Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most komolyan mondod? A Nemzeti válogatottról beszélünk, és nem egy klub csapatról, vagy valami profit orientált vállalatról, ahol mindegy az eszköz, csak a cél a lényeg! Itt azt szoktuk kiabálni, hogy Hajrá Magyarok... jó lenne, ha olyanok játszanának, akik ebbe a kritériumba beleférnek. Még mielõtt rasszizmust kiabálnál, nem az a bajom, hogy fekete, hanem az, hogy nem magyar! Még a végén az internacionálét fogjuk énekelni a himnusz helyett! <#idiota>

www.smart-bus.hu

elõször el kéne érni valamit és aztán feltételeket szabni!

De oszt is, meg szoroz is! 😊 A többi indoeurópai, egykori gyarmatosító ország meg megérdemli a sorsát... remélem elérik egyszer, hogy egy tõsgyökeres hazájuk fia sem fog szerepelni a válogatottjukban. Õk nem érdekelnek, mi viszont igen... fõleg amíg egy Garicsot nem bírnak megtartani, és amíg egy Koman-al így beszélnek!

www.smart-bus.hu

vagy svájc, német, osztrák 😄DDD

FORZA INTER!

scs17
Hát sztem ez az 1-2 játékos nem oszt nem szoroz...
Inkább nézz rá a francia vagy holland keretre...^^

melyik a 2 közül, mert ez 2 név volt 😊

Azért jó lenne, ha leállnának... már a Leandro miatt is húztam a szám, de ez már tényleg túlzás! Jó lenne, ha a Kárpát medence 15 millió magyarjára szorítkoznánk... eszem faszom megáll... 😄

www.smart-bus.hu

Otikba Kenneth Mavolo Paolo

ennyi elég lessz?😊 csak bemutattam mwe senki nem ismerte

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

most azthittem, hogy ez ide tartozik, tehát az u17esek kerete lesz, de nem 😊

van ilyen, hogy egy klub csapatban van egy néger, ez nem túl meglepõ 😊

Találd meg a kakukkfekát:ASdadasdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
ebböl kettõ még oszttársam volt 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

:o

Hali ad rendesen játékost az u17be

Otikba Kenneth Mavolo Paolo????????????

Ne kezdjük már mi is...

www.smart-bus.hu

ki az a Mavolo Paolo?:d<#wow1>

FORZA INTER!

Az U17-es válogatott kerete

Ambrusics Róbert (Leicester City), Nacsa Péter (Gyõri ETO) - kapusok;

Kalász Milán (Szombathelyi Haladás), Tar Krisztián (Szombathelyi Haladás), Mavolo Paolo (ZTE), Izing Martin (Felcsút SE), Otikba Kenneth (Herenveen), Nagy Bálint (Szombathelyi Haladás), Farkas Márk (Szombathelyi Haladás), Tóbiás Zsolt (Ferencváros), Magos Mátyás (Újpest FC), Skriba Máté (Szombathelyi Haladás), Szakály Attila (Szombathelyi Haladás), Kelemen Dávid (MTK Budapest), Nagy Armand (Budapest Honvéd), Kator Bence (Ferencváros), Ponczók Csaba (MTK Budapest), Kovács István (Szombathelyi Haladás), Gyurján Bence (Szombathelyi Haladás), Czár Richárd (Budapest Honvéd), Angyal Norbert (Debreceni VSC), Oláh Zsolt (Békéscsaba) - mezõnyjátékosok.

FORZA INTER!

jelen pillanatban Ferenczit simán bepróbálnám

hunbasser
te?

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Németh 595 szavazat 😄 többiek 50 alatt XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Tököli xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Azt hiszem ebben minden benne van a csatár kérdésrõl...

Németh és Szalai a jövõ......de a jelenbe meg nincs csatárunk.....én Torghellet elfelejteném....hiába õ a király, de gólt lõni komolyabb csapat ellen nemtud.......nemtom ki kellene...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem nem az a lényeg, hogy kijutunk, vagy sem, hanem, hogy kikapunk Máltától meg albániától, vagy sem

rooney8
Ettõl félek én is, hogy ha nem jutunk ki, akkor a buzi mlsz kibassza Koeman-t... Végre van egy normális edzõnk

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#eljen><#eljen>

FORZA INTER!

