Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Németek is szopnak otthon. Ez kellemetlenebb szerintem 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
gecire rossz helyre írtam 😄
és észre se vettem.... 😞<#banplz>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
hehe, zsír

Casillas
mellényomtam, 11632 helyett a gallás 11631-re akartam válaszolni, bocs

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
hogy jön ez ide?

---

meccsrõl meg annyit, hogy lassan meg kéne már tanulni, hogy ha elpasszolom a labdát, akkor nem megállok és elmormolok egy bazmeget, hanem utánamegyek, hogy visszaszerezzem, ha már ilyen fasz vagyok (igen Szabikám, rád nézek, hiába fizet jól a zenit)

albánokat szerintem így is megverjük majd, mindentõl függetlenül.

egyébiránt:
FT Malta 0 - 0 Albania

Vivimos por ti, vence por nosotros.

mázlista Izrael semmit nem csináltak az egész meccs alatt egyenrangú ellenfelek voltunk remélem ti is így látjátok, de ha Albániát megverjük akkor el is felejthetjük ezt a vereséget...amúgy magunk közt szólva nem adtak meg egy büntetõt nekünk

LasDen
most belenéztem ebbe a hal a tortánba me Galla Miklós van.....ha személyesen beszélnék vele, lehet kirázna tõle a hideg, úgy beszél 😄
De attól még nagy arc 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

2 szar csapat szar meccse volt. Viszont, ha úgy hajtunk az elejétõl, mint a bekapott mákosgól után, akkor még nyerhettünk is volna. Vhogy a "sztárjátékosaink" mindig elfelejtenek normális erõvel kaput eltalálni, vagy mittomén, mikor a válogatottban vannak.

Visca El Barça!

vmvr
ez így van, viszont az albánok ellen összekell kapni magunkat, de ez a mai meccs semmi különös nem volt, feledhetõ

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

A meccsnél már csak a riporter volt rosszabb,aki minden áron el akarta magyarázni milyen jók is vagyunk.Nem tudom kinek akarta ezt beadni,mikor bárki láthatta hogy két igen gyenge csapat nyûglõdik itten.
A "jó" játékunk meg abból állt hogy 20-25-rõl rálõttük a labdát,ami általában 4-5 méterrel fõlé-mellé ment...
Az az egyetlen Juhász fejes volt amire azt lehet mondani hogy gólveszély.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
a helyzetkihasználásunk még mindig szar.......

Megmondtam, hogy vacak meccs lesz. Az eredmény most nem különösebben hat meg.
Egyformán rossz volt mindkét csapat. Az egyik talált egy gólt. Ennyi.

scs17
ja igen, bocs ^^

Rudee
i

Szar Bayern, szar Bayern :)

egy hullagyenge izraeltõl fogunk kikapni, kis pontossággal több góllal lehetett volna nyerni. ehelyett nem hogy végigvittünk volna pár kontrát, kaptunk egyet.

kevés. igencsak.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

scs17
sajna nagyon pechesek vagyunk 😞

REALista
Áááááááh Sanyiiiii pedig szépen csinálta...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

scs17
megy Szalay

pffff

LasDen
mé nem jön má szalai?????

Forrest Gump
Mi van ezzel a Gerával?
Borzalmas gyenge sajnos.:S
Juhásznak új frizurája van, a Zoli még mindig bizonytalan, a Balázs meg önzõ... kb ennyi... maga a meccs tömören: Nudli! 😄

www.smart-bus.hu

vmvr
csak most értem haza sajna, mi volt az elsõ félidõben? milyenek voltunk?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Forrest Gump
Van.
B0B0
Másnál sincs sport1???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Rudee
Rojadirecta-n van sport1es stream ha érdekel vkit.
http://www.rojadirecta.com/justin/deportetvnet

Izrael - Magyarország

talán sport1 17:30

Punker
milyen meccs lesz és melyik adón?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mi meg nyomunk egy unalmas 0:0 át vagy max 1:1 et az esti barátságos meccsen.

sb1
Hajrá Málta <#taps>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

scs17
Hát, bár sztem az albánok gyõznek, bármi elõfordulhat, neadjisten zakóznak egyet^^.

Rudee
Holnap Málta-Albánia meccs lesz a selejtezõ csoportunkban. Jó lenne egy döntetlen.

Vermes megsérült

helyette

Horváth Gábor (Fehérvár)

Miért nem Babos fog védeni a meccsen? 😞

tesó07
Na jah,az azért vicces lenne ha a Real-ba hamarabb debütálna,mint a válogatottba....😊

RMCF

miki36
Fülöp
Vermes Juhász Tímár Bodor
Gera Vadócz Hajnal Huszti/Dzsudzsák
Sanyi Szalai

bár nem lesz 4-4-2 sajnos, pedig rohadtul kiváncsi lennék a Sanyi-Szalai duóra elõl.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Kaplan
Fülöp/Szélesi-Vanczák-Vaskó-Halmosi/Huszti-Hajnal-Vadócz-Gera/Sanyii-Szalai.

Egy ilyen kezdõt megnéznék játék közben. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Csak Köteles, Rudolf és Vanczák nem jáccott mostanában rendszeresen, ez jó lehet. Bár utóbbinál mindegy úgyis 😊

Fülöp, Szélesi, Juhász, Tímár, Bodor, Tóth, Vadócz, Hajnal, Gera, Dzsudzsák, Torghelle
Huszti betegeskedik, ha felépül addig akkor kezdõ lesz. Szalai remlem debütálhat végre.

zaki
Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland), Köteles László (Diósgyõri VTK)
Védõk: Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Vaskó Tamás (Avellino), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam), Bodor Boldizsár (Roda JC)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Huszti Szabolcs (Zenit), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk)
Csatárok: Torghelle Sándor (FC Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Szalai Ádám (Real Madrid Castilla)

Itt a szûkített keret

passatgt
csizmadia?😊

Rudee
A tiranai meccsre épüljön fel, az lényegesebb.

<#worship><#worship><#worship> Dicséretes!!! Imádom az ilyen mentalitású játékosokat!

www.smart-bus.hu

Lammer
"számomra sokkal fontosabb a válogatott, mint a Real Madrid"

<#wow1><#vigyor2>

ILYEN eNberbol a valogatottba meg harmincsokat es kesz is a keret!

ilyenko' mondana egy amcsi, hogy deccdöszpirit!4!

<#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szalai interjú

"- Szerdán egy másik jó hírt is kapott, Erwin Koeman ismét meghívót küldött önnek a válogatottba, amely Izraellel játszik február 11-én barátságos mérkõzést.
- Másodszor kerültem be a bõ keretbe, és bevallom, ennek a hírnek jobban örültem, számomra sokkal fontosabb a válogatott, mint a Real Madrid."

<#worship><#worship><#worship>

szucsy89
be is fog állni csereként szvsz
banok
Németh sérült.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
<#worship><#worship><#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

lényeg