Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
fasza volt, nálunk itt koliban milyen ordítás ment

Közben póker all-in 50$ , 2% esélyünk volt, hogy nyerünk, lejön... õrjöngés.. Utolsó büntetõt belõjjük rá 1 mp-re, mega õrjöngés 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Legend Killer
én meg ilyen jó meccsrõl maradok le, mert gyõrben vok és ott sucks minden. csak éppen, hogy tudok netezni, ehh.

de grat a csapatnak.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mindig a legnagyobbak hagyják ki a büntetõt (pl. Maradona).
Szerintem csatárként nagyon jól játszik a Németh; jól fedezi a labdát, jól osztja le és ha kell, szépen el is lövi. Nagyon emlékeztet a játéka a Torresére (ha jól tudom, akkor õ a példaképe).

Amilyen elkeseredett voltam a Hunduras meccs után, most annyira boldog vagyok! Remélem az olaszoknál lesz egy-két eltiltott és sérült!
hedonist
Ez az amiért Koeman-nak igaza van, hiába szupertehetség németh kritya, még fejben nem nõtt fel a feladathoz,h nagyválogatott legyen. nem is kell elsietni van ideje. megremegett látszott, hírtelen nem tudta hova lõje, mert figyelt a kapusra, aki arra mozdult ahova lõni akarta és ezért megijedt, pedig ha erõbõl gondolkodás nélül odalövi akkor bemegy, mert állva maradt a kapus.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Én Szabónál láttam, hogy bukó. Izgalmas meccs volt, Gulácsi isten, én meg majdnem beszedtem egy agyvérzést az agyrázkódásom mellé. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
úgy tudtam hogy Németh kihagyja...de éreztem a továbbjutást is utána

HATALMAS GRAT!
Huh ez beszarás volt, de megvan.Némethet meg nem kell szidni, elõfordult ez már nagyobbakkal is.

Visca El Barça!

joebacsi
ezaz, grat a srácoknak!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tyler1
huuu ez nem volt egyszerû meccs 😄 gratula a srácoknak! Németh te meg mit csináltál bazz...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bandee1987
Hú, srácok, de izgultam 😄

Gulácsi gyerök nagyon nagy volt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
EZZZZAAAZ!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Golyo69
Gulácsi az isten 😄:

GGMU

GG

Golyo69
megvannnnn

GGMU

Punker
eddig jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
akkor ideje valakinek megkérdeznie tõle 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
értelemszerûen mi honnan tudjuk, ha õ maga se tudja 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
há mittom én 😄
belenéztek a varázsgömbbe...vagy a mágikus 8-as golyót használjátok... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
mi szerinted ezt honnan tudnánk?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Na azért a fiúk még mindig irodalmi nyelven beszélnek..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
korábban volt egy kérdésem melyre nem kaptam választ, így újra felteszem....
A Vladimir Koman nevû játékossal mi lesz???? Ukrán v Magyar válogatott lesz-e???

Golyo69
mekkora góóóóólll

GGMU

góóól

Kiss Máté

Kaplan
aztakurvatetves faszát mekkora gól 😮

mondom, fogjad magad és kezdj el könyvet írni, én tuti elolvasom... 😄
Kaplan
m2

banok
m2, Eurosport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
ma esti U20 meccset hol adják?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sb1
"Egyelõre kérdéses, hogy melyik televíziós csatorna közvetíti a szombati Portugália–Magyarország labdarúgó-világbajnoki selejtezõt, de a Sport Tv már megkezdte a tárgyalásokat a jogtulajdonossal.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szurkolók százával érdeklõdnek arról, látható lesz-e élõben a nemzeti csapat sorsdöntõ találkozója, amely magyar idõ szerint 21.45 órakor kezdõdik.
Ugyanakkor Máté Pál, a Sport Tv fõszerkesztõje a távirati iroda érdeklõdésére elmondta: a tárgyalások már zajlanak, és ha sikerül megegyezni, akkor élõben közvetítik a szombati összecsapást."-NSO

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Casillas
két vereség után nem lennék olyan biztos benne, a kereskedelmi tv-k a legnagyobb "divatszurkolók"...

port.hu-n egyelõre sehol nincs, de tv2-nek elég a bl, rtl meg biztos nem fogja átpakolni a csillag születikes majomkodásukat, ha már a 10 perces barátok közt miatt is ekkora balhét csináltak

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sb1
Ma szurkoljunk az este 8-kor kezdõdõ U20 Magyar-Cseh meccsen a fiúknak! Megérdemlik a buzdítást!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Matthew Prosac
pedig de.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csodát nem várok. azt várnám, hogy legalább nekik essünk mint a sarokba szorított patkány. Kikapunk 5:2 re, de vannak pillanataink. Van minek örülni és nem feltartott kézzel várni, hogy hány pontrúgásból kapunk gólt egy dög unalmas meccsen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kuzco007
az, hogy nem tudtok épp ésszel gondolkodni, azt ne mondjátok, hogy az EB pályázat és a szlovák bíró a román meccset enm szúrt szemet...mert ha nem, akkor nem nekem kellene orvoshoz mennem!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Legend Killer
loál

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hedonist
csak miattunk szedd má le onnan azt a chelsea cimert a nevedbõl, égeted a csapatot és minket is itt fenn...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Legend Killer
olaszoskodó, spanyolskodó, v spanyolaskodó. svédeskedõ, horvátoskodó, braziloskodó LOL<#idiota><#hehe>.

😄.

mi az hogy magyarkodó? mérnem franciáskodó?

Legend Killer
😄

még mindig nem vetted észre, hogy te állsz egyedül a világgal szemben?
és ilyenkor általában bizony nem az egyénnek van igaza, szerintem írj egy könyvet a gondjaidról, aztán kitudja, még lehet követõid is lesznek
Legend Killer
kösz és gondolom tv2, v rtl adja.

LasDen
10-én szombaton és 14-én szerdán....mindkét meccs 20.45-kor kezdõdik....

Legend Killer
mikor lesz a válogatott következõ meccse?

ne várj csodát, csak annyit várj el, amit képes is teljesíteni a válogatott....

a csatár témában megint alkotott Kúman.......

Miért???

Az esélytelenek nyugalmával támadhatnánk. ezzel meglepve a Portugálokat, de nem mi szépen védekezünk és várjuk a csodát. Kúman minden tiszteletem a tied, de könyörgöm támadjunk már az Isten áldjon meg!
Õrizzük a 4. helyet a csoportban?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

magyarkodó<#wow3>

Matthew Prosac
ebbõl a szövegbõl mi a komoly és a mi a poén? mert ha az az arány, amire gondolok, akkor ne várj holnapig az orvossal 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jézusom :SDAdasdsad

kuzco007
nem tanultátok még meg, hogy a sepp blatter de méginkább a platini a világ elsõ és második legkorruptabb emberei? még bajnainál is jobban tolják..

nézzük csak a Magyar-román meccs szlovák bíróját, az EB pályázat 0 szavazatját, miután talizott az ukrán képviselõvel, aztán a Debrecen-Lyon meccset a köztudottan lefizett Övreboval, aki a Chelsea-barca meccset az UEFA parancsára fújta el, hogy ne legyen újabb manu-Chelsea döntõ, illetve a debrecen ellen fújt a FRANCIA lyon javára, hisz 2 tizit nem kapott meg a loki, és ugye platini nemzetisége mi is? hát persze, hogy francia...és akkor még ott van trianon is, de ez már más tészta, úgyhogy nem értem miért nem szidta a tábor FUCK PLATINI rigmusokkal az uriembert😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Legend Killer
jahh, jó, köszi infót. grat nekik!<#eljen>