Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most már a hátra lévõ két meccsen mindenképpen 2-3 támadós játékot kéne próbálgatni.
idegenben! nem voltak beszarik mint "kúman csapata" hazai pályán!! S a Debrecen idegenben játszott! S még mielõtt.... nem vagyok Debrecen drukker. (Lehet hogy a hétvégére tartogatja az erejét a Debrecen hogy megverjen minket a bajnoki😊😊😊 -jóltom, nagy lúzerség van most nálunk....csak poénkodom ha nem esett vol na le )
A Svédek ellen nem volt csatárunk!! Az egy szem támadó pozíciójában pedig a középpályás Huszti játszott. A portugálok ellen, pedig csak egy szem csatár volt a támadó pozíciójában Torghelle SSssanyi.
A Debreceni idegenben egy támadó pocizóban lévõ csatárral kezdett, Coubilay-al, majd a második félidõ 2/3-nál jött be Feczesin az egyik középpályás Szakály helyére, s állt át a Loki a 4-4-2-re!!! idegenben.
A magyar válogatott meg hazai pályán 1 támadóval, aki meg nem is csatár.... blõõõõõõd.. Ez nem futball ez a beszari játék amit kúman tol......
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
kúman hazai pályán csatár nélkül, vagy egy csatárral..... gyáva lúzer betépett beszédhibás holland.....
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-->>#14037
PEsten meg már lehet oszlatnak a kékek a Kossuth téren, ott mindig az csinálják ha 5 embernél több van egy csoportban.... "Nemzeti" Sport 😊)))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de megint miért éjfélkor, miért ilyen szar idõpontban?!<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert itt most akadás mentessen megy a Bremen - Hannover meccs.
Na persze ha itt adják holnap a meccset akkor annyira leterhelt lesz ez az oldal hogy össze fog omlani a rendszer.
De ha így maradna.....<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
LOL.
REAL MADRID
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mivel lehet fogni?...bazz két utcára lakom!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Csiszár Jenõ meg egy nagy fos mint általában mindenhol. Itt még idegesítõ is.
Az volt a szerencsém hogy ahol nyaraltam egy pub-ban lehetett nézni.
Csiszár Jenõ volt a meccs elõtt a mûsörvezetõ.
Úgy látszik oda szerzõdött.
Egyébként a képminõséggel nem volt semmi gond.
Korrekt volt az egész felvezetés, és a közvetítés is.
Csak hát sajnos tényleg sokan lefognak maradni magyar jó szokás szerint megint olyan meccsekrõl ami magyar vonatkozású,és még az embereket is érdekelné.<#falbav>#falbav>
A Digisport ügyesebb,gyorsabb, és leleményesebb volt.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"