Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
elvileg csak m2+eurosport

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
eurosport és m1.

Punker
sport1 adja? vagy csak az M2?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

joebacsi
Stream-ek a szokásos helyen.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Matthew Prosac
én csak várható kezdõkkel tudok szolgálni:

ITA 4-2-3-1: Fiorillo; Bini, Gentili, Albertazzi, Mazzotta; Raggio Garibaldi, Calderoni; Della Penna, Mazzarani, Mustacchio; Eusepi o Misuraca.

HUN 4-4-2: Gulácsi – Szekeres, Debreceni, Szabó J., Zámbó – Koman, Korcsmár, Kiss M., Gosztonyi – Németh, Simon A.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csacsi
Le tudja valaki írni, a magyar, illetve az olasz keretet a mai meccsre?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthew Prosac
Présinger Ádám:

"– Talán sokak számára meglepõ lesz, amit mondok, de a hazai NB I-es meccseken nagyobb a küzdelem, keményebbek az ellenfelek. Az azért mégis csak felnõtt bajnokság. Itt van néhány nagyon képzett csatár, de a küzdelem nem olyan öldöklõ. Figyelem egyébként itt is a hazai híreket, látom, hogy vezet a bajnokságban a csapat - miközben szeretnénk minél tovább versenyben maradni a vb-n, jó volna a Vidiben is játszani."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
"A magyaroknak kell félniük tõlünk, bajnokként akarok hazamenni” – vezette fel Antonio Mazzotta, az olasz U20-as válogatott védõje a péntek esti Olaszország-Magyarország vb-negyeddöntõt. Nyilatkozata edzõje, Francesco Rocca szerint túl optimista, a szövetségi kapitány a Gazzettának nem tagadta, a spanyolok váratlan kiverése után fejben kissé elszállt csapata, feladata, hogy visszahozza õket a földre.

Ha mi elszállunk magunktól, azt rendszerint megszívjuk. Remélem az olaszok is így lesznek most vele 😊 Legyen csak nagy az arcuk, annál nagyobb lesz a koppanás..

Matthew Prosac
ismét egy önjelölt boborján

kuzco007
ez a koeman bazd...nem hívta be waltnert pedig vágta a gólokat..miért? mert a kisteleki nem kedvelte a waltnert, most hiába vagyok Fradista, elismerem, hogy kabátnak helye lenne a csapatban, nem megint a gólínségben szenvedõ csatárok, priskin, rudolf és torghelle kapnak szerepet...megint beállunk bekkelni, minek? hollandiában a 4-3-3 a menõ és amig így álltunk fel jöttek az eredmények, nehogymár portugáliában és dániában álljunk be védeni a semmit...kabát peti, waltner robi kéne ebbe a csapatba, a szabadokat rugja a dzsudzsi, gera meg fusson be szögleteknél

priskint, torghellét és rudolfot játszatni kb olyan baklövés, mint debrecenben bl meccsen játszatni a coulibalyt aki kb a két ballába között a harmadikat keresi, vagy pl ott van Ferenczi Pista, nb2ben ment az alibi, nb1ben már nem mûködik a sétálok elõl oszt majd jön a labda taktika, ennyi erõvel akkor õt is belehetne hívni a válogatottba, hisz tudja azt amit a sanyi meg a többiek...priskin meg sanyi amugyis lesen születtek, mint a Pista, szall...rudolf meg nem tud célozni, jobbra, balra, fõlé, nem csak a play-offban kell lõni és jól célozni a BL-ben, mert az ugyanúgy bemegy a csoportkörben is ha lõnek...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

gercse
ezért jó az a rugó aki be tudja vágni a felsõ sarokba

Bizony van olyan jó. Bárhova beférne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac

kaposi1
Ha ezt a taktikát fogom látni az elsõ 30 percben lekapcsolom a tv-t.
Amúgy meg hatalmas köszönet az U-20-as válogatottnak hogy 9 éves kisfiamnak is van már életre szóló emléke a magyar válogatottal kapcsolatban.Talán jobb is lenne ha a Portugálok ellen õk állnának ki.
Akkor talán még esélyünk is lenne.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

