Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
no comment. remélem most jól kiröhögted magad, és qrva jól éreztétek magatokat.

WuFraZselic
Gera* bocs 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Legend Killer
fail.

akkor nézzél gombfocit.

persze van igazság abban, hogy a válogatott nem jó, de ezt mindenki tudja, de azért szeretjük õket.

Dean Winchester #13083: igen, akkor valóban örülünk, hogy nem fújja le, még pedig azért, mert a mi válogatottunkról van szó, de ez már csak így megy.

mindegy, ez a meccs epic fail lett 😄, de reméljük még terem vmi a válogatott számára.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Különc
Remélem te nem a pcdome-os padavan vagy...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

padavanHUN
Miért is? Drukkoljál a pofagép vesztes tehetségtelen nulláknak, az tök jogos és értelmes dolog! 😄

http://f1game.hu

passatgt
gratulálok, hülyegyerek

Valahogy úgy. 😄

ja

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Veled is csak többen vagyunk. Köszi, hogy benéztél.

WuFraZselic
ennyi, Fera elrúgja a picsába, a kirúgás után már fújta is volna le...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
és most lõdd fejbe magad <#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha mi lõjjük be akkor nem gond ugye? itt meg 3-4 másodpercet nem lehet betartani egyálltalán nem..
kapufat is lõttek jobbak voltak.
a 11es után és persze sanyi bejövetele után megélénkültünk csak sajna nem eléggé ennyi!
JimKirk
Szerencsere o is kezd jol jatszani a valogatottban!
vmvr
mostantól kezdve csoda kell, kezdve azzal, hogy szerdán legyõzzük a portugálokat. ha ott csak x van, vagy ne adj isten kikapunk akkor kész. már így is kb. mindegy, bizakodjunk továbbra is, legalább szerda estéig. de ez a mai, akkor is hihetetlen...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Legend Killer
vagy már lélekben a csávók örültek, hogy 1-1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Dzsudzsák is jó volt.

A bíró jól döntött, hogy nem fújta le. Ez fájó, de azt a támadást még engedni kellett.
Nekünk kellett volna ki rúgni, hogy ki rúgás legyen és akkor nincs több támadás...rutintalanság, figyelmetlenség vagy a nagy akarás, hogy meg lehet a gyõzelem is...nem tudom. Elcsesztük.

triplet
Mondjuk szerintem sem kell szidni a bírót. Mert hiába telt le a hosszabbítás, ha esetleg a hosszabbítás után 1 vagy 2 másodperccel van egy helyzet, azt még engedik hogy kialakuljon, szerintem.

Különc
Ugyan nem tudom hogyan lehet a szabálykönyvben, de szerintem a bíró dönti el mikor fújja le a meccset, és itt nem több percre kell gondolni, volt már h sérülés történt a hosszabításban és beleszámolta... nem kellett volna elszórni a labdát, nem volt már gond az idõvel.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Legend Killer
#13068 😄. elírtam mondom, bocs 😄.

sz4bolcs
Na asszem... minden fontosat elmondtam?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

JimKirk
Ez nagyon faj!

Tisztelem becsulom Tehenember urt, de azt viszont baromira nem ertem, hogy miert nem lehetett az elejetol 1 csatarral kiallni!
Elhiszem, hogy a mai magyar valogatott a kepessegei miatt nem jatszhat tamado futbalt, de azert egy csatart illene berakni a csapatba! Lehetett latni az elso felidoben, hogy mennyire nem talaltak a helyuket a kozeppalyasaink, tul nagy teruletet kellett befutniuk, tul melyrol indultak a tamadasoknal! Igy nagyon nehez helyzetbe kerulni ha nincs elol valaki aki megtartja a beivelt labdat amig a tobbiek felernek a tamadashoz! Sanya nagyon hasznosan latta el a dolgat a masodik felidoben, ezzel is bizonyitva, hogy szuksege van a csapatnak ra!

Az utolso 15 perc megmutatta, hogy mennyire megfogta a csapatot a korai gol!😞😞😞😞😞

Hajnal tovabbra is csalodas szamomra, nagyon remelem, hogy a luzitanok ellen Buzsaky kezd a helyen!
Gera a vegere kezdte megtalalni onmagat!
Gyepes az elejen meg bizonytalan volt, de a vegen volt 2-3 letfontossagu tisztazasa!
Emelem kalapom Juhasz Roland elott!!!
Tovabbra is szeretem ezt a csapatot!<#worship>
WuFraZselic
+3 perc volt, de mind1...
ne Ibrád ócsároljátok, inkább Tímárt aki mesterien futott alá a labdának...

[Jakuza]
Erdekes en mindenhonnan azt hallottam, mi vagyunk a jobbak, meg nyerunk stb.
Miben snapszerban ? Abban jok vagyunk, mert az oregebb generacio az edzes helyett azt nyomja. Vagy szajkarateban ? A majomzsirafot is jol szajon karateztuk. Ennek hatasara ketszerbelebotlott a labdaba, ami tudjuk eletveszelyes, mert olyan jok vagyunk, hogy meg azt sem tudjuk megakadalyozni. Mindenesetre szolni kellene par embernek hogy amelyik kutya ugat az nem harap, foleg ha a kutya fogatlan a sok szajkaratenak koszonhetoen. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

sz4bolcs
NEEEEEEEEEEEEEEE IIIIBRAHIMOVICS
ROHADT MOCSKOS MÁKOS ZSIRÁÁÁF

Ám a meccs szerintem nagyon jó, küzdõs volt, az utolsó 10 perc fõleg.

