra, melyre Stockholm egyik külvárosában, Solnában kerül majd sor.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
svédekkel itthon játszunk?

passatgt
portugáliával nem kell foglalkozni, elég ha a többit leverjük mint a büdös szart😊