Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
és észre se vettem.... 😞<#banplz>#banplz>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
---
meccsrõl meg annyit, hogy lassan meg kéne már tanulni, hogy ha elpasszolom a labdát, akkor nem megállok és elmormolok egy bazmeget, hanem utánamegyek, hogy visszaszerezzem, ha már ilyen fasz vagyok (igen Szabikám, rád nézek, hiába fizet jól a zenit)
albánokat szerintem így is megverjük majd, mindentõl függetlenül.
egyébiránt:
FT Malta 0 - 0 Albania
Vivimos por ti, vence por nosotros.
De attól még nagy arc 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Visca El Barça!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A "jó" játékunk meg abból állt hogy 20-25-rõl rálõttük a labdát,ami általában 4-5 méterrel fõlé-mellé ment...
Az az egyetlen Juhász fejes volt amire azt lehet mondani hogy gólveszély.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyformán rossz volt mindkét csapat. Az egyik talált egy gólt. Ennyi.
kevés. igencsak.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
www.smart-bus.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://www.rojadirecta.com/justin/deportetvnet
Szar Bayern, szar Bayern :)
talán sport1 17:30
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
helyette
Horváth Gábor (Fehérvár)
Vermes Juhász Tímár Bodor
Gera Vadócz Hajnal Huszti/Dzsudzsák
Sanyi Szalai
bár nem lesz 4-4-2 sajnos, pedig rohadtul kiváncsi lennék a Sanyi-Szalai duóra elõl.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Egy ilyen kezdõt megnéznék játék közben. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Fülöp, Szélesi, Juhász, Tímár, Bodor, Tóth, Vadócz, Hajnal, Gera, Dzsudzsák, Torghelle
Huszti betegeskedik, ha felépül addig akkor kezdõ lesz. Szalai remlem debütálhat végre.
Védõk: Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Vaskó Tamás (Avellino), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam), Bodor Boldizsár (Roda JC)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Huszti Szabolcs (Zenit), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk)
Csatárok: Torghelle Sándor (FC Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Szalai Ádám (Real Madrid Castilla)
Itt a szûkített keret
www.smart-bus.hu
<#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2>
ILYEN eNberbol a valogatottba meg harmincsokat es kesz is a keret!
ilyenko' mondana egy amcsi, hogy deccdöszpirit!4!
<#eljen>#eljen>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"- Szerdán egy másik jó hírt is kapott, Erwin Koeman ismét meghívót küldött önnek a válogatottba, amely Izraellel játszik február 11-én barátságos mérkõzést.
- Másodszor kerültem be a bõ keretbe, és bevallom, ennek a hírnek jobban örültem, számomra sokkal fontosabb a válogatott, mint a Real Madrid."
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!