4kos
Nemértem miért kell szidni a magyarokat, ezen a 2 meccsen megmutatták hogy tudnak focizni.Magyarország Dánia meccsen Dánia volt a favorit,szerintem a döntetlen nem rossz fõleg hogy nyerhettünk is volna.Svédország ellen idegenben nem szégyen kikapni egyáltalán a mutatott játékkal meg fõleg nem.Ha így játszanánk minden meccsen akkor a 3. hely simán meglenne ami nagy elõrelépés lenne a magyar válogatottban.Ami a legjobban zavar hogy miért akarunk kijutni mikor tudjuk hogy ez a csapat nem képes rá nem aztmondom hogy a játékosok hanem mint egy csapat.Rengeteg munka és bizalom szükséges ehez (ne rugjunk ki mindenkit aki nemtud kijutattni minket).A real jut eszembe akik kirugnak mindenkit aki nem nyer bl-t vagy nem brilliáns játékkal nyer bajnokságot barcelonát alázva.De könyörgöm ez nem a real madrid kit érdekel hogy kikaptunk a svédektõl , jók voltunk és bíztassuk õket hogy így tovább , a kemény munka sikert fog szülni.

passatgt
valami nincs rendben nála hetek óta😄

rooney8
<#eljen>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Huszti duplázott ma a Hannoverben

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lammer
-jonnek az albanok
-11en megverjuk a csoportlííídert(LOL! 😄)
-en masnap berugok mint diszno a szulinapomon(plusz orules ugyi!)
-mindenki orul
-estimese vegetert, gyerekek...
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Randal
Az mennyire komoly, hogy a Dánok megverték Portugáliát és Albánia vezeti a csoportot?
Idén még két meccsünk lesz. Október 11-én jönnek az albánok, aztán megyünk Máltára. Ezt a két meccset és a visszavágójukat kötelezõ lesz hozni ha akarunk valamit a csoportban.

galmat
Jah tímár kezdõ volt, a 34' percben meg pirosat kapott... Halmosiról is jókat írtak. Hajnal nem nagyon villogott ma.. Gera játszhatna jól mostmár a válogatottban is. Dzsudzsák meccsét mindjárt adja a sport1 20:00kor.

Oké, csak akkor a magyar mentalitás ne negatív jelzõként szereplejen! 😊 Még megsértõdnek az egri vár védõi, vagy az ötvenhatosok... 😉

#10703: 😉

www.smart-bus.hu

rooney8
Gera pedig gólt rúgott 😊

Stark egész jól játszott a mai bajnokin, Timár pedig kezdõ volt

hunbasser
ezekkel én is tisztában vagyok,csak nem akartam leírni,mert ez már eléggé off 😊

ReaL MaDRid x siempre

Lammer
ennyi! <#worship><#eljen>

Off:

NEEEEM... ez nem a magyar mentalitás! Ez az elmúlt 60 év eredménye... egy beteg diktatúra beteg gondolkodásának következménye, amely olyan embereket juttatott döntéshozó pozíciókba akik nem a tehetségükkel tûntek ki, hanem a szolgalelkûségükkel! Ezek, vagy ezeknek a rokinai ülnek ott most is! Belénk nevelték, nevelik a kishitûséget szándékosan... ma is! Mindenhol máshol még a kommunizmus is nemzeti volt... nekünk még most is a "merjünk kicsik lenni" szlogent akarják lenyomni a torkunkon! Ideje lenne ráébredni erre... miért várunk többet mentálisan a sportolóinktól, ha még mi is saját magunkat ostorozzuk!? Majd, ha a mi mellünk is dagad a büszkeségtõl és a magabiztosságtól, akkor elvárhatjuk mástól is, hogy ne adja fel soha a küzdelmet, és kitegye a lelkét címeres mezben. Elég körülnézni a környezõ szláv országokban... ott ez mûködik! Ráadásul nekik velünk ellentétben nem is igazán van mire büszkének lenniük... mégis azok... ezért (is) harapják át rendszeresen a torkunkat ilyen meccseken...

On

www.smart-bus.hu

Lammer
minek nezel LOLkeltet? 😄

hunbasser
+ a magyar mentalitás...pl amiatt is van az,hogy nincsenek azok a dolgok,amiket te felsoroltál.egyébként maximálisan egyetértek.

