Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu

Rockynhooo
Hunbasser is ezt ajánlotta 😄 Jolvan akkor az lesz majd ugyis megyek le mindjárt Ibuszhoz 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

vmvr
1200ast vegyetek és Tszektor kapumögött rulz😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rockynhooo
bár haver szerint az 1200esbõl vegyünk mert olyan szektroban lesz a legjobb hangulat 😄

Rockynhooo
zsír szerintem mi is olyat veszünk holnap sor kerül rá.

Matthew Prosac
2000es

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
milyen jegyet vettél?

Matthew Prosac
énis megyek haverokkal, 5en leszünk a H szektor jobbosában

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Ment privi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
örülök h ennyien ott leszünk.

bubu13
Igen Kaplánka 😄
Off: Amugy ki jön még Szgya-ból? 😄

EEE 1899

Kaplan
Ott lesz a fél Szent-Györgyi ugye Bubukám? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
alapdolog hogy megyek😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bubu13
Mi is megyünk haverokkal

EEE 1899

Rockynhooo
nah fasza 😊 ha már ennyien ott leszünk jo lenne valamit összehozni 😊

rooney8
Nálunk csapatnál van 12 ingyenjegy 😄 Valszeg megyek én is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rockynhooo
1200 a legolcsobb. mi megyünk egy haverral vonattal 😄 csak kár h 3 óra az út de elég lesz sörözgetni elõtte 😄 csak lófaszt se vágunk mi merre még a stadionhoz odatalálunk csak elõtte lehet nem ártana valami kocsma meg utána se mert ugye reggel tudunk hazajönni csak. esetleg ha valakinek van kedve csatlakozni akkor szóljon 😄

jegyártól függ nekem, meg hogy mikor lesz😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nálunk indítanak a fõsuliból ingyenes buszt, úgyhogy, ha lesznek partnerek akkor szerintem felmegyek

Rockynhooo
Magyar - Máltára megy valaki?

Solten
<#taps> <#taps> <#taps> <#eljen>

Saor Alba

Lammer
hoppa-hoppa! <#eljen><#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

scs17
rooney8
Hát nem... De legalább Gera adta a kegyelemdöfést 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tesó07
Szép volt nagyon,de te gondolom azért annyira nem örülsz neki..😊

RMCF

LasDen
nem vót piskóta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rooney8
Láttátok Gera gólját? 😄 Most lõtte a Manchester ellen... Nem semmi volt 😊

Rudee
A szûk keret:

Kapusok:
Babos Gábor (Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Köteles László (DVTK)
Védõk:
Szélesi Zoltán (Strasbourg), Bodnár László (Salzburg), Fehér Csaba (Breda), Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Vaskó Tamás (Avellino), Bodor Boldizsár (Roda)
Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Dortmund), Tóth Balázs (Genk), Dárdai Pál (Hertha)
Csatárok:
Torghelle Sándor (FC Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC), Priskin Tamás (Watford)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ugyan Uram... ez benne van! 😊 Olyan határozottan írtad, hogy el is bizonytalanodtam! 😄

www.smart-bus.hu

kraawz
Így este 11kor még az elsõ embert is sikerült kifelejtenem, sorry 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Miért, kikerült?

www.smart-bus.hu

kraawz
Szalai miért került ki ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A válogatott bõ kerete:

Kapusok:

Babos Gábor (NEC Nijmegen)
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Köteles László (Diósgyõri VTK)

Védõk:

Szélesi Zoltán (RC Strasbourg)
Bodnár László (Red Bull Salzburg)
Fehér Csaba (NAC Breda)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Tímár Krisztián (Plymouth Argyle)
Gyepes Gábor (Cardiff City)
Horváth Gábor (FC Fehérvár)
Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam)
Vaskó Tamás (US Avellino)
Gaál Miklós (Amkar Perm)
Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)

Középpályások:

Huszti Szabolcs (Zenit FC)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Halmosi Péter (Hull City)
Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Dárdai Pál (Hertha BSC)

Támadók:

Szalai Ádám (Real Madrid Castilla)
Torghelle Sándor (FC Augsburg 1907)
Rudolf Gergely (DVSC-TEVA)
Priskin Tamás (Watford FC)
Feczesin Róbert (Brescia)

