Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyobb ciki mint mexico...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

galmat
Ez már vicc!Ébresszetek fel!!!!!! Szarok,pisálok,nevetek,sírok egyszerre.....ilyen nincs... ilyet még életemben nem láttam.

BRAVÓ. Azért ez nagyon komolytalan...már most tessék haza utazni és valami sulit vagy inkább valami melót keresni.

Ha bármi esélyünk lenne még a továbbjutásra, azt is kúrjuk el a gólaránnyal: )
Kaplan
És meg is vagyunk alázva. Igen, ez már valami.
Egervári most takarodjon az összes sráccal a picsába, kimegyek helyettük egyedül lefocizom a vb-t..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

scs17
reméljük ez a pofon észhez téríti õket

Matthew Prosac
na hát akkor részemrõl a VB nézése véget is ért
kösz fiúk 3-0!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

scs17
3:0

És még fejjel se tudjuk a hobbitokat megverni. Pedig igen ritka, hogy egy csapat alacsonyabb nálunk.

Így van ez borzasztó. Sokat nem vártam, de egy csoportból való tovább jutást mindenképpen. Amennyiben ez nem lesz meg akkor a srácok vegyék le a mezt és nézzenek valami szakma után.

De ez a szöglet is mi volt?
Azt nem tudom ezt minek hajtogatták örökké.Utoljára talán a 86-os magyar csapat,az akkori magyar foci volt technikás.
Azóta?A játékosok többsége lassú,körülményes,darabos.Nem tudnak kapura lõni,sokszor még az egymáshoz passz is nehezen megy.Technikástól ez olyan távol van vagy 20 éve,amennyire csak lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Lassan lehozunk egy egész kilencven percet értelmes támadás nélkül. A helyzetet már meg sem említem, bravúr!

Szánalmas és egyben rettentõ szomorú.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2 percenként ápolás 3 percig...no comment ezek már nagyobb színészek mint a digók.

scs17
minden percben eljátsza egy hondurasi a nagy halált, kezd idegesítõ lenni

Ezek a zseniális beadások is...
Bazz egy Honduras... áá. A következõ az lesz, hogy egy lakatlan sziget hajó töröttei vernek majd meg minket.

Hú, ez még bosszantóbb, mint a nagyok, mert ugye az elvárások is nagyobbak. De az, hogy egy kiugratásunk nem volt kábé...
Gecik vagy nem már kettõvel vezetnek. Sõt vezethetnének már 4 el is. Egyszerûen semmit nem produkál a mi csapatunk. Védelmünk gyakorlatilag 0
Sokkal szomorúbb vagyok mint a nagy válogatott miatt.

Matthew Prosac
Na csókolom, és a legviccesebb hogy ezek a fiúk 3x technikásabbak a mieinknél, pedig ahogy a nagyokosok szokták volt mondani: a magyar foci technikás foci. hát ezt a hülyeséget el lehet felejteni jó évtizedekre megint...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

galmat
EGYSZERÛEN SENKIK VAGYTOK!!! SZÉGYEN GYALÁZAT!!! TAKARODJATOK A PÁLYÁRÓL ÉS VEGYÉTEL LE A MAGYAR MEZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez meg így már szánalmas is kezd lenni...
scs17
2:0 ezt buktuk

mondjuk ilyenkor bosszantó az ilyen erélytelen bíró, de nem lehet rákenni - 1v1-ekben mindig jobbak a hondurasiak, így pedig nem lehet meccset nyerni...
passatgt
mekkora gecik ezek a hondurasiak

Matthew Prosac
Az egész középpályánk egy fosh. Korcsmár csak szabálytalanul tud szerelni, vagy rendre lefordulnak róla, vagy elkésik. Dudás pályán sem volt, Gosztonyi csak küszködik, Come on Vladimir passzai pedig kivétel nélkül vakok...

Hát nem tudom. Én csak a bolgárok elleni meccsen voltam kinn tavaly, de ott sem játszottunk túl jól. Németh nagyon érezte a kaput, ennyi.
A legijesztõbb ma nekem Koman - tényleg minden próbálkozása bukó, legyen szó cselrõl vagy indításról... Pedig õt tényleg agyondicsérték.
Matthew Prosac
jah Némethet meg úgy legyalulta az egyik iparosuk hogy az minimum narancssárga volt.. bírónál semmi.

Matthew Prosac
ezt az ötlettelen, pontatlan szar játékot te szentséges isten... a hondurasiak játszanak mi meg olyan fos passzokkal akarunk átjátszani 2-3 játékosukat hogy az botrány..
életet a csapatba, mert ezt nézni is rossz.

galmat
Ez eddig borzalmas!!!!!!! Én tavaly kint voltam az U19-es EB-n és nagyon nem így játszottak akkor!!!
Ilyen pontatlan játékot..... Honduras lefociz minket.... eddig szégyen...

Ecsém, ez elképesztõ. Fõleg Dudás, Koman, Korcsmár "kiugratásai", amik mindig a védõket találják meg. Tényleg durvák a hondurasiak, de ezzel együtt legalább harcosak...
Kaplan
kezdjük megint... nulla elképzelés, és annyira ritmus nélkül játszunk, hogy fáj nézni. nem akarnak focizni, vagy mi a fasz?

vmvr
hát ez eddig nem valami bíztató...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

scs17
jó lenne, második félidõre összeszednénk magunkat :S

HöfEE
Azért a bíró igencsak vicces. Otthonhagyta netán a lapjait vagy mi a tök?

Tyler1
vezet Honduras :S:S:S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

scs17
1:0 Hondurasnak :S
Most nem játszunk jól :S

elkezdõdött
rooney8
😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
aztán szállítod az insider infókat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rooney8
alap 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

azért ha mégis beválogatnak, szólj itt is: )
Legend Killer
ok, azért hajrá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

rooney8
am télleg az vagyok, csak hát az überszuper tehetségtõl messze vagyok 😄

Legend Killer
😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

banok
rooney8
itt van személyesen<#idiota> jobb középhátvéd 😄

Úgy 3 körül lett vége.
passatgt
vége van?

Hát annyira nincsenek tömegek, hogy számítana, hol is játszunk, másrészrõl mivel csoportos selejtezõrõl van szó, ezért nem lesz idegenbeli meccs. Egy X elég holnap, és megvan az elitkör.