Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amennyiben ez így lesz, kopaszra borotválom a fejem és befestem a borostámat lilára!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
streamek meg az oldalamon
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Máris megvan a csoport 2. hely 😊
Amennyiben ez így lesz, és aki 24 órán belül jelentkezik, vendégem a pub-omban egy sörre 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nem kijutási álmokról beszélek. Én örülni valamicskét akkor tudnék, ha a nálunk jobb válogatottakból minimum egyet megcsíptünk volna (igaz még elõfordulhat). Az számomra semmi, hogy ha a Dánok, Svédek, Portugálok mögött végzünk. Azért legyen már kötelezõ és alap elvárás, hogy Máltát és Albániát verjük, persze csak akkor ha elõrefelé szeretnénk építkezni.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Személyesen pont leszarom, hogy az MLSZ direkt igy kalkulált a meccsekkel és hogy elöl volt az Albán és a Máltai meccs.
2009. nyár-õszén több magyar fociélmény (SIKER-sikernek nevezhetõ döntetlen és vereség) ért, mint eddig 19 év alatt.
Ebbe beletartozik az A-válogatott ( hozta a kötelezõket, megvolt az utolsó-utolsó elötti fordulóig a továbbjutási esély, szép meccs a svédek ellen kinnt és a dánok ellen itthon), a DVSC BL menetelése és a csoportkör, amit eddig én INTENZIVEN és testközelien nem élhettem még át ( a Fradis csoportkört leszámítva, mert akkor még annyira nem érdekelt a foci) és most pedig az U20-asok VB szereplése ( VILÁGBAJNOKSÁG !!!!! ).
Tehát számomra eddig a 2009-es év magasan viszi a pálmát az elmúlt 19-20 évbõl.
Átbasztak? NEMÉRDEKEL. 😊 Ha ez az átbaszás, könyörgöm, minden évben basszanák át, sõõt ennél jobban😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bodor Boldizsárt miért is üldözte el a csapatból? Ok büntesse meg, de miért kell el elüldözni. Vanczák mint balhátvéd? AtyaÚRÉG! Ez kretén edzõ..... S az öngólkirály Gyepes, õ mit keres a keretben.. ja igen, van fiatal válogatott szintû védõ a Videotonban is, csak õ nem a cashteleki sleppféle managerbandához tartozik.....
VÁCZI DÉNEST VISSZA A VÁLOGATOTTBA!! 😊))))))))) ezek után? miért nee??
Szóval hol és miben tapasztalható az elmúlt években a válogatottnál elõrelépés?
Ezt pedig mint Fradista mondom, a liláktól Kabátot miért nem képes beválogatni??? Panaszkodik a beszívott holland, aki játszott a Groningenben, edzõ meg a Feyenoord történelmének legrosszabb eredményét érte el - szal õ panaszkodik a csatár gondra. Miért nem tesz ellene? Miért? De a már lassan túlkoros Torghelle, aki a német másodosztályban kap hetente 20-30 percet, az egy, azaz egyetlen egy szám csatárunk, még hazai pályán is. Továbbra sem értem h hazai pályán miért nem lehet támadó focit játszani. A beszariak mindig nyernek? Ja, s akkor drukkoltam volna ezek után? .....le...om, eredmény, jön ami jön, almafától ne várj körtét...... Ilyen beszarit focit amit Kúmannal nyújt a válogatott rég lehetett látni, de jó ha megszokjuk, ez lesz a jövõ....
A Fradi kizárásával kapcsolatban. Ok zárják ki, rendben van. több klub is adósságban úszott, de azokat nem kell kizárni?.... Kérdés, a Kizárt Fradi helyett, miért nem a versenykiírás érvényesült, vagy is az NBII-bõl jön feljutó? jhaaa nem... Az eredményei alapján egyértelmûen kiesett Vasas maradt bent az NBI-ben... Ja igen ott tégy a gyûlöltet ellen de niggerezõ B'megMészöly fia az edzõ.... Ki is volt a tagja a bizottságnak? Hát a papa, maga személyesen a BmegMészöly.... meg a "por"ügyeivel elhíresült Helmeczy volt még az emberük... Csak felhívom a figyelmet arra, hogy Piller a Vasasból 7 meccsen érvényes orvosi igazolás nélkül játszott az NBI, nem is tárgyalta az mlsz... ez iden szeptemberben volt, no Vasas a Kádár kedvenc csapata volt, most is sokan szeretik még õket ahogy látom. Rendben, de ilyen ügyben ami idén szeptemberben volt már egy Kaposvár vagy Kecskemét tuti hogy kiesne az NBI-bõl miután lenullázták pontszámaikat.... A Vasashoz nem szabad nyúlni....
