28329
10917302841238962806.jpg
  • karajjj
    az U21 2:1-re kikapott
  • hedonist
    Jaj, de kéne Zolipapa!!
  • Kaplan
    Én legszívesebben 4-4-2ben küldeném fel a csapatot.

Fülöp - Bodnár, Horváth, Juhász, Bodor - Dzsudzsák, Vadócz, Koman, Huszti - Németh, Torghelle.

Azért megnézném ebből mire futná.
  • hedonist
    tudom, ezért mondtam,h amugy sem izgat,h nem fog játszani, amúgy meg persz ezt azért nem is írtam, mert magától értetődő,h nagyon várjük sztem mindannyian Koman, és Némó szereplését:)
  • Rockynhooo
    Én arra hogy az újoncok mutatnak e valamit tőlünk :D
  • LasDen #15566
    há Ballack nem is fog játszani :D
  • hedonist
    Kint leszek a meccsen, annak ellenére,h Ballack Chelsea-s nem rá vagyok kiváncsi, hanem Özilre és Marinra, úgyh remélem mind2-őt láthatom:)
  • bakkerman
    ehhez nem kell kommentár
  • Dean Winchester
    egymás elleni iksz :D
    német siker (ho után)
    angol siker
    német
    angol
    német
    angol - 2008.11.19
    de anglia jobb nah :D
  • Oziris666
    Nem hülyeség azért az utóbbi időben az angolok általában verik a németeket...
  • LasDen #15561
    "A futball egy nagyon egyszerű játék, amit 22 ember játszik 90 percen keresztül, és végül mindig a németek nyernek."

:D
  • gercse
    hülyeség, németek azok németek, Ballack meg inkább kifelé vonul már a karrieréből, mint befelé...nem lehet egy egy jó megmozdulásból megélni

amúgy szó se róla, hogy védeném a németeket (olaszoknak szurkolok, már évek óta), de majd meglátjuk mit hoz a vb, én sosem becsülöm le őket
  • sb1
    Tippek a meccsre? Szerintem 1:1
  • Oziris666
    Simán rosszabbak,főleg így Ballack nélkül...
  • isi
    Ez valóban tiszteletre méltó.
  • LasDen #15556
    annyira sajnálom, hogy Priskinből nem lett semmi válogatott szinten....pedig nekem annyira szimptakius a srác...:D
    oké, hogy a champs-ben játszik, de ha legalább gólokat lőne....ilyen 10+ gól számmal már kiegyeznék...és akkor talán a válogatottba is beférne és nem Torghellével kellene beérni....
    de majd talán Németh...de ő meg nem szimpatikus nekem....:( :D
  • Bereet
    és tegyük hozzá hogy Priskin egy felvidéki magyar srác :)
  • Solt
    Le a kalappal!
  • Dean Winchester
    na látod ,pedig ők nem is keresnek dollármilliókat van akinek tőlük sokkata több pénze van mégse ad egy forintnyit sem!
    Nagyon szép gesztus tőlük,főleg h nem is idehaza élnek mégis gondolnak a hazájukra és tőrődnek vele
  • Grenzjager
    példamutató!!

Egymillió forinttal segíti az árvízkárosultakat Fülöp Márton, valamint Priskin Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott két játékosa.
    "Úgy érezzük, hogy mint válogatott labdarúgók, kiemelt felelősséggel tartozunk a hazánk iránt, amelyért mindent meg kell tennünk a pályán, s ha módunkban áll, azon kívül is - áll a két futballista közleményében. - Ezért úgy döntöttünk, hogy most, amikor honfitársaink ezrei kerültek kiszolgáltatott helyzetbe a hatalmas esőzések és árvizek miatt, anyagi áldozatot is hozunk a rászorulók gondjainak enyhítésért: ketten összesen egymillió forintot utaltunk át a Magyar Vöröskereszt árvízkárosultaknak szánt adományokra létrehozott bankszámlájára."
    Fülöp az angol Premier League-ben szereplő Sunderland alkalmazottja, míg Priskin szintén a szigetországban, a másodosztályú Ipswich Town labdarúgója.
    (mti)
  • karajjj
    most ezzel kompenzálják azt, hogy nem mentünk a vb-re? :D
  • Mor3llo
    Az eredmények nem azt mutatják, hogy rosszabbak;) sőt, nagyon nem:D

Ezekkel a barátságos meccsekkel az a probléma, hogy el lesz húzva a mézesmadzag, ha sikerül megszorongatni egy nagyágyút, aztán jönnek a pofonok a selejtezőkön...
  • Dean Winchester
    sztem roszabbak...

am tényleg jobb ez mint a vb hiszen most jön a 3 nagyágyú.
    Németország - 2010.05.29
    Hollandia - 2010.06.05 14:00
    Anglia - 2010.08.11

majd az EB selejtezőn megint Hollandia...

