Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Gulácsi - Lázár P., Korcsmár, Debreceni, Présinger - Gyömbér, Varga, Filkor, Koman - Balázs, Németh K.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
Magyarország
Gulácsi,Lázár,Korcsmár,Debreceni,Présinger,Gyömbér,Varga,Filkor,Koman,Balázs Zs.,Németh K.

Luxemburg
Menster,Martino,Malget,Siebenaler,Scholer,Kettenmayer,Alunni,Bastos,Bensi,Twimunu,Texeira

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Svédország - Dánia 0-1 😮OOO

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Zsír vezetünk 😊 am a kezdõt vki beírhatná. tenksz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!! 1-0 Présinger

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Gulácsiiii i ! 😮

Rudee
Csak kicsit szégyen, hogy 4-5 játékos még ebben a korban sem képes énekelni a Himnuszt. Persze Õk már profik. Remélem nem kapnak semmi prémiumot, ha nyernek.

Matthew Prosac
Tényleg ütõs kezdõ, reméljük kihozzák a maximumot magukból a fiúk! Hajrá Magyarok!

Rudee
Nem is tudtam, hogy Gyõrben lesz az U21es meccs. Kimentem volna, de mostmár marad a TV. Ezzel a kezdõvel nyerni kell, legalább 5-6 góllal.
Kár, hogy Szalai nincs ott.

Lammer
😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

scs17
de sajnos hiába veri el dánia akár 6:1 re is a svédeket ha mi megint benyelünk egy fucking Ibra gólt 😞

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

a legjobb az albán és dán gyõzelem lenne!
dániának meglenne az elsõ helye nekünk meg nagyobb sanszunk lenne a 2.ra
Lammer

Ma este Svédország-Dánia és Albánia-Portugália selejtezõ mérkõzések!Ugye mondanom se kell hogy mennyire jó lenne ha mindkettõ döntetlen lenne ^^De akár az albánok el is verhetnék a portugálokat xd

szombat...

ma? nincs a sport 1 mûsorán?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ma? a port.hu n nics kiirva;

galmat
Ami kimardt tehát:

20:00 MAGYARORSZÁG U21 - LUXEMBURG U21, Gyõr. (Sport1)

galmat
Bár a nagyválogatott augusztusban játszik legközelebb, U21-es csapatunk megkezdni az U21-es EB selejtezõket. A mi csoportunkban a következõ csapatok vannak: Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina, Luxemburg.

Összesen 10 csoport van, és az 1. helyezettek, plusz a 4 legjobb második (összesen tehát 14 csapat) úgymond "pótselejtezõt" játszik a 7 helyért.
Az EB-t Dániában rendezik 2011-ben, ahol 8 csapat vesz majd részt.

Mi szombaton kezdük meg a selejtezõket Luxemburg ellen. A meccset a Sport1 élõben közvetíti.

Gunnersboy
A kedden, Budaörsön aratott 2-0-s siker után a telki edzõközpontban is megverte a magyar U18-as válogatott Lengyelország hasonló korosztályát. A mieink ezúttal 3-2-re diadalmaskodtak, az mlsz.hu beszámolója szerint a gyõztes találatot emberhátrányban szereztük.

Magyarország U18 – Lengyelország U18 3-2 (1-1)
Magyarország: Mursits Roland - Nagy Adrián, Szûcs László (Karácsony Balázs a 71. percben), Sajó Dániel, Kocsis Adrián - Stieber András, Gyûrû László (Kiss Máté az 56. percben) - Margitics Andor (Bogáti Péter a 81. percben), Nagy Patrik (Laczkovich Donát az 56. percben), Simon Krisztián - Balla Ádám (Kovács István a 74. percben)

Gsz.: Nagy Patrik, Simon Krisztián, Sajó Dániel
Kiállítva: Stieber András

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Az U18-as magyar válogatott kedd délután Budaörsön játszott felkészülési meccset Lengyelország korosztályos együttesével, s a mieink 0–0-ás félidõt követõen Laczkovics Donát és Balla Ádám góljával 2–0-ra gyõztek. A két gárda csütörtökön 11 órakor Telkiben, az MLSZ edzõközpontjában ismét megmérkõzik egymással.

Wilco van Buuren az Antal Botond – Nagy Adrián, Szûcs László (Sajó Dániel a 81. percben), Karácsony Balázs, Föglein Péter (Kocsis Adrián az 55. percben) – Kiss Máté (Gyûrû László a 64. percben), Laczkovics Donát – Simon Krisztián (Margitics Andor a 64. percben), Bogáti Péter (Stieber András a 46. percben), Kovács István – Balla Ádám (Nagy Partik a 71. percben) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

A mieink végig fölényben futballoztak, s bár már az elsõ félidõben is motiváltan, meggyõzõen játszottak, gólokat csak a második negyvenöt percben tudtak szerezni. Az 52. percben egy kiugratást követõ remek támadás végén Laczkovics Donát talált a kapuba, majd a 60. percben Balla Ádám egy szélrõl beadott labdát juttatott közelrõl a hálóba.

„Örülök a gyõzelemnek, amelyet megérdemelten szereztünk meg – összegzett a találkozó után Wilco van Buuren. – Természetesen, mint mindig, most is voltak hibák, amelyeket elemezni fogunk, és a csütörtöki meccsen még jobb teljesítményt próbálunk majd nyújtani.”

