Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legközelebb gyere/gyertek ti is a kocsmához ,ott volt hangulat rendesen...

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Rockynhooo
jó volt 😊 mostantól csak oda fogunk menni biztos, az sem volt gáz ,hogy lépcsõn álltunk 😊 elég píszfull volt a dolog mert egy tag megkínált tökmaggal meg golnál mki ölelgetett mkit 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kit--Kat
Én is kint voltam.
Végül is ez egy edzõ mérkõzés szerû volt, hobbi focisták ellen.
Azt hittem jobban kiszolgálnak minekt a fiúk, de végül is mind1.

A máltai drukkereknek meg nagy respect jár, az a 100 ember nagy hangulatot csinált ott, 90 percen keresztül pörgették a zászlókat és zenéltek, nem tudom mennyire jutott át a pálya többi részére a hangjuk, de le a kalappal elõttük.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akik a kocsmába voltak azok mind a T-be mentek...😊

Rockynhooo
2. videorol a zöld adidas felsõs srác pont a mi szektorunkban volt 😊

Randal
Én a D szektorban voltam. Sajnos errefele nem voltak szurkolósak a népek.
A visszapasszolós játékot elsõnek én se értettem, de aztán egyetértettem vele, mert így nem volt kapkodás, rendszeres labdavesztés és normális támadásokat lehetett felépíteni.
Rengeteg játék volt a szélen is.
A védelem a második félidõben nagyon aludt és a kapuralövéseink se voltak mindig tökéletesek, de legalább sok helyzet volt. Igaz, a végére meg lett az eredmény.

tegnap meccs elötti alapozás.../sry a minõségért/
video1
video2
video3

Rockynhooo
azt vágom , csak azt nem tudtam h innen van 😊

sün akkor kiabáltuk amikor jöttek a biztonsági nyomorékok...

Rockynhooo
megnéztem tv-be , azért lehet hallani a hangunkat 😊! minden szurkolást vágtam csak a Sünt nem 😄 az mi volt ?

Firerock
ezt tegnap hallottam a meccs végén:
Itt a húsvét itt a nyúl Magyar-Málta 3-0😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rockynhooo
TV-be lehetett am hallani szurkolást? 😄 majd visszanézem kiváncsi vok milyenek voltak a golok meg az egész mennyire tér el mint élõben 😄

Nem rossz gondoltat, de kell hozzá majd a hasonlóan jó árú jegy is!
50 ezer nézõt a Puskás stadionba

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

w77d
itt meg haver lazán meséli a wc-s élményeit, miközben tartunk visszafelé szünetben a szektorba 😄

w77d
a hullám 😊

Na ez kemény.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rockynhooo
na én meg most értem haza 😄 szép volt fiúk! T szektor istenek voltunk , annyira nem is tudtam figyelni a meccsre mert annyira szurkoltunk bár a vezészurkolók nem mindig voltak öszhangban velünk de jó volt😊 kicsit bosszantott h mások nagyon fel sem álltak , mikor kiabáltuk hogy álljatok föl kb 1,5 perc után voltak képesek megemelkedni és tapsolni... mind1 jó hangulat volt meg a 6 kör hullámzás sem volt semmi 😊 végén mellettem volt egy Fradi ultra mondta h higgyem el uccsó helyzetbõl még vágunk egyet 😄 mondom áá hülyeségeket beszélsz 😄 aztá mikor gól volt nem hittem volna ,hogy életben maradok annyira örjöngött mindenki 😄 Svéden,Portugálon kötelezõ ott lenni megbeszéltük haverokkal 😊 összeségében lényeg a 3 pont szép volt 😊

19-es.
egyébként lesz ismétlés tv-ben? biztos mutatták 😛

w77d
nekem nagyjából megjött a hangom mire hazaértem, de bebaszott a hangulat rendesen XD

Matthew Prosac
most értem haza, jó hangulat volt nagyon 😊 szép volt fiúk, berekedtem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
én az A szektorban voltam, meccs elõtt 15 percel csak oda tudtam jegyet szerezni. Viszont nem 10x-es áron vettem, hanem volt egy nagyon redes apuka a fiával, akiknek volt plusz 2 jegye és annyiért adták, amennyiért vették. A többi üzér kegyetlen árakat szabott. Egy részeges tata 11ezer ft-ért akarta nekem adni az 1200ft-os jegyet XD

w77d
jaja, azt hittük, hogy a 4-dik kör után megtörik de ment tovább XD

Kaplan
Nem csodálnám ha ezután felállítanák a padról. Mondjuk nekem az Argentín válogatott mindig is rejtély volt.

