Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
tökjó hogy a tisztességes vereség neki taktika 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ez nagyon szép tõled . Igen tényleg van némi változás a lelkesedést , és a küzdeni akarást illetõleg , de ez sajna kevés , focizni kéne tudni egy kicsit. És még valami gondolj bele mikor egy nagy világ versenyen a tv elõtt izgulhatsz a Magyar csapatért , az azért felemelõbb lenne.
MrSpock
Ez igaz,de lehet úgy játszani mint Málta,Albánia akik azért küzdenek hogy hátha megússzák a meccset vereség nélkül,a gyõzelem reménye minimális.Vagy hogy nah nyerjünk,próbáljuk meg,azért nem mindegy,mert elõbbibõl ugye jön hogy nah elértünk 3 döntetlent,és 7 vereséget.
Kibekkeleni vagy atomravédekezni könyebb egy meccset,bár nekünk néha nemsikerül.Gólokat kell rúgni és akkor már megvan az esély a gyõzelemre is! Küzdés,harcosság már alap manapság akármilyen kis csapat,anélkül el se induljon a selejtezõkön.

Go Jeff Go!!!!

Christiansen
de az is igaz, hogy 10 év alatt megváltozott a foci.
minden csapatnál alap lett a védekezés, négy védõ, szûrõ középpályással,
három csatár is nagyon ritka manapság, védekezni meg bunkerezni könnyebb lsd.
görögök, svájciak, románok az eb-ken

Matthew Prosac
mellesleg ezzel a mai Albánia - Dánia 1-1-el az is kiderült, hogy Albániát eddig csak mi tudtuk megverni odavissza

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Válogatott: Koeman elégedett a csapattal, a fiúk megvalósították a taktikát

A portugálok elleni egygólos vereséget követõ sajtótájékoztatón a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman elmondta, elégedett a csapattal, mert megvalósították azt a taktikát, amit eltervezett, de ez most ennyire volt elegendõ.

„A szombati nagy sokk után mentálisan helyt tudtunk állni Portugáliával szemben, technikailag maradtunk alul. A taktikánkat megvalósítottuk, mert remekül leszûkítettük a területeket, de sajnos nem volltak helyzeteink, és egy pontrúgás mindent eldöntött" - fogalmazott Erwin Koeman.

„Portugáliában bármi megtörténhet, mert nagyon hullámzó teljesítményt nyújtanak otthon a portugálok. Egy egygólos gyõzelmet ugyanúgy el tudok képzeéni, mint egy nagyobb arányú vereséget. Szóval még nemnincs vége a selejtezõsorozatnak" - nyilatkozta Koeman.

szép baze <#csodalk>

Christiansen
na ja..
svédország nálam mindig is a legundokabb legszarabb mákercsapat volt,
2002 óta meg különösen rühellem õket zsibráhimovics miatt

Matthew Prosac
"ma meg egy Málta ellen vért fosunk "

nemcsak mi!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
szerintem pedig a javult a védelem, ennyi+
de amit te mondassz abban is van igazság, nem könnyü átjutni ilyen kettõs sorfalon

Christiansen
van benne valami..
a nagyobb vereségeink idejében (Bicskei, Gellei, Bozsik stb.)
is voltak 4:0-ák Azerbajdzsán meg ilyen csapatok ellen,
ma meg egy Málta ellen vért fosunk

Nightwish006
Köszönöm!! Végre valaki aki úgy látja mint én... Nem leszúrni kéne a fiukat, õk ígyis többet tettek, mint amit a józan ész elvárna. Lehet csak azért hajtanak, mert látták õk is az esélyt, nem tudom. De teszik amit kell, küzdenek, csak azt látom hogy a húzó emberink nincsenek formában. Ha ez változik szerintem eredményesek is lehetünk, és mint tudjuk utánpótlásunk egész jó (elvileg), ha õk is ebben a szellemben folytatják, még elérhetünk valamit ebben az évszázadban. Bíztatni kell õket, hogy ugyan ezzel a hozzá állással játszanak, rákell õket venni, hogybár elúszott a továbbjutás, DE ne adják fel, harcoljanak, játszanak értünk, magukért, a becsületünkért!! Ha elhordja õket a nép szarnak, mert nem teljesítéttek a bravúrt, elmegy a kedvük, és nézhetünk egy motiválatlan lusta bandát. Ebbõl nem kérek köszönöm, volt belõle elég.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

zaki
😄

komoly volt, mi beálltunk védekezni, 1 ember nem volt a portugálok térfelén, azok meg ott passzolgattak hátul, néha odafutott sanyi, hogy megzavarja õket 😄

Marcell
Persze, de maradjunk a realitas talajan.

