Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eltértünk a topik témájától... de szerintem nyithatnánk a sajátba ennek egyet mert érdekes téma.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Személyes kötõdés TVn keresztül is kialakulhat, akár egy pillanat, egy gólöröm, egy kifejezés után.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
én elég sokáig játszottam a szpariban tehetséges is voltam stb. csakhát nem úgy alakult az élet. erre jössz te és mondod h. lehet hogy jobban játszik mint én meg akik itt fórumoznak.. esküszöm felkurtal. bár nyilván ha a chelseanak szurkolsz nem lehetsz vmi nagy futball zseni, hiszen a top 3-as csapatoknak bárki tud drukkolni. Ha kérdeznéd én Nyíregyháza Spartacus és Napoli fan vagyok. na szeva
Na ezt speciel honnan veszed? xDD Láttad már játszani? Láttál már minket játszani?
Btw. Azt azért te sem gondolod hogy valaki eldönti egyik napról a másikra hogy válogatott lesz, semmi profi múltja nincs, és megcsinálja. Ahhoz min. istenáldotta tehetségnek kell lennie.. Nézd meg Filkorék vagy Rudolfék mögött mennyi munka van és hány éves korától növekedett profi körülmények között, mégis elvétve jutnak szerephez, vagy ahhoz se.. Ennyi a lényeg.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
akinek meg annyi esze van hogy egy netes fórumon kérdezgeti "hogy legyek focista??" az ne akarjon semmit
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Haverom egy ideig csapattársa volt Filkornak pár éve, mikor még itthon játszott. Filkor a csapat edzésen kívül is naponta plusz órákat edzett: erõnlét, rúgás stb... Kb ez az alap, ha valakinek komolyabb célja is van a fociban. Jah és had ne kezdjem el kifejteni mi a különbség ha valaki heti minimum 5 edzéssel akadémián kezdi a focit, mint aki tesi órán gumilabdával lõ kapure egy lány kapusnak...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én is rendszeresen fociztam, végigjártam a grund/ált-iskolacsapat/gimis sulikupa döntõ lépcsõit, közben 14 évesen egy Megye1/NBIII-as (liftezõs csapat) klubhoz mehettem volna, de az ottani közösség miatt inkább egy megye III-as hoz mentem, egy jó közösségbe, egyúttal feladva az álmokat is. freetyle fociztam is (1 évig rendszeresen), ha nem hagyom abba, akkor meglehet egy "Red Bull Street Style"-féle versenyre én is eljutottam volna.
kitartás + akarat + szerencse = siker.
részemrõl egyik sem volt meg igazán, úgyhogy nem is hibáztatok senki mást, és nem puffogok "dopli" módjára. sajnálom kicsit, de ez van. nem jó idõben születtem és kellett volna néhány atyai pofon, hogy soha ne adjam fel és próbáljam megvalósítani a vágyaimat. elmaradt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha most lennék annyi, tuti folytatnám hivatásszerûen😊
LOOOL! bagoly mondja verebnek... nagyon kemeny vagy 😄DDDDD
(napi jokedvem megvan sracok! 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
ha akkora sztár lennél akkor már láttunk volna, tudnánk ki vagy. de nem tudjuk tehát egy senki vagy. ezt csak megerõsíted ezzel a nagyképû szövegeddel és mentalitásoddal, amivel eleve nem lennél méltó arra hogy nemzeti színekben játsz. ébredjél már fel.
FAIL.
lehet hogy jól focizol, de azt tudni kéne, hogy még az nb1-bõl is ritkán kerül be ember a válogatottba...,
Azt pedig megjegyezném, hogy Magyarországon nincs profi futball, és profi csapat sem, már elég rég óta. Amit azok az emberek összeszerencsétlenkednek a pályán, az nem méltó, ahhoz, hogy Magyar Nemzeti Válogatottnak hívjuk õket. A célom az, hogy ismét dicsfényben ragyogjon a Magyar Válogatott. És el is fogom érni. Még akkor is ha ilyen infantilisan és szánalmasan is viselkedtek.
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)