28329
-
IXEMGabeo #17076 úú ez a hang Hajdú B-től nekem rémálmaim vannak azóta is:D -
geo91 #17075 ezen még mindig szakadok :D
-
geo91 #17074 :ASDASDASD -
Solt #17073 Utoljára akkor voltam ilyen önkívületi állapotban, amikor Béla király beverte a MU-nak a győztes gólt... vagy öt sort zuhantam előre a székek felett a Puskásban... :D -
#17072 Na..akkor most már mindenki boldog.Majd a következő eb-re kijutunk :D. -
IXEMGabeo #17071 hehe oltári forgatókönyv:D -
Solt #17070 Én egyedül néztem a meccset... csak mászkáltam körbe-körbe a hajamat tépve, hogy az az idióta mi a f@szt néz ott az oldalvonalnál... első gondolatom az volt, hogy na emiatt tuti kiegyenlítenek... amikor berúgták, repült minden ami a közelemben volt!! :D
Balázs góljánál meg én repültem, ugráltam, őrjöngtem, üvöltöttem! :D :D -
Takezó #17069 igen, én is belegondoltam, hogy most nem tenném oda azt a ":D"-t, ha nem rúgta volna be a végén Dzsudzsi: ) -
Solt #17068 Na ja... élőben ez nem volt ilyen vicces! :D -
Takezó #17067 azért az milyen már, hogy a partjelző először nem is emelte a zászlót, csak miután a finn védő jelzett:D
les -
#17066 Ádam Salai azért megmosolyogtató...:D -
#17065 végén azt mondja madzsikál magyars:DDDD
de milyen szépen ejti a magyar neveket:o -
IXEMGabeo #17064 kommentátor se volt semmi xD én meg majdnem leestem a székről...de valahogy mikor odapasszolt a Dzsudzsákhoz én valahogy rögtön tudtam, hogy az gól lesz kb másfél sec-em volt átgondolni és azt mondtam, hogy ez gól lesz és megismétli a történelem önmagát, hát úgy is lett -
#17063 Én is ordítottam, teli torokból, hogy : GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL!!!Ó!!444 a 3 éves kislányom meg rohant be, hogy: Apaaa, mi a baj?! -
Solt #17062 Ez török? :D A marhája... :D -
paly90 #17061 ááá még mindig kiráz a hideg amikor meglátom ezt a gólt..:) -
Solt #17060 Imádom ezt a "gyereket"... a szememben ez az igazi magyar mentalitás!! -
#17059 Szvsz 3. hely nem kérdés,csak a 2.:) -
Unreal1942 #17058 Bizony, Elek váratlan megindulása remek volt. Előtte is majdnem összejött neki. Csak így tovább ilyen bátran! -
Unreal1942 #17057 Állampolgárságot a lelkes kommentátornak aki így tud örülni a mieink góljának! -
#17056 Azért ezt elő is kellet készíteni,attól függetlenül hogy ezt nagyon nehéz így eltalálni.
Szóval a szememben nagyon nagyot nőtt Elek hozzáállása is!
Nem szoktam hozzá az ilyen megindulásokhoz magyar játékostól.
Kérdeztem is magamban amikor elindult: Hát ez meg hová megy? -
Ez a közvetítés jobb:D
gol gol gol gol goooooooooooooooooooooooooooooooool -
Unreal1942 #17054 Egészséges önbizalom a fiatalembertől. Nem baj, hogy kb annyi esélyünk van a Hollandok ellen mint nekem Mike Tyson ellen.
Attól még így kell oda állni.
Álmodozni jó. Világszám lenne, ha elsők lennénk a csoportban. A földön maradva viszont a 3. helyet is nehéznek érzem még mindig.
Persze a média majd elhiteti a néppel, hogy igen van esély. Azok akik megeszik a maszlagot majd szépen kapják a hideg zuhanyt márciusban :)
Ne legyen igazam! -
#17053 Azért még mindig kiráz a hideg:D
-
#17052 Csípem Koman hozzáállását! -
IXEMGabeo #17051 elég hosszú ideje mondogathatnád meg se születtél sztem mikor már ezt megmondta valaki, hogy gáz lesz:D -
#17050 hogy ez nem jutott eszébe még senkinek...:D -
#17049 A recept egyszerű: győzni kell mindenki ellen.
ennyi, ezt mondom már régóta, olyan taktika kell, amivel több gólt lövünk mint az ellenfél:) -
#17048 [URL=http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20101013-miert-nem-beszelunk-az-elso-helyrol-interju-koman-vladimirrel.html]"Miért nem beszélünk első helyről?"[/URL] -
#17047 elvileg novemberben és februárban lesz 2 felkészülési.
nem tudni kikkel. -
Grenzjager #17046 Ez a kövi tétmeccs:
2011. 03. 25. Eb-selejtező Magyarország - Hollandia
s még(!) nincs lekötve barátságos meccs előtte -
#17045 Mikor játszunk felkészítő meccset? És ki ellen ? -
Grenzjager #17044 OFFfff boccs hogy beleszólok
nem polgárháború, hanem horvát függetlenségi háború
Viva Franjo Tuðman! -
karajjj #17043 a polgárháborújuk is egy focimeccs után tört ki -
#17042 :))
jolvan,orulok h nem vagyok egyedul a 'nyomorommal' -
Nekem pont levitte a kutyát sétálni,ezért nem látta mit műveltem a 10-éves fiammal.
Mint aki meghibbant úgy ugráltunk és ordibáltunk hogy megtört az átok!!!! -
#17040 nök sose értik ezt:D -
Unreal1942 #17039 Én is hasonlóan tomboltam. Ugráltam a francia ágyon. Az asszony csak annyit mondott, hogy egyszer nekem tudnál ennyire örülni.... :D -
#17038 2010-10-12 19:31:36
"amúgy a győztes gólnál összeestem a padlón a tévé előtt s csak ordítani tudtam!!! Istenem!!! Köszönjük!!!"
Ez egy ns hozzaszolas tegnap esterol,de nagyon hasonloan eltem meg en is,kozel 150masik emberrel egy kocsmai kivetito elott.
Koszonom a valogatottnak,reg volt ilyen felemelo erzes nezni oket :)
Hozzateszem teljesen megerdemelt siker volt a meccs kepe alapjan. -
Unreal1942 #17037 Ami nem tetszett az a nagyon pontatlan játék. Főleg az első félidőben. Számolatlan eladott labda volt. Mázli, hogy a Finnek ugyan ezt csinálták.
Ami tetszett, hogy tudtunk váratlant húzni. Nevezetesen Elek meg merte csinálni azt ami már nagyon régen hiányzott. Meg is lett az eredménye. Fel kell vállalni a bátor játékot.