En mar attol boldog vagyok, ha megszoronagtunk nalunk sokkal jobb csapatokat, ha megmutatjuk a vilagnak, hogy hiaba nem tudunk focizni, kuzdeni igen. Kb. igy nyertek meg a gorogok az EB-t 😛
Jo peldat mutatva arra, hogy mindent lehet, csak akarni kell.

Nem varok VB kijutast (persze, ha sikerul orulok en is mint majom a farkanak), nagy csodakat. De tisztesseges helytallast, maximimalis hajtast igen. Ha ez megvan, az eredmenyeknek jonnie kell. Elobb-utobb. 😊

Azért nem kapunk 4-et,mert semmi támadójátékunk nincs.7-8 ember védekezik,egy csatár bóklászik elöl totál esélytelenként bármire.
Úgy tûnik vagy igy játszunk és csak egy-kettõvel kapunk ki,vagy megpróbálunk gólt szerezni,akkor meg kapunk négyeket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MrSpock
Én is így láttam teljesen megszálltuk a térfelünket,és csak rúgdostuk elõre a labdákat hátha lesz belõle valami. Tényleg mintha tartottuk volna az eredményt.Hmm a svédek ellen kellett volna a 90.perc után így!

Go Jeff Go!!!!

Christiansen
azon agyaltam, hogy a Koeman nem lehet ekkora fasz, tuti van valami
emögött

-> a csel:
a portugálok akarnak egy másodikat is lõni, de mi lekontrázzuk õket egyszercsak,
és 1:1 aztán bekkelünk tovább, és újabb kontrák..EHH D:_D😄D😄

laca133
Hát igen <#eljen>
Ez nem kímélte koeman-t 😄
5w0rdf15h
meg az sem ártana hogy elhigyjék hogy legyõzhetõek ezek a csapatok is, és nem bunkerfocit kell ellenük tolni...mert x-re nem lehet játszani ez mindkét meccsen kiderült elég hamar

rage
"A Magyarország-Portugália (0-1) vb-selejtezõ utáni sajtótájékoztatón a vendégek szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz elmondta, úgy tûnt számára, a magyar válogatott nem is akar gyõzni. "

„Meglepett a magyar válogatott játéka, mert egygólos hátrányban is olykor 11 emberrel védekezett a hazai csapat. Úgy tûnt, mintha megelégednének az 1-0-s vereséggel" - fogalmazott Carlos Queiroz.

Szép szakmai elismerés a kapitányunknak...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Van benne valami , csak ez kevés , sajnos . A focit gólra és nem pontozásra vagy lelkesedésre játszák .
Nightwish006
Én nem akarom bántani, mert küzd és akar, ez becsülendõ... De egy tehetségtelen játékos. A focihoz nemsok köze van, a tipikus éppen jó helyen van, belebotlik a labdába, gól... játékos. De nem nagyon látok alternatívát rá, max. rudolfot. És ezért mondom, szerintem nincs értelme 2-3 csatárral játszani, ha nem minõségi játékosok. És igaz ez nem látszott sem most, sem pedig a svéd meccsen, de inkább legyen egy nagyobb kvalitással rendelkezõ középpályánk. Én jól megrugdosnám balázsékat, mert itt nekik kellene villogniuk, õk a sztárok, mégsem teszik... Bár Dzsudzsákot nem akarom bántani, mert õ ha nem is jól, de elfogadhatóan játszott ma is. Nade a lényeg az, hogy szerintem felesleges több csatár, azt az 1et se tudjuk kiszolgálni rendes labdákkal.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Matthew Prosac
amúgy

Magyarország - Dánia 0-0
Svédország - Magyarország 2-1
Magyarország - Svédország 1-2
Magyarország - Portugália 0-1

ezek már nem azok az idõk, amikor egy 4est kapunk Norvégiától, szóval tényleg fejlõdnek a fiúk, csak egy csatárt kérnék már végre!

Christiansen
de ha a hátralévõ két meccset nyerjük valahogy (tizi, emberelõny, ilyesmikD:_D:_)
akkor kijutunkD D_😄:_d

SLICK
természetesen ki, de sztem nem lett volna teltház. Meg ugye még is 2. helyrõl folytattuk a selejtezõt. Itthon nyernünk kellett volna legalább a svédek ellen, igaz 11-esen kívül igazán veszélyes helyzetünk nem volt. Ha most x-eltünk volna még az is egész jó eredmény lett volna számunkra. Idegenben pedig mégnehezebb lesz teljesíteni is. Bár tuti beszarok, ha ott még pontot is szerzünk, netalán nyernénk is...

zaki
Németh 1 darab tétmeccsen játszott az elmúlt 2 évben, amíg az AEKhez nem került. Majd most bebozonyíthahtja ott, hogy helye van a válogatottban.