de vissza kanyarodván cashtelekire,
mit tett õ???? mit csinált? mik az eredményei?
hol vannak eredmények? vagy bármi? (Az u20 EB és VB szereplése nyilván megemlíthetõ.... csak hogy a játékosok kora alapján ileltve az õ mlsz elnöki szerepléséhez nincs sok köze.... Ja edzhettek Tatán, meg most Telkin, mert Telkin pörög az ingatlan,.,,no comment mit honnan vettek....) szóval mit tett cashteleki? S azért kell szerzõdés hosszabbítás mert megvertük Albániát és Máltát? Erre magyar edzõ tizedannyi pénzért is képes, s õ ismeri is a játékosokat. Nincs semmi válság, van pénz dögivel. Csak cirkusz és kenyér legyen a népnek.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mivel ez nem történik meg,innentõl a "Kisteleki rendrakása" téma is egy vicc.Aki nem tetszik neki azon rendet rak,aki igen,annak minden belefér.
Nagyon okos dolog volt pl. Koeman szerzõdését is meghosszabbítaniuk még a lényeges meccsek elõtt... Most majd ha a népharag elsöpri,ami nem kizárt ha szerdán is leszereplünk a Dánoknál,akkor majd gondolom nem tudom hány milliós kifizetéssel lehet csak leváltani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a Fradi fuldoklott az adósságoktól, nem jogtalanul zárták ki.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nem kellene a Fradit ennyire magasztalni. Elhiszem, hogy a nép csapatává tették anno, de ezt másikkal is meg lehetne tenni.
Ha meg a Fradi annyira jó csapat, az hogy volt, hogy az NB2-ben is bukdácsolt?
Szerintem az egyetlen dolog amiért szidni kell a csapatot az az, hogy megsem próbáltunk úgy játszani hogy legyen is valami esélyünk. A fociban támadni is kell, az elõzõ selejtezõ körökben is hajamat téptem már amikor megláttam hogy 1 csatárral állunk ki játszani..
Igaz, hogy nem láttam tegnap a meccset mivel nem voltam itthon, de ahogy néztem az összefoglalót szinte mind3 gól elkerülhetõ lett volna.
Elsõ gólnál a védelmünk jó szokásához híven aludt, Egy kapusról kicsorgó labdára ilyen szituációban simán oda kéne érnie valakinek.
Másodiknál Alves 13 méterre a kaputól teljesen üressen tudja levenni mellel a labdát, itt is hol volt az embere vajon? 😮
A harmadiknál pedig minden egyben volt, elõször egy alapvetõ hiba, utánna megint teljesen üresen volt Simao, és kijött az is hogy a portugálok mennyivel jobban képzetebbek technikailag mint mi. (gondolok itt arra hogy azt a labdát elkellett így találni dropból)
Mindesetre én azért annyira nem bánkódok, valahol a szívem mélyén tudtam hogy ez lesz a vége, de azért a lilaköd 1 pár pillanatra engem is elvakított 😊.
Itt vannak az U20-as srácok, és a Loki is, inkább rájuk kell gondolni és összehasonlítani az elmúlt évek eredményeivel a mostaniakat. Látható hogy van fejlõdés, már ennek is örülni kell 😊.
és pont. így van.
Ja és ne felejtsük el,hogy bár a nagyválogatott ismét sikertelen volt a selejtezõkben, régen látható fociláz volt/van az országban. Megkell nézni,hogy hányszor telik meg a Puskás Stadion 2009 második felében. Azt hiszem bõven pozitív évet zárunk majd szurkolóként,hiszen a Loki a bejutott európa legjobb 32 csapata közé és BL-meccseket láthatunk ismét hosszú idõ után újra. Na és persze az U20-as válogatottunk már a VB-elõdöntõnél jár Egyiptomban.
Én azt mondom, soha rossazabb évet mint az idei,hiszen ez az év messze felülmúlta az elmúlt 20 év bármelyikét!
+Kötelezõvé tette a tartalék csapatok indítását az NB1-es klubboknak. Ez remek lehetõség,hogy a kevesebb NB1-es meccset játszóknak lehetõsége legyen az NB2/NB3-ban rendszeresen játszani, így bizonyítani is.
