Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Jah, remélem én is, hogy összejön valami komoly szerzõdés neki, nagyon jó játékossá forrott ki, nélkülözhetetlen már a válogatottban...

tesó07
Simán elférne egy Fiorentina kezdõbe,sztem nagyon jó védõ,sõt még egy Arsenalbe is....Szurkolok hogy leigazolja vmi nagyobb csapat,megérdemelné.

RMCF

Breki33
A Fiorentina Juhász Rolandot akarja

Olasz sztárcsapatba szerzõdhet Juhász Roland. A magyar labdarúgó-válogatott és az Anderlecht erõsségére a Fiorentina vetett szemet, de más csapatok is érdeklõdnek a kiváló védõ iránt.

Az Észak-Írország ellen ismét parádés teljesítményt nyújtó bekk négymillió euróért vásárolható meg a belga csapattól, és a jelek szerint több csapat is kész kifizetni ezt az összeget. Holland lapinformációk szerint nem elképzelhetetlen, hogy Juhász Roland Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz a PSV-nél, de szívesen látná soraiban a Schalke is. A legkomolyabban azonban állítólag a Fiorentina érdeklõdik.

Érdekesség, hogy egyes átigazolási oldalak az Arsenal védõjeként emlegetik Juhászt, ami természetesen nem valós információ. De az is lehet, hogy õk egy lépéssel elõttünk járnak
Milyen lelkesek az angol kommentátorok! 😊) Babos gólpassz, wow! 😄

www.smart-bus.hu

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

passatgt
valaki gólokat tud videóval linkelni?😊

Jó meccs volt. Örültem, hogy Faragó Ricsi közvetítette.
Juhász és Huszti játéka tetszett. Gera gólja hatalmas volt. Tényleg nagyon kellett neki.

Lammer
<#idiota><#idiota><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gunnersboy
MEGSEM ALLUNK A VB CIMIG MOSTMÁR!!<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lammer
JEEEEEEE4444!! "szep" volt44!!

[varja a kommenteket, hogy meg sem allunk a VB czimig <#idiota>]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

miki36
Nagy gratula a srácoknak! Szép volt!
<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

rooney8
Basszameg... Teljesen kiment a fejembõl :@:@ Most kapscoltam oda az utolsó 2 percre :@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SLICK
hát né má! Megtanultunk focizni? :o

Gunnersboy
Gera nem szarozott😄 nem játszott jól, de rugott egy szép gólt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Punker
0:2 juhú!!!!!!!!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
góólll!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Forrest Gump
Mekkora favágok ezek, igazi bunkó írek.
Kaplan
istenem, hogy a 21. században egy normális stream ne legyen a kurva meccshez az esmzéletlen...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Köszi..

www.smart-bus.hu

kommentátor mesélte, hogy a reptérrõl a szállodába vezetõ úton megszólította valaki, hogy a biztos a meccsre megy, mondta, hogy igen, kiderült hogy a fószer is odamegy, õ anno a westham-ben focizott és most a portsmouth játékosfigyelõje és Huszti miatt jött a meccset megnézni
vmvr
ricsi mondta, hogy találkozott a pompey egy játékosmegfigyelõjével, és õ mesélte, hogy husztit jött megfigyelni

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mi volt az? Nem hallottam... :S

www.smart-bus.hu

na ez a Husztis dolog érdekes 😄
passatgt
http://www.justin.tv/anya74

passatgt
stream?

nem 4-1-2-3 helyette 4-4-2

FORZA INTER!

hivatalos:
Babos – Bodnár, Vanczák, Juhász, Halmosi – Vadócz – Tóth, Huszti – Gera, Torghelle, Rudolf.

FORZA INTER!

LasDen
azé aszittem lesz 1-2 új arc a kezdõbe.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Babos Gábor – Bodnár László, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Halmosi Péter – Vadócz Krisztián, Tóth Balázs – Gera Zoltán, Huszti Szabolcs – Torghelle Sándor, Rudolf Gergely

NS szerint így kezdünk. Végre 2 csatárral.

kár,hogy egyidõben lesz a német-angollal,de sebaj a magyar góloknál átkapcsolok
Punker
közben megnéztem a port-on ott írja, a tv újság a sz@r.....

Kaplan
Igen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Punker
most akkor ma este van meccs?

az egyik legjobb védõ MO-n, nem véletlenül figyelte õt a Fulham is

Kíváncsi vagyok erre a videotonos Horváth gyerekre. Eddig nem tûnt fel nekem, bár huszti sem tûnt fel nekem korábban, és lám mi lett belõle. De legalább figyeik õket, ez jó jel. Tény, hogy szerintem kulcs kérdés lenne találni egy megbízható védõt Juhász mellé, és a cserepadra is legalább 1-et. Attól tartok azonban, hogy ha be is áll Horváth Juhászt fogja cserélni. Majd figyeljétek!

