Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
ki tudja, lehet, hogy még jobb eredmények is születhettek volna

Zsolti9014
A Hertha játékosa, Dárdai Pál éles véleményt formált az utánpótlás válogatottak felkészítésérõl. A válogatott játékos kertelés nélkül hitet tesz Jámbor László mellett, ugyanakkor az eddig zajló folyamatot selejtgyártásnak titulálja.
sport
- Anélkül, hogy elmélyednék az elképzelések részleteiben, az a leghatározottabb véleményem, hogy mindenkinek be kell állnia a sorba, fel kell sorakoznia a Jámbor László vezette szakemberek mögött - mondta Dárdai Pál. - Azt is elárulhatom, hogy miért hiszek ebben sziklaszilárdan... Egyrészt azért, mert be kell látni, hogy ami a magyar fociban az elmúlt évtizedekben az utánpótlásképzésben zajlott, az sajnos nem volt más, mint selejtgyártás! Másrészt Erwin Koemannal az élükön azok a szakemberek, akik most irányítják válogatottjainkat, egy, a miénktõl eltérõ, annál sokkal eredményesebb futballkultúrából érkeztek, s amit õk meg akarnak honosítani nálunk, azt feltétlenül támogatni, segíteni kell. Amit õk csinálnak, mindenképpen jobb lehet, s biztosan jobb is lesz a korábbiaknál!

Ezen felháborodtam azért!
Az elmúlt években a magyar labdarúgás összes valamirevaló eredményét az utánpótlás szolgáltatta. (pl. most a nyári U19) Én elismerem Koemant, Jámborral sincs gondom, de azért a s.ggüket ne nyaljuk már ki!

Hajrá Magyarország!

Én is félek az albán meccstõl, de tiszta szívbõl kívánom, hogy gyõzzünk, és Vanczáknak épp úgy fogok drukkolni, mint akárki másnak, ha a válogatottban fog játszani. Szerintem nem oda való, de, ha már ott van, nincs mit tenni, szurkolni kell neki, hogy nõjön fel a feladathoz.

Kit--Kat
az már neccesebb témaXD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GanXstaZoleeWrk
Ezaz szerintem inkább nincs jobb itthon arra a posztra sajnos, az hogy Juhász nagyon jó védõ oké de Vanczák?!

GanXstaZolee#2709

Lammer
ezt en is osztom... nade Vanczak? <#confused>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kit--Kat
Mondjuk a Juhász szerintem elég sok helyen megállná a helyét a világ footballjában.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kraawz
Koeman nyilatkozta még, hogy ezt a Juhász-Vanczák belsõ védõkettõst akár a holland válogatottba is el tudná képzelni (<#nevetes1>)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rudee
Most értem haza a munkából. És nem, nem ott dolgozom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ma voltál a Sport1-en a zuhanyhiradóba Peti?😊

Vagy fõszerkesztõként tevénykedsz? Mert ma remekül ugyanezt mondogatta Petike meg a másik seggnyaló.😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Rockynhooo
Egyiptom jah , Afrika kupán szépen elvertek mindenkit.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Kamerun szerintem jó. Egyiptom is ott van Afrika legjobbjai közt, 25be biztos helye van.

Rudee
Képzeld nem. Csak láttam már elég meccsét a csapatnak.
Bár Vanczák biztos jól helyettesíti majd Juhászt, csak még meccs elõtt szóljanak neki, hogy melyik az ellenfél kapuja.

zaki
jah, inkább nekünk kéne ott lennünk vmelyik helyett... 😛

5w0rdf15h
hát meg Kamerun, Egyiptom és Ukrajna detto....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minek?
úgyse tudom meggyõzni a kedves albán sporttársat. 😊

