Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GYERÜNK FIÚK!Ha másért nem, hát Komanért tegyétek meg!!!!

passatgt
Kicsit mintha félnénk tõlük, bár 2 gól után én is félnék😊

Bátrabban kéne játszani, cseleket megcsinálni...

Sajnos jobb az afrikai csapat... Mindenesetre ha elbukunk bukjunk el szépen és hozzunk be még támadó játékost, támadjunk és csináljunk ki a kannibálokat!<#violent><#boxer>

ha el is ment, bronz még mindig lehet
Gyerekek aki most szídni akarja a srácokat az picit gondolkozzon, hogy hova is jutott ez a csapat. Kiket és milyen meccsen vert meg. És tulajdonképpen most tartalékos is. 😞

Nagyo nagy eredmény legjobb europai csapatként a 4 között lenni.
Ez a mecsc se ment még el.
Viszont ha nem akkor is nagy dolog amit csináltak!

Szép volt fiúk!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ne bántsd õt, mert nélküle már a csehek ellen elvéreztünk volna!

Kaplan
Gulácsi vonalkapusságából most lett elegem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sb1
2-0 Ganénak....ne szomorkodjunk, szép, hogy idáig eljutottak a fiúk!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

basszameg... vége

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
nincs középpályánk, így nehéz bármit is elérni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hiányzik Koman nem gyengén. 2 rendes passz nem adtak eddig a srácok egymásnak

fsgh
Nekünk nincs u21es csapatunk? Mert a napokban ment az u21es Eb selejtezõ azt hiszem . és nem láttam hogy mi is játszottunk volna

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😞 ilyen góllal...

Ráadásul elég jól is játszanak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
nincs gáz, nem kell izgulni, álltunk már fel hátrányból

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

uristen...

ooooooooh SHIT!
KAMIONOS KOGYO
Na HAJRÁ MAGYAROK!!!
am. Az eurosport késik(2-3 mp)meg jaja jobb a kép az m1-en!Úgyhogy m1

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

M1-en szebb a kép szerintem, nincs megnyújtva
Banano
Nájsz,akkor mindjárt meek haverhoz ..😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

KAMIONOS KOGYO
m1,Eurosport

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Banano
0:4!!!😊Hol adják amúgy?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kaposi1
1:2

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Viszont, ha 20 perc alatt berámolunk 3 gólt, akkor már nem nagyon kell izgulnod utána 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

WuFraZselic
én inkább kocsival megyek válgazd zh-ra, csal hogy láthassam az 1. félidõ elsõ 25 percét <#idiota>

remélem nyerünk! nyerjünk!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tigristank
Igen.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Azért az nagyon majdnem. 😄
Viszont a 2008-as EB rendezés 1 szavazaton ment csak el.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Punker
16:30-tól lesz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

galmat
Áááá nem látom ma a meccset,mert pont akkor írom a Mechanika zh-m...... Szurkoljatok helyettem is!! Hajrá Magyarok!!!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

galmat
Magyarország VB-elõdöntõt játszik, ember!! Marhára nem jó az idõpont,hogy negatív dolgokat puffogtass most! Kicsit várj vele szerintem,mert most épp a ritkán érkezõ pozitívumoknak próbál örülni a többség!
Köszönöm.

Matthew Prosac
- Valamilyen vírusfertõzést kaptam el, amely a kellemetlen panaszokat is okozza. Az igazán komoly gond, hogy begyulladt a mandulám, és a számban is kiütések vannak. Szilágyi doktor úr azt tanácsolta, hogy semmiképpen ne edzzek hétfõn. Kaptam több orvosságot is, és edzés helyett aludtam, remélem, hogy holnap reggelre már változik a helyzet. Most elég rosszul érzem magam, leginkább a torkom fáj, és az a gond, hogy nyelni is alig tudok - mondta Németh a pepsifoci.hu-nak.

hát ez igazán remek. reméljük holnapra semmi baja nem lesz

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
torghelle meg majdnem mindig mesterhármast rúg😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

gyorsan mondok még egyet, ami friss, miért utálom cashtelekit és az egész rogadt brigádját. s kapcsolható az u20hoz és nb1hez is.

Az u20-as vb miatt a Gyõri ETO halasztást kért, mert 3 játékosa van kint a VB-en, a szabály szerint, ha bármely válogatottban van a csapatból 3 kerettag van távol, akkor és csak akkor kérhet halasztást. A Fradi nem kért, mer tõlünk csak 2 fõ van a keretben. Apropó hogy a Gyõr az FTC-Gyõr halasztását kérte (tehát össz: 5 játékos).
S az MLSZ a saját szabályzatát leszarva, elutasította az ETO kérést.
Kérdés. A mötöké (MTK) miért más? Õk már erre hivatkozva kaptak jogot a meccs halasztására. Cashteleki minek hoz szabályokat?

Tigristank
Az EB 2008-ra majdnem összejött...

ebbõl biztos vagyok, hogy Litvánia,Moldova és Izrael tudna meglepit okozni😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

WuFraZselic
vagy!
rendezzünk vb/eb-t, és akkor biztos induló a válogatott

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
tõlem utazzunk pakisztánig, csak jussunk már ki egy jelentõs tornára 😊

Izrael mellé még a felettébb európai Kazakhsztán is jó lenne. Micsoda túrák.
Remélem Tádzsikisztán is átlép az ázsiai föderációból Európába😊

WuFraZselic
hogy megverjük õket, ahhoz támadni is kéne...

DE!!! ha dánia visszalép a VB részvételtõl a mi javunkra, és albánia nekünk adja a megszerzett pontjait, valamint irán is leáll az atomkisérletekkel, akkor elcsíphetjük a 2. helyet...<#idiota>

srácok, ez elment, nyugodjunk bele. mindenki csalódott, pedig nem kellene. szerencsés volt a sorsolásunk, még szép, hogy 2. helyen álltunk 6 forduló után! a média által minden ember elkezdett bizakodni, és most meg csodálkoznak néhányan... megint edzõváltás, megint összepróbál állni egy csapat, aztán ismételten váltás mivel nem jutunk ki az EB-re, és kezdõdik ismét. nagyon bízom az U20as csapatban, válogatott szinten már most óriási dolgot hajtottak végre <#eljen>

passatgt
és akkor 3. hely meglenne, aztán követezõ sorsolásnál jó csoportba kerülünk, pl egy
Málta
Izrael
Litvánia
Luxemburg
Moldova
Magyarország

😊

passatgt
szerintem dánokat megverjük, nekik már úgyis mindegy

s mi van akkor ha minden eredmény pont így elsz, leszámítva hogy Albánia nyer Stockholmban 😊)))))))) Miért ne? Ha mi Koppenhágában

Nagy kockázatot vállalsz és ennek tükrében a nyeremény is gáláns <#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac
mondhattam volna azt is hogy nõvé operáltatom magam, vagy bármit 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sb1
Azért valahogy illik kihúznunk holnapig az U20-ig 😊
Amúgy az a lila picit erõs volt 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Matthew Prosac
nahogy már azon vitázzatok hogy máltának hány góllal kell nyernie portugáliában xDDD

Tigristank
Nem.

passatgt
elég 2-0 máltának nem?

Majd meccs elõtt.

REAL MADRID