Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos hát a következõképp alakult:

1) kb 4 éves koromban elkezdtem napi szinten focizni, lehetõleg minél többet, és persze nagyon tehetséges vagyok.
2) pár év múlva focizgattam a suliban.
3) nem kerültem semmiféle akadémiára, de keményen dolgoztam, fejlesztettem magam, gyakoroltam cseleket, futottam sokat, megfelelõ kondíciót szereztem, 1-2 órát gyakoroltam a szabadrúgás lövést,mindkét lábammal ügyes vagyok
4) tehetséges vagyok, és úgy feltûntem a suli edzõjének, hogy inkább kitett fociról, mert féltékeny volt a tudásomra.
Így aztán se, a) se b) se c) pontot nem sikerült teljesíteni.
5) De így is minden készen áll rá, hogy pár lépéssel és évvel késõbb bemutatkozhassak a magyar felnõtt válogatottban.

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

Matthew Prosac
én tudok neked segíteni. a megoldás a következõ:
1) menj vissza az idõben és kb 5 éves korodban kezd el napi szinten focizni, lehetõleg minél többet, de persze az is elengedhetetlen, hogy tehetséges legyél.
2) pár év múlva kérd meg apukádat hogy vigyen el nagyobb csapatok válogatóira, talán valamelyik felfigyel a tehetségedre és az akadémiájukra kerülsz.
3) ha igen, az akadémián dolgozz keményen, fejleszd magad, gyakorolj cseleket, fuss sokat hogy megfelelõ kondíciód legyen, 1-2 óráig gyakorold a szabadrúgás lövést, mindkét lábaddal legyél ügyes.
4) ha tehetséges vagy, akkor már fiatal korosztályban is feltûnsz a magyar szövetségi edzõknek, így az ifiválogatottba is bekerülhetsz. innen végigjárva a szamárlétrát eljuthatsz a nagycsapatig ha még vagy két tucat körülmény jól alakul:
a) fiatalon bemutatkozol a klubcsapatodban: elõny.
b) rendszeresen játéklehetõséget is kapsz: elõny.
c) végül bejátszod magad a kezdõbe. 18-19 éves korodra eljuthatsz odáig, hogy külföldi csapatok is felfigyelnek rád. én azt mondom ne menj ki még, játssz 1-2 évet itthon az elsõ osztályban, hogy fejlõdj.

5) minden készen áll rá, hogy pár lépéssel és évvel késõbb bemutatkozhass a felnõtválogatottban. Gratulálunk!

Remélem sokat segíttem<#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ki mondta neked, hogy hány éves vagyok?
A grundon tolom már régóta, és most kedvem lett élesben is. Különben is nem vagyok öreg, miért keressek én öreg csapatot?
És ha még keresnék is, pont arra vonatkozott a kérdésem, hogy hogyan tegyem ezt meg. Mert ha csak úgy sétálok az utcán, nem hiszem, hogy belebotlok majd egy csapatba, akik pont bevesznek...

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

tesó07
Elõször mindenképp kezdj el focizni a grundon, ha az meg van akkor keress fel vmi öregfiúk csapatot hátha kellesz oda, mert ennek az ötletnek azért fiatalabb korodba kellett volna eszedbe jutni. 😊

RMCF

Isteneem... Dehogyis. Ez olyan mintha egyszercsak történik velem valami, aminek következtében 'drammatic lifestyle change'-en megyek keresztül. És focizni akarok. Szóval ha esetleg mégiscsak tudnátok segíteni ezügyben, annak nagyon örülnék.

Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kicsit késõn jutott már ez eszedbe...
<#wow1>

Ez nagyjából olyan kérdés, mintha szakács lennél, de azt kérdeznéd, hogy kell bécsi szeletet készíteni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

de most komolyan... tényleg ász focista vagyok

😄!

Hali!