+Ha már Telki említésre kelült, gyorsan mondjuk hozzá még az Ollé-programot is,hiszen így kaphatott kedvezõ hitelfeltételekkel mûfüves edzõpályákat(ennek ugye az elõnyét nem kell ecsetelni) rengeteg klub és település.
Ezek bátran felvállalható dolgok Kistelekitõl, azok ellenére,hogy persze õ se tökéletes, és voltak buta döntések is az mlsz-ben,de összeségében az utóbbi idõk legtöbbet dolgozó mlsz elnöke.
+ Kistelekinek köszönhetjük hogy egyáltalán láthattuk a tegnapi meccset (még ha nem is volt sok örömünk benne), ugyanis semelyik csatorna nem akarta közvetíteni. végül a Duna TV-vel egyeztek meg, hogy a külföldön élõ magyarok is láthassák (felvidékiek, romániai magyarok stb)
+ õ az elsõ aki tényleg megpróbál rendet tenni ebben a zûrzavaros nb1-ben..
ezekrõl nem beszél senki, csak az anyázás megy
Úgy látszik menõ és jóérzés leírni, hogy megint a buzi Kisteleki miatt szopunk.
Én nem vagyok Kisteleki fan, az oldalán sem állok, teljesen leszarom, de rohadt unalmas már ezt olvasni, aztán meg a nevetséges elméleteket állítani, hogy mert leszól, az edzõnek, meg áhh hagyjuk...
Szerintem megtanulhatná pár ember, hogy nem lehet minden problémát egy azaz egy ember nyakába varrni.
Ezen az elméleten elindulva, hogy Kisteleki meg a sleppje tehet mindenrõl, szobrot emelhetnétek Kistelekinek, mert õ csakis õ tehet arról, hogy az U20 most tarol, meg az edzõ központ is az õ saját vagyonából épült...
Elleeht ezen gondolkozni.
Még egy kérdés. Egy olyan országban mint Ghána, vagy Nigéria, ahol egy 5 éves lányt egy kiló krumpliért eladnak prostinak, a helyi korrupt rendõrfõnök segédletével, na most ott a helyi MLSZ annyira a helyzet magaslatán van, hogy ott õk így egy korrekt akadémiákkal felszerelt profi nevelést szervezést hajtanak végre ami által jó a futballjuk?
És ott a tiszta feddhetetlen nigériai Kisteleki áldásos mu nkája miatt tart ott a futballjuk ahol?
Tehát ezen múlik?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A mi csoportunkban volt 2 közepesnél jobb válogatott,a Dán és a Svéd,meg egy végig formán kivül botladozó sztárcsapat a Portugál.Ezek ellen eddig szereztünk 1 pontot... Ezekbõl nem valószinû hogy a Dán vagy a Svéd a VB-n meghatározó csapat lesz/lenne (csoportjából azért valószínû tovább megy),és a Portugál is csak akkor ha a jelenleginél sokkal jobb formában mennek oda.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
dánokat megverjük!
A legerõsebb csoport volt a mienk.
És aki nem kifejezetten futball szurkoló,nem néz annyira a dolgok mögé,csak épp leül egy meccset megnézni,mert a válogatott játszik,az valóban ezt is látja.
Az már erõsebb rálátást kíván hogy észrevegyük,ezek a 1 gólos vereségek úgy születtek,hogy közben még ez esélyét is elvettük annak hogy mi nyerjünk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
inkább hívnák vissza Csankot vagy akár az Urbán Flórit, ezt alulmúlni már úgysem tudná...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Visca El Barça!
De felnõttekhez kár volt kivinni fõleg a portugálok ellen. :/ Lehetett sejteni, hogy nem fogunk gyõzni. Azok után ahogy az elõzõ meccsen szerepeltünk, és ugyanazt a taktikát követi koeman. De ez az én véleményem.
Kár,hogy akkor nem értetted meg mit akartam írni,mert nagyon nem az volt a lényege amire te válaszoltál.
Én is Kistelekivel nem foglalkozom,mert nem õ játszik a pályán, és mondjuk én nem veszek be mindent amit mond, de azt hiszem ez elég egyértelmû abból amit írtam,mert pont azok hõbörögnek most mindenhol,akik elhitték,hogy reális esélyünk van kijutni a vb-re. Esélyünk volt persze, csak nem reális.
Kár,hogy nem mindenki értette meg,hogy mit írtam, bár gondoltam hogy lesz ilyen is...
ez is egy vélemény. de szerintem nincs annál jobb mikor melletted még ezrek kiabáljak amit te meg ütik a dobokat meg golnál mindenki ugrik a másik nyakába 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elõre magyarok!