galmat
Ami kicsit fáj,hogy a Szlovákok meg 1. helyen állnak a csoportban,5 ponttal vezetnek, és 2 meccs van csak hátra. Na ha példát kell venni valakirõl,hogyan lehet világsztárok tömege nélkül elkapni a fonalat a selejtezõkben, akkor arra jó példák, nekik is van egy jó védõjük: Skrtel a Poolból. Szerintem Juhász van olyan szinten mint õ.

galmat
Pár dolog: Nagyon sajnálom ha az új szerzõdést kapott Koeman a következõ selejtezõ sorozatban is ilyen taktikát fog használni.

A taktikáról: Nem butaság ez a taktika, csak nem nekünk való!! Mi nem tudunk jól kontrára játszani, és ami itt a fõ hangsúly lenne, az az atombiztos védelem amire lehetne építeni. Na és ezen a ponton bukik meg a dolog,mert a nagycsapatok bizony a nemtúl acélos védelmünkön fognak rést találni. Mert mi így a Vanczák Vili féle védelemre építünk, pedig az igazán instabil... Sajnos csak Juhász az egyetlen komoly nemzetközi feladatokhoz is alkalmas védõnk, ezért sajnos alapvetõen elhibázott taktika Koeman-é.

Senki se hõbörögne, ha nincs nálunk a labda, végigbekkeljük a meccset és megverjük a portugálokat, na de ez csak ritkán fog összejönni hosszútávon.

Sajnálom,hogy Koeman megöli a srácokban a magyar virtust, azt ahogyan Gera,Dzsudzsák,Hajnal,Huszti tudna játszani,ha nem védekezni kéne nekik folyamatosan. Namármost ezt megpróbálták ráerõltetni Dortmundban Hajnalra, Eindhovenben Dzsudzsira, és a Fulhamben Gerára. Mindhárman szenvedtek csak, szó szerint. De ott volt olyan FIGYELMEs az edzõ,hogy észrevette,és az igazi játékukat engedte játszani, azóta nézzétek meg: Gera szárnyal most a fulhamben, dzsudzsi remekel a bajnokságban, hajnal meg tavaly nagyon jól nyomta. Most nem is baj,hogy sérült, nem tudna segíteni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

galmat
Hát én inkább a kõ-papír-ollózáshoz hasonlítanám a büntetõrúgásokat.<#zavart1>

Matthew Prosac
ja mégvalami ehhez, és akkor részemrõl a téma lezárva.
anno ifiben én voltam az állandóra kijelölt tizenegyes végrehajtó. az egyik mérkõzésen büntetõhöz jutottunk, odaálltam. egy fél pislantásnyira néztem csak a kapusra, hogy megnézzem mit figyel, mivel találkozott a tekintetünk ezért egyértelmû volt hogy a szememet nézve próbálja kitalálni merre fogom rúgni.
innentõl kezdve csak a bal sarokra fókuszáltam, de próbáltam nem feltûnõen, mintha észre sem vettem volna, hogy a szememet figyeli. elrúgtam a jobb oldalra és természetesen arra számítottam hogy az apró kis "cselemnek" bedõlve õ balra megy. hát marhára nem dõlt be a dolognak. jobbra vetõdött szépen õ is, az õ balszerencséje az volt hogy nagyon pontosan a kapufa mellé helyeztem, így nem érte el. de a lényeg, hogy közel sem lehetett csak úgy palira venni pontosan érezte mi a trükk, és most megyei szintû ifikapusról beszélünk. még õk sem csak úgy vannak vele, hogy majd egyik oldalra eldõlnek, aztán lesz ami lesz. akkor egy liverpoolban eddzõdõ kapustól fõleg elvárható hogy "ésszel" védjen..

