Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben póker all-in 50$ , 2% esélyünk volt, hogy nyerünk, lejön... õrjöngés.. Utolsó büntetõt belõjjük rá 1 mp-re, mega õrjöngés 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
de grat a csapatnak.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szerintem csatárként nagyon jól játszik a Németh; jól fedezi a labdát, jól osztja le és ha kell, szépen el is lövi. Nagyon emlékeztet a játéka a Torresére (ha jól tudom, akkor õ a példaképe).
Amilyen elkeseredett voltam a Hunduras meccs után, most annyira boldog vagyok! Remélem az olaszoknál lesz egy-két eltiltott és sérült!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Visca El Barça!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gulácsi gyerök nagyon nagy volt 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
belenéztek a varázsgömbbe...vagy a mágikus 8-as golyót használjátok... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Vladimir Koman nevû játékossal mi lesz???? Ukrán v Magyar válogatott lesz-e???
Kiss Máté
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szurkolók százával érdeklõdnek arról, látható lesz-e élõben a nemzeti csapat sorsdöntõ találkozója, amely magyar idõ szerint 21.45 órakor kezdõdik.
Ugyanakkor Máté Pál, a Sport Tv fõszerkesztõje a távirati iroda érdeklõdésére elmondta: a tárgyalások már zajlanak, és ha sikerül megegyezni, akkor élõben közvetítik a szombati összecsapást."-NSO
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
port.hu-n egyelõre sehol nincs, de tv2-nek elég a bl, rtl meg biztos nem fogja átpakolni a csillag születikes majomkodásukat, ha már a 10 perces barátok közt miatt is ekkora balhét csináltak
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
és ilyenkor általában bizony nem az egyénnek van igaza, szerintem írj egy könyvet a gondjaidról, aztán kitudja, még lehet követõid is lesznek
a csatár témában megint alkotott Kúman.......
Az esélytelenek nyugalmával támadhatnánk. ezzel meglepve a Portugálokat, de nem mi szépen védekezünk és várjuk a csodát. Kúman minden tiszteletem a tied, de könyörgöm támadjunk már az Isten áldjon meg!
Õrizzük a 4. helyet a csoportban?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nézzük csak a Magyar-román meccs szlovák bíróját, az EB pályázat 0 szavazatját, miután talizott az ukrán képviselõvel, aztán a Debrecen-Lyon meccset a köztudottan lefizett Övreboval, aki a Chelsea-barca meccset az UEFA parancsára fújta el, hogy ne legyen újabb manu-Chelsea döntõ, illetve a debrecen ellen fújt a FRANCIA lyon javára, hisz 2 tizit nem kapott meg a loki, és ugye platini nemzetisége mi is? hát persze, hogy francia...és akkor még ott van trianon is, de ez már más tészta, úgyhogy nem értem miért nem szidta a tábor FUCK PLATINI rigmusokkal az uriembert😊
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!