Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 csatáros rendszerben meg sztem több haszna lenne mint Rudolfnak aki elveszik mind1ik védõ között
semmit... max az öltözõbe meg az enesónak adott nyilatkozatából jönne le a magyaroknak, hogy mekkora fasz. de ha gólokat rugdos nem érdekel, hogy a magánéletbe és a többi pályán kivüli dolgában milyen ember.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Azért egy Portugál védelem ellen kevésbé lenne sikeres.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én Rudolf helyére azért betenném Bajzit, akkor már inkább Õ. (Rudolf svédek elleni gólja ellenére.)
- Bundesliga Fan
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a személyisége pont nem számit, ha gólt lõne
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Én több lehetõséget adnék Buzsákynak és többet Halmosinak,mondjuk Dzsudzsák helyén... Gera pedig nekem sehogysem jobb szélsõ..inkább a csatár mögött közvetlenül..
Multkor nagyot vitatkoztam egy másik fórumon Bajzáthrol.....
Valahogy senki nem kedveli,szerintem ki lehetne próbáln,szórja a gólokat,erõszakos...CSak hát nagyképû és kezelhetetlen,kb mint cassano..😊
Szerintetek????
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ez külföld, de attól a színvonal talán nem közelíti meg a magyar bajnokságét sem.
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
Személy szerint még kísérleteznék Kantával azon a poszton (Õt miért nem viszi már el valami jó külföldi klub, nem értem...)
Hozhatnám példának TKP-ként Filkor Attilát meg Simon Andrást, de ha kifejezetten irányító posztra keresek fiatal tehetséget, akkor az a Leicester City-ben (megint egy angol klub) a 21 éves Laczkó Zsolt.
- Bundesliga Fan
VAdócz pl???
Meg szerintem Buzsáky is simán játszhatna belül,csak kell mellé egy labdaszerzõ...
Az biztos,hogy Tóth Balázs nagyon gyenge...közepesen sem láttam még játszani válogatottban,nem hogy jól...
VAgy most igazolt haza Horváth András....1-2éve egy hatalmas bombát lõtt az elsõ válogatott mecsén...
Õ anno jó kézépályásnak számított...
b csapat: Mónos-Bánfi-Plókai-Aranyos
😊))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A válogatottnak elvileg gyenge pontja a középpálya belsõ része,az a két játékos,aki a labdaszerzésekért is felel...Kit játszatnátok,kiket hívnátok meg a középpálya közepére???
Egyébként jó embernek tartom Várhidit,sokat tett a fiatalokért,de megbukott a válogatottnál...ennyi
Javítanom kell magam, így tényleg kicsit más a leányzó fekvése.
Ennek ellenére én tartom, hogy ha már leül a kispadra, akkor felelõsséget vállal. Mi lenne, ha egy tanár az osztálykirándulásról helyettesítõ tanárként pár gyerekkel kevesebbel érne haza? Azzal jönne, hogy hát ez nem az õ osztálya? tudom, hogy megint túlzok, de a lényeg az, hogy felelõsséget válalt. Ha 2 meccsre, akkor 2 meccsre. A 8-0 akkor is túl sok. Ha csak ennyire volt képes, nem kellett volna elválalnia a beugró szerepét. Bizonyára nem ingyen válalta. A dolog nem maradhat következmények nélkül. Én nem bánom adhatnának neki egy esélyt az olimpiai válogatottnál, de a fizetésében meg kellene mutatkoznia a dolognak. Mint ahogyan a játékosok sem kapnak prémiumot zakó után.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
NEODAAAAaaa... <#eplus2>#eplus2>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Csizmadia még fejlõdhet,ezt gyórsan hozzáteszem...
Ha felépül és játszani fog a csapatában úygis bizonyítja majd mennyire szar,vagy nem...
a, csapatba Szélesi-Tímár-Juhász-Gaál(nincs igazán jó bal védõnk,próba-szerencse)
b, csapat Vanczák-Vaskó-Stark-Bodor,itt Starkot cserélné Máté,ha egészséges lenne...
Ahogy az egyik hozzászóló írta az elöbb: "Angliában holmi hátvédek nem nagyon juthatnak szóhoz"...
minden áron el akarta vinni a QPR talán a leggazdagabb 2.osztályú klub
magyarként és asszem a 2. évében öt választották a Plymouth csapatkapitányának!
volt már 1x válogatott csak aztán jött a súlyos sérülése
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan