Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
nézni rossz. Én is láttam ezt a videót mert összefoglalót keresek de...
...ehh borzalmas. <#szomoru1><#shakehead>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én is drukkoltam a magyaroknak, de azért nyitva van a szemem és látom mi történik a pályán ( vagy az országban ). A drukkolás nem a sík hülyeséget kéne jelentse.
[Jakuza]
Aki itt buta az te vagy, mivel azt sem tudod felfogni mi az hogy , ertek.
Milyen erteket kepviselni kell kepviselni. A szart nem szagolgatni illik, hanem lehuzni a budin. Te lehet , hogy ebbol a nyersanyagbol epitenel varat, mas nem teszi es nem szagolgatja. Ami rossz attol meg kell szabadulni, nem pedig odakat zengeni rola.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JimKirk
<#worship><#worship><#worship>
Tyler1
de 93. percben 1-1 volt! csak fújni kellett volna 3mat és kész! onnan meg senki nem nézi h ki volt a jó vagy rossz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
leginkább az b@szta ki mindenkinél a biztosítékot, hogy ezek úgy ülnek le a barátnjével meccset nézni, mintha egy vígjátékot néznének meg a moziban... Túl van hájpolva a válogatott, én is ezt mondom, mert legyûrtûk a szerencsétlen máltát oda-vissza, meg az albánokat is, és így álltunk a 2. helyen... aztán a nagy meccseket meg elbukjuk, jó esetben összejön egy X, de gyõzni már évek óta nem tudunk egy nagycsapat ellen tétmeccsen... de azért szurkolni lehet nem?

Különc
<#eljen><#eljen><#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JimKirk
Kerlek ne keverd bele a politikat mert tarttok tole, hogy te is pont azokat a hazafiakat csurhezted le anno akik megtettek volna azt amit a haza megkivant...
Carloska

Rockynhooo
Te meg azt fogd már fel ,hogy ha az 5. helyért hajtanánk mi akkor is szurkolnánk te állatkirály.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Te mekkora gecibuta vagy. Csak ennyit mondok!
A kozlesi modjaval volt a gond. Az ok h o nem nekik drukkol, de akkor had engedje meg h masok drukkaljanak a Magyar csapatnak.

sz4bolcs
Baze, nem azért szurkolunk nekik, mert annyira jók, hanem azért, mert nem. 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

JimKirk
"A szurkoló mindent tud, nem hülye, legbelül tudja a reális esélyeket, csak éppen ettõl eltekint... Szurkolónak lenni költõi létet jelent." (Esterházy)
Különc
Ha döntetlen vagy nyerünk akkor szobrot emelnék a csapatnak, igy megint a folyamatos és unalmas fikázás van... Igaz csak egy kicsit kellene,nemis túl sokáig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani és jöhetnének szerényebb, de nekünk annál jobb eredmények is, de hát ez van.

AZt nem vágom miért kellett azonnal törölni Padavan hozzászólását!!!
Teljesen igaza volt. Miért nem látja át ez a buta magyar nép hogy, semmi esélyünk nem volt?
A svédek sokkal jobbak mint mi, gyorsabbak erõsebbek voltak. Ha fordított sorrendben játszottuk volna le a meccseinket akkor már rohadt nagy kuss lenne itt is meg a médiában is. Ez a csoportmásodik hely, 1 rohadt nagy vakítás volt csupán, mint minden ebben a szerencsétlen országban. ébredjetek már fel...
JimKirk
A megszokott kerekvagas!😊<#pardon1><#szomoru1>
Tyler1
mármint a vb-re

Tyler1
nembaj jövõre kezdhetjük az EB selejtezõket 😊 remélem onnan már kijutunk ha ide nem sikerült

JimKirk
<#eljen><#violent>
zaki
sztem rosszabb 😄

SrAta
esély? 1 a 1000 hez?
Vagy annál azé jobb?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

[Jakuza]
Azt kell mondjam hogy jogos.
A marhak orszaga lettunk es ellehet hitetni a sok zombival, hogy az orszag jo helyzetben van, a valogatottunk jol jatszik es hasonlokkal. A sok divatdrukker, akiknek fingja nincs az egeszrol meg veri a segget a foldhoz ugy orul a semminek, mikozben az ertekeiktol fosztjak meg oket es olyan vezetok ulnek mindenhol (lasd MLSZ is) ahol szetlopjak magukat mikozben hajtogatjak, hogy minden rendben es milyen jok vagyunk.
Ellenben aki egy kicsit ert az egeszhez es nem borsoszemnyi az agyuk (sajnos nagyon kevesen vannak) azok tudjak, hogy be vagyunk csapva es meg csak nyomokban sem lehet a nagy kanaant felfedezni, amirol hadovalnak. Ha pedig megmondjak elore, hogy mi fog tortenni, meg ok a hulyek, meg ellendrukkerek stb, pedig csak valosagot fedik fel egyesek szamara, hatha okulnak belole es segitenek elzavarni a csurhe bandat, aki evtizedek ota megfojtja az orszagot a sportot, koztuk a labdarugast is.
Ebreszto emberek, ideje kikapcsolni a TV-t ha Gyozike show vagy a tobbi hulyites zajlik, mert csak a vezerbika kolomszavat kovetitek becsukott szemmel, aki jokat kerodzik rajtatok nagyokat derulve, mig ti az arnyekaban koplaltok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ON

