Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont itt lenne az ideje elkezdeni. Nem sok veszteni valónak van. Persze meg elégednék egy 3-5-2 fel állással is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem vagyok nagyon fiatal, de idõsebb mint Szlovákia, mégsem emlékszem arra, hogy 3 csatárral valaha is játszott volna a válogatott... sajnos

Igen sajnos én is ezt gondolom, hogy Kúman beszari focit játszik. Õrzi a biztos vereséget.
Most már a hátra lévõ két meccsen mindenképpen 2-3 támadós játékot kéne próbálgatni.

igen, több csatárral játszott!
idegenben! nem voltak beszarik mint "kúman csapata" hazai pályán!! S a Debrecen idegenben játszott! S még mielõtt.... nem vagyok Debrecen drukker. (Lehet hogy a hétvégére tartogatja az erejét a Debrecen hogy megverjen minket a bajnoki😊😊😊 -jóltom, nagy lúzerség van most nálunk....csak poénkodom ha nem esett vol na le )

A Svédek ellen nem volt csatárunk!! Az egy szem támadó pozíciójában pedig a középpályás Huszti játszott. A portugálok ellen, pedig csak egy szem csatár volt a támadó pozíciójában Torghelle SSssanyi.

A Debreceni idegenben egy támadó pocizóban lévõ csatárral kezdett, Coubilay-al, majd a második félidõ 2/3-nál jött be Feczesin az egyik középpályás Szakály helyére, s állt át a Loki a 4-4-2-re!!! idegenben.

A magyar válogatott meg hazai pályán 1 támadóval, aki meg nem is csatár.... blõõõõõõd.. Ez nem futball ez a beszari játék amit kúman tol......

Nightwish006
Én egy józsai kávézóban néztem, ottis elvoltunk ! 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kraawz
DEAC pályán volt am, és kva hangulatos volt 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Legend Killer
😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nightwish006
Mintha a loki több csatárral játszott volna 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

a beszari kúman tanulhatott volna a Lokitól....

kúman hazai pályán csatár nélkül, vagy egy csatárral..... gyáva lúzer betépett beszédhibás holland.....

Legend Killer
akár tudom nézni most, akár nem, HAJRÁ DEBRECEEEEEEEN!!!!!!!!44444néééégggyyyy

😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Punker
"A debreceniek az elõre meghirdetett helyszínnel ellentétben nem a Kossuth téren, hanem a DEAC pályáján nézhetik kivetítõn a meccset. A Digi LED-fala a tribün elé lesz felállítva."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem én mondom 😊 én csak röhögök a magát nemzeti sportnak nevezõ ringier szennynek 😊
-->>#14037

Nightwish006
Nézd, debrecenben tuti lesz kivetítõ a kossuth téren, tudom, mert volt a többi meccsen is. Ha azt akarod mondani, hogy véletlenül pesten is, pont ugyanott lesz egy kivetítõ, hát legyen. Menjetek ki, lehet tényleg van, de én nem hiszek az ilyen véletlenekben😊

tök logikus, hogy a debreceniek Debrecenre gondoltak....

PEsten meg már lehet oszlatnak a kékek a Kossuth téren, ott mindig az csinálják ha 5 embernél több van egy csoportban.... "Nemzeti" Sport 😊)))

Nightwish006
Debrecenben lesz, az nso vmit elnézett. Õk is a loki oldaláról szedték az infot, de õk debrecenre gondolnak😊

galmat
Nem a budapest kossuth téren lesz kivetítõ????? Mert az nso.hu-n ezt írták, de a dvsc.hu-n meg ez úgy néz ki debrecenre vonatkozik!! Most mi van????

Casillas
köszi, majd megpróbálom akkor arrafelé csalni a társaságot 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Legend Killer
kár 😞(. de rendes tõlük, hogy leadják.

mert az a legkorábbi idõpont, amikor joguk lesz hozzá
Legend Killer
jobb, mint a semmi, kösz infót!<#eljen>

de megint miért éjfélkor, miért ilyen szar idõpontban?!<#falbav><#rinya>

Punker
Egerben igen, Pl mélyvíz terasz, 2 hely van egymás mellett de elég nagy a kivetítõ mind 2 helyrõl látszik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

péntek éjféltõl adja felvételrõl a tv2
Kossuth téren lesz kivetítõ.
Legend Killer
illetve mégse 😛 😄.