Talán nem ez a megfelelõ topic a kérdésemhez, de még mindig a legmegfelelõbb. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mit kell tenni hozzá, ha be akarok kerülni mondjuk a magyar válogatottba. Persze nyilván csak hosszú távon. Eleinte elegendõ ha csak valami hun-a/b csapatban játszom, aztán majd csak felfedeznek.
Nem tudom, hogy lássak neki az egésznek. Hova kell menni, mit kell csinálni?

szucsy89
Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ON

REAL MADRID

kraawz
19:00 Livorno ? - ? Grosseto
21:00 Brescia ? - ? Empoli

Sztem 1,x 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ill. a válogatott meccs az elhalasztva 😄

aminek így van értelme, azok az olasz play-off meccsek

olasz rájátszások vannak, meg egy fantörpikus Grenada-Panama meccs 😄

Matthew Prosac
hát én meg tettem 1700-et arra hogy az angolok minimum 5öt rúgnak, hogy a svédek minimum 4el nyernek, aztán még hozzávágtam a Steaua Bukarestet is - én hülye. vezettek, de 1-1 lett. 15e-t fizetett volna.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
ma is kéne valamire fogadni.... tipp?

w77d
annak nincs értelme... ilyen 50-100 ezres fogadások viszont tudják termelni az adrenalint XXD

kraawz
komoly összegek<#vigyor3>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rockynhooo
tartod a régi jó szokásod ,hogy nem 200Ft-al fogadsz :| 😄

w77d
40ezret 1.25-ös szorzóra...

aztán az 50 ezret feltettem arra, hogy az angolok kevesebb, mint 5 gólt rugnak és bebuktam.... ez van...

fsgh
mennyit tettél rá, milyen szorzóval😄?

Tudom h Te õrült vagy azért kérdem😄 (EB alatt is voltak nagy fogadásaid😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sb1
Nya, mondtam, hogy 4-0 lesz, még a meccs elött 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

w77d
éééss megvan a meccs 😄

szucsy89
málta ellen nem nehéz.

Matthew Prosac
már lehetne simán 7 is a svédeknek, jól játszanak ma

w77d
ááá csak amradjon a végére magyar gyõzelem 😄D

Matthew Prosac
4-0 a svéd, én megraktam õket 3-as hendikeppel 😉

sb1
Félidõben 1-0 a svédeknek..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Rockynhooo
3:0

w77d
thx... most izgulhatom végig 😄D

szucsy89
vagy innen
Matthew Prosac

w77d
éljen 😄

na és honnan informálódsz?

Matthew Prosac
mellesleg 0-1 nekünk, örülhetsz 😊

w77d
najo, akkor MOST nem adja semmi.. pedig kéne, mert fogadtam...

Matthew Prosac
most "sem"? multkor adta a TV

w77d
kurva nyját most sem adja semmi a Luxemburg-Magyar U21-et..

kb 2-1
1 góllal nyernek a svédek! nincs bennük több!
sb1
A ma esti svéd-málta meccsre ki mit tippel? Én egy 4-0 , bár ne lenne igazam...

w77d
jaja, az MLSZ honlapján is holnap van.. kibaszott BWIN... na sebaj, holnap is jó lesz a gyõzelem 😄

eredmenyek.com - on is holnap van irva,de ha a tippmix kinálatra felmégy akkor ott is lehet látni hogy holnapig lehet rá fogadni.
w77d
Bwin-en mára van kiírva...

Kaplan
Azért mert a mérkõzés holnap lesz 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

w77d
nem tudjátok, hogy hol lehetne nézni, vagy követni az eredményét az U21-es Luxemburg-Magyarnak?? elvileg 19.30-kor kezdõdött, de ahol szoktam követni az eredményeket (Bwin Livescore) ott nincs fönt... fontos lenne, mert fogadtam egy magyar gyõzelmet és végig akarom igulni 😄

Nagyon nagy kár azért a hosszabbításos Portugál gyõzelemért.
Szerintem ez döntõ fontosságú lesz a végelszámolásnál.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

GanXstaZoleeWrk
Meg kell velük tippmixeltetni a 0-0-t 😊)

GanXstaZolee#2709