Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

REAL MADRID
Végre legalább van 1 csatár fennt a pályán...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HAJRÁ MAGYAROK 😊
REAL MADRID

REAL MADRID
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
RMCF
Juhász az, de a másik :S😄😄😄😄D:
Barátságosan kipróbálni meg lutri, mert barátságos meccsen a világbajnok Olaszoknak is 3 gólt puffantottunk...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Hisz a Montenegróiaknál is ott volt egy srác aki 18 és a Fiorentinában tolja hétrõl hétre. Mégsem tudtuk elnyomni...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én fociztam nagyon sokáig (egyesületben), felnõttekkel is. Mégsem tudtak elnyomni, pedig nem vagyok valami kurva erõs. Szóval ez már rég rossz 😊 Aki ügyes, gyors, és van egy kis sütnivalója azt azért nehezen nyomják el.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dzsudzsákban iszonyatosan csalódtam, hihetetlenül visszaesett.
Huszti, akaratos, gyors, ügyes egyik kedvenc!
Gerából meg nem tudom, kiölték a PL-ben a focit.. Kétszer olyat esett a labdán a Dánok ellen is.
Hajnalt meg nem kommentálnám.. Alibizni jár a válogatottba.
igen, de egyenlõre max utánpótlás szinten... hány és hány csatárunk volt az egyetlen épkézláb csatár reményünk az elmúlt 10 évbe?😊
és ki vált be?
am. várhidi mondta^^ szal fassz😄
Krisztián sérült.
eddig se volt szimpatikus, mostmár végképp nem...
ReaL MaDRid x siempre
Hogy a faszomba fáradnak el, ha rohadtul nem játszik egyikse nagycsapatba tétmeccsen? Profik elméletileg, tehát edzést birniuk kéne, másba meg nem fáradnak el...
Németh meg lemondta az U21-es behívót? Arca neki is van már... egy kerettagságra 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezekután álljon eléjük az öltözõben...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.