Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gulácsi Péter (Liverpool FC), Megyeri Balázs (Ferencvárosi TC) - kapusok;
Szokol Zsolt (Békéscsaba), Fazakas Géza (Budapest Honvéd), Preklet Csaba (Reggina Calcio), Sváb Dániel (Ferencvárosi TC), Kálnoki Kis Dávid (MTK Budapest), Katona Máté (Vasas SC), Tóvizi Tamás (Újpest FC), Varga Péter (Manchester City), Vass Máté (Ferencvárosi TC), Takács Péter (Diósgyõr), Iszlai Bence (Szombathelyi Haladás), Rácz Ferenc (Szombathelyi Haladás), Kovács Dániel (Békéscsaba), Bódi Ádám (DVSC-TEVA), Tamási Zsolt (Udinese Calcio), Stieber András (Aston Villa), Heffler Norbert (Pápa), Hidi Patrik (Budapest Honvéd), Simon Krisztián (Wolverhampton), Ladányi Tibor (MTK Budapest), Simon András (Liverpool FC), Bajner Bálint (West Ham United) Tischler Patrik (MTK Budapest) - mezõnyjátékosok.
Tartalékok:
Kovács Balázs (Vecsés), Vattai Balázs (Ferencvárosi TC), Bogdán Márk (Újpest FC), Zelenyánszki László (Békéscsaba).
május 12. Magyarország-Ausztria 14:00
május 14. Magyarország-Finnország 14:00
május 17. Magyarország-Szerbia 16:30
Május 12-17-ig U19-es EB-elitkör selejetezõt rendeznek Szerbiában.
A magyar csapat meccsei:
május 12. Magyarország-Ausztria
május 14. Magyarország-Finnország
május 17. Magyarország-Szerbia
Ha innen továbblépnénk(ugye ehhez az 1. helyen kell végezni), akkor a júliusi Ukrajnában rendezendõ EB-re jutnánk ki. (Ugyen tavaly Németh Krisztiánék jártak U19-es EB-n Csehországban).
TV közvetítésrõl infót nem találtam, vszinû,hogy nem lesz.
HAJRÁ MAGYAROK!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na, be is fejeztem😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
inkább aranylábú focistáinkkal kéne itt foglalkozni, nem a hazafiaskodni... arra ott a Kossuth tér
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(nyissatok neki topikot a sajátba aztán ott mehet...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
www.smart-bus.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
am szép h Cozmának emlék meccset hoztak létre.
Megint szepet alkotott! <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
végre megtaláltam eme topicot is😊
szóval a kérésem az lenne,hogy ha vki megtud vmit a jegyekrõl (magyar-portugál) akkor szóljon már vagyis jeleezze már...
esetleg weboldalt tudnátok ajánlani ahol ezzel kapcsolatban vmi infot kaphatnék?
Nagy Olivér helyett Busai Attila (MTK)
Debreceni András (Honvéd), Pátkai Máté, Lencse László, Szekeres Adrián és Vadnai Dániel (valamennyien MTK) nem csatlakozik a kerethez
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az U20-as válogatott kerete:
Somodi Bence (Gyõri ETO FC), Horváth László (Kaposvár) - kapusok;
Nagy Sándor (Pápa), Sipos Tamás (Pápa), Lengyel Dániel (Haladás), Zámbó Bence (Gyõri ETO FC), Présinger Ádám (Pécs), Dvorschák Gábor (Újpest FC), Nagy Olivér (Pécs), Huszák Tamás (DVSC-TEVA), Gyömbér Gábor (Pápa), Varga József (DVSC-TEVA), Gál András (MTK Budapest), Szakály Dénes (FC Fehérvár), Takács Marcell (Siófok), Szabó László (MTK Budapest), Szilágyi Péter (DVSC-TEVA) - mezõnyjátékosok.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
F-csoport:
Magyarország
Dél-Afrika
Egyesült Arab Emirátusok
Honduras
Honduras ellen kezdünk
elég kedvezõ ez a sorsolás 😄 /koppkopp/