28329
-
karajjj #15571 az U21 2:1-re kikapott -
#15570 Jaj, de kéne Zolipapa!! -
#15569 Én legszívesebben 4-4-2ben küldeném fel a csapatot.
Fülöp - Bodnár, Horváth, Juhász, Bodor - Dzsudzsák, Vadócz, Koman, Huszti - Németh, Torghelle.
Azért megnézném ebből mire futná. -
#15568 tudom, ezért mondtam,h amugy sem izgat,h nem fog játszani, amúgy meg persz ezt azért nem is írtam, mert magától értetődő,h nagyon várjük sztem mindannyian Koman, és Némó szereplését:) -
#15567 Én arra hogy az újoncok mutatnak e valamit tőlünk :D -
#15566 há Ballack nem is fog játszani :D -
#15565 Kint leszek a meccsen, annak ellenére,h Ballack Chelsea-s nem rá vagyok kiváncsi, hanem Özilre és Marinra, úgyh remélem mind2-őt láthatom:) -
#15564 ehhez nem kell kommentár -
Dean Winchester #15563 egymás elleni iksz :D
német siker (ho után)
angol siker
német
angol
német
angol - 2008.11.19
de anglia jobb nah :D -
#15562 Nem hülyeség azért az utóbbi időben az angolok általában verik a németeket... -
#15561 "A futball egy nagyon egyszerű játék, amit 22 ember játszik 90 percen keresztül, és végül mindig a németek nyernek."
:D -
#15560 hülyeség, németek azok németek, Ballack meg inkább kifelé vonul már a karrieréből, mint befelé...nem lehet egy egy jó megmozdulásból megélni
amúgy szó se róla, hogy védeném a németeket (olaszoknak szurkolok, már évek óta), de majd meglátjuk mit hoz a vb, én sosem becsülöm le őket -
#15559 Tippek a meccsre? Szerintem 1:1 -
#15558 Simán rosszabbak,főleg így Ballack nélkül... -
isi #15557 Ez valóban tiszteletre méltó. -
#15556 annyira sajnálom, hogy Priskinből nem lett semmi válogatott szinten....pedig nekem annyira szimptakius a srác...:D
oké, hogy a champs-ben játszik, de ha legalább gólokat lőne....ilyen 10+ gól számmal már kiegyeznék...és akkor talán a válogatottba is beférne és nem Torghellével kellene beérni....
de majd talán Németh...de ő meg nem szimpatikus nekem....:( :D -
Bereet #15555 és tegyük hozzá hogy Priskin egy felvidéki magyar srác :) -
Solt #15554 Le a kalappal! -
Dean Winchester #15553 na látod ,pedig ők nem is keresnek dollármilliókat van akinek tőlük sokkata több pénze van mégse ad egy forintnyit sem!
Nagyon szép gesztus tőlük,főleg h nem is idehaza élnek mégis gondolnak a hazájukra és tőrődnek vele -
Grenzjager #15552 példamutató!!
Egymillió forinttal segíti az árvízkárosultakat Fülöp Márton, valamint Priskin Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott két játékosa.
"Úgy érezzük, hogy mint válogatott labdarúgók, kiemelt felelősséggel tartozunk a hazánk iránt, amelyért mindent meg kell tennünk a pályán, s ha módunkban áll, azon kívül is - áll a két futballista közleményében. - Ezért úgy döntöttünk, hogy most, amikor honfitársaink ezrei kerültek kiszolgáltatott helyzetbe a hatalmas esőzések és árvizek miatt, anyagi áldozatot is hozunk a rászorulók gondjainak enyhítésért: ketten összesen egymillió forintot utaltunk át a Magyar Vöröskereszt árvízkárosultaknak szánt adományokra létrehozott bankszámlájára."
Fülöp az angol Premier League-ben szereplő Sunderland alkalmazottja, míg Priskin szintén a szigetországban, a másodosztályú Ipswich Town labdarúgója.
