Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az más kérdés, hogy annak idején Henk Ten Cate 29 perc után azt mondta, ennyi elég volt belõle és lecserélte, és, ha jólemlékszem nála töbet nem is játszott
Juhász, Dzsu, Huszti, Vass, Németh. Akkor lehet esély. De msot nem, most össze kéne szoktatni a nagykorúakat, aztán késõbb hozzáadni a két tinit.
Aztán játszatni õket, majd az EB selejtezõket talán megnyerni😊
Addigra Sanyi is kiöregszik😞
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saor Alba
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az újabb gyõzelem otthon 2004-ben volt Izland ellen.Idegenben ugyancsak Izlandot fogtuk meg még.Amúgy tovább kerestem és kb 89'ben az Észak írek elleni gyõzelem volt talán még erõsebb csapat ellen.
Barátságos meccsen viszont nagyon jók vagyunk kár hogy világversenyek nélkül sose foguk elõrébb lépni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.smart-bus.hu
A svédek ellen szinte csak baloldalunk volt. A jobbot (Gerát) mint ha meg sem akarták volna játszani. Ami jelenleg nem rossz, mert Husztinál nagyon jó helyen volt a labda, és Hajnallal végre úgy játszottak (össze) ahogy Németországban szoktak. Tegnap a középpályánk felnõtt a feladathoz, a csatársor és a védelem még mindig nem - amivel nem azt mondom hogy rosszak voltak, csak azt hogy nem elég..
Kell egy olyan csatár aki be tudja fejezni a támadásokat; nemtudom figyeltétek-e de Torghelle még a 16oson belül, 11 méterre a kaputól is lekészített, ahelyett hogy megpróbált volna lefordulni, lõni. Annál a beadásnál is csak rácsodálkozott a labdára ami elment fölötte, meg sem próbálta bevetõdve a kapuba jutattni (ha Gera, vagy Vadócz lett volna ott...), arra gondolt hogy "Ez a labda a Szabié". Pedig ha ráugrik, õ is elérhette volna.
A védelemben még mindig keressük Vanczák helyettesét, Babos nem kiemelkedõ, de megbízható portásunk lesz, Dzsudzsákot el kell felejteni egy idõre, inkább Halmosit erõltetném majd (ha végre kezdõ lesz Hull-ban).
(szerk: Ez a Dzsudzsák lufi is túl lett fújva picit. Balázs is annyit csinál a baloldalt (mind Eindhovenben, mint a válogatottban, hogy ha védõvel szembekerül kifelé megtolja, utánnafut majd megpróbál beadni, ebbõl 40% a védõrõl lepattan, a maradék 60%ból pedig kb 30% használható beadás. Nem egy labdazsonglõr.)
Summa: Némethet ékbe berakni, a cseréje meg Priskin lenne.
Csókolom!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyébként tyl3r-rel annyiban egyetértek,hogy Gera az utóbbi válogatott meccseken nem azt hozza,amit tud.becsületére legyen mondva,szívvel-lélekkel hajt,és sok labdát szerez,de most azért bepróbálnám Buzsákyt,õt valahogy gyorsabbnak érzem,és jobban is cselez(Gera is jól cselez,ha csúcsformában van,de most nincs abban).egy Huszti-Buzsáky szél milyen jó lenne.középre Vass vkp-nak és Hajnal,elõlre meg Torghelle és Németh/Priskin/Rudolf,kinek mi tetszik.Hátul belsõ védõpáros egyértelmûen Juhász-Tímár,balszélen Bodnár,jobbon meg talán Szélesi.kapuban meg egyértelmûen Babos,szerintem egyik gólban sem volt benne,és volt egy szép védése,meg annyiból elõnyös,hogy mindig játszik(tudtommal mindig kezdõ) és hosszú karjai vannak,magas kapus,meg tapasztaltabb is Fülöpnél.
ReaL MaDRid x siempre
puccs FTW!!44negz 😄
(csak en velek felfedezni parhuzamot "styleban" & "feelingben" a ket "vezetes" kozott???,,,, tudjatok a masik amirol nem lehet itt beszelni 😄)
Mondjon le mind.
2 fordulo 1 pont a megszerezheto pontszam 1/6-a.
Erre mondjak csucsteljesitmeny.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.smart-bus.hu
Egyébként nem volt rossz ez a 3-5-1-1, bár a 3-5-2, vagy a 4-4-2 jobban feküdne ennek a keretnek. Az egycsatáros játékhoz olyan csatár kell, aki a küzdés mellett eredményes is... egy erõ csatár plusz egy kis fürge ugri-bugri szerintem nekünk eredményesebb lenne. Mivel értelmes védõnk is kevés van, ezért kéne a középpályára fektetni a hangsúlyt... 3 belsõ védõ, 2 védekezõ középpályás, 3 támadó középpályás, és két csatár. 0:2 után ezt játszottuk, csak egy védekezõ középpályással... szerintem az eddigi legjobb tétmeccsen mutatott játékot hozta ez a 3 védõs taktika. Az elsõ félidõ kifejezetten jó volt...
www.smart-bus.hu
Priskinnek is volt egy igen hosszú góltalansági idõszaka.
Azt mondta Verebes, hogy õ megérti Koeman-t, de akkor legalább olyan csatárt hozzon be aki gólt lõ. Végülis Rudolf gólt lõtt.
Nem olyan rossz ez a 2-1 idegenben Svédország ellen. Ha mindíg csak 1-2 góllal kapunk ki az már legalább nem szégyen. Az utóbbi idõben elég sok szégyenletes eredménnyel ajándékozott meg minket a 3 úriember.
Ha nem gyõzünk Málta meg Albánia ellen, akkor lehet szidni a kapitányt.
De akkor érdemes elgondolkozni, hogyha Koeman a hibás egy esetleges rossz meccs után, akkor "semmiközömehhezacsapathoz"-hidi miért nem hibás?
www.smart-bus.hu
Azért szép, hogy szenvednek a továbbjutásért, aztán lehet, hogy nem is Dél Afrikában lesz a vébé ...
A medve nem játék.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
MÁR A SVÉDEKNÉL DE EZ LEGALÁBB 50X.<#confused>#confused>
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
...
...
meg rugdossa a golokat es nem hagyja ki az ordito 168esfel szazalekos helyzeteket -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
„Torghelle Sándor nem teljesített rosszul, hajtott, küzdött, megtett mindent, de be kell látni, az Internazionale és a német másodosztályú Augsburg között óriási a különbség. Hiába tetszett a játék, nulla ponttal távozunk. Elégedetlen vagyok” – mondta.
De nagyon kellett az az egy gól, mert így kozmetikázva nem tûnik olyan csûnyának ez az eredmény.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
REAL MADRID
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nem láttam a meccset, de hogy Sándor nem vágott egyet annak valami oka lehet....szerintem sokan önzõztek a csapatból, és nem adtak neki labdát.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Külföldön is az van,aki nem váltja gólra a helyzeteit az menjen a padra,vagy keressenek neki más posztot.
A kapura tartó bogyóink erõtlenek voltak,csemege volt az összes,Dárdai is elrakhatná a kiccipõjét már nem a régi.(vagy még az)
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P