Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Chelsea szurkolóból nem sok nagy múltút ismerek <#zavart1>

eltértünk a topik témájától... de szerintem nyithatnánk a sajátba ennek egyet mert érdekes téma.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
nem az a divat aki egy topcsapatnak szurkol, mert nyilván azért szeret bele valaki egy topcsapatba, mert magas színvonalú látványos játékot játszik, vagy egyszerûen szimpatikus. az a divat aki egyszerre 3-4 ilyen csapatnak szurkol, és úton útfélen híreszteni hogy mekkora fan. hol ilyen, hol olyan..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miért te miért kezdtél szurkolni a Napolinak?

Kaplan
Hát ez szerintem orbitális baromság volt. 😊
Személyes kötõdés TVn keresztül is kialakulhat, akár egy pillanat, egy gólöröm, egy kifejezés után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

most ha belegondolsz miért szurkolsz azoknak mikor vajában magyar vagy? semmi személyes kötõdéscsak mert láttad a TVbe?

Kaplan
Remélem nem. Mert akkor csúnya drivatdrukker vagyok. 😞 <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
az Arsenal az top 3asnak számit? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Aki a Magyar válogatottnak szurkol az már eleve nem lehet divat drukker 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

akkor aki top3-as csapatoknak szurkol az divatdrukker?többnyire...

kuzco007
nem vagyok ügyvéd, csak egyszerûen azt mondom, h nem kell leírni az embereket azonnal, ha vkit nem ismersz, elõbb ismerd meg, aztán mondjál róla véleményt, ne az elsõ mondatából ítélj vkit sztem. A másik meg, hogy én egy NB 2es csapatnak szurkolok, de szerencsére idén feljutottunk három év után az élvonalba😉 a másik meg, h nem csak én szurkolok top3as csapatoknak, tehát ne általánosíts.

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Lammer
ennyi!444 <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

w77d
az írásai alapján egy beképzelt öntelt önzõzõ balfasz lehet a srác. Egyedül meg fogja nyerni nekünk a VB-t a saját elmondása alapján XXXD

😄 hát ez the best. egy ügyvédünk is van már.
én elég sokáig játszottam a szpariban tehetséges is voltam stb. csakhát nem úgy alakult az élet. erre jössz te és mondod h. lehet hogy jobban játszik mint én meg akik itt fórumoznak.. esküszöm felkurtal. bár nyilván ha a chelseanak szurkolsz nem lehetsz vmi nagy futball zseni, hiszen a top 3-as csapatoknak bárki tud drukkolni. Ha kérdeznéd én Nyíregyháza Spartacus és Napoli fan vagyok. na szeva

scs17
<#eljen>

Matthew Prosac
"Ti is elakarjátok égetni a srácot, csak mert jobban játszik mint Ti?"
Na ezt speciel honnan veszed? xDD Láttad már játszani? Láttál már minket játszani?

Btw. Azt azért te sem gondolod hogy valaki eldönti egyik napról a másikra hogy válogatott lesz, semmi profi múltja nincs, és megcsinálja. Ahhoz min. istenáldotta tehetségnek kell lennie.. Nézd meg Filkorék vagy Rudolfék mögött mennyi munka van és hány éves korától növekedett profi körülmények között, mégis elvétve jutnak szerephez, vagy ahhoz se.. Ennyi a lényeg.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jaj, ne adjunk már túl nagy jelentõséget ennek az õsrégi mondásnak. Persze, ész kell, de fociész, hallottam már nem egy focistát, aki olyan buta volt, mint a föld, és ismertem is párat, igaz, azok ifik voltak. A focihoz szimplán nem kell a hagyományos értelemben vett intelligencia.
kraawz
<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

na ott a pont!
9csöves9
ez mind szép és jó amit írsz,csak egyet azért tisztázzunk:a futballhoz ész kell

