Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

grebber
vicc

Next PC upgrade: 2022

nagyon jól titkoljuk!
Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Legend Killer
nekem8 akkor is, ha nem tudod felfogni, hát nem tudod.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

galmat
3-0ra 😄

galmat
Hát ja, ez kb olyan, mintha a magyarok mondjuk 0-3ra verték volna Kanadát a hoki vb-n.

Matthew Prosac
nem kell itt magyarázatot keresni, ha láttad a meccset akkor láthattad te is hogy a játék minden elemében felülmúltak mindent.

1) gyorsabbak voltak. mind fejben, mind fizikai értelemben
2) erõszakosabbak voltak, és nem ismertek elveszett labdát. ezért is fejelték le néha a 180centis játékosainkat, pedig hozzánk képest törpék voltak.
3) technikailag sokkal képzettebbek voltak. úgy eldugták elõlünk a labdát néha hogy ihay!
4) sokkal jobban akarták a sikert
5) sokkal fegyelmezettebben védekeztek, sokkal fifikásabb támadásaik voltak. ezenkívül volt középpályájuk.
6) a szélsõvédõik többet futottak, mint a mi szélsõ középpályásaink.
7) a fityfasz kapusuk úgy szedte ki a labdát a finyóból a szabadrúgásunkat követõen hogy "öröm volt nézni". ezzel szemben Gulácsi kapott 3 gólt távolról, kicsit jobb helyezkedéssel mindhárom elkerülhetõ lett volna..

naddnesoroljam tovább

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dartonita
Szomoru vagyok hogy megint egy ilyen meccset kellett vegigszenvedni nezokent es szurkolokent.
Es akkor Nemeth-et meg Gulacsit kovetelik a nagyvalogatottba egyesek?Vicc.

scs17
Sztem meg ez a meccs azt bizonyította, h Honduras sem véletlenül jutott ki az u20-s vb-re.

galmat
hát nemtudom, de én nemtudok ebbõl kijózanodni......... ilyet még én fociban nem éltem át...... a málta-magyar 2-1 semmi ehhez képest, ott legalább közünk volt a meccshez. De itt?? Ha így folytatjuk kár volt kimenniük a VB-re.

Legend Killer
ne engem öregezz 😄. én nem tehetek róla, de sztem akkor sincs ennyire gáz, ilyen a foci... vagy akkor találj rá jobb magyarázatot.
Honduras megbundázta a meccset<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

scs17
Ez nem csak a magyarokkal fordul elõ...
Amikor megverték a spanyolokat, akkor persze könnyû volt szurkolni nekik...

Matthew Prosac
nem, öreg, ezekkel a szövegekkel, magyarázatokkal már tele van a tököm. nemrég ezek a fiúk még a spanyolokat verték, most meg honduras alázta õket. elegem van a magyar-bajból, a loosereskedésbõl és a lélektelen szar játékból...

Legend Killer
na, mondok jobbat.

U20 Magyarország vs Orkok

no survivors

😄

amúgy nem kell bántani õket, én se bántam, csak úgy írtam, mert ti is irkáltok és viccbõl. egyszer így jön ki a lépés, egyszer úgy.

Matthew Prosac
U20 Magyarország - Prosztamol Uno 0-3

ez sem rossz xDD

Hasonlót írtam én is. Nehéz lesz innen ennek a csapatnak megszerettetnie magát.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac
Magyarország - Lakatlan Szigetek 0-1 (öngóllal)

én ezen sírok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egész biztos, hogy csak 10 percig tudtam volna hasznos lenni, de abban a 10 percben többet tettem volna a sikerért mint ezek a taknyosok.

passatgt
remélem összekapják magukat és megmutatják többi meccsen hogy nem véletlenül vannak itt meg játszanak jó csapatokban

Matthew Prosac
az a durva hogy ezek a srácok kb 6-8 éves koruktól szinte minden nap órákat eddzenek, majd éles meccseken bizonyíthatnak, akadémiai képzésben nevelkedtek (a többség), de egy 18-20 méteres távolságról leadott lövésük 5-10 méterrel kerüli el a kaput. hát komolyan mondom 3 kísérletbõl legalább 1x ilyen távból énis kaput találok és nem gyök2-vel...

Egyet is értek. Pedig én a legritkább esetben szoktam lehúzni Magyar csapatot.

passatgt
nso-n durva kommentek vannak😄

MO-ÖSSZELÁNCOLT BEN HÚR 0-10

Legend Killer
naja<#eljen>

Legend Killer
😄D.

