Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
bazdmeg valamelyik fiúnk elesett a saját lábában és emiatt gólt kaptunk 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
max tapasztalatot😄

passatgt
nyerünk mindkét meccsen

Természetes a nagy válogatott meccsre gondoltam. A kicsik egy X el kihúzzák.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tipp a mai meccsünkre?
Szerintem 0:2

banok
Raidue

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
rai uno<#idiota>

szerdán az olaszok elleni U21-es eb selejtezõt adja valami?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

passatgt
akkor játszanak fiatalok olaszok ellen az fontosabb

de Gyepes minek? meg pl Priskin :S
barátságos meccs lesz, Koman miért nem fér be a keretbe? vagy Varga Józsika, vagy Kádár, Gulácsi, stb... ?
Gera hianyzik. Többi okés

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

KAMIONOS KOGYO
Mikor játszunk?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

ez lemaradt: <#zavart2>
Oroszok elleni bõ keret

Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland), Köteles László (Racing Genk), Király Gábor (1860 München)

Védõk: Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Bodnár László (DVSC-TEVA), Gyepes Gábor (Cardiff City), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Bodor Boldizsár (Roda JC), Horváth Gábor (Videoton FC), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)

Középpályások: Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tõzsér Dániel (Racing Genk), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók: Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Queens Park Rangers), Torghelle Sándor (Augsburg), Szalai Ádám (Mainz)
na ez viszont tényleg lol... 😄DDD
miért kell túlreagálni? -.-
<#eljen>
hedonist
k

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
o

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

idióta
irigy vagy
hedonist
sztem meg hordják a magyar gárda fekete egyenruháját, és stoplis helyett, surranót, és akkor az olyan igazán nagyon "magyar" lenne, végre büszkék lehetnénk a hazafikra, mégha Dzsudzsákot az ellenfelek kapusai is lefutnák.

hedonist
xD

én a válogatottba nagyrészt csak loki játékosokat alkalmaznék,és akkor most nem itt tartanánkk
Evvel az erõvel én Harcos mezbe öltöztetném õket. Az tényleg Magyar.
Igaz mezt nem csinál, de ez könnyen orvosolható.

pontosan😄 Bár lekakkantom a niket meg az adidast is😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

off: hirtelen asztem, hogy az Umbro van annyira hazafi, hogy Angliában készülnek a ruhák, de nem, a mezembe és a pólómba is bele van írva, hogy "Made in China"
akkor mondj már nekem egy sportszergyártót, amelyik otthon gyártja a mezeket 😄

egyébként a cipõiket meg OLASZORSZÁGBAN csinálják...
LasDen
akkor a nike nem amerikai....és az adidas sem német....és még sok más sem az....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Magyar márka, amit a olcsó Távol-keleti munkaerõ csinál THAIFÖLDÖN.

Ez számomra nem magyar márka😊 Majd ha itthon csinálják.

nem a kinézetre mennek, hanem arra, hogy melyik gyártó fizeti a legtöbbet, hogy a válogatott hordja az õ mezüket

egyébként én lesz*rnám a dizájnt és Lancast mezt adnék rájuk legszívesebben, mert az magyar márka
passatgt
valszeg az adidas tudja megcsinálni annyiért, hogy 20% az mlsz-nél maradjon készpénzben😄

Nem rossz ,de vannak jobban eltalált mezek is. Nagyon ragaszkodunk ehhez az adidashoz.
Régen még jó kis umbro is volt, de én megpályáztatnám a cégeket és az alapján döntenék, hogy kinek a meze a legszebb.
Nyilván nem ilyen egyszerû. Valami szerzõdés köthet az adidashoz bennünket.

szép-szép, de nem ettõl fogunk továbbjutni az eb selejtezõ csoportból... 😄D
felvéve jobban néz ki amúgy, de pl a románoknak ugyanez a minta van, csak full piros az egész, úgy tényleg jól néz ki
hedonist
Adidas példát vehetne azért "néha" mondjuk a Nike Designereitõl, hihetetlen ocsmányságokat tudnak elkövetni:S

új mez

hedonist
ezek elõtt barátságosokra gondoltam.

Matthew Prosac
valszeg a hollandokkal, a svédekkel, a finnekkel a moldávokkal és san marino-val 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Tudom, csakhát mégiscsak 2 percre van tõlem😄 Azért megnéztem volna, na de ki tudja, h kik ellen játszunk a puskásban?

Matthew Prosac
annál a jó kis puskásnál 10x igényesebb az eto-park, ezenkívül képzeld csak el, nem mindenki él ám pesten 😮
én örülök hogy Gyõrbe tették, úgyis terveztem már hogy megnézem az új stadiont

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#levele>

hedonist
pi*ába😞 jó kis puskásba mindig be lehet mászni😞(

Matthew Prosac
hálistennek 😊

Rockynhooo
na bazd az orosz meccset áttették gyõrbe :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#eljen>