Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
Nem. Hanem amit a kommentátor is mondott(nem tudom hogy hívják), hogy ilyen tét meccsen sose adott kb lapot, fõleg piros lapot nem. Mi a faszért nem könyörgöm? Rengetegszer szabálytalankodtak ellenünk, de õ csak rájuk/ránk szólt hogy: na-na, ezt nem szabad.
Aztán amikor úgy gondolta hogy: hát, most már ideje lenne bemutatni egy sárgát, akkor bemutatott. Meg szoltak neki hogy ez lapot érdemel, azt aztán adott. WTF?! Ilyet nem csinálhat egy bíró, vagy tévedek?

ProGabe
" Hogy lehet az hogy a játékosaink külföldön egész jók, de ha egy csapatot kell alkotni, akkor passzolni is elfelejtenek??"

na ez az! lépten-nyomon azt hangoztatják, hogy milyen jó a csapatszellem, mennyire együtt vannak, stb

a másik meg, hogy tényleg egy kurva passzt nem tudnak normálisan kivitelezni. be vannak szarva, vagy mi van? nem értem én ezt, nagyon nem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez mekkora beszólás!! 😄

Rockynhooo
ezaz.. nem értem mitõl félnek ? hogy beleszaladunk egy zakóba? még azt is leszarnám , csak legalább menjünk már elõre a kapu fele ne üljünk rá a 0:1re... de tényleg esküszöm már inkább játszatnám az u21-et <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
az elõreívelés erõs túlzás. Csak elõrekúrták, amit nem lehetett beérni, meg nem is emberhez ment a labda.
Másik, hogy mindig egymást zavarták a játékosok. 4-en rámennek a labdára és csodálkoznak, hogy nem tudják kihozni. Igaz nem is akarták higgadtan, csak lõtték elõre a Sankónak, hátha beleficamodik a labdába.

Az az edzõ hibája, hogy kiket rak a csapatba, mikor cserél, milyen taktikát játszat. Ezekben mind-mind hibázott. Koeman is beszart a lehetõségtõl. Két ikszet akart játszani.
Christiansen
kaptunk egy megyekettõ színvonalú gólt és 90 perc alatt nem tudtunk épkézláb helyzetet kialakítani egy alulmotivált tunya portugál csapat ellen..
ez neked nem szar?..

Legend Killer
fail, linket elcsesztem, vagy nemtom, nálam nem hozza be, mind1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Christiansen
egyetértek.

egyébként én már azon is elgondolkodtam, hogy
a nagy magyar pályaedzõk meg mlsz-sunnyogók keze van a dologban,
Mészöly, Kisteleki, Csank ugyanaz a mosottszar..
már csak halmaigabi meg illésbéci meg mracskómihály hiányoznak..

nem hiszem el, hogy egy ilyen ígéretes csapat mint Koeman-é csak
így letompuljon (Matthaussal is ez volt)

5w0rdf15h
Tudta jól hogy nyertek a svédek, akkor mit kell x-re játszani??!! Mit gondolt hogy majd Lisszabonban vagy Koppenhágában fognak nyerni?? hagyjukmár....itthon igenis gyõzelemre kell játszani és nem 65 percig szinte 9 emberrel védekezni... Támadni kellett volna dehát Sanyi egyedül elõl édeskevés volt, mivel senki nem segítette....Priskin meg Hajnal is egy nagy 0-t tett hozzá. Ennyit tudnak a játékosok sajnos.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Talán, mert nem tudtunk háromszor egymás után emberhez passzolni és mert nem lõttünk kapura és nem volt taktika, meg lapos passzos játék?
Legend Killer
fail vagy. kedvenc képem csak neked, csak most, mert fail vagy<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

laca133
Nem szarok csak figyelmetlenek, és a vezetés, meg nem egy taktikai lángész.
zaki
miért volt az a bíró, most komolyan? mert nem fújt be nekünk egy ajándék 11est? :d

De szar egy meccs volt.
Nekem csak egy kérdésem maradt. Ezek edzésen mit csinálnak? Hogy lehet az hogy a játékosaink külföldön egész jók, de ha egy csapatot kell alkotni, akkor passzolni is elfelejtenek??

triplet
De nem érted hogy nem az edzõ hibája(na jó, azé is egy kicsit, de ez most nem). Nem õ tehet róla hogy makker faszok voltak ezek is.

