Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De bazdmeg egyszerûen embert tudnék ölni most kb... nem tudom elhinni ezt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szerintem elcsodálkozott õ is, hogy ez a fasz mit keres ott 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha azt látom hogy mindent megtesznek a sikerért csúsznak másznak kiköpik a tüdejüket, akkor még a vereség sem érdekel.
Csak lássam az akarást a játékukban.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Babos Gábor - Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vadócz Krisztián, Tóth Balázs - Huszti Szabolcs, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Torghelle Sándor
Eduardo – Bosingwa, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Duda – Pedro Mendes, Raul Meireles, Deco – C. Ronaldo, Simao, Liedson
azthittem német -brazil már elõdöntö😄
azt van még ott eg emírek-costa rica "csata"
Sorry
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ma lesz a vb selejtezõ meccs vagy holnap?
Ha ma akkor mikor és melyik adón?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Reméljük, ez az állítás a legjobb kettõre is érvényes lesz!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
01110000 01110010 00110000
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
ma kikapunk 3:0 szerdán meg 2:1.
Kedden meg az U20 bejut a döntõbe😉
Feltételezem megint beszari taktikával, 1 csatárral játszunk és csak az a kérdés, hogy kibekkeljük-e egy 0-0-lal vagy nagyon kikapunk. Az U20-as csapat kiválóan megmutatta, hogy minimum két csatár kell elõre. 1 csatár mit csináljon fönt egyedül?
Úgyhogy: hajrá U20-as csapat!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Milyen messzinek tûnik már a Honduras elleni nyitány,pedig akkor még temettük õket talán, és most a legmerészebb reményinket váltják valóra. Amit a csehek és az olaszok ellen mutattak, abból tökéletesen látszik, hogy mekkora lelki ereje van ennek a csapatnak. Remélem a nagyválogatottnál tanulnak tõlük. És talán jópár játékos pár év múlva megpróbálhat majd nagyot alkotni felnõtt vb-selejtezõn.
U20-as Válogatott, Loki köszönjük,hogy újra hitet adtatok,hogy él még a Magyar Foci, és reméljük felébred több évtizedes álmából!