Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
akkor nézzél gombfocit.
persze van igazság abban, hogy a válogatott nem jó, de ezt mindenki tudja, de azért szeretjük õket.
Dean Winchester #13083: igen, akkor valóban örülünk, hogy nem fújja le, még pedig azért, mert a mi válogatottunkról van szó, de ez már csak így megy.
mindegy, ez a meccs epic fail lett 😄, de reméljük még terem vmi a válogatott számára.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
http://f1game.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kapufat is lõttek jobbak voltak.
a 11es után és persze sanyi bejövetele után megélénkültünk csak sajna nem eléggé ennyi!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekünk kellett volna ki rúgni, hogy ki rúgás legyen és akkor nincs több támadás...rutintalanság, figyelmetlenség vagy a nagy akarás, hogy meg lehet a gyõzelem is...nem tudom. Elcsesztük.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tisztelem becsulom Tehenember urt, de azt viszont baromira nem ertem, hogy miert nem lehetett az elejetol 1 csatarral kiallni!
Elhiszem, hogy a mai magyar valogatott a kepessegei miatt nem jatszhat tamado futbalt, de azert egy csatart illene berakni a csapatba! Lehetett latni az elso felidoben, hogy mennyire nem talaltak a helyuket a kozeppalyasaink, tul nagy teruletet kellett befutniuk, tul melyrol indultak a tamadasoknal! Igy nagyon nehez helyzetbe kerulni ha nincs elol valaki aki megtartja a beivelt labdat amig a tobbiek felernek a tamadashoz! Sanya nagyon hasznosan latta el a dolgat a masodik felidoben, ezzel is bizonyitva, hogy szuksege van a csapatnak ra!
Az utolso 15 perc megmutatta, hogy mennyire megfogta a csapatot a korai gol!😞😞😞😞😞
Hajnal tovabbra is csalodas szamomra, nagyon remelem, hogy a luzitanok ellen Buzsaky kezd a helyen!
Gera a vegere kezdte megtalalni onmagat!
Gyepes az elejen meg bizonytalan volt, de a vegen volt 2-3 letfontossagu tisztazasa!
Emelem kalapom Juhasz Roland elott!!!
Tovabbra is szeretem ezt a csapatot!<#worship>#worship>
ne Ibrád ócsároljátok, inkább Tímárt aki mesterien futott alá a labdának...
Miben snapszerban ? Abban jok vagyunk, mert az oregebb generacio az edzes helyett azt nyomja. Vagy szajkarateban ? A majomzsirafot is jol szajon karateztuk. Ennek hatasara ketszerbelebotlott a labdaba, ami tudjuk eletveszelyes, mert olyan jok vagyunk, hogy meg azt sem tudjuk megakadalyozni. Mindenesetre szolni kellene par embernek hogy amelyik kutya ugat az nem harap, foleg ha a kutya fogatlan a sok szajkaratenak koszonhetoen. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ROHADT MOCSKOS MÁKOS ZSIRÁÁÁF
Ám a meccs szerintem nagyon jó, küzdõs volt, az utolsó 10 perc fõleg.
És a közönség... mennyire szurkoltunk, le a kalappal elõttük. Szenzációsak voltak.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A svédek meg lazán szereznek 3 pontot. És jelenleg csak 1 pontal vezetünk.
Amennyiben itt ma nyertünk volna akkor lett volna okunk bizakodni a 2. hely megszerzésében. X esetében ez már nem lehetett reális. A vereség meg meg is pecsételte a dolgot.
Várjál hogy is szokta?
"KOEMAN, te csak egy álledzõ vagy semmi más, basszus!" <#eplus2>#eplus2>
és azért fájó, mert ez fontos lett volna, hogy döntetlen maradjon, bár így is elmegy.
😞((((
hiába klaszisokkakl jobb ha a mostani formájuk alapján egyálltalán nem jók 😊
a tabella így néz ki
1. Dänemark 7 mérk. - 17 pont
2. Ungarn 7 mérk.- 13 pont
3. Schweden 7 mérk.- 12 pont
4. Portugal 7 mérk.- 10 pont
5. Albanien 8 mérk.- 6 pont
6. Malta 8 mérk.- 1 pont
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A 11 es jogos volt, de nélküle nem lett volna egyenlítés.
A Svédek lõhettek volna elõbb is két vagy 3 gólt apró szerencsével.
Mi az átlagosnál is szarabban játszottunk. Hoztuk a Románok elleni semmit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Triathlon for life
Ismered Gordon Ramsey-t és a mûsorát. Nos Kúmant is úgy kéne most lebaszni, ahogy Ramsey szokta a szar szakácsokat. 😄
Ibrahimovicot eddig is utáltam, most mégjobban 😄
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Kurva köcsög kibaszott bíró!!! Biztos lefizették!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Amikor sorozatos bakik vannak akkor lehet megkérdõjelezni az alkalmasságát valakinek.