Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Huszti mint védõ??? ezt most így nem értem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
részemrõl:

Babos
Huszti -- Juhász - Vanczák -- Bodnár
Dárdai
Dzsudzsák -- Vadócz -- Gera
Hajnal
Torghelle

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
buzsáky remélem kezdõ😊

LasDen
A bõ keret

Kapusok:
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Racing Genk)

Védõk:
Szélesi Zoltán (klub nélkül), Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton FC), Vaskó Tamás (Újpest FC), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm)

Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók:
Szalai Ádám (Real Madrid Castilla), Torghelle Sándor (FC Augsburg 1907), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest FC)

egyedül ez a Horváth Gábor nemtom hogy ki és mi jót csinált??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Örs Vezér terén a Mimózában mindig van hangulat, mi odamegyünk haverokkal 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sb1
Válogatott meccs elõtt nem rendezünk egy Sg-s ivászatot akik jönnek innen a meccsre valamelyik környékbeli pubba???

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Punker
5 perccel kezdés után tuti olcsó 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rockynhooo
jegy üzérektõl ja <#idiota>

am eddig 20ezer kelt el , így szerintem igen , kérdés hogy hova és milyen árban.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Firerock
skacok
holnap a loki meccsre a helyszínen a meccs elõtt lehet majd jegyeket kapni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

JimKirk
<#worship><#pias>
Firerock
OFF:
a Loki 2:1-re nyert Szófiában😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HunnernesKonge
Jaja Bementem nyitásra meg is vannak a jegyek. Köszi mindenkinek
JimKirk
Helyes!<#violent>
9csöves9
én most hívtam,csak úgy kapsz ha becsattogsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sb1
Jah, de nem bánok semmit sem 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Matthew Prosac
kapsz elvileg

JimKirk
Latom te is a "lilak miatt" kaptal bunti pontokat!😛
HunnernesKonge
És ha én becsattogok nyitásra egy ibusz irodába akkor kapok jegyet, vagy mindenképp foglalnom kell telefonon/neten. Help plz
scs17
szerintem már délig elfogy <#hehe>

sb1
Na kérem, most beszéltem központossal az IBUSZ-ban, minden jegy elfogyott, holnap reggeltõl az irodáknak még szétosztanak 6-6 ezer belépõt, 6000 forintos áron, aztán csoki...szal akinek még nincsen jegye, hajrá, szerintem szerdára már 1 darab sem lesz 😄

A belépõk 1500, 2000, 2500 és 4500 forintba kerülnek majd.

Amúgy valaki már linkelte ezt a 70 es hsz környékén 😊
kuzco007
egyáltalán mennyibe kerül majd a levski ellen, mert pestiként kimegyek

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

egy kérdés.
a debrecen eliga vagy bl meccseinek a jegyei majd drágábbak lesznek mint a levszki elleni ugye?illetve a jegy csapat függõ is ugye?
9csöves9
az ibusznál össze vissza beszélnek.mondták hogy lesz kedden jegy,de csak a portugálra.mostmeg írják hogy a svédre is...

vagyis kb a portugál-svédet kifizették és ajándék volt a román meccs 😄
illetve volt tuti helye az embernek :S ha pesti lettem volna tuti befizettem volna én is :S
Casillas
úgy tudom 7500 volt a 3 meccsre, és a 4000-es helyekre szólnak a selejtezõkön

Vivimos por ti, vence por nosotros.

aki a kombináltat vette annak mennyibe is került összesen ? és a kombináltban szereplõ jegyek mostani áron melyik árkategóriát képviseli?
scs17
+ 6000 jegy!!!, 6000Ft-ba fognak kerülni és jövõ hét kedden kezdik meg az értékesítést, és így már 41500-n szurkolhatnak 😊

Bizony. Én nem is megyek. Hacsak egy tisztelet jegyet nem tudok le akasztani <#crazya>
Amikor a Magyar Román meccsre vettem a jegyet akkor elõttem egy faszi 800 ezer Forintot hagyott ott jegyekre a Svéd és a Portugál meccsekre.
Nem tudom kinek vehette, de basszus majd egy millát otthagyott.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

sb1
Azért azt hiszem, jó, hogy megvettem a kombinált jegyet, mert most jó mélyen a zsebembe kellene már nyúlnom...

Jegyinfó!

nem.

Rockynhooo
mert volt valami most is ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

második félidõröl kivoultunk nem assisztáltunk kistelekinek a diktatúrájához plussz még volt kis összedörrenés a secuval is úgyhogy távoztunk, egy kocsmába mulattuk az idõt

Randal
Én tegnap kint voltam a meccsen. Mit mondjak, a románok nem picit lefociztak minket. A srácok csináltak pár jó megmozdulást, de a támadások rendre rosszak voltak. Vagy ha jók, akkor meg a befejezés volt nagyon rossz.

Kár, hogy kikaptunk, de legalább mindenki reálisabban látja a csapat esélyeit és látja, hogy van mit javítani. Ilyen játékkal nem sok keresnivalónk van sehol se.

Reméljük, hogy a köv. meccsre összeszedik magukat a fiúk.

azt tudom, de a stadionon kívül nem kellett volna ezeknek a pest királyaiknak érezniük magukat már 2.ára az évben...

9csöves9
nagyrészük nem akart felülni ennek a nyilvánvaló kisteleki provokációnak.ez a meccs azért lett megszervezve hogy balhé legyen

nagy rakat szar volt a meccs élõben is szurkolói szempontból is klubb meccsek jobbak, remélem a tétmeccseken változik a helyzet bár a románokat illet volna megkurni pest utcáin csak nemtudom hol voltak a mobok

én ott nem látom
banok
Ibusz?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

:S akkor ok, picit szét vagyok esve...

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mi a gond vele? bejönnek a videk
úgy látom sikerült elbasznom a linkelést...:S nem vagyok a toppon sry vki törölje thx

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

szucsy89
magyar-máltán voltam utoljára, annyi jó csaj volt ilyen kis 3as-4es csoportokban hogy el sem hiszed😄
galmat
így van.<#buck> Sörszag,cigifüst,repkedõ szotyidarabok, na meg a háttérben fel-felcsengõ "kúvvva anyád!" a legideálisabb helyzet a csajozásra. <#hehe>

szucsy89
nemhogy valami csajt kerestél volna ismerkedni<#hehe>
galmat
Mi mást csináltam volna, söröm nem volt...<#gonosz1><#zavart1><#idiota>

kraawz
a focit már csak gólra játsszák..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

rooney8
Bázzeg még meccsen is kockul<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

galmat
Na én is hazaértem a meccsrõl, igencsak vegyes érzésekkel. Ha csak az eredményt nézzük, akkor vállalható eredmény ez, csak hát az idegesít,hogy SOKKAL jobbak voltunk ezeknél a románoknál így ha legalább egy helyzetet belövünk, megérdemelten nyerünk. Igazából a románoknak volt 1 helyzete, azt belõtték, és nyertek.
Nagy tragédia nem történt, de elég gyenge meccs volt... Még jó,hogy a stadionban a telómmal találtam free wifi-t, így egy-egy unalmasabb pillanatban felmentem msnre....<#idiota>