Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simon Ádám -- Szekeres Adrián --Debreceni András -- Présinger Ádám
Dudás Ádám -- Korcsmár Zsolt -- Koman Vladimir -- Gosztonyi András
Simon András -- Németh Krisztián
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Magyarország 1 - 1 Luxemburg
4' Magyar <1-0>1-0>
12' Deidda <1-1>1-1>
Mondjuk ez gáz, fõleg itthon...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Köztük csak van egy jópár tehetség😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem nagyon ismerem ezt a korosztályt, ergo nemtudom. De van idõ, ha vkit kivisznek vagy ott van az akadémiák szépszámú tagja😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Így egy szupertehetséges 15 évesnek is van ideje, hogy beérjen😊
Igy lesz egy erõs kapusposztunk, Juhász és Bodnár számomra stabil csapattagok a védelemben.
Középpályán egy Vadócz-Tõzsér-Huszti-Dzsudszák-Buzsáky-Hajnal-Gera variációslehetõség. Csatárok pedig remélhetõleg nagyobb szerephez jutnának.
Sztem jövõre már jóval erõsebb válogatott keretünk lesz, csatárszinten is és remélhetõleg védõ szinten is.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hanem azért, mert mostmár rendszeres felnõtt-elsõosztályú meccsterhelést kap remélhetõleg az AEK-ban. Igy, mostmár szerintem is jólenne meghívni, egyértelmûen benne van a 2 legjobb formában lévõ csatárunk között.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ki mit vár a tornától? Nyolcaddöntõ?Negyeddöntõ?Elõdöntõ? Esetleg döntõt?
Ma úgy tudom 21:00-kor kezdõdik a mûsor az M2-n, a meccs pedig 21:30-kor. Amúgy az Eurosport is közvetít.
Szerintem az itteni tornán játszó srácokról fogunk még hallani a jövõben, nagyválogatott szinten is. Talán az összes utánpótláscsapatunk közül messze a legtehetségesebb garnitúra az U20-as. Németh Krisztián meg már régen a nagyválogatottba kéne rúgni a bõrt. Évekkel ezelõtt játszott már az Nb1-ben, úgyhogy van felnõtt meccsrõl tapasztalata, na meg most se játszik rosszul az AEK-ben. Ha már Rudolf rendszeresen ott van, neki még inkább ott lenne a helye a nagyválogatottban, mert Rudolfnál sokkal tehetségesebb.
Október 14. Dánia - Magyarország
amúgy én nemtom :S :S. megoszthatná ezt velem is vki 😄.
szeptember 27-én, vasárnap magyar idõ szerint 20.45-kor Honduras,
30-án, szerdán 17.45-kor Dél-Afrika,
október 3-án, szombaton ugyanebben az idõben pedig az Egyesült Arab Emirátusok ellen lép pályára.
A Magyar Televízió mindhárom mérkõzést közvetíti.
[b]Az U20-as válogatott vb-kerete:[b]
Kapusok:
Gulácsi Péter (Liverpool FC)
Megyeri Balázs (FTC)
Kovácsik Ádám (Reggina Calcio)
Védõk:
Debreceni András (Budapest Honvéd)
Korcsmár Zsolt (Újpest FC)
Szekeres Adrián (MTK Budapest)
Szabó János (Paks)
Zámbó Bence (Gyõri ETO FC)
Présinger Ádám (Videoton FC)
Középpályások:
Dudás Ádám (Gyõri ETO FC)
Tóth Bence (FTC)
Takács Péter (DVTK)
Koman Vladimir (AS Bari)
Simon Ádám (Szombathelyi Haladás)
Varga Roland (Brescia Calcio)
Kiss Máté (Gyõri ETO FC)
Csatárok:
Németh Krisztián (AEK Athén)
Simon András (Cordoba FC)
Gosztonyi András (MTK Budapest)
Balajti Ádám (DVTK)
Futács Márkó (Werder Bremen)
és éljenéljen, tv2 adja, jeeeee! kösz infót 😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
#14070: 😄.
"
A Diósgyõr ellen Heffler Norbert kitûnõ formában futballozott, hiszen gólt szerzett, illetve a második félidõben gólpasszt adott Bali Péternek. Ezen kívül a mezõnyben is aktív munkát végzett, jóformán nem ismert elveszett labdát. A játékos meccsrõl-meccsre egyre jobb produkciót nyújtott, és bebizonyította, hogy érett az NB I-re.
Ennek köszönhetõen nemrégiben arról számolhattunk be, hogy Hollandiából két klub is szívesen a soraiban tudná. Nagy fájdalma azonban, hogy mindezek ellenére sem lehet ott Egyiptomban az U20-as világbajnokságon...
- A legfontosabb számomra az, hogy megszereztük a DVTK ellen a gyõzelmet, mert ezért dolgoztunk minden edzésen teljes intenzitással - így Heffler. - A saját teljesítményemmel elégedett lehetek a gól és a gólpassz miatt, de mégis: mindig többet szeretnék hozzátenni a csapat játékához. A találkozón sajnos összeszedtem egy kisebb sérülést, de remélem, ez nem fog megakadályozni a Vasas elleni játékban. Most nagyon jó szériába kerültünk, bizonyítja ezt a zsinórban elért négy sikerünk, ami miatt jó pozícióba kerültünk. Fogalmam sincs, mi az oka annak, hogy nem utazhatok Egyiptomba, ugyanis mindent megtettem ennek elérése érdekében. Véleményem szerint közel sem biztos, hogy csak és kizárólag a teljesítményen múlik mindez. " (nb1.hu)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ez baj, hogy állította össze a keretet? egy váratlan sérülésre, eltiltásra mindig számítani kell. Ok ott volt még Priskin.... ennyi, ez benne a röhej.
Itt hibázott nagyot, a keret összeállításánál.... minden posztra több (!!) játékos kell, azért keret
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
hazai pályán hogy kell gyõzelemre törni? Az nem a játékosok hibája, hogy a kezdõben nem volt csatár a svédek ellen, hanem a szövetségi kapitány hibája aki összeállította keretet és kijelölte a kezdõ 11et. Ehhez még monitor sem kell.
Megvolt alapozva? mi volt az elképzelés? a taktika? hogy majd beszart nyúlnak tûnünk s ezen összezavarodnak a svédek? 😊
Érdekes Matthäus hasonló eredmények miatt már ki lett rúgva aljas módon... Most meg az õ kerete itt van kúman keze alatt... Ez az alap? Gyáva csapat, amelyik taktikailag képtelen gólt lõni nem fog eredményt elérni, max Moldávia ellen még.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
S hazai pályán miért nem lehet kreatív futballt játszani?
Mert a gyáváknak esélyük sincs....
A Debrecen mert két csatárral is játszani a második félidõ második felében Liverpoolban. A magyar válogatott a Puskás Ferencrõl elnevezett stadionban sem mert támadni. S magyar edzõ legalább ismeri a magyar viszonyokat. Kúman a keretet úgy alakította ki, hogy a svédek ellen nem volt csatárunk!! Ezredszer is leírom, olvass vissza, de ismétlem magam, csak mások unják meg én is, hogy miért volt egy emberünk támadó pozícióban a svédek ellen hazai pályán, s az is középpáõlkyás a Huszti....
Erre az edzõi munkára egy BLSZIII.as tréner is képes, ennyi