Egyszer, legalább ne a negativumokat nézzük már, ezért tart itt az egész, mert baszunk örülni annak ami van, mert az is több mint ami volt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sb1
Nem beleszólva semmibe, azt el kell ismerni, hogy azért, mert volt mostanában 2-3 jó meccsünk, azért még nem kell örömódákat zengeni a válogatottunkról, igaz, lehúzni sem lenne szabad, a jelen számít, nem a múlt ! Az albánokról meg annyit, amennyiben kikapunk, búcsut inthetünk a 2.helynek, ha nyerünk, még akkor is piszkosúl nehéz lesz, de már lenne alapja beszélni róla...tavasszal mindent meglátunk!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Rockynhooo
ilyenkor nem személyeskedni kell , hanem valami érveléssel visszavágni Rudee okfejtésére...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GRATULÁLOK!!! csak nem albán felmenökkel rendelkezel, hogy ennyire sikeréhes vagy?😊

Rudee
Paraguay nagyon jól szerepel a dél-amerikai selejtezõkön, Izrael inkább kérdéses.

Rudee
Hát majd meglátod, Juhász nélkül 0 a védelem.

kraawz
Hát,hogy az elsõ 20ban mit keres Paraquay és Izrael,az érdekelne.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kit--Kat
Ez az ez még ilyeneket és legyél büszke magadra.

Esküszöm sok ember csak azért drukkol, hogy kapjon ki a csapat és akkor hivatkozhasson arra, hogy õ megmondta milyen szar...

Casillas
gyõzelem után nem szokás

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
Majd a tiranai kiruccanás után meg visszaesünk.

scs17
fel-fel!

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Lammer
<#worship><#vigyor2>
na... EZ GOL! ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gregorius
Szép volt nagyon.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

szucsy89
wow😄
gercse
ejj de bebaszta 😄

passatgt
Bodnár mekkorát gólt lõtt már😮

3:00-nál

+ norvégiától 4-0 kicsit sok

FORZA INTER!

Rudee
Akkoriban Moldova vezette a világranglistát <#hehe>

moldáv - magyar 3-0 is papírforma volt?

FORZA INTER!

Rudee
Lehet hogy tévedek, de nekem ez a <#kocsog> rémlik.
Alapul vehetjük az utánpótlás válogatott szerbiai útját is, idióta ez az ember.

tesó07
Máltán még Bozsik volt a kapitány anno sztem,de végülis mindegy,én se tudom mit dumál,de azért biztos szar lehet hogy õ tétmeccsen nem nagyon tudott eredményt elérni.😊

RMCF

Rudee
Svédországban is jól jött volna 3 pont egy gyõzelemmel, de maradjunk már a földön. Dánok jóval elõrébb tartanak, örüljünk az Xnek.

passatgt
az a +2 pont tényleg nem jönne rosszul, fõleg úgy, hogy akkor a dánok -1😊

De mi az hogy, az Õ CSAPATA?
meg hogy a dánok ellen nyerni kellett volna? Nála fixen szoptunk volna, undorító... Magyar vezetõedzõi kart kéne elküldeni Irkutszkba havatlapátolni

Rudee
Nincs rajta teher, így könnyen ugat.
Egyébként az Õ irányításakor Máltán még pontot sem tudtunk szerezni, inkább azon kellene töprengeni hogy mit baszott el.
Remélem nem lesz olyan hülye klubtulajdonos, aki megkeresi Õt.
Össze kéne kötni Kistelekiékkel és elküldeni Irakba "önkéntesnek".

Bábhidi beszól Koemannak...

ezt a hatalmas faszt...

Az õ csapata:Asdasdas. meg papírforma, stb.

Gregorius
Köszi! Jó újra látni.
És gratula a fiúknak! Jó meccs volt.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Randal
Ott a pont. A srác meghatározó egyénisége és biztos pontja ennek a válogatottnak. Nagyon jó játékos.

Olyan csapat vigye el ahol játszani is fog rendszeresen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Akkor ne! 😄

www.smart-bus.hu

lehet olyan mint Sámson😄

Csak valaki küldje már el borbélyhoz... 😄

www.smart-bus.hu

tesó07
Hát..rosszabb nem lenne az tuti.De jó lesz neki elõbb a Fiorentina is.😊

RMCF

Jöhetne a real-ba (Madrid)is, úgyis most úgy szar a védelmük ahogy van, nem lenne rosszabb vele sem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led