Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Korcsmár le, Simon Ádám be. -> Most mennyire pisloghatnak a kevésbé szakavatott külföldi nézõk, hogy "Dehát ez a gyerek elõbb jött le, most akkor vissza lehet cserélni?" 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Hallottátok remélem Egervárit.. "Nem kell sokat vállalni..."
Ehh?!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Koman 2-0 😊

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 2-0 Bravó! Koman

Kaplan
na végre a fiúk valamit mutatnak is.. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
ezaz, tizi nekünk!

11es 😊)))

Matthew Prosac
navégre, innentõl illene megnyerni..

KORCSMÁR 1-0

én most értem haza, megint úgy játszunk, mint vasárnap?
Kaplan
én követem... 😊

talán most jobbak vagyunk valamivel mint az elõzõ meccsen de még mindig sok területet hagyunk az ellenfélnek, kevés a futás, sok a rossz helyezkedés.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
látom az U20-as meccset már senki nem követi 😊
amúgy szünetben 0-0 a dél-afrikaiak ellen, annak aki nincs képben

Legend Killer
😄, legjobbakkal is elõfordul, h elírják.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

dartonita
Elarulna nekem valaki hogy minek egy keretbe 4 kapus?

LasDen
Vadócs az Vadócz akar lenni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Kapusok:
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Racing Genk)

Védõk:
Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)

Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók:
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest)

Én valami ilyesmi kezdõt küldenék pályára:
Babos
Bodnár-Juhász-Gyepes-Bodor/Halmosi
Dárdai-Vadócs
Huszit-Buzsáky-Dzsudzsák
Priskin

de ebbõl nem lesz semmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az tuti, de mi köze a válogatotthoz? 😄
s szombaton lesz a hét meccse 😄

most te fogsz engem a Lyonból kioktatni? 😄 szerintem ne is erõlködj
Legend Killer
hajrá.
és reméljük legközelebbi BL szerepléskor kedvezõbb csoportot kapunk majd.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hedonist
hát asszem igazam volt pjanic-csal kapcs😊 nemhiába mondtam (1 gól,1gólpassz) nayon ügyes gyerek basszameg😊 állva néztük a stadionból az egészet rossz volt látni ezt, de a kvajólképzett lyoniakat jó volt nézni, pjanic szabigóljat nagyon közelrõl láttuk:S

U.i: toulalan idõsebb lasabb, de nagyon biztos játékos tényleg jó, de õ védekezõ kp nem lehet pjanic-csal összehasonlitani, õ meg egy nagyon fiatal kreatív irányító támadó kp.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
Németh elvileg bokaszalag szakadás miatt nem játszhat:\
GanXstaZoleeWrk
Amennyiben ugyanígy fejlesztik a csapatot mint eddig akkor ez akör tapasztalatszerzésre kiválló, jövõre újra be lehet jutni a BLbe 😊

Pool mindenképp gyenge most, Fiorentinától is simán kikaptak, velük szemben itthon simán lehet pontot szerezni.

GanXstaZolee#2709

Legend Killer
Legend Killer
tegnap 11:53 | privát | válasz erre | #14221
csak ne söpörjék le õket lehetõleg a pályáról.

--------------------------------------------------------------------------

mégis megtörtént<#idiota><#hehe><#rinya><#shakehead>. mindenesetre szép, h eljutottak ide a BL-re/be<#eljen><#hawaii>.

Mor3llo
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy 1 csatár, nem csatár. Ennyi.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Toulalan szerintem jobb nála, de az nso a védõsorba írja :|
hedonist
igen, de szerintem ez a Lyon erõsebb lesz,mint az a Liverpool, ami ellen játszottunk.

Pjanic játékára egyébként nagyon kiváncsi leszek, az egyik legjobb feltörekvõ támadó irányító kp

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

vmvr
A Liverpool elleni meccsbōl kiindulva befosott jatektol nem kell tartani

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

pedig valahogy nagyon úgy tûnt 😄 láttam én már nem egy olyan hazai meccset, ahol tudatosan õrizték még a vereséget is 😄
Matthew Prosac
a válogatott sem tudatosan "ült rá" a 0-1-re a portugálok ellen, egyszerûen nem tudott mit csinálni...

nekem mindösszesen csak azzal van bajom, hogy nehogy az legyen, hogy 0:1-nél is foggal körömmel tartjuk a biztos vereséget...
Legend Killer
csak ne söpörjék le õket lehetõleg a pályáról.

dartonita
Ez igy van.A 4-5-1 vagy 5-4-1 sem jelent feltetlenul csak vedekezest.De aki valaha rugott labdaba az vagja.