akinek meg annyi esze van hogy egy netes fórumon kérdezgeti "hogy legyek focista??" az ne akarjon semmit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kuzco007
nem tudom miért kell mindenkinek leszólnia és fikáznia a srácot, bár van itt akitõl ezt szokhattuk meg, sztem meg igenis szép elképzelés, hogy bejusson a válogatottba, van célja az életének, míg a legtöbben leszóljátok szegényt. Ha tényleg ilyen jól focizik, valószínûleg befogják venni 18 évesen is egy csapatba, ha pedig nem felel meg a követelményeknek akkor nem, ennyire egyszerû. Régebben elégették máglyán azokat az embereket akik tudtak vmit v kiemelkedtek a többiek közül, Ti is elakarjátok égetni a srácot, csak mert jobban játszik mint Ti? Hogy mondhattok róla ítéletet látatlanba? Ha ezt szeretné csinálni ezt fogja, nem mi fogjuk neki megmondani mit csináljon, mert kik vagyunk mi ahhoz, hogy ítélkezzünk bárki felett is? Azt mondom dopli, hogy sok szerencsét, és lássuk viszont egymást 5-10 év múlva a válogatottban;😊 Sok szerencsét ezt teljese szívembõl kívánom!😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

rooney8
Nekem egyik ismerõsöm Gerának volt a csapattársa 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

galmat
Hát jókat nevettem itt a posztokon. <#buck> Fõleg az "tehetséges vagyok, és úgy feltûntem a suli edzõjének, hogy inkább kitett fociról, mert féltékeny volt a tudásomra. " szöveg volt érdekes.... 😄 Ember, ki az aki a suliban nem focizott??? Van ilyen, egészséges, fiatal srác aki legalább itt ne rúgta volna a bõrt... na mind1, elõször azt hittem poén az egész, de ahogy elnézem,halálkomolyan gondolja.

Haverom egy ideig csapattársa volt Filkornak pár éve, mikor még itthon játszott. Filkor a csapat edzésen kívül is naponta plusz órákat edzett: erõnlét, rúgás stb... Kb ez az alap, ha valakinek komolyabb célja is van a fociban. Jah és had ne kezdjem el kifejteni mi a különbség ha valaki heti minimum 5 edzéssel akadémián kezdi a focit, mint aki tesi órán gumilabdával lõ kapure egy lány kapusnak...

LasDen
én is ismerek 4 focistát is.....2-t innen szegedrõl, 2-t meg a kalocsa környéki csapatokból....csakhogy ez a 2 szegedi srác lófasz azokhoz képest....lehet nem nb1 szint, de jól nyomták 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
ue a helyzet velem is, megyei bajnokságot kétszer megnyertük, aztán volt kicsi sérülés, utána meg már nem volt kitartás, akarat, ahogy te is írtad😊

Matthew Prosac
jobb védõ / középsõ védõ 😊

én is rendszeresen fociztam, végigjártam a grund/ált-iskolacsapat/gimis sulikupa döntõ lépcsõit, közben 14 évesen egy Megye1/NBIII-as (liftezõs csapat) klubhoz mehettem volna, de az ottani közösség miatt inkább egy megye III-as hoz mentem, egy jó közösségbe, egyúttal feladva az álmokat is. freetyle fociztam is (1 évig rendszeresen), ha nem hagyom abba, akkor meglehet egy "Red Bull Street Style"-féle versenyre én is eljutottam volna.

kitartás + akarat + szerencse = siker.

részemrõl egyik sem volt meg igazán, úgyhogy nem is hibáztatok senki mást, és nem puffogok "dopli" módjára. sajnálom kicsit, de ez van. nem jó idõben születtem és kellett volna néhány atyai pofon, hogy soha ne adjam fel és próbáljam megvalósítani a vágyaimat. elmaradt.

két nb1-es ifijátékos osztálytársam is volt, hát igen komolyan meglátszott a tesiórán is, hogy kiemelkednek közülünk, pedig csak lazáztak végig...
LasDen
nem, de nem is volt célom 😄 bár egész jó kapus lehettem volna...védeni tudok csak rúgni nem....mindenhova megy csak oda nem ahova akarom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

te se fociztál még komolyabb szinten akkor 😄
passatgt
jobb védõ / jobb közép

LasDen
nb1-ig esetleg elmehet...oda úgyse kell olyan nagy tudás 😄

Matthew Prosac
posztod?

menjél inkább csörgõlabdázni, ott lehet, hogy van esélyed...
Matthew Prosac
majd bekerültél egy nb1-es csapat kezdõjébe, akkor bocsánatot kérünk. nem is kell válogatottig vinned

Lammer

😄DDDddd

passatgt
amúgy viccet félretéve, belõlem még lehetett volna egy stabil nb1-es játékos ha 14-15 évesen nem szarom le az egészet😊

ha most lennék annyi, tuti folytatnám hivatásszerûen😊

w77d
te egyedül megnyered nekünk a VB-t?? hány éves vagy te kiccsávó? hiszel még a szuperhõsökben és a mesékben? XXD

Lammer
"Még akkor is ha ilyen infantilisan és szánalmasan is viselkedtek."

