Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Végül is ez egy edzõ mérkõzés szerû volt, hobbi focisták ellen.
Azt hittem jobban kiszolgálnak minekt a fiúk, de végül is mind1.
A máltai drukkereknek meg nagy respect jár, az a 100 ember nagy hangulatot csinált ott, 90 percen keresztül pörgették a zászlókat és zenéltek, nem tudom mennyire jutott át a pálya többi részére a hangjuk, de le a kalappal elõttük.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A visszapasszolós játékot elsõnek én se értettem, de aztán egyetértettem vele, mert így nem volt kapkodás, rendszeres labdavesztés és normális támadásokat lehetett felépíteni.
Rengeteg játék volt a szélen is.
A védelem a második félidõben nagyon aludt és a kapuralövéseink se voltak mindig tökéletesek, de legalább sok helyzet volt. Igaz, a végére meg lett az eredmény.
Itt a húsvét itt a nyúl Magyar-Málta 3-0😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
50 ezer nézõt a Puskás stadionba
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egyébként lesz ismétlés tv-ben? biztos mutatták 😛
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A mai meccsünkre visszatérve. Nem volt rossz, azért voltak szép momentumok, az eredmény pazar, a három pont megvan. Csak már lenne a svédek elleni meccs...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most viszont nagyon csúnyán kikapnak.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ijj....azé ez durva lett.....szegény San Marinoiak....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lõhettünk volna többet is és játszhattunk volna kicsit szebben, de ha nyer a Csapat én már boldog vagyok😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
EEE 1899
tényleg nem játszottunk világklasszis játékot, de az eddigi színvonalnál lényegesen jobb volt. No meg itt a 3 pont 😉
Am meg 3-0 ellenére elég szarok voltunk. 1-0, nyomott Málta...pff...
ja, és bejött a tippem😛
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Visca El Barça!
csak így tovább srácok...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
köszi
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.