Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a Loki a Levski sofiát kapta ellenfélnek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem baj. Örülök ha telt ház lesz!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
4.000 Ft-os jegyár - Lista ITT
6.000 Ft-os jegyár - ELFOGYOTT
8.000 Ft-os jegyár - ELFOGYOTT
10.000 Ft-os jegyár - ELFOGYOTT
15.000 Ft-os jegyár - Lista ITT
20.000 Ft-os jegyár - Lista ITT
Svédek ellenire csak a 6000 és a 8000 Ft-os jegy fogyott el
Bátor fiú...
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Bátor fiú...
.
.
.
<#vomit>#vomit>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egy kérdés,ha neten lerendelem akkor meddig kell átvenni?mikortól évül el a rendelésem ? ha esetleg visszamondja valaki akkro abból nincs gond ugye?
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
A SZEPTEMBERI VB-SELEJTEZÕK IRÁNT VÁLTOZATLANUL
HATALMAS AZ ÉRDEKLÕDÉS!
SZINTE HIHETETLEN, DE KEDDEN ÚJABB 5000 BELÉPÕ TALÁLT GAZDÁRA,
S ISMÉT 5000 INTERNETES ELÕRENDELÉS ÉRKEZETT
A 6000 FORINTOS JEGYEK MÁR ELFOGYTAK."
mlsz.hu
nem voltam elég figyelmes... köszi!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
esetleg nagy kérés lenne ha valaki tudna mutatni egy képet a stadionról?
Mármint olyan képet amin felvan tüntetve a szektorszámok ..stb adatok ami alapján lehet jegyet foglalni(99%,hogy megyünk mi is)
egy kérdésem van.
erre ha ráklikkeltek megvan ,hogy melyik részre jó a 4000ft-os jegy.
na nekem ez picit elsõre kínai😄
a sötétszürke rész a lefoglalt vagy az a szabad?
klikk
Nekem már május óta bérletem van és kb 1500 ft-ot spóroltam vele ha összeadogatom a jegyárakat.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kapusok
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Diósgyõri VTK)
Védõk
Szélesi Zoltán (klub nélkül), Bodnár László (klub nélkül), Fehér Csaba (NAC Breda), Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton), Vaskó Tamás (Újpest), Bodor Boldizsár (Roda), Lõw Zsolt (Mainz)
Középpályások Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC)
Támadók
Szalai Ádám (Real Madrid Castilla), Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Watford), Kabát Péter (Újpest
Zenit, PSV, Hull City, Fulham, Borussia Dortmund, Osasuna, Genk, Hertha BSC
ha a csapatokat nézzük, nem rossz😊
mlsz.hu