Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és? jelen pillanatban annyira jól állunk gól lövõkkel hogy el lehessen vetni ezt az ötletet? tudjuk, hogy nem nb2 neveltetés, hanem játszott komolyan csapatok ellen, egy komoly bajnokságban, nem az van, hogy most volt itt egy jó szezonja

1 csatáros rendszerben meg sztem több haszna lenne mint Rudolfnak aki elveszik mind1ik védõ között

de most egy meccsen mit tudna megmutatni a primitiv formájából?
semmit... max az öltözõbe meg az enesónak adott nyilatkozatából jönne le a magyaroknak, hogy mekkora fasz. de ha gólokat rugdos nem érdekel, hogy a magánéletbe és a többi pályán kivüli dolgában milyen ember.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

NBII-be félprofik ellen.

Azért egy Portugál védelem ellen kevésbé lenne sikeres.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
Ferenczi meg 6 meccsen rúgott 11et..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Az az igazság,hogy Feczesin nem lõdözi a gólokat a Bresciában, Priskin nem lõdözi a gólokat a Watforban.Bajzát viszont lõdösi a gólokat,tény,hogy a stílusán,egyéniségén és hozzáállásán változtatni kéne,de lehet csak egy jó pedagógus edzõre van szüksége...vagy egy két pedagógus verésre😊 Németh talán a legtehetségesebb csatárunk,de az a véleményem,ami Szalairol is,hogy tartalék csapatokbol kár válogatni,nekik ott vannak az U válogatottak,amíg be nem érnek és elsõ csapatokban nem bizonyítanak...Kitudja,lehet a Liverpool tartalékban Priskin is ontaná a gólokat...Meghalljátok a Reál és a Liverpool nevét és azonnal kinyílik mindenki szeme 😊 Pedig a Real castilla a spanyol harmadikosztályban szerepel csak,Németh pedig 18-22évesek között játszik...Szerintem nem a nagyválogatott nekik a következõ lépcsõfok..Ettöl függetlenül azt mondom Németh,Szalai,Gulácsi,Kádár a jövõ nagy tehetségei és jó érzés,hogy ilyen fiatalok várnak bevetésre,de várni kéne még velük nagyválogatott szinten...
Ha már felhoztad, akkor csak mondom, hogy én ETO fan vok, szóval mindenképpen örülnék, ha behívnák. Viszont még így is csak azt tudom mondani, hogy inkább Priskin vagy Feczesin, vagy hozzák már végre Németh Krisztiánt.
Én Rudolf helyére azért betenném Bajzit, akkor már inkább Õ. (Rudolf svédek elleni gólja ellenére.)

- Bundesliga Fan

Arról nem is beszélve, hogy láttuk mire képes nemzetközi szinten...

www.smart-bus.hu

Elég szomorú, ha leszarod! Ne feledd, hogy ez nem egy klubcsapat, hanem a válogatott! Tehát, ha hozza a primitív formáját, akkor Magyarországot járat le, nem a Gyõrt!

www.smart-bus.hu

pont leszarom hogy egy tapló fasz, nem barátnak kell, hanem góllövésre.

a személyisége pont nem számit, ha gólt lõne

9csöves9
neki a megyeri út alapból kicsukva,a környékére nem teszi be a lábát😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

<#eljen> reméljük nem szál el 😊

vmvr
bajzát egy büdös tapló fasz. ilyenek nem valók a válogatottba. rosszabb mint cassano😄 lehet, hogy jól játszik, de ilyen hozzáállással nem való a válogatottba. tanuljon tiszteletet, tisztelje a játékot és akkor talán jó játékos lehet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tóth Bencében látok spirituszt a fradiban, de középpálya szerintem most jó, úgy ahogy van