Marcell
Az teny, hogy tobb tamadoval kellet volna kiallni a masodik felidore.

De evek (evtizedek) ota eloszor erzem azt, hogy a valogatott csapatunk kuzd, AKAR. Tovabbjutni, nyerni, a tole telhetot megtenni. Es ezert vegre sok ev utan ismet BUSZKE lehetek erre a valogattora.
Meg akkor is, ha a legutobbi 2 meccsen kikaptunk. A sracokon erzodik, hogy mindent megtesznek. Nincs tobb totojazas, fitymarazas. Kuzdes van. En erre vartam, hosszu evek ota! Nem erdekel, hogyha megvernek jobb csapatok, csak ne lassak unott/erdektelen fejeket! Azok, akiket bevalogat az eppen aktualis kapitany szantsak fol a palyat, szivvel-lelekkel kuzdjenek. Ez ma is megtortent, nincs okom busulni.

És mi van a fiatalokkal akik a poolban játszanak, Németh , és a másik srác,meg akit elvitt a Real , vagy a Barca. Nem láttam még játszani õket ,de talán ki kellet volna próbálni mit tudnak , ha a világ élcsapatai igény tartanak rájuk , nem lehetnek olyan rosszak . Az ilyen Sanyi szintû játékos az én idõmben még a grund csapatba sem fért volna be.
Matthew Prosac
már amikor megtartja, mert a legtöbbször a felívelt labdát magamögé csúsztatja, csak tudnám kinek? szóval a helyében két dolgot csinálnék
a) ha nem olyan magas a labda hogy csak megcsúsztatni tudnám, akkor leveszem és megpróbálom megtartani
b) ha olyan magas hogy csak megcsúsztatni tudom, akkor tökfeleslegesen nem teszem meg, inkább megpróbálok lefordulni az õrzõmrõl

holtüres térbe nem tudom minek csúsztat

Christiansen
Sanyival az a baj, hogy csak akkor jó, ha a kapus meg egy védõ van ellene.
így lõtt gólt a németeknek meg a braziloknak is. egy benga tohonya állat,
erõszakos aztán talál valamit, és ennyi, többet nem tud.
egy feláltt védelem ellen elveszik ahogy van, hiába keresik 90 percig õ
nem a Luca Toni

Nightwish006
Amúgy ha nem lett volna esélyünk, vagy nem reklámozzák már kise mennek az emberek???

Christiansen
+ Zsibráhimovicsnak utat kell engedni

Nightwish006
Hát nem tudom... Megmondom õszintén Krisztiánt nem láttam mostanság focizni, foggalmam sincs hogy tolja, róla nem igazán mondanék véleményt. De abban biztos vagyok, hogy Sanyinál jobb. Én komolyan nem értem mit látnak benne... Technika 0, lõni még nem is láttam kb., magasságát elég gyérül használja ki, egyetlen elõnye, hogy erõs, megtartja a labdát. Rudolf kellet volna, 100x jobb ennél a szerencsétlenségnél, de ha nem sérül le véletlen lett volna 1 dolog, amiben nekünk áll a szerencse:\

SLICK
na a lényeg lemaradt:

szóval elrakják a pénzt, amit a 2030-as magyar-lenygel közös pályázatú VB megrendezésésre szánnak, hátha összejön, így kijuthatunk a VB-re

SLICK
összeesküvés elmélet:
MLSZ felkéri az RTL (parasztvakító) Klubot, hogy hype-olja fel a magyarokat, mert van esélyünk és hh buzdítják õket akkor lesz itt kánaán stb... Koccig megtelik a stadion, ám de... MLSZ irányítgatja Koemant, hogy bassza el a meccset a taktikájával, attól még a bevétel megvan. Ezt a pénzt pedig elrakják szépen. <#idiota>

Talám inkább Merseille óta , nem ?
laca133
Boldog szülinapot! 😄
Azért ott sem olyan jók , nézd meg Dzsudzsákom kívül , általában csak cserék. Azt sem szabad elfelejteni , hogy kint általában tényleg jó játékosokkal játszanak , és ha egy középszerû játékos bekerül egy jó csapatba, a többiek felhúzzák , a maguk szintjére . Ez általában fordítva is igaz , egy jó játékos egy rossz csapatban , le tud süllyedni a többiek szintjére. Na már most , ez a csapat általában közepes szintû játékos okból áll , de akkor még ez hízelgõ rájuk nézve. Így nem tudnak felnõni a feladathoz. Technikailag képzetlenek , lassan fordulnak , darabosak , és sajnos a gondolkodásuk is lassú , így mindíg lemaradnak egy , de inkább két ütemmel .
MrSpock
Nem hiszem el hogy mondjuk a 2.félidõt nemlehetett volna feladni és támadni ahogy csak bírnk(jah csak ennyire futotta lehet).Hátra 2 védõ a többi meg támadjon minden erõvel.Mi van ha kontrából kapunk 4-5 gólt semmi úgysincs értelme ugyananynit ér mint az 1 gól. Babos is mindig kirúgta a labdát,ugyanezt nézd meg egy brazil csapattól,ott inkább kiguritja és szépen megjátszák,felépitik a támadást.Nem csak rúgdaljuk és hátha Sanyi letudja kezelni.
Egyébként ettõl tartottam hogy 4 meccs 0pont.Pedig azért biztam,hogy nah a svédek ellen szerzünk és utánna csoda történhet,de nincsenek nálunk csodák.Svédeknél vannak,ellenünk mákos gól,Máltán egy öngól.
Hiába..balsors akit régen tép..Irapuato óta rajtunk van,bár inkább Bern óta.

