Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán amikor úgy gondolta hogy: hát, most már ideje lenne bemutatni egy sárgát, akkor bemutatott. Meg szoltak neki hogy ez lapot érdemel, azt aztán adott. WTF?! Ilyet nem csinálhat egy bíró, vagy tévedek?
na ez az! lépten-nyomon azt hangoztatják, hogy milyen jó a csapatszellem, mennyire együtt vannak, stb
a másik meg, hogy tényleg egy kurva passzt nem tudnak normálisan kivitelezni. be vannak szarva, vagy mi van? nem értem én ezt, nagyon nem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Másik, hogy mindig egymást zavarták a játékosok. 4-en rámennek a labdára és csodálkoznak, hogy nem tudják kihozni. Igaz nem is akarták higgadtan, csak lõtték elõre a Sankónak, hátha beleficamodik a labdába.
ez neked nem szar?..
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
egyébként én már azon is elgondolkodtam, hogy
a nagy magyar pályaedzõk meg mlsz-sunnyogók keze van a dologban,
Mészöly, Kisteleki, Csank ugyanaz a mosottszar..
már csak halmaigabi meg illésbéci meg mracskómihály hiányoznak..
nem hiszem el, hogy egy ilyen ígéretes csapat mint Koeman-é csak
így letompuljon (Matthaussal is ez volt)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekem csak egy kérdésem maradt. Ezek edzésen mit csinálnak? Hogy lehet az hogy a játékosaink külföldön egész jók, de ha egy csapatot kell alkotni, akkor passzolni is elfelejtenek??
Nem vertük el õket, de ettõl még nem kéne minden szarnak elhordani õket, könyörgöm ne másszatok már le állandóan erre a szintre, miért kell mindig fikázni mindent?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Iszonyatosan gyenge portugál válogatottól kaptunk ki. Albánia ettõl sokkal jobb focit játszott, mégis megvertük õket. Ennyi beszarijanit...
minek ezt az egycsatáros karácsonyfa szart erõltetni, amikor az csak akkor menne,
ha uraljuk a középpályát..ehelyett mi megy két meccs óta? átíveljük az egészet,
lepattan és már hozza is fel az ellenfél..aztán elcsípjük, de két mp után ismétlõdik az egész..
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Vesztettünk. <#eljen>#eljen>
Remélem nemvoltam túúl szarkaztikus. <#whatever>#whatever>
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
HAJRÁ Loki!!!!!