Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Buzsáky egyelõre játsszon a Championshipes csapatában sérülése után... Aztán lehet követelõzni😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
buzsáky jöhetne de nagyon gera helyére

galmat
Na kezdi az Nemzeti Sport a nyomásgyakorlást. A mai számban már Németh Krisztiánt a címlapon követeli a csapatba(megjegyzem van jogos alapja a dolognak). Ez volt Buzsákyval is pl anno. Na majd meglátom mi lesz, de koeman nem kedveli Némethet, meg várhidi se tette,úgyh nem egyszerû a dolga a srácnak, mert mikor felhívták a nagycsapathoz liverpoolban, erwin haverunk akkor is negatív dolgokat mondott...

tesó07
Akkor jól van,nem szóltam.😄

RMCF

self beszivott én meg reagáltam rá.

egyéb észrevétel?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

tesó07
#10671,10673,10674 Mi a bajotok??

RMCF

nem😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
viccelt

EPIC FAIL😄DDDDD

hunbasser
double fail

ReaL MaDRid x siempre

csak te😄

Gergely RUDOLF (93')

hunbasser
elnézést,mellezte.mielõtt meg lesz szólva...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
de Rudolf lõtte

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
Mindketten tévedtünk

A gólt Hajnal lõtte,nem is Rudolf és nem is Huszti 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

self ha én nem néztem be, akkor ez bizony egy kurva nagy fail volt most tõled<#vigyor1><#hehe>

hunbasser
?

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
akarod mondani huszti

Kaplan
Szerintem meg a szerepkörét teljesen jól ellátta, de tényleg nem tudom jobban elmagyarázni mi a helyzet. Egyet hibázott, hogy a belöbbölésnél nem vette le a lasztit, vagyis nem volt elég gyors. A gólra pedig volt vagy öt potenciális jelöltünk, Hajnal, Gera, Huszti, Torghelle, Vadócz. Mégis Rudolf lõtte a gólt..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
"Torghelle sztem nem volt rossz"

LOL

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Rockynhooo
jah hagy érjenek még be , most Ádámot is lehet felhívják a nagycsapatba padozni , kapna pár kupameccset yo lenne, meg hát Krisztiánnál is ez a szitu. a nagy válogatottnál akik vannak és van bennük vmi meg szokjanak össze ahogy tudnak és majd jön az utánpotlás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Itt a pont self által linkelt cikkbe:

"Simon András, Szalai Ádám, talán Stieber Zoltán, és persze Németh Krisztián. Bennük bízhatunk. De mivel kijutni amúgy sincs sanszunk, amondó az ember, felesleges ekkora terhet rakni rájuk, többet veszíthetünk, mint amit nyerhetünk a bolton. Fejlõdjön csak mindenki, ahol van."

donyyy20
Hogy tudjátok védeni a magyar focit? úgy ahogy van szar! attól még hogy rúgúnk egy gólt attól még ugyanugy szarok vagyunk! Nyerni kéne nem csak játszani!

Markus Schulz For President!

kraawz

rooney8
<#eljen>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zsolti9014
Véleményem a meccsrõl: igazán szép volt fiúk, különösen az elsõ félidõ. ÍGY ki lehet kapni. Ez nem feltétlenül a Koeman érdeme, Várhidinél is javulást mutatott a csapat szerintem, bár ez sokban más keret.
Elõbb-utóbb jönnek az eredmények is, fel a fejjel!

Torghelle sztem nem volt rossz, sokat járt vissza a kp.-ra labdát szerezni, harcos volt, helyzetbe sajnos nem nagyon tudott kerülni.

Ezek csak saját gondolataim voltak, saját véleményem.

Hajrá Magyarok!

Hajrá Magyarország!

a.carkey
Ezt mikor mondta? 😄 (Amúgy igaz.)

A medve nem játék.