Go Jeff Go!!!!

Christiansen
és ehhez mit szólsz?

ProGabe
teljesen mindegy, hogy ki a szövkap, itt a fejekben van gond. nem, nem (csak) a játékosokéban, mindenkiében. egyszerûen a magyar kollektív tudatban bele van kódolva, hogy szarok vagyunk fociban, ennyi

én titokban azt hittem, hogy szülnapomra kapok egy jó meccset a srácoktól, erre ennyit tudnak. kapgyák be :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

laca133
Nézzétek a csoportot. Ennyire szoros még nem volt 😄😄

Denmark 18
Sweden 15
Portugal 13
Hungary 13
Albania 7
Malta 1
Nightwish006
Mert nincs 1 egészséges csatárunk, bundesliga 2. sanyi nem sok mindent csinált. Én csak azt nem értem, hogy miért lett volna jobb kevesebb vkp-val játszani, lehet összeszedtünk volna 1 gólt több támadóval, dehogy legalább annyival többet is kaptunk volna, ebben majdnem biztos vagyok. A középpálya egész jó, bár kicsit lehetnének bátrabbak és magabiztosabbak is, a védelem ma csodásan szerepelt, csak a sanyi nem volt az igazi... Egy a gond a magyarokkal, 2véglet van. Vagy elverünk mindenkit, és akkor végre elfogadható a teljesítmény, vagy kikapunk olyan csapatok ellen, akik ellen a 0-1 is bravúr, de akkormár fos az egész, és szarabb nem is lehetne. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de az elmult pár év legjobb csapatát látom jelen pillanat, nem aláztak meg, és ez jó. Mi nem a felsõbb kategóriát képviseljük, nem annak kéne a célünknak lenni, hogy megverjünk mindenkit, hanem hozni a kötelezõt, tisztesen állni a sarat a nagyok ellen, és ezekután lehet nagyot álmodni. Közepes játékosokból is elég nehéz jó csapatot csinálni, de (és itt szeretném nagy elismerésem kifejezni a védelem iránt, mert ma magukhoz képest 150%on pörögtek) sem gyepes, sem pedig halmosi nem az az igazán jó védõ. A csatár kérdés pedig jelen pillanat borzasztó. Nem hiszem, hogy lenne értelme kettõ vagy több csatárral játszani, ha egyszerüen szarok, szinten aluliak. Ez az én véleményem.

5w0rdf15h
de komolyan....nem tök mindegy hogy 0-1 vagy 0-2?? Hát kapásból félidõben legkésõbb cserélni kellett volna hogy 2 vkp le és Hajnal + Priskin be, nem még 20 percig foggal körömmel védekezni és õrizni a 0-1-es hátrányt....most vagy Koeman valamit kurvára elszámolt és nagyon elbaszta a taktikát, vagy rohadtul irányítják õt is a háttérbõl. A másik meg, nem értem hogy nem képesek egy kibasszott támadást rendesen végigvinni és folyamatosan az ívelgetést erõltetik...kint a klubbjaikban hogy a fenébe képesek rendesen passzolni és normális összjátékra? Nemértem õket 😞

Christiansen
az. chelsea-barca után azt hittem ez 2009 legalja, de sajnos ez beelõzte..

w77d
hát nem volt sokszor a helyzet magaslatán a spori az tuti...

Christiansen
ha elöl egy rendes háromcsatáros
Dzsudzsák-Rudolf-Németh K tengely lenne én már kb. leszarnám ki van a többi poszton még ha vaktában is lövögetnek 😄d

SLICK
beszúrás is FAIL. Tanulj meg rendesen beszúrni a képet, köszipy -.-

Banano
hú de szar meccs volt ez...:/

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

zaki
de gond egy szál se, Koeman szerzõdése már meg van hosszabbítva, így garantáltan nem jutunk ki sehova, amíg õ itt van <#eljen>