<#nyes><#falbav><#idiota>

banok
a szerdai meccset a Sport2 adja majd. Aki az nincs az ne csüggedjen mert ziher, hogy lesz stream mivel odaát meg a Sky Sports 3 adja a meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kraawz
szerintem összekeverte koemant és komant.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

passatgt
?

<#eljen>

A kommentálástól inkább eltekintek! <#kuss>

www.smart-bus.hu

<#banplz>
én hülye.... így elolvasni a koeman nevét 😊

Újabb újonc a magyar keretben
Vaskó helyett a fehérvári Horváth Gábort hívta be Koeman.
Erwin Koeman szövetségi kapitány az utolsó pillanatban újabb változtatásra kényszerült a szerdai, Észak-Írország elleni barátságos mérkõzést megelõzõen. Mivel az olasz másodosztályban szereplõ Avellino legközelebbi bajnoki meccsét nem az eredeti, szombati idõpontban, hanem már pénteken vívja, a klub illetékesei kérték a mieink szakvezetõjét, hogy tekintsen el Vaskó Tamás szerepeltetésétõl. Ennek következtében a stabil kerettagnak számító hátvéd helyett újoncként bekerült a keretbe Horváth Gábor, a Fehérvár 23 éves, saját nevelésû védõje.
A válogatott keret tagjai a szerda este magyar idõ szerint 20.45 órakor kezdõdõ meccset megelõzõen hétfõn találkoznak, mégpedig érthetõen praktikus okokból Belfastban, ahol kora este már edzést is tart részükre Erwin Koeman. Másnap még egy gyakorlás lesz a szezonzáró találkozó színhelyén, a Windsor Parkban.
(mlsz.hu,nb1.hu)

VÉGRE!!! <#eljen><#eljen><#eljen>
Remélem pályára lép, s akkor onnantólegyértelmû hogy ukrán vagy magyar válogatott. S ehhez egy holland kellett? Mert Bábhidi képtelen, impotens....

rooney8
<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
úgyse játszik

LasDen
Szalai behívása necces....azér a válogatott más mint a spanyol harmadosztály......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
végre nem csak 2 csatár van a keretben 😊

Erwin Koeman 18 jelöltje Belfastra
Hiányzik Hajnal, Buzsáky, Szélesi és Bodor, újonc Szalai

Hajnal Tamás, Timár Krisztián és Koltai Tamás kisebb, Buzsáky Ákos súlyos sérülése miatt hiányzik majd pályára lépõ válogatottunkból jövõ szerdán, Belfastban, a vendéglátó észak-írek elleni barátságos meccsen. Erwin Koeman szövetségi kapitány a korábbi bõ keretbõl az említettek mellett kihagyta Bogdán Ádámot, a harmadik kapust, valamint - klubcsapatuk kérésére, a hétfõi, illetve a pénteki bajnoki meccseik miatt - Szélesi Zoltánt és Bodor Boldizsárt. Meghívót kapott viszont az utóbbiakat adott esetben helyettesítõ Vermes Krisztián, illetve abszolút újoncként a 20 éves Szalai Ádám, a Real Madrid fiókcsapatának számító Castilla játékosa.

A 18 fõs keret:

Kapusok:

Babos Gábor (NEC Nijmegen)
Fülöp Márton (Sunderland AFC)

Védõk:

Bodnár László (Red Bull Salzburg)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vaskó Tamás (US Avellino)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam)

Középpályások:

Gera Zoltán (Fulham FC)
Vadócz Krisztián (Osasuna)
Dárdai Pál (Hertha BSC)
Halmosi Péter (Hull City)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Huszti Szabolcs (SV Hannover '96)

Csatárok:

Rudolf Gergely (DVSC-TEVA)
Torghelle Sándor (FC Augsburg)
Feczesin Róbert (Brescia)
Szalai Ádám (Castilla)

A játékosok a szerda este magyar idõ szerint 20.45 órakor kezdõdõ meccset megelõzõen hétfõn találkoznak, mégpedig érthetõen praktikus okokból Belfastban, ahol kora este már edzést is tart részükre Erwin Koeman. Másnap még egy gyakorlás lesz a szezonzáró találkozó színhelyén, a Windsor Parkban.

FORZA INTER!

Nem jó érzés, de valóban elõfordul! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

scs17
semmi probléma, én is szoktam tévedni <#smile>

A lényeg ezen volt: "lehet h még havazni is fog..."

Utána néztem, és a hegyvidéki részeken valóban elõfordul havazás télen! Tévedtem Uram!

<#kuss>

Leírás

www.smart-bus.hu