Matthew Prosac
Ember! Mindenféle belemagyarázás nélkül megpróbálom ismertetni röviden Gulácsi "trükkjét", ami egyszerre borzasztó triviális és zseniális. Mellesleg az utolsó kivételével MINDANNYISZOR egy irányba ment. Nem véletlenül.

A tizenegyesrúgásokat leginkább a pókerhez tudnám hasonlítani. És a példa azért kiváló, mert ahogy a szétlövést te is puszta szerencsének tartod, úgy nagyon sokan a pókert is szerencsejátéknak, pedig...

... pedig a pszichológia, a másik testbeszédének leolvasása, illetve a képesség, hogy mások agyával gondolkodjunk sokkal nagyobb mértékben van jelen, mint a szerencse. Ahogy a pókerben úgy a tizenegyespárbajokban is pszichológiai sakkparty megy. Maradjunk a pókernél, és tegyük fel hogy blöffön kapsz valakit. A következõ terítésnél már joggal gondolhatsz arra, hogy ezesetben nem blöfföl. Mondjuk megadod a hívását és kiderül, hogy ismét blöffölt. Bár vesztett, innentõl egyre nagyobb a valószínûsége hogy a következõ terítésnél te vesztessz, mert akkor már nem blöfföl. Az ellenfeled, ha okos, akkor pontosan tudja, hogy te így gondolkodsz, így megpróbálhat még 3-4 blöfföt is, mert tudja hogy egyre jobban félsz attól,hogy ezúttal tényleg "lapja lesz". Térjünk vissza a meccsre:
Gulácsi az elsõ rúgásnál elmegy jobbra (rúgó szemszögébõl nézve), itt nincs trükk, egyszerûen csak választott egy sarkot, megérzés és szerencse dominál.
A következõ cseh büntetõrúgó joggal gondolhatja, hogy most a másik sarok felé vetõdik majd. Így neki ismét jobbra kell rúgnia. Gulácsi is erre gondol, így a rúgás pillanatában egy apró bemozgást végez balra (videó,videó és videó! nézd vissza), ezzel a csatárt megerõsíti abban a hitében, hogy balra fog vetõdni, neki pedig jobbra kell rúgnia. De végül jobbra vetõdik! A logika hibátlan, de a cseh gyerek "nem volt partner", vagyis máshogy gondolkodott.
Innentõl kezdve viszont minden egyes rúgást követõen nõ az esélye annak hogy balra fog elvetõdni. Mert elõbb-utóbb arra fog. Legalábbis a cseh játékosok erre gondolhattak. Ezért Gula harmadszor, negyedszer és ötödször is jobbra megy! Az ötödik srác már tényleg nem hitte volna, hogy ismét oda vetõdik. Kivédve. Németh hibázik. Jön az utolsó kör.
Pszichológiai harc a tetõfokon. Mostmár a cseh rúgónak kell sakkoznia: elmegy hatodszor is jobbra a kapus, vagy végre tényleg balra vetõdik. Ez az a szitu, amikor 5x lebuktattad az ellenfeled blöffjét pókerben, de a hatodik alkalomnál már fogalmad sincs, hogy megint blöfföl vagy most tényleg van valamije? Végül megadod (hogy miért? mert 5x beszivatott és egyszerûen nem hagy nyugodni a dolog), és szembesülsz vele: most tényleg lapja volt. A cseh srác sejti, hogy Gulácsi mostmár tényleg balra megy, mégis oda rúgja...

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nem Némethé, a kapusé LOL. háromszor vetõdött kábé1irányba és azt mondja van1titka, trükje. faszt van. azért, mert VÉLETLEN kivédte az elsõt, azt hitte mindegyik arra megy és akkor biztos megunta és azért vetõdött idõvel a másik irányba.
sztem ez a felvágás. legalábbis ahogy nyilatkozott utána. szal inkább neki van nagy arca feleslegesen.
a11es leginkább a szerencsérõl szól.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Én Szabónál már mikor odament mondtam, hogy kihagyja, néha olyan favágónak tünt - bakonyi technika (fm) -.

