Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Márpedig csodák nincsenek!<#shakehead>#shakehead>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ha nyerünk, a Spanyolország - Olaszország meccs gyõztesével játszunk:\
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az elsõ pár perc idézte a válogatott mérkõzéseket. A bekapott 3 gól nem tett túl jót a csapatnak, ez meg is látszott az elsõ félidõn.
A második félidõ viszont Rudolf Gergely behozatalával már teljesen más képet mutatott. Nagyon szép második félidõ volt, a 4. gól kivételével.
Azt tudom mondani, hogy a második félidõ teljesítményét látva jó volt a Debrecen, talán a játékosok is fejlõdnek mind technikailag, mind mentálisan.
Ugyanis míg az elsõ félidõben alig-alig mertek odalépni, a másodikban már keményebben harcoltak. Plusz akkor már futottak a labda után ill. nem várták meg míg odaér.
Ha ezt a mentalitást tartják akkor szép meccseket fogunk látni.
És remélem az NB1-ben is ugyanezzel a szellemmel fognak küzdeni, mert akkor talán a többi csapat is megpróbál felnõni erre a szintre.
U20-as válogatott: Ehh, mekkora arcuk volt Honduras ellen, legjobban a kapitány szövege tetszett: Nem tettek bele semmi pluszt, csak a a minimálisat akarták hozni.
Na, ha már ezeknél a srácoknál is ez megy...kezdek kételkedni. Az a baj, hogy olyan edzõ kellene nekik aki szétüvölti a fejüket, hogy hajtsanak.
remélem Priskin kezdõ lesz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Kapusok:
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)
Védõk:
Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)
Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)
Támadók:
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nem kötekedni akartam.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
van dvsc, bl, meg magyar foci topik is
<<<csak poénkodni próbáltam, lettem már megszólva amikor válogatok játékkossal kapcsolatban "elhúzódott a téma", ok nem tõled kaptam, nem is neked szólt, csak úgy jött 😊)
off vége
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!