Matthew Prosac
igazából ez nem kimondottan neked szólt Karajjj, csak már a nagyonsokadik háborgó véleményt olvasom a különbözõ fórumokon, és nem értem mit várnak. 3 csatáros játékot és világraszóló gyõzelmet?
jó, ha egy normális csatára van a Lokinak, és õt most nevezzük Rudolfnak, függetlenül attól hogy õ sem nagy szám...

Matthew Prosac
és most mit vagy úgy oda? ebben a párharcban (sõt, az összes BL meccset figyelembe véve) nekünk a legmegfelelõbb taktika a 4-5-1 lehet. 4-4-2 tökfelesleges, mert a csatáraink nem sokszor fognak találkozni a labdával, 1 lézengõ csatár pedig luxus. Ellenben egy megerõsített középpályára nagyon is szükség van, mert a Lyon "el van eresztve" vele, és ha középpályán nem nyerjük párharcokat, akkor meccs végére lesz egy 35-65%-os labdabirtoklás, Kulabá vagy Rudika pedig kétszer ér majd labdához az ellenfél térfelén.
Túl sok opció nincs: erõs középpályás védekezés, hátul erõs védelmi vonal, területet nem hagyni, aztán egy két kontrából, távoli lõvésbõl vagy szabadrúgásból veszélyeztetni. legeslegjobb esetben ebbõl jöhetne ki egy 1-0, Herczeg is erre gondolhat. 4-4-2-es felállással pedig kapunk egy sima hármast. Mindig a játákoskerethez igazítsd a taktikát, ne fordítva...

úgy akarnak felállni, mint a válogatott játszott, 1 csatárral védekezve... 😄
Legend Killer
hajrá neked szurkolásban és a csapatnak is hajrá.

Randal
Én kint leszek. Az eddigi tapasztalatok alapján ott láthatunk focit😄

Legend Killer
kösz<#eljen><#hawaii>

WuFraZselic
tv2, holnap este

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Legend Killer
mikor lesz a Debrecen meccse? megint elfelejtettem és melyik tévé adja?

ott van a hangsúly, hogy "normális helyeken" 😄
Zsolti9014
Innen még van lehetõség javítani, de szerintem itt egyetlen egy dolog volt a döntõ: amikor nem hagyták Sisát nyugodtan, ugyanúgy dolgozni, ahogy addig tette. Az a csapat játszott, küzdöttek egymásért, szép focit játszottak, és elismerést szereztek maguknak.
Egervárit én nagyon jó edzõnek tartom, de most talán nem is ez a lényeg. Normális helyeken, ha valami mûködik, eredménye van, akkor azon nem változtatnak...

Hajrá Magyarország!

passatgt
én még mindig azt mondom, hogy a nyommer hollandot nem kellett volna idehozni, sisával voltak jók...

20 évesen szégyen, hogy nem akarnak ennél többet jobbat. Rajtuk a világ szeme. Innen lehetne feljebb kerülni. Még többet keresni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szerintem addig tart a lelkesedés,18-20 év körül már begyepesednek leszarják az egész játékot úgy ahogy van a fizetés úgyis meg van,meccsre meg csak már kényszerbõl mennek ami meg is látszik semmi akarás semmi amibõl látni hogy nyerni akarnak.

Azt az egyet nem tudom felfogni, hogy a bajnokságban emberhez tudják passzolni a labdát, de a válogatottban az 5 méterre arrébb álló társhoz nem tudják pontosan odarúgni. Koman-Dudás-Szekeres triónak összesen nem volt 5 jó passza a meccsen.
Érdekes, hogy 18 évesen még nagyon jók (az EB-n megvertük a spanyolokat, akik most 8-0-ra verték Tahitit), de aztán azon a szinten ragadnak, nem fejlõdnek tovább, ellentétben külföldi kollégáikkal. De ezt már 20 éve is észrevették, hogy 18-20 körül fogy el a tudás. De akkor miért nem tesznek ellene?
És ez a korosztály, ez a válogatott lesz a magyar foci megmentõje?
GanXstaZoleeWrk
Elsõ 10 perc után szánalom volt amit mûveltek, labdatartás 0, passzolás 0, ötlet 0, kb az egész teljesítmény 0. Én hülye meg fentmaradam és végignéztem... Bár Honduras miatt mégsem volt kár volt sok klasszis megmozdulásuk.

GanXstaZolee#2709

R0sc0
SZÉGYEN!
Az egész bagázs nem méltó viselni a nemzeti mezt!

Davidus
1986

V9ykn8_TZL0