Kaplan
Szerintem senkinek nem azzal van a baja, hogy kikaptunk. Hanem a játékkal, tényleg az a legdühítõbb, hogy valószínûleg az SG válogatott is kapott volna minimum három gólt. De az biztos, hogy nagyobb életkedvvel mentünk volna elõre és nem mellesleg támadást is tudtunk volna vezetni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na jó éjt. Asszem meg kell innom egy sört, hogy tudjak aludni.
Vagy megnézem, hogy van e Honduras a fifában és Dárdaiékkal megmocskolom õket 😊

kraawz
dübörög a magyar labdarúgûs.. izé.. a gazdaság.. ja, az sem -.-'

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Legend Killer
szopóka nyalóka.

ilyen az élet. egyszer fent, egyszer lent 😄.

Legend Killer
és küldj majd jegyeket nekünk a meccsre 😄.

Matthew Prosac
tehát akkor a mai eredményeink:

U17 Hungary - Luxemburg 1-1
U20 Hungary - Honduras 0-3

jóccakát mindenkinek!

scs17
Azért van még két meccs a csoportban...
Elõre leírni a csapatot, még ha most kva szarul is játszottak, legalább annyira okvetlenség lenne, mint h sima gyõzelmet reméltek legtöbben Honduras ellen.

Szép volt fiúk! Örülök, hogy amíg ti rommá keresitek magatokat a semmit tevéssel addig én agyvérzést kapok és szégyenkezem miattatok.

Matthew Prosac
Soha nem szoktam osztani azokat a véleményeket hogy ezek a fiúk nagyképûek. Mindig az ellenkezõjét gondoltam, és azt, hogy a sikertelenség miatt szitkozódó szurkolók nem tudnak mást a fejükhöz vágni.
És most hogy elnézem ezt a meccset, Gosztonyi fõlé lõ "legyen már vége ennek a szarnak" fejjel, Némethnek semmi nem jön össze, pókerarccal futkorászik tovább. A többiek arcán sem látni sem érzelmet se csalódottságot se semmit. Max azt hogy inkább otthon playstation-öznének. És tényleg az az arrogáns ugyanakkor semmitmondó fejük, amit vágni tudnak... Hát gratulálok nekik. Ezek a kis hobbitkák szarráaláztak minket. Byebye Afrika!

Szerintem is beférnél. Senkin nem látszott, hogy focizna.

Mért,a "labdarúgás térképén" hol van Honduras?Talán az valami nagy csapat?Lehet én vagyok lemaradva,de nálam még a "futottak még" kategóriába van.
És a kommentátor szerint a csoportban még ezeket tartották a legkevésbé veszélyesnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
nso-on komment, amivel egyetértek:

de ki tudja mi lett volna most ha kisteleki nem ülteti a szarházi tiestot Sisa helyére??

Atyaég, Gulácsi is miket csinál ma?
kraawz
<#gonosz1><#taps>

kraawz
én még csak 19 vagyok, lehet jelentkezek a válogatottba holnap, ide a mai kép alapján simán beférnék.

passatgt
sõt, nyerni fogunk

passatgt
még nyerhetünk

Kaplan
Szerintem itt senki nem nézi le õket, egyértelmû, hogy a focit ma õk játszották.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pedig mi voltunk a VB titkos esélyesei😄
passatgt
azért hondurast nem kell annyira lenézni, simán nyernünk kellett volna, de egyáltalán nem rossz csapat

Aha ..max halászlé fõzõ versenyen.

Kaplan
Igazából ilyenkor azért vagyok dühös, mert minden nagyképûség nélkül esküszöm egy-egy mûfüves bajnoki meccsen több ötletet találok a kispályás focicsapatunk játékában mint itt az egész meccsen egy válogatott-tól. Szomorú.. Nem elég, hogy megaláznak minket még mi alá is támasztjuk a publikumnak.

Ennyit érnek a gombamód szaporodó akadémiák,meg a külföldi "top-csapatokhoz" kiigazolt sztárocskák.
Egy Honduras lefociz mezõnyben,és parádés gólokat lõnek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
ez az egervári is ki a faszom?

mindegy, majd délafrikát meg arabokat elpicsázzuk

Istenem...olyan nyugis 7végém volt most meg felbaszom magam éjszakára.