Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
ha volt már akkor bocs.

de nekem ebbõl hiányzik pár ember, aki az 19-es EB-n ott volt. Pl. Szabó László, Busai Olivér, Pokorni Péter.

Szabó és Busai azért elég meghatározók voltak.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A BÕ MAGYAR KERET AZ U20-AS VB-RE
Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Ferencváros), Kunsági Roland (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Reggina)
Védõk: Debreceni András (Bp. Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest), Szekeres Adrián (MTK), Kádár Tamás (Newcastle United), Szabó János (Paks), Zámbó Bence (Gyõri ETO), Varga Péter (Manchester City), Présinger Ádám (Videoton)
Középpályások: Dudás Ádám (Gyõri ETO), Tóth Bence (Ferencváros), Nagy Olivér (Pécsi MFC), Takács Péter (DVTK), Búrány Zoltán (DVTK), Koman Vladimir (Bari), Simon Ádám (Szombathelyi Haladás), Nikházi Márk (MTK), Hidi Patrik (Bp. Honvéd), Varga Roland (Brescia), Heffler Norbert (Lombard Pápa), Kiss Máté (Gyõri ETO), Farkas Zoltán (Kaposvár)
Csatárok: Németh Krisztián (AEK Athén), Simon András (Córdoba), Gosztonyi András (MTK), Balajti Ádám (DVTK), Futács Márkó (Werder Bremen)

Hajrá Magyarország!

passatgt
ja azon beszartam én is, kicsit elfektette

a kapufa után is mekkora helyzetet harcolt ki? milyen szépen megcsinálta a cselt?(és nem az ellenfél védõje csúszott el 😄)
Rockynhooo
Ha ott nem harcolt volna a labdáért akkor nicns gol sem jah. meg elég jol tartotta a labdát meg lepattogta rola olykor 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

passatgt
meg õ adta gólpasszt

szucsy89
most jó volt, elég jól fejelt le minden labdát, meg jól tartotta...
passatgt
viccen kívül, Coulibali tényleg jól tolta, most nem pattant el tõle labda, vagyis csak ritkán😊

Rockynhooo
jah élete elsõ gólja volt <#szomoru1>

de egyébként ez a sok hsz szinte mind mehetett volna a Debrecen topikba ...
azért némileg igaza van 😊
Rudolf ebben az évben még gólt sem lõtt egy csatárnak pedig ileltt volna.
tegnap sikerült egy gólt akasztani amit hangsúlyozok 10bõl 1 szer sikerül így eltalálni a labdát 😊
szóval ne istenitsünk egy olyat akinek most az egyszer sikerült összehoznia egy gólt és kész.
Coulibali a debrecen legjobbja xD
<#eljen><#eljen><#eljen>
Erwin Koeman 2011-ig szerzõdést hosszabított

Oké neked van igazad. Egy kalap xar ez a Rudolf. Én azért örülnék ha minden meccsen csak egy ilyen gólt varran!
Nem értünk hozzá ez tény, de te viszont marhaságokat beszélsz.
Rudolf sosem lesz világklasszis, de a mai Magyar mezõnybe egyáltalán nem rossz játékos. Sok örömet okozhat még a szurkolóknak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Gunnersboy
neem neeem, te vagy a jó, a csoportmeccsek alatt már te leszel Vincze Ottó helyett...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rockynhooo
<#idiota>

Firerock
nem értek hozzá,itt senki sem ért hozzá,az ért hozzá akinek ez az élete,foglalkozása, vagy éppen focizik évtizedek óta,na az ért hozzá

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szucsy89
nem vagyok elfogult, már a BL selejtezõk elõtt is Rudolfot tartottam a Debrecen egyik legjobbjának és most sincs ez másképp
akkor hogy érthetsz ennyire hozzá, ha nem szereted? 😄
Ezen kell vitázni ilyenkor, igen. <#sir>

REAL MADRID

Firerock
fogom

Firerock
nem
nem szeretem a focit,de mostmár lehet hoyg fogok,nagyon jó ez a loki,csak azt nemértem hogy Rudolf helyett miért nem Oláh Lóránt játszik,ja meg az Oroszlán helyett is biztos lenne valaki

fradista-e vagy? -.-
Firerock
elfogultak vagytok...
"tartja a labdát, jó megoldásokat csinál, kurva technikás"
hol?nem tudja még a labdát se levenni,nem gyors,sõt lassú

szucsy89
tartja a labdát, jó megoldásokat csinál, kurva technikás és még egy kibaszott nagy gólt is lõtt....igen, tényleg szar
te tényleg nem nézed a meccset :\
Firerock
de azon kívül nagyon hurka

hát még nekem, én raktam bele a "kezdõmbe". 😄D
rögtön ez a fikázás jutott eszembe 😄
GanXstaZoleeWrk
hehe jól rácáfolt😊

