Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WC U-20

REAL MADRID

Legend Killer
wtf, milyen meccs? totál nem vagyok képben, pécsen voltam nõvérem babájának elsõ szülinapján LOL 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ez tök hülyeség. így a magyar csapat és a többiek mikor jutnak ki? soha.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Evvel nincs is semmi baj. Csak azt is orvosolni kéne, hogy ne juthassanak ki más földrészekrõl még nálunk is gyengébb csapatok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kaposi1
Ha valami csoda folytán még sikerülne is megszereznie a válogatottnak a csoport második helyét.Újabb csoda kellene a pótselejtezõhöz.
Márpedig csodák nincsenek!<#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

szucsy89
2009. október 6.: Magyarország – Csehország

ha nyerünk, a Spanyolország - Olaszország meccs gyõztesével játszunk:\
galmat
Ma végre helyreállt a világ rendje. A kötelezõ megvan, innentõl kezdve mostmár remek eredmény minden nyert meccs!!

szucsy89
ennek tudatában már senkit😊
Davidus
kit érdekel már az elsõ meccs?😄

V9ykn8_TZL0

LasDen
ezzel a Koman gyerekkel mi lesz?? Ukrán v magyar válogatott lesz végül??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GanXstaZoleeWrk
Amennyiben igy marad akkor az elsõ meccses pofon pont jókor jött.

GanXstaZolee#2709

szucsy89
így kellett vona az elsõ meccsen is😊
banok
<#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

2:0!

rooney8
2-0 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

scs17
2:0

Németh góljával vezetünk a 20. percben!!!

Randal
Kis összefoglaló a Debrecen-Lyon meccsrõl:

Az elsõ pár perc idézte a válogatott mérkõzéseket. A bekapott 3 gól nem tett túl jót a csapatnak, ez meg is látszott az elsõ félidõn.
A második félidõ viszont Rudolf Gergely behozatalával már teljesen más képet mutatott. Nagyon szép második félidõ volt, a 4. gól kivételével.

Azt tudom mondani, hogy a második félidõ teljesítményét látva jó volt a Debrecen, talán a játékosok is fejlõdnek mind technikailag, mind mentálisan.
Ugyanis míg az elsõ félidõben alig-alig mertek odalépni, a másodikban már keményebben harcoltak. Plusz akkor már futottak a labda után ill. nem várták meg míg odaér.
Ha ezt a mentalitást tartják akkor szép meccseket fogunk látni.

És remélem az NB1-ben is ugyanezzel a szellemmel fognak küzdeni, mert akkor talán a többi csapat is megpróbál felnõni erre a szintre.

U20-as válogatott: Ehh, mekkora arcuk volt Honduras ellen, legjobban a kapitány szövege tetszett: Nem tettek bele semmi pluszt, csak a a minimálisat akarták hozni.

Na, ha már ezeknél a srácoknál is ez megy...kezdek kételkedni. Az a baj, hogy olyan edzõ kellene nekik aki szétüvölti a fejüket, hogy hajtsanak.

LasDen
sztem idegenben ez nem is akkora gond....bár az állás miatt talán jobb lenne 😄
remélem Priskin kezdõ lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most se fogunk 2 csatárral támadni...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
Szûk keret:

Kapusok:
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)

Védõk:
Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)

Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók:
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town)

hedonist
jó. lépjünk tovább <#kuss>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Legend Killer
csak hülyéskedtem 😄. meg szar a kedvem 😞 és ez kikívánkozott.

Matthew Prosac
<#wow2><#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Legend Killer
és megette a péniszes papírt és asszonta, mmm, de jóóóó, fincsi pénisz. ugye koman utána majd oda adod a tiédet is<#idiota><#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>LOL 😄.

Legend Killer
péniszt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

banok
na tegnap a Komanék jóvá tették vasárnapi égésüket. 😊 Ezt már szeretem. Aztán lehet, hogy Egervári megint rajzolt egy péniszt... <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
én is, és pontosan tudom,h kényszerûségbõl játszott védõt, de attól még,h szervezõ, inkább védekezõ kp, clerc meg jobbszélsõ volt végig a meccsen😊 rendben ennyit errõl
nem kötekedni akartam.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szintúgy nem értem, hogy miért ide írják egyesek a debrecen bl-szereplésével kapcsolatos megjegyzéseiket...

van dvsc, bl, meg magyar foci topik is
A Honduras utáni rémálom után megfogadtam, hogy nem nézem meg a többi csoportmeccsünket. Erre most rúgtak négyet... Bár amúgy sem voltam TV-közelben. <#heureka>
és a Debrecennek ? 😊

<<<csak poénkodni próbáltam, lettem már megszólva amikor válogatok játékkossal kapcsolatban "elhúzódott a téma", ok nem tõled kaptam, nem is neked szólt, csak úgy jött 😊)

az elmúlt 4-5 évben igen csak aktívan követtem a lyont, és Toulalan Juninho mögött játszott mindig is szervezõt, még a francia válogatott irányítója is volt, most kényszerûségõl játszott védõt, mint ahogy Clerc csatárt, de tényéleg fú igazad van, bocsánat, hogy kételkedni mertem...

off vége
hedonist
mibõl gondolod,h te többet tudsz a lyonról? egyénként meg szóval nem mondtam,h oktatlak, csak igazam lett nem ? de. csákány

Legend Killer
😄

Legend Killer
grat a fiataloknak, remélem sokan mehetnek majd a nagy csapatba és ott is vágják a gólokat.

El ne felejtsek holnap lottózni<#taps>
Mert láttam hogy é-rik a ne-gye-dik....é-rik a ne-gye-dik!!!<#vigyor>
Matthew Prosac
miért? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Most kezet fogok magammal<#vigyor>
Matthew Prosac
Présinger szabadrúgásból, igencsak könnyedén 😊

Kaplan
jóvan ma a toppon vagyun <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

És ooootttt vaaaannn!!!!!!!!
Matthew Prosac
Deszép volt 😊))))))))))))))))))) 4-0

Matthew Prosac
Ennek a bírónak sárgalapmániája van? Hagyjamármagát..

É-rik a ne-gye-dik....é-rik a ne-gye-dik!!!
nemgondoltam volna, hogy lesz harmadik 😄
Matthew Prosac
Ez a bíró hülye.... Nagyon hülye...

Szép volt...na még egy pár ilyet<#vigyor>
Kaplan
na most mi a fasz van? nem is vagyunk ótvar szarok? legalább gólkülönbség újra nullán van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
Wow, 3-0!!!!!!!!