Legend Killer
elvileg adja a tv2 is 😛.

Casillas
tudsz mondani pár kocsmát, ahol biztosan van?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Legend Killer
ok, csak ideges vok egyéb dolgok miatt, azért nem figyeltem 😛.

kaposi1
Most ez mi?
Mert itt most akadás mentessen megy a Bremen - Hannover meccs.
Na persze ha itt adják holnap a meccset akkor annyira leterhelt lesz ez az oldal hogy össze fog omlani a rendszer.
De ha így maradna.....<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

5w0rdf15h
Mért ne adná? 😄 Loki meccs holnap lesz...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Legend Killer
digi se adja, port.hun megnéztem.

LOL.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

És ott van digi sport?
Mivel lehet fogni?...bazz két utcára lakom!

sb1
Gyere el hozzánk a wildwest-be!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Legend Killer
igen, ha írnak is neked, lehet az mind tele van már és nem férsz be, mert mindenki ott tolong, hogy láthassa a meccset<#idiota><#hehe>.

galmat
Pesten írjatok már légyszi egy kocsmát,ahol van digi!!! Mennénk be Pestre nézni a meccset, csak nemtudjuk hova.

Punker
itt egerben még nem láttam elõ embert akinek van otthon, de több kocsmában is van (szerencsére)

Kéne csak kevés kocsmába van digi...

Punker
kocsmában kell nézzni a meccset 😄

Legend Killer
<#rinya>, nem ééééééééér! rohadjanak meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem torrentre feltöltik és ott megnézhetem.

galmat
Nekünk sovány vigasz most, de az UEFA elõbb utóbb felbontja a szerzõdést velük, hiszen nem teljesítik,hogy a lakosság 50%-nak elérhetõ legyen a meccset közvetítõ csatorna. Csak hát a meccs szerdán lesz, talán az év meccs a Lokinak az Anfield Road-on,és addig nagyon csekély az esély, hogy megállapodnak... sõt...

banok
ajánlom az oldalamat, már kitettem néhány linket. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

úgy indultak, hogy ígérgettek fût fát, hogy felkínálják minden szolgáltatónak a csatornát, beszélte a mi kábelszolgáltatónkkal, azt mondták, hogy õket nem keresték, de amikor õk akartak tárgyalni a digivel, akkor nem is válaszoltak nekik... most meg ez a szarság, hogy elõször ingyen, aztán havi sokszáz mindekitõl....
Szerintem meg kidobtak egy zsák pénzt az ablakon a jogokért. A reklám bevételek nem hiszem, hogy túl jól alakulnának. Hiszen egy nagyon szûk réteg látja csak...Persze ehez én nem értek.
Csiszár Jenõ meg egy nagy fos mint általában mindenhol. Itt még idegesítõ is.

kaposi1
A Digisport adta a Sofia-i meccset is.
Az volt a szerencsém hogy ahol nyaraltam egy pub-ban lehetett nézni.
Csiszár Jenõ volt a meccs elõtt a mûsörvezetõ.
Úgy látszik oda szerzõdött.
Egyébként a képminõséggel nem volt semmi gond.
Korrekt volt az egész felvezetés, és a közvetítés is.
Csak hát sajnos tényleg sokan lefognak maradni magyar jó szokás szerint megint olyan meccsekrõl ami magyar vonatkozású,és még az embereket is érdekelné.<#falbav>
A Digisport ügyesebb,gyorsabb, és leleményesebb volt.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Legend Killer
epic fail

5w0rdf15h
áh nem, ez a digitv "saját" csatornája....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Legend Killer
vagy a sport klubból lett átnevezve? :S :S

Hát ez az. kb. ennyi a digisport, hogy az emberek többsége még nem is hallott róla.

Legend Killer
miért mi az a Digi Sport? LOL. az adná a meccset? miért nem RTL, tv2, vagy valamelyik sport csatorna sport1, ,2 .