Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
U20-as esti kezdõcsapata

Gulácsi Péter
Simon Ádám -- Szekeres Adrián --Debreceni András -- Présinger Ádám

Dudás Ádám -- Korcsmár Zsolt -- Koman Vladimir -- Gosztonyi András

Simon András -- Németh Krisztián

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
U17 EB-selejtezõ:
Magyarország 1 - 1 Luxemburg
4' Magyar <1-0>
12' Deidda <1-1>

Mondjuk ez gáz, fõleg itthon...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rudee
Csoportból tovább kell jutni, ennek alapja egy magabiztos gyõzelem lesz ma este. Utánna meg a sorsolásban is bízni kell, hogy sokáig jussanak a fiatalok.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mivel egy pár éve indult el az akadémiai képzés Mo.-n és egyre több van, igy nagyobb az esélye a jól képzett fiatalok kerülnek ki.

Köztük csak van egy jópár tehetség😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Legend Killer
reméljük lesz tehetség, egy igazi profi, de inkább több legyen.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

LasDen
nemtom, de sztem Juhász Gyepessel jó párost alkothatna...legalábbis Gyepes az utolsó 2 meccsen jól játszott...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

háát akkor mondjuk most olyan 13-16 év közötti srácok lehetnek az utódok.

Nem nagyon ismerem ezt a korosztályt, ergo nemtudom. De van idõ, ha vkit kivisznek vagy ott van az akadémiák szépszámú tagja😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Legend Killer
és van ilyen überszuper tehetség?<#idiota><#hehe>

tehát akkor simán van ideje beérni egy fiatal srácnak mellé, szóval még az a poszt is megvan😊

Matthew Prosac
5-6 évig biztos. de akár 7-8-ig is.

háát Juhász 26 éves, remélem azért még egy 5-6 évig játszik oylan szinten, hogy stabil válogatott legyen.

Így egy szupertehetséges 15 évesnek is van ideje, hogy beérjen😊

Legend Killer
remélem a menedzser olvassa ezt a topikot és innen vesz ötleteket 😄.

Matthew Prosac
sajnos én nem látok a felnövekvõ új generációnkban egy Juhász-szintû védõt, maximum Kádárból lehet még valaki, gondolom nem véletlenül van Newcastle-ben a tûz közelében... de csatárszinten csak erõsödhetünk! Futácsból vagy Szalaiból vagy Némethbõl valamelyik csak kifutja azt, ami bennevan...

Remélhetõleg addigra Fülöp felszed magára egy kis önbizalmat és higgadtságot.

Igy lesz egy erõs kapusposztunk, Juhász és Bodnár számomra stabil csapattagok a védelemben.
Középpályán egy Vadócz-Tõzsér-Huszti-Dzsudszák-Buzsáky-Hajnal-Gera variációslehetõség. Csatárok pedig remélhetõleg nagyobb szerephez jutnának.

Randal
Koeman beszélt már vele. Benne van vmelyik Németh interjúban is.
Sztem jövõre már jóval erõsebb válogatott keretünk lesz, csatárszinten is és remélhetõleg védõ szinten is.

banok
Németh csak most kezdett el játszani felnõtt csapatban (AEK Athen) rendszeresen. Azért az angol reserve nem éri el egy válogatott szintjét.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mostmár én se ellenzem Németh behívását, de nem azért mert az elmúlt 2 meccsen kb. 0 volt a támadójátékunk😊

Hanem azért, mert mostmár rendszeres felnõtt-elsõosztályú meccsterhelést kap remélhetõleg az AEK-ban. Igy, mostmár szerintem is jólenne meghívni, egyértelmûen benne van a 2 legjobb formában lévõ csatárunk között.

LasDen
talán ha a mostani EB-n berobban (ahogy külföldi lapok is várják) talán Koeman is felfigyel a formájára és talán be is hívja....bár valmaiért erre kevés lehetõséget látok.....mintha Koeman nem kedvelné Némethet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

galmat
Na úgy látom még nem beszéd téma itt az U20-as VB, pedig érdemes lesz oda figyelni a srácainkra mától.

Ki mit vár a tornától? Nyolcaddöntõ?Negyeddöntõ?Elõdöntõ? Esetleg döntõt?

Ma úgy tudom 21:00-kor kezdõdik a mûsor az M2-n, a meccs pedig 21:30-kor. Amúgy az Eurosport is közvetít.