REAL MADRID

JimKirk
En is pont ezen a velemenyen vagyok!
A selejtezo elejen ugy alltam neki, hogy a 3. hely megszerzese a cel, igy az eb selejtezokben egyel kevesebb "jobb" csapatot kaphatunk mint mi!
Ha ez sikerul, akkor en boldog leszek!
Hagyni kell Tehenembert dolgozni!
Legend Killer
ha onnan nem is, esgérõl elment 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Különc
PC Domeon még elnézték a 12 évesek a hülyeségeid, itt nem fogják...

zaki
Kijuthatunk persze, elvileg még mindig 2. helyen vagyunk, csak játszunk itthon és idegenben a portugálokkal, és az uccsó meccs a csoportelsõ dánokkal lesz Koppenhágában 😊

padavanHUN
Beszartam. 😄

http://f1game.hu

JimKirk
Sanyit remelem utoljara lattam a padon kezdeni!
passatgt
még ki, de nehéz lesz, 2 meccs portugálok ellen, meg egy a dánok ellen

padavanHUN
Igen! 😄

(Nem tudom melyik elfogult gyépé törölgette ki a posztomat, de ez is egy módszer a valóság ellen. Mondjuk ettõl még a valóság az, amit leírtam, egy poszt törlésével csak a gyépé modika mutatta meg mennyire fogékony az igazság és demokrácia témáit tekintve.😄)

Nem kell szeretned, de neked fogalmad sincs arról, hogy valaki miért drukkol egy csapatnak. Képzel a mi válogatottunknál vannak gyengébb csapatok is bõven és nekik is drukkolnak.
Egyszerûen más világ vagy és próbálod az észt osztani ott ahol nem kéne mert csak magadat járatod le vele.
Részemrõl ennyi mert a témában láthatóan nem vagy elég jártas vitapartner.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

triplet
a faszt<#idiota>

13079 re ment

Rockynhooo
jah nagyon jól tolta.

leszarom ha most 4. helyen végzünk azt is. ami azt illeti a csapat java része neves külföldi klubokban edzõdik és még elég fiatalok, tudnak fejlõdni. 1-2 éven belül ha a mostani jó játékosok mellé csatlakoznának az ifjoncok gondolok itt Szalaira , Némethre stb. akkor lehet belõle vmi 3-4 év múlva i think.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SrAta
Sziasztok!
Még kijuthatunk a VB-re vagy ezután a vereség már nem?
Kössz

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Dárdai is volt olyna jó mint bazsi szerintem...
sõt sanyika is vitt életet a csapatba
Befejezed a flémkeltést vagy én fejezem be 😊

REAL MADRID

sz4bolcs
Hát ezt én is így csináltam volt (mint Ibra). Elém pattan a labda, ping-pong dajng dajng, éssssss OMG GGGGGÓÓÓÓÓÓLLL!!! Nem elég, hogy zseniális játékos, még a labda is jó helyre pattan róla. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zaki
+ Juhász!
És Dárdai is jó volt, míg le nem cserélték!
És még1X remélem nem állunk fel csatár nélkül...

Huzzatok el akkor ebbol az orszagbol. Menjetek nyugatra vagy tudja a faszom h hova?

Különc
Kicsit sárga,kicsit savanyú, de a miénk...

padavanHUN
Ja téleg, én vagyok a hülye, hiszen a magyar válogatott az egy zseniális, klasszis csapat, az ellenfeleink rettegnek tõlünk és óriási tekintélye van a mai magyar focinak, így minden dícséretet megérdemelnek, elképesztõi teljesítményük elõtt nem lehet nem fejet hajtani. Aki mást mosd, az hülyegyerek. 😄 😄 😄

JimKirk
Undorito szar vagy!<#integet2>
Drukkolj a világbajnoknak. Hiszen drukkolni annak kell aki éppen a legjobb. <#wilting>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nightwish006
<#lama><#banplz>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

banok
A meccsen egy ember játszott jól tõlünk Dzsudzsák Balázs

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Eletkeptelen szar vagy!<#integet2>