• Matthew Prosac
    Na,az pont sokkal rosszabb, mintha az A-csapat játszana. A sztáro(cská)k féltenék a lábukat, míg a tartalékok pont arra várnak, hogy egy meccsen mindent beleadva bizonyítsák: helyük van a kezdőben..
  • bakkerman
    szentem vagy nyerünk,vagy dönci lesz,Löw nagyon félti a fiait,szvsz a B csapat fog kezdeni
  • gercse
    barátságoson bármi lehet, az angolokat is meg tudjuk verni
    én csak azon akadtam fenn, hogy a németek rosszabbak lennének az angoloknál...
    vannak a brazilok, meg a spanyolok, utánuk lévő 8 csapat egyenrangú ellenfél simán
  • Mor3llo
    Jó az angolok meg EB-re sem jutottak ki...felesleges ilyen találgatásokba belemenni:)
  • Dean Winchester
    anno meg brutál jók voltak a németek a világ egyik legjobb kapusával (Kahn) és mégis 2-0ra vertük őket :D
    barátságos meccsen meg amugyis jók vagyunk...
    Zoli ver 1et tuti!
    Sanyi a fellegekben fog járni szóval meglesz ez. na jó ha nem nyerünk akkor is max egy potyagóllal kapunk ki :D
  • gercse
    ...
    németeket se verjük meg, egy szinten vannak az angolokkal, nem más tészta...
  • LasDen #15542
    nem lesz kedvük játszani...és ez lesz a mi előnyünk :D
  • Dean Winchester
    ááá 2 őt se lövünk nekik :D
    oké németeket megint elverjük az tuti,de azért az Angolok az más tészta...
  • LasDen #15540
    szinte már olyan mintha vb-n lennénk...:D
    ha játszunk agnolokkal akkor lesz vagy 6-3...:D
  • Dean Winchester
    A Wembleyben játszunk az angol válogatottal

A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én ismét a világ élvonalába tartozó ellenféllel méri össze tudását: Erwin Koeman együttese Londonban, a Wembley-stadionban Angliával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó megszervezése jelentős sportdiplomáciai siker, és egyben azt is jelenti, hogy a mieink - az oroszok, a németek és a hollandok után - a negyedik mérkőzésüket játsszák a világ legjobbjai közé sorolt válogatott ellen ebben az évben.

fasza lesz ha a hír igaz :) alig várom! Hétvégén Németország ,majd Anglia :) (de félek utóbbitól nagy zakót fogunk kapni)
  • karajjj
    Elek a keretben Dárdai helyett, ezt se gondoltam volna
  • paly90

• Unreal1942
    Többet ésszel mint erővel nála nem működik. Ezért az esetek többségében csak vagdalkozás a játéka.
  • zsotesz
    Én attól tartok megint ugyanúgy 1 csatárral (Torghelle) fogunk felállni mint eddig. Hiába mondja Koeman, hogy igazából 3 csatárral játszunk ez a pályán abszolut nem látszik. Középpályások a félpályánál, Torghelle meg vergődik egymaga a 4 védő között.
    Remélem most mer majd változtatni.
  • Casillas
    "Mi a francért erőltetjük?"

mert még ha technikailag esetleg nincs is olyan magas szinten, kibaszottul harcos mindig, és emiatt mindig benne van a gól pontrúgásoknál is
  • Unreal1942
    Igen. Még használható. Kedvelem is, de építeni nem lehet rá komolyan sajnos :(
  • LasDen #15532
    Dárdai befér még....a rutinja sokat hozzátehet még a csapathoz...persze kifutóban van, de attól még használható....