Szerintem az itteni tornán játszó srácokról fogunk még hallani a jövõben, nagyválogatott szinten is. Talán az összes utánpótláscsapatunk közül messze a legtehetségesebb garnitúra az U20-as. Németh Krisztián meg már régen a nagyválogatottba kéne rúgni a bõrt. Évekkel ezelõtt játszott már az Nb1-ben, úgyhogy van felnõtt meccsrõl tapasztalata, na meg most se játszik rosszul az AEK-ben. Ha már Rudolf rendszeresen ott van, neki még inkább ott lenne a helye a nagyválogatottban, mert Rudolfnál sokkal tehetségesebb.

köszi szépen
Legend Killer
köszi!<#eljen><#hawaii>

Október 10. Portugália - Magyarország
Október 14. Dánia - Magyarország
Legend Killer
passz :S és góóóóóóóól<#idiota><#hehe>.

amúgy én nemtom :S :S. megoszthatná ezt velem is vki 😄.

mikor lesz a köv válogatott meccs?
U20 VB:

szeptember 27-én, vasárnap magyar idõ szerint 20.45-kor Honduras,
30-án, szerdán 17.45-kor Dél-Afrika,
október 3-án, szombaton ugyanebben az idõben pedig az Egyesült Arab Emirátusok ellen lép pályára.

A Magyar Televízió mindhárom mérkõzést közvetíti.

[b]Az U20-as válogatott vb-kerete:[b]

Kapusok:
Gulácsi Péter (Liverpool FC)
Megyeri Balázs (FTC)
Kovácsik Ádám (Reggina Calcio)

Védõk:
Debreceni András (Budapest Honvéd)
Korcsmár Zsolt (Újpest FC)
Szekeres Adrián (MTK Budapest)
Szabó János (Paks)
Zámbó Bence (Gyõri ETO FC)
Présinger Ádám (Videoton FC)

Középpályások:
Dudás Ádám (Gyõri ETO FC)
Tóth Bence (FTC)
Takács Péter (DVTK)
Koman Vladimir (AS Bari)
Simon Ádám (Szombathelyi Haladás)
Varga Roland (Brescia Calcio)
Kiss Máté (Gyõri ETO FC)

Csatárok:
Németh Krisztián (AEK Athén)
Simon András (Cordoba FC)
Gosztonyi András (MTK Budapest)
Balajti Ádám (DVTK)
Futács Márkó (Werder Bremen)

Legend Killer
oké, u20 annyira nem érdekel, de lehet belepillantok.

és éljenéljen, tv2 adja, jeeeee! kösz infót 😄

Nem, TV2, mivel kedden van. De addig még lesz jövõ hét vasárnap az U20-as VB elsõ magyar meccse Honduras ellen.
Legend Killer
kösz<#eljen>. és azt is a digiszar adja?<#rinya>

hedonist
debónak 29 Lyon ellen😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Legend Killer
na, mikor lesz a köv meccse a Debrecennek, meg a válogatottnak?

#14070: 😄.

szucsy89
ASFASDFSAFSADADSASd
zaki
lol xD

a válogatott keret kialakításának megértéséhezm ez hozzá segíthet:

"
A Diósgyõr ellen Heffler Norbert kitûnõ formában futballozott, hiszen gólt szerzett, illetve a második félidõben gólpasszt adott Bali Péternek. Ezen kívül a mezõnyben is aktív munkát végzett, jóformán nem ismert elveszett labdát. A játékos meccsrõl-meccsre egyre jobb produkciót nyújtott, és bebizonyította, hogy érett az NB I-re.
Ennek köszönhetõen nemrégiben arról számolhattunk be, hogy Hollandiából két klub is szívesen a soraiban tudná. Nagy fájdalma azonban, hogy mindezek ellenére sem lehet ott Egyiptomban az U20-as világbajnokságon...
- A legfontosabb számomra az, hogy megszereztük a DVTK ellen a gyõzelmet, mert ezért dolgoztunk minden edzésen teljes intenzitással - így Heffler. - A saját teljesítményemmel elégedett lehetek a gól és a gólpassz miatt, de mégis: mindig többet szeretnék hozzátenni a csapat játékához. A találkozón sajnos összeszedtem egy kisebb sérülést, de remélem, ez nem fog megakadályozni a Vasas elleni játékban. Most nagyon jó szériába kerültünk, bizonyítja ezt a zsinórban elért négy sikerünk, ami miatt jó pozícióba kerültünk. Fogalmam sincs, mi az oka annak, hogy nem utazhatok Egyiptomba, ugyanis mindent megtettem ennek elérése érdekében. Véleményem szerint közel sem biztos, hogy csak és kizárólag a teljesítményen múlik mindez. " (nb1.hu)

hedonist
de okos mindenki😊 rudolf egyébként bõven teknikásabb, mint az átlag magyar csatár, válogatot szinten, meg übertechnikás.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

s van Rudolf meg Torghelle a keretben mint csatár...
Ez baj, hogy állította össze a keretet? egy váratlan sérülésre, eltiltásra mindig számítani kell. Ok ott volt még Priskin.... ennyi, ez benne a röhej.