Magyarország és Lengyelország korosztályos gárdája csütörtökön 11 órakor a telki edzõközpontban mérkõzik meg újra.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mi is megvettük õket R BAL 😊

megvannak a jegyek!!! irány a T szektor😊
srácok!
mit tudtok mennyi akciós jegy van még a válogatott meccsekre?
hétfõig lesz még?
Matthew Prosac
legalább nem marad pénzed, amit odakinn ellopnának tõled 😊

Egy dolog biztos. Ha a WB re megy a csapat akkor én is megyek. 😊
Kerül amibe kerül. Kuporgatok, éhezem, eladok mindent, de ott leszek <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac
sokat ittál? nincs még szombat 😊

siman van esély rá!
dániát majdnem megvertük az odavágón ...ha az a kapufa bemegy 😊
amugy meg ha észrevettétek csak mi voltunk képesek a dánokkal az ikszre a többiek mindkikaptak tõlük!!
a portugálok meg amilyen formában vannak itthon sztem megverhetjük õket.
szóval én nagy esélyt látok a továbbjutásra!

és mit szólna a nagyközönség ha jövõre a vb-t meg is nyernénk 😄
Firerock
sok helyre volt még?lehetett válogatni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

sb1
Már nekem is megvan 2 napja 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

galmat
Az edzõ elsõ vállalható eredménye, ittléte óta. Vasárnap a szerbek ellen nem lesz egyszerû, és ha nyerünk is, már nem a mi kezünkben van a sorsunk, de legalább a remény él a továbbjutásra. Hajrá Magyarok!

(Már megvan a jegyem az õszi vb-selejtezõkre! Ahhoz képest,hogy 3 hónap múlva lesz már több ezer jegy elfogyott.)

sb1
U19-Eb selejtezõ: Magyarország–Finnország 2–1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Rajtunk szurkolókon nem fog múlni a dolog az biztos. hajrá magyarok!
Szerintem 3 pont megszerzése reális. 4 pont már nagyszerû teljesítmény lenne.
A pótselejtezõ nem elérhetetlen. Örüljünk, hogy egyáltalán álmodozhatunk még a hajrában.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
szép is lenne... sztem max 2 pont fog összejönni, de lehet hogy egy(se) 😄

Lammer
Almodozas rulz 😄

Rockynhooo
jah persze majd lesem mikortol vannak jegyek meg minden és akkor ugrok egybõl venni 😊

LasDen
de aszondom, hogyha képben vagy akkor nincs miért fosnod nagyeszü 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sb1
Tom, még nagyon korai bármi, de szerintem az elkövetkezõ 4 vb-selejtezõn szerezni fogunk 5 pontot(itthon legyõzzük a svédeket, leixelünk a portugálokkal, idegennben kikapunk a portugáloktól és a végén leixelünk idegennben a dánokkal), és ez elég lesz a csopot 2. helyére 18 ponttal.. de jó is lenne...

Rockynhooo
jóhogy szarok 😄 nem fogok beülni olyan szektorba ahol ülnek meg szégyenszámba megy ha szurkolsz 😄

galmat
Magyarország U19-Ausztria U19 2-3.......... Innen nagyon nehéz lesz kiharcolni az EB-részvételt.
Most már kezd elegünk lenni Wilco mesterbõl, eddig a teljesítménye EGY NAGY NULLA! Minden utánpótlás csapatunk tudása alatt teljesít mióta õ irányít vagy négy U-s csapatot..... Remélem az U20-as VB-ig elküldik, ott nem kéne leégnünk..

LasDen
de szarsz hogy elfogy.....ne féjjé má ennyire...ha képbe vagy akkor nem kell szarni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
én szerintem külön veszem majd minden meccsre , de remélem lesznek majd s-t-u valamelyikébe.

Matthew Prosac
énis T-szektorba tervezem magam és amint tudom, megveszem a jegyet, pénz nem akadály 😊

sb1
Bármelyik IBUSZ irodában, annyi van belõle mint a rohadás, szal bizti találsz egyett a lakhelyedhez közel...

Firerock
hol lehet kapni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rockynhooo
elolvastam mlsz oldalát és még csak az akcios csomagok kerülnek forgalomba, de remélem majd mindegyik meccsre lehet kapni külön jegyeket a T szektorba.. vagyis remélem ezek a kedvezményesek nem oda szólnak 😄

Rockynhooo
baszod... :|akkor mától lehet kapni a jegyeket amíg el nem fogynak ? :| mocsok mód nincs most egy fityingem sem :S

sb1
"Mint ismert: válogatottunk szeptember 5-én és 9-én játssza két soron következõ vb-selejtezõjét, két itthoni slágermérkõzését a svédekkel, illetve a portugálokkal, ezt megelõzõen pedig augusztus 12-én Románia ellen lép pályára Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata, barátságos meccsen. Az MLSZ döntése értelmében a leghûségesebb szurkolók, s az együttes mellett töretlen lelkesedéssel kitartó gyereklabdarúgók a három találkozóra hétfõtõl vehetik meg a belépõket, rendkívül kedvezményes, nagyon alacsony áron. A csomagban értékesítésre kerülõ 10 ezer darab, összesen 7500 forintba kerülõ "bérlet" mindhárom találkozóra érvényes, s elkezdõdik egy 1 gyermek+1 kísérõ akció is. A kedvezményes lehetõséggel május 31-ig lehet élni."

Végre egy igazán jó kezdeményezés, holnap be is szerzek egy ilyen "csomagot"...