Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
gera nagyon gyenge :S

GGMU

szucsy89
lehet csak u20as meccseket kéne néznem...
Kaplan
Az a baj, hogy megígértem magamnak nem leszek csalódott, nem fogok idegeskedni stb.
De bazdmeg egyszerûen embert tudnék ölni most kb... nem tudom elhinni ezt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gyepes béna passza után Gera milyen fejett vágott :_AS😄F_AS:FASdsad
szerintem elcsodálkozott õ is, hogy ez a fasz mit keres ott 😄
Davidus
gyepes...

V9ykn8_TZL0

Kaplan
Hát a tegnapihoz képest, ez picit. Nemtudom... 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tigristank
Ilyen ötlettelen sz*r játékot. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

majdnem öngól 😄
Krinyo
mint kés a vajon...

Kaplan
4-0-0 megint olyan taktikánk van tépem a hajam

na megvan menetrendszerinti gól Gyepesrõl<#shakehead>
rooney8
megint egy ilyen retkes gól :@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Randal
Gyepes bazdmeg...

Davidus
szokásos balfasz gól

V9ykn8_TZL0

5w0rdf15h
Hát a dánok nyertek és kijutottak...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kaposi1
Ha a "nagy" válogatott tegnap extázisban üvöltötte végig az U20-as fiuk csodálatos sikerét, akkor már csak dacból is mutathatnának valamit.
Ha azt látom hogy mindent megtesznek a sikerért csúsznak másznak kiköpik a tüdejüket, akkor még a vereség sem érdekel.
Csak lássam az akarást a játékukban.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

KAMIONOS KOGYO
<#eljen><#eljen><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

nekem is lõhetnél valamit tesa, mert péntek reggel 9 óta folyamatban fennt vagyok 😄 hol bulizok hol megyek a csajomhoz hiáa jók ezek a cuccok majd vmikor vasárnap este lefekszem most irány kocsma.

Kaplan
Na, kicsit beizzítottam magam alkohol ügyileg, így könnyebben viselem majd a kudarcot, aztán meccs után gó le bulizni. <#idiota>

kezdõk:

Babos Gábor - Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vadócz Krisztián, Tóth Balázs - Huszti Szabolcs, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Torghelle Sándor

Eduardo – Bosingwa, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Duda – Pedro Mendes, Raul Meireles, Deco – C. Ronaldo, Simao, Liedson
Oziris666
jah elnéztem tányleg😄
azthittem német -brazil már elõdöntö😄
azt van még ott eg emírek-costa rica "csata"
Sorry

szucsy89
AET Brazil 2 - 1 Germany
LasDen
európaiak, de nincsenek a 4 között 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
A németek nem európaiak?😄

Randal
Eszed semmi😄

port.hu, ilyesmi?😄

Banano
Már visszaolvastam,csak sietek azért kérdeztem meg thx.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MA és Duna, de nem kellet volna sokat vissza olvasnod...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Banano
hi sziasztok,gyors választ pls mert megyek le haverhoz.
Ma lesz a vb selejtezõ meccs vagy holnap?
Ha ma akkor mikor és melyik adón?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Náluk már tényleg csak a digisport van lejjebb.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rockynhooo
ja hogy a retek klubbnak csak addig kellettek a meccsek amíg volt esélyünk és sokan nézték õket 😄 annyira rühellem azt a csatornát hogy hihetetlen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mindkét vb-meccs a Dunyha tévén lesz. Not recommended!
A legjobb négy között az egyetlen európai csapat: MAGYARORSZÁG!!
Reméljük, ez az állítás a legjobb kettõre is érvényes lesz!
Rockynhooo
melyik adón lesz a meccs?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
te ezt élvezed?😊 múltkor is beírtál ide vmi fasságot😄😄
scs17
*németeket

scs17
Brazilok 2:1-re legyõzték a németek, szal õk is elõdöntõsök, nem baj, majd döntõben elgyepáljuk õket <#idiota>

Ezt én is észrevettem, de nyomják csak, a stadionban is az olaszoknak szurkoltak de ez nem sokat segített nekik <#hehe>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

GAthersw
Érdemes belepillantani a kommentekbe, mindenki nyomja Ghánát 1000L 😊ITT

01110000 01110010 00110000

Nekem már az U-20 az igazi nemzeti válogatott, igazi küzdõszellem van bennük. Remélem kupával jövünk haza Egyiptomból!!!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Attelee
köszi!Én ott nézem!<#kacsint>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

a nagy válogatott példát vehetne az u20 csapatról<#hehe>
ma kikapunk 3:0 szerdán meg 2:1.
Kedden meg az U20 bejut a döntõbe😉

Legend Killer
kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

banok
A tegnapi magyar teljesítmény tényleg fenomenális volt!!! Jó lenne Ghánát is legyûrni és döntõt játszani
Addig is van egy nagy válogatott meccsünk ma ami 21.45-tól lesz Portugália ellen, ezt a Duna TV közvetíti.
streamek itt vannak/lesznek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ó, nem kell félni! El kell menni helyette egy diszkóba, ahol kurva jól érzed magad és másnap a neten megnézed, hogy mennyire kaptunk ki. Nálam a jó kis seggrázós, mellringatós kislányok sokkal nagyobb hatást váltanak ki, mint Torghelle (ejtsd: torghelle) Satya veresbe hajló pofaszõrzete! <#hehe>
Már egy hete U20-as vb lázban égek és teljesen megfeledkeztem arról, hogy ma Portugália-Mo. meccs lesz. Nem is fogom megnézni, nem idegelem magam, nem rontom el a mostani eksztatikus állapotot.
Feltételezem megint beszari taktikával, 1 csatárral játszunk és csak az a kérdés, hogy kibekkeljük-e egy 0-0-lal vagy nagyon kikapunk. Az U20-as csapat kiválóan megmutatta, hogy minimum két csatár kell elõre. 1 csatár mit csináljon fönt egyedül?
Úgyhogy: hajrá U20-as csapat!
kuzco007
ez sztem akkora kacsa a srác meg röhög a gép elõtt, hogy néhányan bevették!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Gunnersboy
milyen szabálytalan csere?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
ha igaz lenne a hír akkor a gazetta már ettõl zengene... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

galmat
Ízlelgessük egy kicsit még: Magyarország kedden Világbajnoki eldöntõt játszik! Ilyet se mondhatott az ember úgy 55 éve.<#eljen><#vigyor3>

Milyen messzinek tûnik már a Honduras elleni nyitány,pedig akkor még temettük õket talán, és most a legmerészebb reményinket váltják valóra. Amit a csehek és az olaszok ellen mutattak, abból tökéletesen látszik, hogy mekkora lelki ereje van ennek a csapatnak. Remélem a nagyválogatottnál tanulnak tõlük. És talán jópár játékos pár év múlva megpróbálhat majd nagyot alkotni felnõtt vb-selejtezõn.

U20-as Válogatott, Loki köszönjük,hogy újra hitet adtatok,hogy él még a Magyar Foci, és reméljük felébred több évtizedes álmából!

5w0rdf15h
szép kacsa 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"