[Jakuza]
Nem tiz, hanem 20 eve. 😄
Semmit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nandusz
Nem erõs egyáltalán, hisz pl. a magyar ffi vizilabdát kizárólag az abban elért eredményeik népszerûsítik (én sem néztem volna soha egy vizilabda mérkõzést, ha a magyarok nem ilyen briliánsak lennének). Ellenben a focit mindig is kedveltem, azt nem kellett külön megkedveltetni vele, az valahogy alapból jött.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

<#schmoll2><#merges2><#wow3>
na azért ez nem így van...
ok, a labdarúgás, aq húzó, a legnépszerûbb, a legnézettebb... de ez így erõs.

passatgt
vízilabda és a kézi nagy vonalakban senkit nem érdekel

scs17
te se nézted a meccset...

adeex7
Németh Kriszt a csapatba!!

desigo
Talán ha a vizilabda vagy a nõi kézi lenne az elsõ akkor azt mondom igen
mit mutatott a válogatott az elmúlt 10 évben?

10 fillért nem érnek...
LasDen
Priskin most is jó lenne, ha tavalyi szezonban rendszeresen játszott volna.....vele és Fülöppel is ez a legnagyobb probléma sztem....bár Babos most megint itt van, de neki már 10 éve a kapuban lenne a helye..........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
kiegészítés:
gyakorlatilag Messiásként várjuk azt a csatárt aki végre betölti ezt az évek óta üres posztot (fellángolások voltak: Szabics jól kezdett nemzeti mezben, akárcsak Priskin. Aztán mindketõ eltûnt..)
Ehhez jön az hogy milyen a magyar szurkoló (gyõzelem esetén: Kijutunk, ide nekünk a brazilokat is! vereség esetén: Sose voltunk ilyen mélyen, mindenki távozzon, oszlassák fel a válogatottat és Magyar Labdarúgó Szövetséget és különben is, Kisteleki a jó k**** anyádat!)
és a média sem túl kedves velük 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
igen ez így van :|

Rockynhooo
hát már igen , de MEssi se úgy kezdte hogy na játszár már mert te akkora profi vagy, hanem mint nagy tehetség bedobták a mélyvízbe.

Matthew Prosac
azért ne feledjük hogy Bojan, Messi vagy Walcott nem képvisel azonos minõséget Szalaival vagy Németh Krisztiánnal, hogy külföldbõl adódóan már gyermekkorukban jobb képzést kaptak, illetve hogy egy kicsit más csapattársakkal vannak körülvéve. Õk ott csak fogaskerekek egy gépezetben, mi pedig Némethtõl vagy Szalaitól egy évek óta tartó probléma megváltását várnánk: a minõségi csatár-hiányt.
Más a két szitu.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

adeex7
õk már hozzá vannak a szokva,mivel PROFIK(így nagybetûvel):/

tesó07
De sajnálom a magyar labdarúgókat,biztos mindegyik pszichológushoz jár,mert nagy a stressz...😄

RMCF

adeex7
a focihoz se ért...nem hogy még esélyt latolgasson...HAJRÁ MAGYAROK!!

Bojan

Rockynhooo
bár mondjuk egy Messin meg egy Wallcotton nincs akkora nyomás egy argentin illetve angol válogatottban mint itt a magyarokon lenne :\

Rockynhooo
vagy pl Messi... õ is igen fiatalon debütált 😊

Matthew Prosac
akárcsak te

desigo
ez a szánalom csapat a legnépszerûbb az sgn
szégyen...
tesó07
Mindenki ezzel jön,hogy ledarálják meg elnyomják majd õket.Máshol is játszanak fiatal nem vmi nagydarab támadók és mégis érvényesülnek(pl.Walcott-tegnap csak hármat vágott a horvátoknak),úgyhogy sztem simán belehetne õket már próbálni.Szalai meg még magas is és elég jól fejel.

RMCF

Rockynhooo
<#worship>

LasDen
nekik még kell 1-2 év, hogy olyanok legyenek, akik a válogatott hasznára lehetnek......viszont addig meg nincs épkézláb csatárunk, aki elég gólerõs lenne, mert sajnos Sanyi nem az..... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
2008. szept. 08. 21:30 | privát | válasz erre | #10336

"Rudolf nem válogatott szintû, akkor már inkább Németh-et vagy Szalait próbálnám ki kíváncsiságból (velük meg az a baj hogy fizikailag még nincsenek a felnõttek között, ledarálják õket).."

<#beka2>