Itt hibázott nagyot, a keret összeállításánál.... minden posztra több (!!) játékos kell, azért keret

Nightwish006
pff 😄 Sanyi az isten oké.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Firerock
így helyes

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kulibali után
Firerock
Rudolf a teknikás?ne viccelj már! a loki leghurkább játékosa

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nightwish006
Én azt az elképzelést láttam benne, hogy a földön passzolgatva verjük el õket. Ehez technikás játékosok kellenek, és valljuk be, ez egyik csatárunkra sem illik. Rudolfra igen, de õ lesérült. Az, hogy ívelgettek, és nem követték a taktikai utasításokat az õ hibájuk!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

figyu, nem bántólag....
hazai pályán hogy kell gyõzelemre törni? Az nem a játékosok hibája, hogy a kezdõben nem volt csatár a svédek ellen, hanem a szövetségi kapitány hibája aki összeállította keretet és kijelölte a kezdõ 11et. Ehhez még monitor sem kell.

Megvolt alapozva? mi volt az elképzelés? a taktika? hogy majd beszart nyúlnak tûnünk s ezen összezavarodnak a svédek? 😊

Érdekes Matthäus hasonló eredmények miatt már ki lett rúgva aljas módon... Most meg az õ kerete itt van kúman keze alatt... Ez az alap? Gyáva csapat, amelyik taktikailag képtelen gólt lõni nem fog eredményt elérni, max Moldávia ellen még.

Nightwish006
Énis sokszor leírtam már a véleményem, te is nyugodtan visszaolvashatsz. Továbbra is értelmetlennek tartom az olyan játékosok játszatását, mint sanyi. Nem az a szint, ahogy a többiek sem. kúman megpróbált valamint, volt benne elképzelés, megvolt alapozva, de ti monitor mögül, megmondjátok. Persze könnyü ezt mondani, hogy miért nem támadtunk, meg gólt kell rugni, blablabla. mind1, nem érdekel, nem foglalkozom vele, mert mint már mondtam a falnak sem szoktam magyarázni.

passatgt
lol😄

nemtom ez most hogy jön ide, van EL topik
Na ezt se hittem volna, story tv-n van a psv európa liga meccse. Stúdióban Havas a mûsorvezetõ, egyik vendég a Bajor Imre.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

senki sem mondta hogy jobb edzõk a magyarok, de mivel nem jobb kúman a magyar edzõknél így érthetlen alkalmazása.

S hazai pályán miért nem lehet kreatív futballt játszani?
Mert a gyáváknak esélyük sincs....
A Debrecen mert két csatárral is játszani a második félidõ második felében Liverpoolban. A magyar válogatott a Puskás Ferencrõl elnevezett stadionban sem mert támadni. S magyar edzõ legalább ismeri a magyar viszonyokat. Kúman a keretet úgy alakította ki, hogy a svédek ellen nem volt csatárunk!! Ezredszer is leírom, olvass vissza, de ismétlem magam, csak mások unják meg én is, hogy miért volt egy emberünk támadó pozícióban a svédek ellen hazai pályán, s az is középpáõlkyás a Huszti....

Erre az edzõi munkára egy BLSZIII.as tréner is képes, ennyi

Nightwish006
Amõgy tökjó, hogy mindenért kóman a hibás, de nemtudom mivel lett volna jobb, ha más edzõvel, jó szokás szerint szoptunk volna még az albánok ellen is. Mind1 nem vitatkozom, mert semmi értelme. csináljátok azt, amit a jó magyar ember szokott ilyenkor általában, rinyáljatok, húzzátok rá a vizes lepedõt az edzõre, mert nyilván a magyar edzõk sokkal jobbak, ahogy ezt megmutatták már oly sokszor.

Koeman két 0-0-ás meccsre készült és errõl még 0-1-nél sem volt hajlandó lemondani egyik meccsen sem. <#eplus2>
LasDen
ha 3-mal nem is de 5-tel biztos 😄