GanXstaZolee#2709

tényleg igazad van, mekkora gólt akasztott most is... -.-
Firerock
dede
hidd el a hogy a loki leggyengébb játékosa

Azért ennyire nem rossz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szucsy89
A SVÉD KERET

Kapusok: Andreas Isaksson (PSV), Eddie Gustafsson (Salzburg), John Alvbage(Örebro)
Védõk: Andreas Granqvist (Groningen), Petter Hansson (Rennes), Mikael Lustig (Rosenborg), Daniel Majstorovic (AEK), Olof Mellberg (Olympiakosz), Mikael Nilsson (Bröndby), Behrang Safari (FC Basel), Oscar Wendt (FC Köbenhavn)
Középpályások: Rasmus Elm (Kalmar FF), Samuel Holmén (Bröndby), Kim Källström (O. Lyon), Sebastian Larsson (Birmingham City), Anders Svensson (Elfsborg), Tobias Hysén (IFK Göteborg)
Támadók: Zlatan Ibrahimovic (Barcelona), Johan Elmander (Bolton), Marcus Berg (Hamburger SV), Ola Toivonen (PSV), Pontus Wernbloom (AZ)
szucsy89
szerintem meg jó, fõleg a Debrecenben, az egyik legjobb..
passatgt
rudolfot én sem értem, szinte õ a leggyengébb egész debrecenben, meccsenkénti kb 2 jó megmozdulásból nem lehet megélni, de úgy látszik mégis

Firerock
Rudolf?
az a gyerek még a Debrecenben is a leghurkább,de õ az Isten,dehogy mireföl...?Oláh Lóránt 1000x jobb pl.

Casillas
talán nem ezen a két meccsen kéne próbálgatni <#rolleyes>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

azt a kezdõ 11-et csak a fantáziám ihlette , nem pályázok koeman helyére. 😄DD
románok ellen szívesen láttam volna a kapuban, de igaz, most éles meccsek jönnek, tényleg jobb lenne babos vagy fülöp a kapuba.
Matthew Prosac
az nb1 az nem nívó -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja, azzal nekem is meggyûlt mindig a bajom... 😄
...nb1 *egyik legjobb...
kaphatna már egy esélyt, szerintem az nb1 legjobb kapusa volt, amíg ki nem igazolt most belgiumba.
Matthew Prosac
miért Köteles?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
jó persze, térlátás 😊 tudod te hogy akartam 😊

Egy Huszti - Bodnár és Dzsudzsák - Gera cserével nekem is tökéletes.

REAL MADRID

tudok hogy sokan nem a saját posztukon játszanának, de így faszán nézne ki a kezdõ 11, szerintem. 😄

Köteles László
Fehér - Juhász - Vanczák - Bodnár
Dzsudzsák - Hajnal - Dárdai
Gera - Torghelle - Rudolf
Matthew Prosac
magyarázat:
Babos: ezek közül a kapusok közül õ a tapasztaltabb és az, akiben jobban bíznék egy ilyen ki-ki meccsen. sztem jobb kapus, mint Fülöp
Huszti: a védekezõfeladatokat is el tudja látni simán, a középpályán viszont nem találtam neki helyet, kihagyni pedig azért elég nagy luxus
lenne. ha képes fegyelmezetten hátul maradni, akkor beválhat, egyetlen hátránya hogy alacsony, de ez Bodorról is elmondható
Juhász, Vanczák: ne bontsuk meg, ami egész jól mûködött eddig.
Bodnár: Szélesinek nincs klubja, de Boci amúgy is a legjobb megoldás lenne a jobbszélre, mert a támadások segítése nem derogál neki sõt!
Dárdai: örökmozgó lokomotív, a szûrõ, labdaszedõ, megkérdõjelezhetetlen
Dzsudzsák: ha végre megjött az önbizalma, akkor nincs mit magyarázni
Vadócz: na õ az aki miatt meg lehet kövezni, de szerintem tökéletes megoldás Dárdai elõszûrõjeként, ugyanakkor ha jó napja van, akkor elõrefele is rendben van a játéka. Buzsáky még nincs formában, sokat volt sérült, egyelõre pihenni kell.
Gera: akármilyen formában van, rá mindig szükség van, mert ösztönjátékos, és ha van egy jó napja akkor ... a csapat vezére évek óta, akár kezdõ akár nem.
Hajnal: nincs kérdés, csak az, hogy képes-e hozni egy Dortmundi formát.
Torghelle: jobb híján, már elnézést. Rudolf ügyes, de nem gólerõs, Priskin jól használja ki a helyzeteit, de valahogy sosem kerül abba, Szalai még korai, Kabát egy vicc. Sanyit minden meccs elõtt leírjuk, mégis neki köszönhetjük hogy itt járunk, ahol