Aztán Gulácsi második védésénél ordítottam lövés elött, hogy másik irányba ugorj most, másik irányba ment - védte is - 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nem flegmán rúgta, hanem be volt szarva és ezért nem tudok rá haragudni (biztos voltam benne, hogy kihagyja). Egyébként az arcából tényleg visszavehetne, mert ez nem függ össze a játéktudással. Szerénységtõl nem lesz rosszabb focista.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

kraawz
mi név alapján néztük, ki fogja kihagyni.. Az átlagos nevûek mind kihagyták 😄

Szabó , Németh.. Mikor odament Balajti, már ünnepeltünk 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tegnapi meccs nem volt rossz gratulálok a srácoknak remélem az olaszok ellen is továbbmennek.
Csak az a baj, hogy Németh Krisztiánnak akkor az arca, hogy a pályán nem fér el<#gun> amikor odaállt a tizenegyest rúgni lehet rajta látni, hogy felgmán fogja rúgni.Bízom benne, hogy ezért nem fog kezdeni pénteken.

passatgt
szerinted mikor?

de az újságot valszeg nem este 11 után nyomják.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ez igaz, de attól függetlenül egy nagyarcú majomként viselkedett

passatgt
fél 11-kor volt vége, 20 perc alatt biztos összedob egy cikket

galmat
hát az 23:00kor van az NS-nél, addig meg bõven vége volt már a meccsnek... 😊

Kaplan
Segítek, van egy olyan, hogy lapzárta. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

galmat
Nemértem miért nem a tegnapi magyar-cseh meccs volt ma a Nemzeti Sport címlapján a címlapsztori!!! Ne haragudjnak a fradisták, de kit érdekel,hogy Davison nem nyilatkozott szombaton, mikor az U20-as válogatottunk régen látott magasságokba repítette a magyar focit. (Emlékeztetõül:'97-ben voltunk U20-as VB-n utoljára Ferenczivel,Kabáttal, és csoportutolsóként már az elején kiestünk..)

Furcsa ez a Nemzeti Sport mostanában, eddih napokon keresztül Kabát Petis címlapok, ma a 3. oldalon a Huszti-interjú helyett "véletlenül" egész oldalas Kabát Peti kép fogad, ma meg ez a Fradis téma, ráadásul nevetséges összegrõl van szó: 500e ft, a fociban nem oszt-nem szoroz...

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Legend Killer
ja,11esnél szerencsén múlik. néztem jútúbon most, mer nem tudtam a meccset és elsõ háromnál ugyanoda vetõdött, hátha arra megy a labda, mer elsõ oda ment és kivédte, hát LOL. aztán egyiknél meg máshova ment 😄.

felvágós pöcs sztem 😄.

hedonist
jah persze, ha te mondod😊

sajnos ennél mákabb volt a szitu, nem rossz a csapat, de a csehek jobbak voltak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kasabian
Aláztunk tegnap, akármi is van az NSO-n 😉

Megtörhetetlen
Ezt én is olvastam reggel az NSO-n, persze szép szép, de az eddigi eredményei viszont nem voltak valami meggyõzöek, gyanus nekem, hogy több volt ebben a mák mint a tudás... Nohde bánja a Kánya mindíg csak ennyi mákja legyen 😄

fry day fry day sálálálláláá

passatgt
mivel kihagyta a tizit, én sem lennék boldog

németh egy pöcs..ahogy angolul próbálta osztani a bírót meccs közben, már kabaré volt, meccs után meg jól láttam, hogy mindenki rohant oda tombolni a kapuhoz csak õ nem?

olvastam egy érdekes hozzászólást ehhez a mondathoz valahol:

az volt a lényege, hogy a többiek úgy kezdték a mondataikat az olaszok elleni meccsrõl, hogy HA benne leszek a csapatba vagy HA játszom, akkor ez és ez.

Németh pedig úgy beszél a dologról, hogy õ tudja, hogy biztos helye van a csapatba, akkoris ha szarul tolja.