Laczkó tényleg balszélsõ és tényleg tehetséges...de egyenlõre tényleg nem válogatott szintû,szerintem...
Én több lehetõséget adnék Buzsákynak és többet Halmosinak,mondjuk Dzsudzsák helyén... Gera pedig nekem sehogysem jobb szélsõ..inkább a csatár mögött közvetlenül..
Multkor nagyot vitatkoztam egy másik fórumon Bajzáthrol.....
Valahogy senki nem kedveli,szerintem ki lehetne próbáln,szórja a gólokat,erõszakos...CSak hát nagyképû és kezelhetetlen,kb mint cassano..😊
Szerintetek????
kraawz
Nagyon néha szoktam kijárni szpari meccsre, az itteniek nagyon szeretik és jól is játszik,talán korosztályos válogatott.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Kanta ugytudom fél évre lesérült még a Fener elleni selejtezõk elött

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

😮

Én annyit, hogy ITT játszott.
Ez külföld, de attól a színvonal talán nem közelíti meg a magyar bajnokságét sem.

- Bundesliga Fan

sose hallottam róla <#szomoru1>

banok
Vass

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ismét csak önmagam tudom idézni, vagyis hogy láttam már jól játszani kkp-ként. De most is hiszek neked, mert én még nem ismertem Õt az FTC-s idõkben. Miskolczi nevû szparisról amúgy tudsz valamit?

- Bundesliga Fan

Laczkó bal szélsõ és sztem nem válogatott szintû

Szerintem Vadócz és Vass a legalkalmasabbak a posztra, na meg persze Dárdai. De én ez esetben már a jövõbe tekintenék inkább, és játszanak a fiatalok.
Személy szerint még kísérleteznék Kantával azon a poszton (Õt miért nem viszi már el valami jó külföldi klub, nem értem...)
Hozhatnám példának TKP-ként Filkor Attilát meg Simon Andrást, de ha kifejezetten irányító posztra keresek fiatal tehetséget, akkor az a Leicester City-ben (megint egy angol klub) a 21 éves Laczkó Zsolt.

- Bundesliga Fan

A támadó része igen,de védekezéssel vannak problémák....A probléma az igazábol,hogy se Drádai,se Vass,se Vadócz nem játszik egyenlõre folyamatosan a csapatába....😞
szerintem a középpályánkkal nincs baj, sõt az a legerõsebb nálunk

persze tényleg Vadócz

Dárdai és Vass?!
VAdócz pl???
Meg szerintem Buzsáky is simán játszhatna belül,csak kell mellé egy labdaszerzõ...
Az biztos,hogy Tóth Balázs nagyon gyenge...közepesen sem láttam még játszani válogatottban,nem hogy jól...
VAgy most igazolt haza Horváth András....1-2éve egy hatalmas bombát lõtt az elsõ válogatott mecsén...
Õ anno jó kézépályásnak számított...
Mracskó-Telek-Lõrincz-Nagy Norbert(szegény)
b csapat: Mónos-Bánfi-Plókai-Aranyos
😊))
Dárdai még 1 darabig tökéletes oda, késõbb talán Vass ha játékban van

volt egy ideig csatár, nem vált be :S

Lammer
sebokvili!4444NÉGY <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Matthew Prosac
Mracskó

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Hrutka

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Újabb szavazás!

A válogatottnak elvileg gyenge pontja a középpálya belsõ része,az a két játékos,aki a labdaszerzésekért is felel...Kit játszatnátok,kiket hívnátok meg a középpálya közepére???
Szerintem Várhidi abban a pillanatban lõtte el az összes esélyét,amikor feltette a kezeit,hogy semmi köze ehez a srácokhoz és rájuk nem lehet majd építeni a közeljövõben...amikor Õ a nagyválogatottat próbálta ráépíteni ezelre a fiatalokra. Hiszen 4-5 játékos az "õ felfedezettje" a szerbek elleni csapatbol...
Egyébként jó embernek tartom Várhidit,sokat tett a fiatalokért,de megbukott a válogatottnál...ennyi
Várhidi a pártkeltében kicsit árnyalta az áláspontját, miszerint õneki nem volt megbízása az u21-es csapatot illetõen. Tehát csak beugró volt.
Javítanom kell magam, így tényleg kicsit más a leányzó fekvése.
Ennek ellenére én tartom, hogy ha már leül a kispadra, akkor felelõsséget vállal. Mi lenne, ha egy tanár az osztálykirándulásról helyettesítõ tanárként pár gyerekkel kevesebbel érne haza? Azzal jönne, hogy hát ez nem az õ osztálya? tudom, hogy megint túlzok, de a lényeg az, hogy felelõsséget válalt. Ha 2 meccsre, akkor 2 meccsre. A 8-0 akkor is túl sok. Ha csak ennyire volt képes, nem kellett volna elválalnia a beugró szerepét. Bizonyára nem ingyen válalta. A dolog nem maradhat következmények nélkül. Én nem bánom adhatnának neki egy esélyt az olimpiai válogatottnál, de a fizetésében meg kellene mutatkoznia a dolognak. Mint ahogyan a játékosok sem kapnak prémiumot zakó után.

