Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sport
- Anélkül, hogy elmélyednék az elképzelések részleteiben, az a leghatározottabb véleményem, hogy mindenkinek be kell állnia a sorba, fel kell sorakoznia a Jámbor László vezette szakemberek mögött - mondta Dárdai Pál. - Azt is elárulhatom, hogy miért hiszek ebben sziklaszilárdan... Egyrészt azért, mert be kell látni, hogy ami a magyar fociban az elmúlt évtizedekben az utánpótlásképzésben zajlott, az sajnos nem volt más, mint selejtgyártás! Másrészt Erwin Koemannal az élükön azok a szakemberek, akik most irányítják válogatottjainkat, egy, a miénktõl eltérõ, annál sokkal eredményesebb futballkultúrából érkeztek, s amit õk meg akarnak honosítani nálunk, azt feltétlenül támogatni, segíteni kell. Amit õk csinálnak, mindenképpen jobb lehet, s biztosan jobb is lesz a korábbiaknál!
Ezen felháborodtam azért!
Az elmúlt években a magyar labdarúgás összes valamirevaló eredményét az utánpótlás szolgáltatta. (pl. most a nyári U19) Én elismerem Koemant, Jámborral sincs gondom, de azért a s.ggüket ne nyaljuk már ki!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
GanXstaZolee#2709
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Vagy fõszerkesztõként tevénykedsz? Mert ma remekül ugyanezt mondogatta Petike meg a másik seggnyaló.😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Bár Vanczák biztos jól helyettesíti majd Juhászt, csak még meccs elõtt szóljanak neki, hogy melyik az ellenfél kapuja.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
úgyse tudom meggyõzni a kedves albán sporttársat. 😊
Egyszer, legalább ne a negativumokat nézzük már, ezért tart itt az egész, mert baszunk örülni annak ami van, mert az is több mint ami volt.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Esküszöm sok ember csak azért drukkol, hogy kapjon ki a csapat és akkor hivatkozhasson arra, hogy õ megmondta milyen szar...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
na... EZ GOL! ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Alapul vehetjük az utánpótlás válogatott szerbiai útját is, idióta ez az ember.
RMCF
meg hogy a dánok ellen nyerni kellett volna? Nála fixen szoptunk volna, undorító... Magyar vezetõedzõi kart kéne elküldeni Irkutszkba havatlapátolni
Egyébként az Õ irányításakor Máltán még pontot sem tudtunk szerezni, inkább azon kellene töprengeni hogy mit baszott el.
Remélem nem lesz olyan hülye klubtulajdonos, aki megkeresi Õt.
Össze kéne kötni Kistelekiékkel és elküldeni Irakba "önkéntesnek".
És gratula a fiúknak! Jó meccs volt.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led