Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galmat
Bocs nem román-magyarra, hanem MAGYAR-románra <#buck>

galmat
Meglátjuk azt majd... meglátjuk... sztem nagyon nem lesz igazad, sõt... De majd kiderül. Ahova szól a bérletem most 3000 a jegy a román-magyarra és ennél tuti,hogy jóval több lesz a jegy a svédre mega portugálra.

kuzco007
rendben mibe fogadunk? am ha nem lesznek ennyibe a jegyek, akkor meg fõleg hogy megéri egyesével venni és nem bérlettel...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

LasDen
én reagálom túl az biztos 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
szerintem kicsit túlreagálod <#wow3>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
ez már nagyon beteg 😄 menjé oda egyszer....írd rá az egyik székre, hogy 'ez az én helyem, na takarodjatok a narkós kurva anyátokba...' és akkor lesz helyed.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

svédek ellen tuti nem lesz 2000ft + a portugál se lesz 3000 ,ebbe fogadni is merek...😊

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Rockynhooo
nem tudom hova szólnak a bérletek de ha 7500Ft-ért garantálva van hónapokkal elõre ,hogy 3 meccsen is tuti kanyarban leszek akkor az nekem megéri mint külön megveszegetni...

kuzco007
hidd el, hogy mindenki fog jegyet kapni aki akar és idõben vesz, és még anyagilag is jobban jár

de. annyiban igen, hogy tutira megvan már a jegyük három meccsre elõre.
kuzco007
nekemis megvan😛 és kiszámoltam hogy akik bérletet vettek nagyon megszívták és bevették kisteleki maszlagját😄

ugyanis: 7500 Ft a bérlet 3 meccsre, az 1 meccsre lebontva 2500 Ft, nah mostmár a bérletes helyek nemcsakhogy valamivel rosszabb helyre szólnak, mint a normál, de ráadásul a románok elleni meccsen már egy ezrest spóroltunk azzal, hogy normál jegyet vettünk, ráadásul jobb helyre, míg a svédek ellen max 2000 ft lesz a legolcsóbb, míg portugálok ellen 3000, tehát ha így nézzük, akik bérletet vettek, azoknak nagyon nem érte meg...

9csöves9
kössz.én is azt hittem hogy még lehet kapni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

na megvan a jegyem a románok ellen. <#vigyor3><#eljen>
Akkor ezt én is benéztem. Azt gondoltam van még idõm megvenni a bérletet.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

galmat
10 000-bõl 6000 fogyottt el elõvételben 2 hét alatt. Május 31-ig árulták a bérleteket. Most már csak az egyenkénti belépõk árusítása fog jönni.

9csöves9
mennyi ilyen bérlet van kibocsátva összesen?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

galmat
A magyar-román aug.12-ei meccsre holnaptól lehet majd jegyeket venni: 1500,3000,4000 ft-os áron.

Elõvételben amúgy 6000 õszi bérlet fogyott el. A két selejtezõre a jegyárusítás késõbb kezdõdik.

nm 😉

REAL MADRID

Hi. Nem tudjátok a magyar portugál meccsre mikortól lehet jegyeket venni? Ugye még nem késtem le? 😞

Csak azért kérdezem, mert úgy hallottam felbukkant egy óriási 52 éves tehetség, aki el fogja halványítani Cristiano Ronaldot is...valami Dopli akárkinek hívják. Okvetlenül látnom kell majd játszani, mert tegnap beszéltem a Koemannal telefonon, és azt mondta, kezdõbe teszi. <#idiota>
Lammer
hateiksz, "kollega" <#papakacsint> osztan jol le is maradtam rola, de a lenyeg, hogy NYERTUUUUUUNK44!!4 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

REAL MADRID

Lammer
off:

Magyar valogatott kezimeccset nem tudja valaki, hol lehetne megnezni a sport1-en kivul? (nincs sport1 csatornam sajnos)

Randal
E jobb😄

én R balba leszek.

T jobb
Rockynhooo
én is oda akarok 😄

Én biztos kint leszek a meccsen! Valószínû a T be!
galmat
Én is megyek, P bal, asszem. Ugyanott leszünk a svéd meg a portugál meccsen is.

Rockynhooo
Én megyek. Feltéve ha az S , T , U szektor valamelyikébe még kapok jegyet.

kuzco007
engem a saját véleményemért basztakki egy hétre😄

ON.
Kijön a magyarok meccseire románia ellen? és melyik szektorba?

nem flamelek nem is személyeskedek leírom a véleményem. megtehetem.
flame az ilyen lenne pl.: neugassmár ujrekkeci.
na de én ilyeneket nem mondtam és nem is mondok.

kuzco007
isis mostmár belehet fejezni a flémkeltést vagy elküldenek a bahamákra😄

galmat
<#banplz><#banplz><#banplz>

Lammer
"ha valaki"... nyugika! 😉

véleményem szerint* akart lenni az m betû lemaradt

továbbá ha a fradinak véleménye szerint kultusza van Mo.-n jogosan hisz a neve egybeforrt a magyarsággal ezért nem ítélem el sokszor azokat az embereket aki nem pesti, de a fradinak szurkol hisz tett már az FTC sok szépet a hazánkért.

kidivatdrukkerezett le téged meg kibeszélt hozzád attól hogy fradista vagy nemkell arcoskodni szopott már a fradi tábor nyiregyen.

Jó akkor ezt a témát itt be is lehet fejezni.

REAL MADRID

Lammer
hat... ha valaki ledivatdrukkerezik azert mert Fradista vagyok, azt lehet eloben pofankenem... lehet elobb voltam Fradista itt tobbeknel, mint megszuletett volna -.-

(ti nem erzitek, hogy trendi lett letrendizni valakit? 😄)

Matthew Prosac
ugyanaz mint ami a 15 éves kislányok Juventusnak/Milannak/Olasz válogatottnak/stb való szurkolásáról - egészségükre. tudjuk jól ez mennyire komoly. off off. on

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kuzco007
nem bocsi, csak benéztem:S isisnek ment

vmvr
ezt nem nekem akartad, ugye?😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kuzco007
15 éves lányok akik otthon C.Ronaldo képét nyalogatják, ne nézzél már engem, minket 15 éves lányoknak léccives, akik Lampard, Raul, C.Roni vagy Eto képét nyalogatják otthon...

vmvr
de õk mégcsak nem is divatdrukkerek, hanem cask 15 éves kislányok. az egy tök más kategória.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
de én ezt a nézetet nem igazán értem....mért baj az, hogy külföldi csapatnak szurkol valaki....szoktam nézni hazai meccseket is, de amíg nem színvonalasabb....

és mi a véleményed a 15 éves kislányok MAN. UTD szurkolásokról akik c. ronaldo miatt szurkolnak neki, ámbár ezt tagadják, de egyiknapról a másikra nem lesz senki man. utd illetve chelsea "ultra".

nagybátyámék oda kint laknak. voltam kint nem is egy meccsükön, továbbá hatalmas tisztelet a Napoli szurkolóknak, véleményem szerint az egyik legkitartóbb szurkolócsoportokkal rendelkeznek..

kuzco007
csak mert láttad a tv-be? aki kint volt meccsükön az is divatdrukker csak mert külföldi csapat?😊