gabber_saviola
loál <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
"Gyeeepeeees Gaaabi lõõj egy góólt!"

NEODAAAAaaa... <#eplus2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
ha jól emlékszem Várhidinél játszott is egy pár meccsen csatárként, vagy rosszul emlékszem?

Randal
Csatár posztra ismerõsöm Gerát javasolta. egy próbát megérne. Középpályásunk van elég, Gerának meg tapasztalata és bátorsága van, igaz néha-néha túl sok benne a megfelelési vágy az edzõ és a szurkolók iránt így nem mindig lõ kapura.

nekem sem Bodnár,sem csizmadia és fõleg nem Lõw nem elég magabiztosak...
Csizmadia még fejlõdhet,ezt gyórsan hozzáteszem...
utoljára szegény 2005ben játszott...akkor szinte még nem is éltem,alig emléxem 😊
Ha felépül és játszani fog a csapatában úygis bizonyítja majd mennyire szar,vagy nem...
Nálam egyébként jelen pill:
a, csapatba Szélesi-Tímár-Juhász-Gaál(nincs igazán jó bal védõnk,próba-szerencse)

b, csapat Vanczák-Vaskó-Stark-Bodor,itt Starkot cserélné Máté,ha egészséges lenne...
vmvr
igazad van, akkor mondom úgy, hogy Gyepes a magyar válogatottban egy kalap szar, legalábbis amikor szóhoz jutott eddig😄

Azt sem érted mit keresett elötte 2másik angol csapatban? 😊 Wolverhampton,Northampton és mind a kettõben alapember volt,amikor épp nem volt sérült...
Ahogy az egyik hozzászóló írta az elöbb: "Angliában holmi hátvédek nem nagyon juthatnak szóhoz"...
vmvr
Gyepes egy kalap szar, nem is értem mit keres a Cardiffban

Ahogy írjátok,jelen pillanatban juhász mellett Vaskó vagy Tímár jöhetne számításba...vagy a hazaimezõnyböl Stark szerintem. Ha felépülnek teljesen Máté vagy Gyepes lehetnének még belsõ védõk.A széleken Szélesi és Gaált kipróbálnám,rajtuk kívül Bodor,Vanczák,bodnár és Csizmadia jöhetnek szóba...Lõw felejtõs 😊 esetleg még Vermesre kéne odafigyelni,folyamatosan játszik a Spartába,hollandiában..
hát 07/08as szezonban a legjobb Plymouth játékosnak választották

minden áron el akarta vinni a QPR talán a leggazdagabb 2.osztályú klub

magyarként és asszem a 2. évében öt választották a Plymouth csapatkapitányának!

volt már 1x válogatott csak aztán jött a súlyos sérülése

Amikor Tímárról utoljára hallottam, akkor nagyon követelte magát a válogatottba. Én kíváncsi lennék rá is legalább egy meccs erejéig. Angliában holmi hátvédek nem nagyon juthatnak szóhoz, tehát nem hinném, hogy kesztyûs kézzel bánna a támadókkal.

- Bundesliga Fan

Én már láttam máshol is játszani a középsõ védõt, de a lényeg, hogy most sem ment neki. Ha Tímár és Vaskó közül választhatnék, akkor Vaskó. Nekem tetszik a játéka.

- Bundesliga Fan