(mti) -
karajjj #15551 most ezzel kompenzálják azt, hogy nem mentünk a vb-re? :D -
#15550 Az eredmények nem azt mutatják, hogy rosszabbak;) sőt, nagyon nem:D
Ezekkel a barátságos meccsekkel az a probléma, hogy el lesz húzva a mézesmadzag, ha sikerül megszorongatni egy nagyágyút, aztán jönnek a pofonok a selejtezőkön... -
Dean Winchester #15549 sztem roszabbak...
am tényleg jobb ez mint a vb hiszen most jön a 3 nagyágyú.
Németország - 2010.05.29
Hollandia - 2010.06.05 14:00
Anglia - 2010.08.11
majd az EB selejtezőn megint Hollandia...
-
#15548 Na,az pont sokkal rosszabb, mintha az A-csapat játszana. A sztáro(cská)k féltenék a lábukat, míg a tartalékok pont arra várnak, hogy egy meccsen mindent beleadva bizonyítsák: helyük van a kezdőben.. -
#15547 szentem vagy nyerünk,vagy dönci lesz,Löw nagyon félti a fiait,szvsz a B csapat fog kezdeni -
#15546 barátságoson bármi lehet, az angolokat is meg tudjuk verni
én csak azon akadtam fenn, hogy a németek rosszabbak lennének az angoloknál...
vannak a brazilok, meg a spanyolok, utánuk lévő 8 csapat egyenrangú ellenfél simán -
#15545 Jó az angolok meg EB-re sem jutottak ki...felesleges ilyen találgatásokba belemenni:) -
Dean Winchester #15544 anno meg brutál jók voltak a németek a világ egyik legjobb kapusával (Kahn) és mégis 2-0ra vertük őket :D
barátságos meccsen meg amugyis jók vagyunk...
Zoli ver 1et tuti!
Sanyi a fellegekben fog járni szóval meglesz ez. na jó ha nem nyerünk akkor is max egy potyagóllal kapunk ki :D -
#15543 ...
németeket se verjük meg, egy szinten vannak az angolokkal, nem más tészta... -
#15542 nem lesz kedvük játszani...és ez lesz a mi előnyünk :D -
Dean Winchester #15541 ááá 2 őt se lövünk nekik :D
oké németeket megint elverjük az tuti,de azért az Angolok az más tészta... -
#15540 szinte már olyan mintha vb-n lennénk...:D
ha játszunk agnolokkal akkor lesz vagy 6-3...:D -
Dean Winchester #15539 A Wembleyben játszunk az angol válogatottal
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én ismét a világ élvonalába tartozó ellenféllel méri össze tudását: Erwin Koeman együttese Londonban, a Wembley-stadionban Angliával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó megszervezése jelentős sportdiplomáciai siker, és egyben azt is jelenti, hogy a mieink - az oroszok, a németek és a hollandok után - a negyedik mérkőzésüket játsszák a világ legjobbjai közé sorolt válogatott ellen ebben az évben.
fasza lesz ha a hír igaz :) alig várom! Hétvégén Németország ,majd Anglia :) (de félek utóbbitól nagy zakót fogunk kapni) -
karajjj #15538 Elek a keretben Dárdai helyett, ezt se gondoltam volna -
paly90 #15537
-
Unreal1942 #15536 Többet ésszel mint erővel nála nem működik. Ezért az esetek többségében csak vagdalkozás a játéka. -
zsotesz #15535 Én attól tartok megint ugyanúgy 1 csatárral (Torghelle) fogunk felállni mint eddig. Hiába mondja Koeman, hogy igazából 3 csatárral játszunk ez a pályán abszolut nem látszik. Középpályások a félpályánál, Torghelle meg vergődik egymaga a 4 védő között.
Remélem most mer majd változtatni. -
#15534 "Mi a francért erőltetjük?"
mert még ha technikailag esetleg nincs is olyan magas szinten, kibaszottul harcos mindig, és emiatt mindig benne van a gól pontrúgásoknál is -
Unreal1942 #15533 Igen. Még használható. Kedvelem is, de építeni nem lehet rá komolyan sajnos :( -
#15532 Dárdai befér még....a rutinja sokat hozzátehet még a csapathoz...persze kifutóban van, de attól még használható....