A mai meccsünkre visszatérve. Nem volt rossz, azért voltak szép momentumok, az eredmény pazar, a három pont megvan. Csak már lenne a svédek elleni meccs...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ProGabe
ezzel bizony újra beállították a negatív rekordjukat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
Bolivia 6 - 1 Argentina

Most viszont nagyon csúnyán kikapnak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe
nincsen. de azt mondták van tekintélye és ért hozzá. hát ez nem jött be

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
Mondjuk eddig azért nyerte a meccseket az Argentin válogatott, Diegoval...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Diegonak van egyáltalán edzõi képesítése? Mert tudtommal minden ilyen nélkül ültették le arra a jó kellemes meleg kispadra. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ProGabe
Diegonak játszania kéne, nem szövkapitánysággal próbálkoznia, azzal többre mennének 😊

5w0rdf15h
<#wow2><#wow2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
a vezérszurkoló egy vicc volt. Vagyis mindegyik az volt. Ennyi erõbõl én is kiabálhattam volna a kerítés tetejérõl...

fsgh
Jaja😄DDd Te melyik szektorban voltál?

bubu13
80. perc Bolívia 5- 1 Argentína
Azért ez durvább és ezzel is megy el a tippmixem :S

EEE 1899

LasDen
Poland 10 - 0 San Marino

ijj....azé ez durva lett.....szegény San Marinoiak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miki36
Nagy Grat a csapatnak! 😊
Lõhettünk volna többet is és játszhattunk volna kicsit szebben, de ha nyer a Csapat én már boldog vagyok😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

bubu13
Kinnt voltam a meccsen. A játék nem volt valami nagy szám a hangulat jó volt viszont nem volt nagy összhang a "vezérszurkoló" szurkolók közt.

EEE 1899

Az a 6-7 kör hullámzás hatalmas volt 😊

w77d
most értem haza, a közönség isteni volt. Leírhatatlan volt a hangulat 😄

tényleg nem játszottunk világklasszis játékot, de az eddigi színvonalnál lényegesen jobb volt. No meg itt a 3 pont 😉

Én is kint voltam, és õszintén szólva nem sok pozitívat mondhatok... a játék iszonyat gyenge volt, és ami nagyon bosszantó volt az a folytonos hátrajáték. Szélesi különösképp, de mindenki csak hátra játszott anélkül, hogy ezzel 1 máltai támadót is kihúztunk volna, mert õk aztán nem jöttek. Betoji játék volt, és csak irdatlan mák ez a különbség. Az albán meccs, noha küzdõsebb volt, és az albánok is jobbak voltak, még sokkal jobban tetszett, mint ez.
fsgh
Kint voltam én is😊 Jó volt a hangulat. 36ezer ember egyszerre szurkol(máramikor...) nem semmi érzés😄

Am meg 3-0 ellenére elég szarok voltunk. 1-0, nyomott Málta...pff...

ProGabe
3 pont a zsebben, ennyi a lényeg. dolgozni kell tovább és hinni, remélni hogy valami sikerül majd a "nagyok" ellen is

szucsy89
nah kint voltam a meccsen, ami lejött sztem, hogy az elején rúgtunk egy gyors gólt és ahelyett hogy megnyugodtunk volna, görcsösen játszottunk. tulajdonképpen a 7.perctõl a 81.percig a játékunk 0 volt, a 2.gól után feloldódtunk és 10perc alatt tulajdonképpen 2gólt rúgtunk. namármost így kellett volna végig és akkor 6-7 gólt lõhettünk volna. sztem azért málta ellen nem is nagyon lehetett felpörögni más meccs lesz a svédek ellen, de tényleg szerény játék volt:S akit kiemelnék: Huszti, Dzsudzsák, Juhász...a hangulat meg sztem jó volt nagyon😊 SÜN!!:d

ja, és bejött a tippem😛
scs17
Hát albánoknak sajna nem sikerült meglepni a dánokat: 80.perc 3-0 a dánoknak.

Tigristank
Szerintem még Dzsudzsák is jó volt, csak párszor lehetett volna önzetlenebb.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Lammer
jeeee, 3 nyuszi ide! (de sajnos csatlakozom az elottem szolokhoz! ez lehet tenyleg keveske lesz 😞 ne legyen igazam!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Királyok voltunk<#worship><#nyes>De ez a játék tényleg kevéske lesz a nagyok ellen. Esetleg Huszti ütötte meg azt a szintet, ami kéne.

Visca El Barça!

de sajnálom hogy nem tudtam kimenni a meccsre, nincs nagyobb élmény egy focidrukkernek mint a Hazai csapata gyõzelme.... rettegjenek a portugálok és a svédek(de jó lenne)....

csak így tovább srácok...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

vki vmi összefoglalót linkelne?!

köszi
Tigristank
Grat a válogatottnak, szép volt! Sajnos szerintem ez a játék a svédek és portugálok ellen nem lesz elegendõ, de majd meglátjuk. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.