És a közönség... mennyire szurkoltunk, le a kalappal elõttük. Szenzációsak voltak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Legend Killer
bocs, plusz hármat akartam írni. csak nem figyeltem.

A lényeg, hogy mi szerencsés esetben szerzünk még 1-2 pontot
A svédek meg lazán szereznek 3 pontot. És jelenleg csak 1 pontal vezetünk.
Amennyiben itt ma nyertünk volna akkor lett volna okunk bizakodni a 2. hely megszerzésében. X esetében ez már nem lehetett reális. A vereség meg meg is pecsételte a dolgot.

laca133
Júúúúj 😄

Várjál hogy is szokta?

"KOEMAN, te csak egy álledzõ vagy semmi más, basszus!" <#eplus2>
Ibrahimovicot ezutan utalom mint a szart...idaig se birtam...

Legend Killer
végülis valóban nem nagy hiba, csak pont múlott rajta...1-1 és 2-1 és megint makker volt ibrámivovics és ez idegesítõ, szal lehet télleg jól irányította a bíró a meccset de mikor kiírják a nagy táblára, h 90 perc után +2 perc következik, akkor azt tartsák is be és ne legyen pár másodpercnél több, se kevesebb, hiszen a foci az szabályokra épül, melyeket köteles betartani a bíró. jó, nem csüng mindig az óráján és lesi lihegve mikor telik le a ráadás, de akkor is, azért ez idegesítõ.
és azért fájó, mert ez fontos lett volna, hogy döntetlen maradjon, bár így is elmegy.

😞((((

ez hülyeség
hiába klaszisokkakl jobb ha a mostani formájuk alapján egyálltalán nem jók 😊

a tabella így néz ki

1. Dänemark 7 mérk. - 17 pont
2. Ungarn 7 mérk.- 13 pont
3. Schweden 7 mérk.- 12 pont
4. Portugal 7 mérk.- 10 pont
5. Albanien 8 mérk.- 6 pont
6. Malta 8 mérk.- 1 pont
passatgt
juhász remélem rendbejön szerdára

Így van ezt nem értettem én sem. El kezdtünk úgy játszani ahogy egész meccsen kellett volna vagy legalábbis az egész 2. félidõben.

vmvr
egy frissített csoportállást valaki benyomna?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Madonna jött volna, biztos nyerünk. Errõl ennyit. <#idiota>

A bíróval nem volt baj.
A 11 es jogos volt, de nélküle nem lett volna egyenlítés.
A Svédek lõhettek volna elõbb is két vagy 3 gólt apró szerencsével.
Mi az átlagosnál is szarabban játszottunk. Hoztuk a Románok elleni semmit.

Jobbak a svédek, ez van. És a jobb csapat mindig nyer, így vagy úgy.

Ez tisztán egyértelmû.

WuFraZselic
így van, nem érdemeltünk döntetlent, de a büntetõ után OKOSAN kellett volna játszani, nem elkapkodni, és akkor lehet rég lefújja a bíró...

zaki
sztem a végén negyedikek leszünk, és az uccsó 2 meccsen lealáznak minket idegenben, de ne legyen igazam, elvileg még mindig a 2. helyen vagyunk 😛

[Jakuza]
Nem a biro tehet rola, hanem a Nancsi neni dagadt terdekalacsa volt mar megint a problema. 😄 Meg aztan a 127783. fuszal is rosszul volt nyirva, de az is csak azert mert Madonna nem lephetett ra, mivel atiranyitottak a Kincsem parkba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amatõrök voltunk. Tartani kellett volna a labdát, és kirúgni a picsába a stadionból.

Triathlon for life

passatgt
miért is? 4 ponttal vezettünk

De szarvashibákat bizonyos pozícióban nem követünk, mert pápá a végeredmény.
Ismered Gordon Ramsey-t és a mûsorát. Nos Kúmant is úgy kéne most lebaszni, ahogy Ramsey szokta a szar szakácsokat. 😄

zaki
Nem a bírót kéne szidni, hanem Tímárt, aki olyan szépen aláfutott a labdának... :c
Ibrahimovicot eddig is utáltam, most mégjobban 😄

KAMIONOS KOGYO
3.Magyar válogatott <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

triplet
Amúgy nem akarom a Magyar csapatot szidni, de ha nem buktatják el dzsudzsákot, és nem lesz 11-es, akkor még egyenlíteni sem egyenlítettünk volna szerintem.

Beállok a sorba.
Kurva köcsög kibaszott bíró!!! Biztos lefizették!!!!<#nevetes1>

Mindenki hibázik. Ennél fontosabb pozicióban is.
Amikor sorozatos bakik vannak akkor lehet megkérdõjelezni az alkalmasságát valakinek.