Egyetértek ezzel...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szucsy89
<#eljen>
Matthew Prosac
„Elrontottam a tizenegyest, és pokoli rossz érzés volt, hogy hibáztam. Úgy szoktam rúgni a tizenegyest, hogy megvárom, míg a kapus elmegy az egyik oldalra, én pedig behelyezem a másik sarokba a labdát. De a cseh srác csak állt stabilan, nem ment el egyik irányba sem, és ezzel megzavart, ez pedig teljesen blokkolt a rúgás pillanatában, így nem sikerült betalálnom. De nagyon bíztam Gulában, hiszen ezer éve ismerem, és tudom, hogy egészen kivételes tehetségû kapus. Most sem hagyott cserben" – summázott Németh Krisztián sporttáskával a vállán, bõ egy órával az idegõrlõ pillanatok után.

Az AEK Athénban légióskodó csatár még hozzátette: „az olaszok ellen muszáj lesz mutatnom valamit, nem mehetek haza így, ezzel a buta tizenegyessel. Az egész csapatnak köszönhetõ, hogy lesz lehetõségem pénteken javítani."

Örülök hogy tisztán látja a dolgokat, drukkolunk, hogy gólt lõj a következõ körben Némó!

gercse
<#eljen>

Matthew Prosac
Goal of the day
"Hungary-Czech Republic, Mate Kiss 15 Neither side had managed to generate much in the way of goalmouth action when the 18-year-old midfielder picked up the ball on the right flank and took a few strides into the Czech half. After checking he had no better options available, Kiss then let fly with a majestic 35-metre thunderbolt that flew past the outstretched hands of goalkeeper Thomas Vaclik and into the back of the net. "
/fifa/

Matthew Prosac
U20-as vb: Gulácsinál minden tizenegyes külön történet Balajti Ádám értékesített tizenegyese után kezdetét vette a fieszta, fantasztikus hangulatban ünnepeltek a játékosok és a szakmai stáb tagjai az alexandriai stadionban, és nem sokkal késõbb végtelenül elcsigázott, de nagyon boldog magyar labdarúgók kerültek elõ az öltözõbõl. „Ha mind az ötöt megfogom, az már feltûnõ lett volna..." – adott választ a csehek elleni meccs hõse, a három cseh büntetõt hárító kapus, Gulácsi Péter hatalmas vigyorral a „Miért nem fogtad meg mind az öt cseh tizenegyest?" kérdésre. „Nincsen állandó szisztémám, minden egyes tizenegyes külön történet, de nem árulom el, hogy miért vetõdtem erre vagy arra. Legyen elég annyi, hogy megvannak a saját trükkjeim" – mondta a kapus immár civilben, hatalmas élménnyel a háta mögött. A meccs után egyébként egyértelmûen Gulácsi volt a középpontban, az újságírók közül õt faggatták a legtöbben, még a cseh újságírók is rá voltak kíváncsiak. (Ennek ellenére kellemetlen, hogy a FIFA hivatalos honlapján „Gulasci"-ként emlegetik tizenegyesölõ kapusunkat...) A találkozót követõ sajtótájékoztatón az egyik magyar újságíró, Szilágyi László megkérdezte a meccs közben a lelátóra számûzött cseh szövetségi edzõt, Jakub Dovalilt, hogy tudták-e a meccs elõtt, milyen kapus Gulácsi Péter. „Természetesen tudtuk, hogy remek játékos, tavaly az Európa-bajnokságon is szerepelt, és képet kaphattunk arról, hogy mire képes, nagyszerû teljesítményt nyújtott akkor, és most is. Hat tizenegyesbõl hármat megfogott, ez ötven százalékos, imponáló mutató!" – mondta sportszerûen a magyar kapusról a cseh szakvezetõ.

Legend Killer
kösz

Legend Killer
😄DDDD

joebacsi
wiki
(Ha esetleg valaki kevésbé lenne informált a VB eddigi alakulásáról 😊)