Nightwish006
Könyörgöm valaki magyarázza már meg, hogy miért voltunk szarok <#idiota>
Nem vertük el õket, de ettõl még nem kéne minden szarnak elhordani õket, könyörgöm ne másszatok már le állandóan erre a szintre, miért kell mindig fikázni mindent?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Koko focista volt ? 😄

lol, kereken 500 új üzenet...
laca133
Õk lehet kijutnak.. az a vicc 😄
A 8. perc után kibekkeltük a 0-1-et... <#worship>
Rockynhooo
egy két embert sajnálok csak... Babost ,hogy mindent fog de hát gólt lõni nem tud kapubol.. meg Dzsudzsi is annyira menne de hát így lehetetlen :|

Különc
Mostanában mondogatják h szervezett a csapat és talán néha láthatóan jól is játszottunk, de mikor fog ez már az eredményeken is meglátszani? 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

triplet
Köcsög volt a bíró, de nagyon.

Ezen a két meccsen Koeman bebizonyította, hogy nem jobb képességû edzõ, mint a gyenge magyarok (Gellei, Csank, stb.). Ugyanazt az antifutballt játszottuk, mint az elmúlt 2 évtizedben bármikor, fontos meccsen. Múltkor csatár(oka)t nem játszatott, most meg támadó középpályást. Ezek a posztok nem véletlenül vannak kitalálva...
Iszonyatosan gyenge portugál válogatottól kaptunk ki. Albánia ettõl sokkal jobb focit játszott, mégis megvertük õket. Ennyi beszarijanit...
laca133
Hát igen az apró oda figyelés, amit már többször is mondtam.
Mindig ezekbõl kapjuk a gólokat.
Christiansen
jaja, és mindig csak egy góllal kaptunk ki, ilyen széria rég volt

Drukkolj a szolvakoknak vagy banom is en h kinek...

Rockynhooo
na ja. eleve úgy kéne ilyen helyzetben fellépni ,hogy menni hogy mi szerezzünk vezetést de jo még nem is , kapjunk gólt de mikor már mind1 mind1.. akkor meg fel kéne vállalni a játékot.. ez így egy kalap szart nem ér. és még van pofájuk mondani h jok voltunk 😄 ja jok voltunk 3 kapura tartó lövés 😄

Christiansen
nem értem miért nem lehet 4-3-3at játszani egészséges támadó szellemben,
minek ezt az egycsatáros karácsonyfa szart erõltetni, amikor az csak akkor menne,
ha uraljuk a középpályát..ehelyett mi megy két meccs óta? átíveljük az egészet,
lepattan és már hozza is fel az ellenfél..aztán elcsípjük, de két mp után ismétlõdik az egész..

zaki
kokó azaz baze, majd biztos elverjük kint a dánokat meg portugálokat 😄DDDDDDDDD

laca133
NADE GYEREKEK nemtudom, mit háborogtok??
Legalább a kötelezõket hoztuk. <#eplus2>
Legend Killer
jó meccs volt sztem, jobb mint a szombati és a bíróra se lehetett panasz, sztem õ is jól végezte magát, ennyire futotta a csapatnak és kész és sztem azt a fejest is kilehetett volna védeni, amibõl gól lett.

zaki
én tudom: nem kikapni. x-re meg nem lehet játszani

SLICK
vicc volt ez a meccs, soha többet nem szurkolok a magyarokért... Elég volt kiábrándításnak ez a két meccs.

5w0rdf15h
naigen, megint ez az összeállítás....elõzõ meccsen csatár nélkül, most meg 3 védekezõ kp, nemértem Koemant mi a faszt akart már megint

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

laca133
Öngyilkos taktika volt és be is vált. <#hehe>
Vesztettünk. <#eljen>

Remélem nemvoltam túúl szarkaztikus. <#whatever>
Zenszkij
Szokásosan 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

zaki
már megint mi baj van a bíróval? szarok vagyunk, nem a bírót kell elõvenni. ennyit tudunk.

hajdú bé jól mondta, impotens foci volt... :S
laca133
Tök jó, hogy a meccs végén jönnek a megmondó emberek. <#hehe>
Rockynhooo
jó volt a taktikánk mára is <#zavart2>

Nightwish006
Ezenkívül nem hiszem, hogy megérdemli a csapat a szar jelzõt, roszabbak vagyunk, mint a portugálok (ezen a meccsen semmiképp egyébként!) de egyáltalán nem vagyunk szarok.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Zenszkij
Térjünk nyugovóra. Ismét visszatértünk a Föld nevû bolygóra. Jóéjt nektek is. Majd legközelebb.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ugyan ugy te is 😊

Nightwish006
Szeretném átadni sanyinak a mezõny legszarabbja díjat.

Te meg ennyit sem ersz 😉

Jagumo
egyszerûen szar a magyar foci... 😄 nincs mit tenni 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

ennyit ér a magyar válogatott
HAJRÁ Loki!!!!!
akyyy
ZSÉP VOLT PORTUG...izé... MAGYAROK 😄DD<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;