Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kibekkeleni vagy atomravédekezni könyebb egy meccset,bár nekünk néha nemsikerül.Gólokat kell rúgni és akkor már megvan az esély a gyõzelemre is! Küzdés,harcosság már alap manapság akármilyen kis csapat,anélkül el se induljon a selejtezõkön.
Go Jeff Go!!!!
minden csapatnál alap lett a védekezés, négy védõ, szûrõ középpályással,
három csatár is nagyon ritka manapság, védekezni meg bunkerezni könnyebb lsd.
görögök, svájciak, románok az eb-ken
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A portugálok elleni egygólos vereséget követõ sajtótájékoztatón a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman elmondta, elégedett a csapattal, mert megvalósították azt a taktikát, amit eltervezett, de ez most ennyire volt elegendõ.
„A szombati nagy sokk után mentálisan helyt tudtunk állni Portugáliával szemben, technikailag maradtunk alul. A taktikánkat megvalósítottuk, mert remekül leszûkítettük a területeket, de sajnos nem volltak helyzeteink, és egy pontrúgás mindent eldöntött" - fogalmazott Erwin Koeman.
„Portugáliában bármi megtörténhet, mert nagyon hullámzó teljesítményt nyújtanak otthon a portugálok. Egy egygólos gyõzelmet ugyanúgy el tudok képzeéni, mint egy nagyobb arányú vereséget. Szóval még nemnincs vége a selejtezõsorozatnak" - nyilatkozta Koeman.
szép baze <#csodalk>#csodalk>
svédország nálam mindig is a legundokabb legszarabb mákercsapat volt,
2002 óta meg különösen rühellem õket zsibráhimovics miatt
nemcsak mi!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de amit te mondassz abban is van igazság, nem könnyü átjutni ilyen kettõs sorfalon
a nagyobb vereségeink idejében (Bicskei, Gellei, Bozsik stb.)
is voltak 4:0-ák Azerbajdzsán meg ilyen csapatok ellen,
ma meg egy Málta ellen vért fosunk
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
komoly volt, mi beálltunk védekezni, 1 ember nem volt a portugálok térfelén, azok meg ott passzolgattak hátul, néha odafutott sanyi, hogy megzavarja õket 😄
En mar attol boldog vagyok, ha megszoronagtunk nalunk sokkal jobb csapatokat, ha megmutatjuk a vilagnak, hogy hiaba nem tudunk focizni, kuzdeni igen. Kb. igy nyertek meg a gorogok az EB-t 😛
Jo peldat mutatva arra, hogy mindent lehet, csak akarni kell.
Nem varok VB kijutast (persze, ha sikerul orulok en is mint majom a farkanak), nagy csodakat. De tisztesseges helytallast, maximimalis hajtast igen. Ha ez megvan, az eredmenyeknek jonnie kell. Elobb-utobb. 😊
Úgy tûnik vagy igy játszunk és csak egy-kettõvel kapunk ki,vagy megpróbálunk gólt szerezni,akkor meg kapunk négyeket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Go Jeff Go!!!!
emögött
-> a csel:
a portugálok akarnak egy másodikat is lõni, de mi lekontrázzuk õket egyszercsak,
és 1:1 aztán bekkelünk tovább, és újabb kontrák..EHH D:_D😄D😄
„Meglepett a magyar válogatott játéka, mert egygólos hátrányban is olykor 11 emberrel védekezett a hazai csapat. Úgy tûnt, mintha megelégednének az 1-0-s vereséggel" - fogalmazott Carlos Queiroz.
Szép szakmai elismerés a kapitányunknak...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Magyarország - Dánia 0-0
Svédország - Magyarország 2-1
Magyarország - Svédország 1-2
Magyarország - Portugália 0-1
ezek már nem azok az idõk, amikor egy 4est kapunk Norvégiától, szóval tényleg fejlõdnek a fiúk, csak egy csatárt kérnék már végre!
akkor kijutunkD D_😄:_d
De evek (evtizedek) ota eloszor erzem azt, hogy a valogatott csapatunk kuzd, AKAR. Tovabbjutni, nyerni, a tole telhetot megtenni. Es ezert vegre sok ev utan ismet BUSZKE lehetek erre a valogattora.
Meg akkor is, ha a legutobbi 2 meccsen kikaptunk. A sracokon erzodik, hogy mindent megtesznek. Nincs tobb totojazas, fitymarazas. Kuzdes van. En erre vartam, hosszu evek ota! Nem erdekel, hogyha megvernek jobb csapatok, csak ne lassak unott/erdektelen fejeket! Azok, akiket bevalogat az eppen aktualis kapitany szantsak fol a palyat, szivvel-lelekkel kuzdjenek. Ez ma is megtortent, nincs okom busulni.
a) ha nem olyan magas a labda hogy csak megcsúsztatni tudnám, akkor leveszem és megpróbálom megtartani
b) ha olyan magas hogy csak megcsúsztatni tudom, akkor tökfeleslegesen nem teszem meg, inkább megpróbálok lefordulni az õrzõmrõl
holtüres térbe nem tudom minek csúsztat
így lõtt gólt a németeknek meg a braziloknak is. egy benga tohonya állat,
erõszakos aztán talál valamit, és ennyi, többet nem tud.
egy feláltt védelem ellen elveszik ahogy van, hiába keresik 90 percig õ
nem a Luca Toni
szóval elrakják a pénzt, amit a 2030-as magyar-lenygel közös pályázatú VB megrendezésésre szánnak, hátha összejön, így kijuthatunk a VB-re
MLSZ felkéri az RTL (parasztvakító) Klubot, hogy hype-olja fel a magyarokat, mert van esélyünk és hh buzdítják õket akkor lesz itt kánaán stb... Koccig megtelik a stadion, ám de... MLSZ irányítgatja Koemant, hogy bassza el a meccset a taktikájával, attól még a bevétel megvan. Ezt a pénzt pedig elrakják szépen. <#idiota>#idiota>
Egyébként ettõl tartottam hogy 4 meccs 0pont.Pedig azért biztam,hogy nah a svédek ellen szerzünk és utánna csoda történhet,de nincsenek nálunk csodák.Svédeknél vannak,ellenünk mákos gól,Máltán egy öngól.
Hiába..balsors akit régen tép..Irapuato óta rajtunk van,bár inkább Bern óta.
Go Jeff Go!!!!
én titokban azt hittem, hogy szülnapomra kapok egy jó meccset a srácoktól, erre ennyit tudnak. kapgyák be :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Denmark 18
Sweden 15
Portugal 13
Hungary 13
Albania 7
Malta 1
Dzsudzsák-Rudolf-Németh K tengely lenne én már kb. leszarnám ki van a többi poszton még ha vaktában is lövögetnek 😄d
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007