Rudee
Csak kár hogy sérült már hónapok óta.

passatgt
amúgy én gera helyett buzsákyt próbálnám ki

Pont erre gondoltam én is tegnap, mikor néztem a Psv meccset. ha Balázsunk csak feleannyira jáccik komolyan a válogatottban, mint tegnap, akkor simán nyerünk, és õ még csak egy ember(na jó ez túlzás volt egy kicsit). De legalább látszik, h mennyire motíváltak egy tét nélküli barátságos meccsen, meg mennyire azok egy tétmeccsen. Eddig vhogy mindig a sörmeccseken akartunk bizonyítani, jó lenne, ha megfordulna a trend. Itt nincs semmilyen preztízs hülyeség, mint 2 nagyhírû válogatott barátságos meccsén, örüljünk, ha a tétmeccseken alkotunk vmit.

Visca El Barça!

scs17
Jaja, de nézzük pozitívan, hátha most megfordul a trend és ezentúl barátságos mérkõzéseken kikapunk, tétmérkõzéseket meg megnyerjük 😊
Egyébként ugye az albánok döntetlent játszottak Máltával, szal nincsenek a helyzet magaslatán.

Lammer
remelem a profeta beszel beloled, amugy+ az eredmeny szani! :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csak megtévesztettük az Albánokat. Márciusban jól elverjük õket.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rudee
Túl sokan voltak szerintem. 4 támadó szellemû középpályás nem kell. Hajnal vár hogy az utolsó pillanatban kiugrathasson valakit, Gera még a gólvonalon is csinál két cselt, Huszti mindenhonnan lõni próbál, Dzsudzsák meg labdát se nagyon kap a 3 említett mellett. Mindenki egyénieskedik, ami manapság lóf@szt nem ér.
Egymással kb annyiszor jáccottak össze, mint ahányszor én szoktam Robinhoval.

Rudee
Akkor még a meccs elõtt kellene azt mondani, hogy sorry, de sérült vagyok vagy meghalt a szomszéd macskája.

Kaplan
Ebben van valami, ettõl függetlenül ez akkor sem magyarázat arra, hogy ez a középpálya nem tudott legalább egy tetszetõs támadást összehozni 😞

Háát egy jelentéktelen barátságos meccsen, egy fontos VBselejtezõ elött, szvsz igenis fontos, hogy lesérülök-e 1 hónapra vagy többre.

Én se kockáztatnék, fõleg nem a középpályás sorban, mert ott bizony 1 posztra van 2 ember, aki fixen a helyemre léphet.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kaplan
Oké, de ettõl függetlenül szerinted helyes az ha primadonnát játszuk a válogatottban? 😊

mint minden élelmes nyugateurópai klubnál a heti/havi fizu csak egy része a tényleges bevételnek.

Prémiumok stb. ami sok. Az meg csak akkor van, ha játszik😊

XD behalok a dumádtól szipus Gera, tényleg Balázs 😄 xD
igen sérülten is ugyanannyi fizetést kapnak😄

Kaplan
Én úgy tudom sérülten is kapnak fizut. 😊
Aki meg nem képes oda tenni magát el is takarodhat. Nem azzal van a baj, hogy kikaptunk, hanem, hogy egy olyan tengely mint istenkirályHuszti (Zenit), micsodaszervezõHajnal (Dortmund), ténylegBalázs (PSV) és szipusGera (Fulham), két normális passzt nem tud összehozni elõre játékban. Gera bukdácsolása meg már néha-néha megmosolyogtató. Abszolút formán kívûl van. Torghelle duma, hogy leköt ennyi védõt csak rizsa. Szalai meg több lehetõséget kaphatott volna kicsit..

nyugi...az is lehet hogy a válogatottnál többet ér nekik az hogy nem sérülnek meg...a klubcsapatban kapják az igazi fizetést...

Kaplan
Lejátszottuk a játéknap legszarabb meccsét, Gera elmehet konkrétan a picsába, a többi nagy középpályásunk meg ne csak a Bundesligában, az Eredeviseben, és az Orosz Premier Ligában, tudjon két normális passzt adni.. ennyi a véleményem, ez egy kibaszott nagy nulla volt!

LOOOL ügyes xD Galla Miklós is lehet ott volt xD