Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ehh?!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
talán most jobbak vagyunk valamivel mint az elõzõ meccsen de még mindig sok területet hagyunk az ellenfélnek, kevés a futás, sok a rossz helyezkedés.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
amúgy szünetben 0-0 a dél-afrikaiak ellen, annak aki nincs képben
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Racing Genk)
Védõk:
Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)
Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)
Támadók:
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest)
Én valami ilyesmi kezdõt küldenék pályára:
Babos
Bodnár-Juhász-Gyepes-Bodor/Halmosi
Dárdai-Vadócs
Huszit-Buzsáky-Dzsudzsák
Priskin
de ebbõl nem lesz semmi 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és reméljük legközelebbi BL szerepléskor kedvezõbb csoportot kapunk majd.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
U.i: toulalan idõsebb lasabb, de nagyon biztos játékos tényleg jó, de õ védekezõ kp nem lehet pjanic-csal összehasonlitani, õ meg egy nagyon fiatal kreatív irányító támadó kp.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Pool mindenképp gyenge most, Fiorentinától is simán kikaptak, velük szemben itthon simán lehet pontot szerezni.
GanXstaZolee#2709
tegnap 11:53 | privát | válasz erre | #14221
csak ne söpörjék le õket lehetõleg a pályáról.
--------------------------------------------------------------------------
mégis megtörtént<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>. mindenesetre szép, h eljutottak ide a BL-re/be<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pjanic játékára egyébként nagyon kiváncsi leszek, az egyik legjobb feltörekvõ támadó irányító kp
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
jó, ha egy normális csatára van a Lokinak, és õt most nevezzük Rudolfnak, függetlenül attól hogy õ sem nagy szám...
Túl sok opció nincs: erõs középpályás védekezés, hátul erõs védelmi vonal, területet nem hagyni, aztán egy két kontrából, távoli lõvésbõl vagy szabadrúgásból veszélyeztetni. legeslegjobb esetben ebbõl jöhetne ki egy 1-0, Herczeg is erre gondolhat. 4-4-2-es felállással pedig kapunk egy sima hármast. Mindig a játákoskerethez igazítsd a taktikát, ne fordítva...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Egervárit én nagyon jó edzõnek tartom, de most talán nem is ez a lényeg. Normális helyeken, ha valami mûködik, eredménye van, akkor azon nem változtatnak...
Hajrá Magyarország!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Érdekes, hogy 18 évesen még nagyon jók (az EB-n megvertük a spanyolokat, akik most 8-0-ra verték Tahitit), de aztán azon a szinten ragadnak, nem fejlõdnek tovább, ellentétben külföldi kollégáikkal. De ezt már 20 éve is észrevették, hogy 18-20 körül fogy el a tudás. De akkor miért nem tesznek ellene?
És ez a korosztály, ez a válogatott lesz a magyar foci megmentõje?
GanXstaZolee#2709