ReaL MaDRid x siempre

sztem. a "fõkolompos" nem szurkolni ment Kínába...
de ez már offtopic

galmat
Nemtom de tényleg idegesítõ ez a magyar edzõi társadalom. Mert a probléma nem itt kezdõdik. 1. Magyarországon is megszületik legalább annyi tehetség mint máshol. És itt jön közbe a hazai közeg, ami képtelen nemzetközi szinten sztárokat kinevelni, ez pedig nem a játékosok hibája. Ha Gera például angliában kezd el focizni, és nem hagy ki tizenévesen 3-4 évet, biztos vagyok benne, hogy most valamelyik világsztár csapatban játszana. Ez szinte biztos, de bõven találhatunk még hasonló eseteket. Mert nekünk ne mondja senki, hogy a játékosok a hibásak a rossz eredménykért. Itt ugyanúgy ma is születnek Puskás szintû tehetségek, úgy mint 60 éve. Azért,hogy nem lesznek belõlük világsztárok 2 felelõs van. 1. kormány aki alig ad pénzt a sportra, ezért nem fejlett az infrasrtuktúra. 2 az MLSZ és a magyar edzõk, akik mai szinten már nem elég felkészültek. Egyszerûen a világ már rég lehagyott minket játékosképzésben.
Úgyhogy szerintem nem koeamant meg sanyit, meg husztit kell hibáztatni, hanem a fent felsoroltakat! Ebbõl az állapotból pedig csak szisztematikus munkával lehet eredményt elérni sok sok év múlva.
Ha majd minden klubbnál lesz akadémia, és az onnan kikerülõ jólképzett játékosok töltik fel a magyar nb1-et akkor lesz minõségi javulás klub szinten is, és akkor lesz majd változás a válogatottnál mert nagyobb lesz a merítési lehetõség. És persze nemártana ha megfelelõ edzõkomplexumok álnának rendelkezésre, kifogástalan pályákkal, ahova a magyar jóízlésû ember is szívesen megy, nempedig a jelen helyzetben amikor nb1-es meccsre járni néhány helyet egy-egy kalandtúrával ér fel, meg a szocreál nosztalgiával...
A változáshoz pedig pénz kell. Sok sok pénz.. Amire állami szintrõl nem nagyon reménykedhet a magyar sport. Amúgy is a magyar sport szisztematikus leépítésének eredménye tökéletesen látszott Pekingben az olimpián. Már csak azt nem értem, hogy volt képe a fõkolomposnak kimennie oda, és tapsolni...

kraawz
A tévedés abból volt,hogy én ezen az oldalt néztem meg a gólszerzõt,és ide tök más van írva,a meccs végét már nem láttam

OFFF

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A magyarok gólját Rudolf szerezte!!!
Aki nem látta a meccset az ne vitatkozzon már! lol

ez már kezd szánalmas lenni 😄

rooney8
Aztán kijutunk a vb-re és 5 kulcsjátékos nélkül megnyerjük a döntõt 5-0-ra 😄
[Szép álom<#whatever>]

sz4bolcs
Nem baj srácok, majd idegenben mi is verjük a portugálokat. 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[Jakuza]
Ha jol emlekszem a Gorogok ellen is ugyanez volt a reakcio sot a Torokok elleni 3:0 ellenere is, hogy milyen jol jatszottunk a vereseg ellenere.
Szoval van egy sanda gyanum hogy VP-vel is ugyanilyen szarok voltunk. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

scs17
<#eljen>

kraawz
Akkor legyen már triple,én innen olvastam:

After only a draw in Albania, Sweden managed to win on their own field against Hungary, 2-1. Kim Kallstrom opened the score in the 55th minute and Holmen made 2-0 in the 64th minute. Hungary only managed to grab a consolation goal in the injury time.
Scorers:
1-0 (55)KALLSTROM
2-0 (64)HOLMEN
2-1 HAJNAL(90)
Final Result: Sweden - Hungary 2-1

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kaplan
Megmondom õszíntén, hogy olyan hányinger fogott el mikor Bozsik azt mondta a Napkeltében, hogy ilyen játékkal és eredménnyel bármelyik magyar edzõ lehozta volna a meccset.

Kedves Bozsik úr! Ön ezt az eredményt Máltán hozta le! Gratulálunk!
Ezek után elolvastam a mai napilap kommentárját a NS-nek és a nagy edzõink kritikáját is hallottam.

Mostmár nem csak hányingerem van hanem hányok is. Gusztustalan, ha benne lennének itt a topik lakók, akik képesek voltak foci és 'szakmai' szemmel észrevenni, hogy van keresnivalónk, azokat mélységes tisztelettel megkérdem verõdjünk össze egy csoportba az Albánok elleni meccsen és csináljunk egy transzparenst valamilyen ötletese felirattal, hogy Koeman érezze mi szurkolók mellette állunk, és, hogy a kapzsi, tudatlan nagyszájú senki magyar szakértõkbõl nem kérünk!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kin voltam a dánok elleni meccsen<#hehe>