LOOOL! bagoly mondja verebnek... nagyon kemeny vagy 😄DDDDD

(napi jokedvem megvan sracok! 😄)

w77d
én ebben biztos vagyok XXD

scs17
Van egy olyan érzésem, h nem fogunk hallani felõled...

Majd ha megnyertem nektek a VB-t, megint írok. Kösz a segítséget... Ez az igazi magyar összetartás, csak így tovább srácok!

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

Matthew Prosac
még egy kérdés: játszottál valaha valamilyen nagypályás felnõttcsapatban? ha igen, akkor várom a választ, hogy meddig és hol.

Matthew Prosac
soha életetekben nem láttatok, nem tudjátok, hogy ki vagyok és, hogy hogyan focizom

ha akkora sztár lennél akkor már láttunk volna, tudnánk ki vagy. de nem tudjuk tehát egy senki vagy. ezt csak megerõsíted ezzel a nagyképû szövegeddel és mentalitásoddal, amivel eleve nem lennél méltó arra hogy nemzeti színekben játsz. ébredjél már fel.

scs17
Már megbocsáss, de a Magyar Válogatottban szinte csak kizárólag külföldi ligákban játszó játékosok vannak és semmi közük a Magyar NB1-hez.
FAIL.

gercse
no commment

lehet hogy jól focizol, de azt tudni kéne, hogy még az nb1-bõl is ritkán kerül be ember a válogatottba...,

Van még egy megoldás. Tele vagy pénzzel és kisteleki seggébe dugatod. Ez a legegyszerûbb. Vagy szólsz ha netalántán pénzes az apucid, hogy te a válogatottban szeretnél focizni. Ekkor apud felkeresi kistelekit és megtmi lével. Másnap felhív maga Koeman hogy kellenél a csapatba. Ekkora következik az is, hogy fater ismét beáldozz egy kis pénzt a te karrieredbe és megtömi Koeman zsebét is, hogy pályára léphess. Ha szar vagy és pályán vagy az ultrák elõbb téged vernek agyon aztán Koemant. Szóval a helyedbe nem kockáztatnék bár ki tudja lehet hogy hátba rúgnak labdával és pont bepattan.

Látszik, hogy nem vagytok kompetensek a témában. Honnan veszitek a bátorságot, ahhoz, hogy teljesen látatlanban ítéletet hozzatok a futballtudásomról? Soha életetekben nem láttatok, nem tudjátok, hogy ki vagyok és, hogy hogyan focizom.
Azt pedig megjegyezném, hogy Magyarországon nincs profi futball, és profi csapat sem, már elég rég óta. Amit azok az emberek összeszerencsétlenkednek a pályán, az nem méltó, ahhoz, hogy Magyar Nemzeti Válogatottnak hívjuk õket. A célom az, hogy ismét dicsfényben ragyogjon a Magyar Válogatott. És el is fogom érni. Még akkor is ha ilyen infantilisan és szánalmasan is viselkedtek.

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

w77d
Atyaúristen dopli... te nem ász focista vagy hanem egy nagy hülye ha komolyan mondod itt a dolgaidat... hogy lehetsz válogatott? kibaszott hosszú ideig kell elõtte profi csapatban focizni. nem a suliban, nem a grundon hanem profi csapatban. Aztán talán felteheted a kérdést, hogy van e esélyed válogatottnak lenni. Az elbeszélésed aéapján egy ,ásodosztályú csapatba nincs esélyed bekerülni baszki XXD

Matthew Prosac
szerintem meg el vagy tévedve.

megye3-ba talán jóleszel...
Kaplan
Akkor ideje lelépned innen a topikból és kimenni a szép zöld gyepre 😉