28329
-
#18917 sajna egyik magyar se megy:( -
#18916 Természetesen hajrá magyarok! De már ha megfigyelted a himnusz alatt..míg nálunk "gyerekek" vannak..ott meg állatok..le fognak sajna dózerólni...bárcsak ne lenne igazam... -
cargame #18915 Én mindig elhiszem, h nyerhet a csapat :) És most is igy vagyok ezzel. Fogadtam is ezzel kapcsolatban :D -
#18914 Hajrá magyarok! -
#18913 Rúgjunk több gólt, mint a svédek, és akkor nyerni fogunk! -
#18912 Én is röhögtem :D -
#18911 19.45 Magyarország-Svédország
tv: m1, Sport1 hu
rádió: MR6 Régió Rádiók (20.00-tól)
streamek: -
#18910 "Ez a legerősebb keret ma magyarországon."
O_O -
Redmer #18909 Előbb legyen meg a mai meccs,ha úgy játszanánk mint Hollandiában,jó esélyünk lenne a győzelemre. -
#18908 Annyira a Moldávoktól sem kéne beszarni kedden, a finnek 4-1re nyerik a meccset, igaz otthon. -
Redmer #18907 19:45 -
#18906 19:45 -
#18905 Tudja valaki hánykor kezdődik a meccs? A dumára nem vagyok kíváncsi, és addig csinálnék mást. -
#18904 blablabla:
"nem értem, hová tűnnek el később ezek a fiatalok"
A valasz egyszeruen ott van a hozzaszolasomban.
Esetleg beszelhetsz a ferencvaros utanpotlasarol, vagy a vasaserol, esetleg a honvederol.
Sehol nincsenek, helyette vannak tucat legiosok. -
#18903 blablabla
"A múlt héten például itt üldögéltem a lelátón, éppen a tizennégy éven aluli srácaink játszottak a Videoton ellen – tudja, mit láttam? Valami csodát. Egyszerűen leesett az állam. Nekem elhiheti, nem egy és nem is két utánpótlásmeccset láttam eddigi életem során, de amit abban a kilencven percben tapasztaltam, lenyűgöző volt. Ezek a fiúk úgy passzoltak, futottak és tették-vették a labdát, hogy jó volt nézni. Egy teljes füzetet teleírtam a feljegyzéseimmel. Ez a történet pozitív része, a negatív pedig az, hogy nem értem, hová tűnnek el később ezek a fiatalok." - Leo Beenhakker -
#18902 Tudod a gond mar elkezdodott a 80as - 90-es evek kornyeken.
Addig a fiataljaink jok voltak, csak a 14-16 eves kortol kezdtek elhuzni a kulfoldi klubbok jatekosai.
Hogy miert ? Rossz edzok, a rossz korulmenyek, valamint az utanpotlas elhanyagolasa miatt.
Most gondolj bele abba, hogy kulfoldon nem zavarjak le a gyerekeket a fuves edzopalyakrol, mig nalunk az edzeseket abban az idoben salakos vagy foldes palyan vegeztek, gagyi felszerelessel. Egyszeruen fel sem mehettek a fuves palyakra a sracok.
Aki jatszott mar az tudja, hogy egesz mas erobedobassal fognak rajta jatszani a gyerekek. Egyszer elesel es koromkefevel fogod a bor alol a salakot kiszedni.
Arrol nem is beszelve, hogy a tehetsegesebbek sem feltetlen elveznek bizalmat, mert manapsag az edzok nagy resze a penzt huzza le a szulokrol vagy a csokosokat jatszatja.
Nem egyszer emiatt a selejt kerul a csapatba, mig a tehetseges lemorzsolodik.
Szabaly peldaul, hogy foiskolaba jaro labdarugo csak ugy igazolhat kulfoldi klubhoz, ha engedelyezik neki. Tanari alairas kell hozza. Szerinted ingyen alairjak ? Nekem volt tobb olyan korosztalyos valogatott ismerosom, akik a nagycsapatba nem kerultek be a csokosok miatt, ellenben meg a tanarjuk (amugy labdarugo edzo) is lehuzta es csak ugy irta ala a papirjukat, ha tejelnek es csak ezek utan tudtak elmenni az osztrak 4. ligaba. Ahol teszem hozza kulonb korulmenyek vannak mint itthon a legtobb 2. ill 1. osztalyu csapatnal.
Szoval ez zajlik a mi labdarugasunk berkein belul,ezzel jo ha tisztaban vagytok. -
#18901 A mieink a Király Gábor – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Pintér Ádám, Elek Ákos – Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Rudolf Gergely – Szabics Imre összeállításban lépnek pályára. -
#18900 Azért ez siralmas... -
#18899 U21
Roth Antal: "Az írek dinamikusabb, erőteljesebb futballt játszottak, látszott, hogy játékosaim lassabb tempójú meccseken edződtek, nincsenek hozzászokva ehhez az iramhoz."
Na mar most, ha mar a junioroknal nincsenek hozzaszokva az iramhoz, mi lesz kesobb, amikor meg fejlodni fognak az ellenfelek ?
El lehet kepzelni. -
#18898 Finnország - Moldova 2-0 a szünetben. -
#18897 ipadon most nyomtam le svédeket fifa-ban 4-0-ra world class-on -
Grenzjager #18896 miért nem néggyel? azért annyira jók már a svédek hogy 4el nem menne..... csányipapa, csányipapa ...beszélj mééééééég -
#18895 VÉGETEK VAN SVÉDEK!!!!44!444 -
#18894 Aki vagja a dolgokat, mint te is, az tudja, hogy mirol beszeltem. :D
Termeszetesen tetmerkozesrol beszelve, mert csak az szamit, hiszen szimplan egy tingli-tangli baratsagos merkozestol nem lehet kijutni sehova es semmit sem er, foleg ha tetmerkozesen meg kitomnek minket. -
#18893 A svédek kezdőcsapata:
Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Daniel Majstorovic, Oscar Wendt – Anders Svensson, Kim Kallström – Sebastian Larsson, Johan Elmander, Christian Wilhelmsson – Zlatan Ibrahimovic -
#18892 a legjobb formámban 9 alatt futom a 100-at... -
#18891 Tedd hozzá, hogy tétmeccsen, mert amúgy ott van a semmire nem jó olaszok elleni 3:1.
Egyébként ez egy röhej, méghogy hárommal lol :D -
#18890 Csanyi : "Legjobb formánkban akár hárommal is verhetjük a svédeket"
LOL.
Azert ez egy igen bator kijelentes annak fenyeben, hogy 25 eve hazai kornyezetben egyszer nyertunk magasan jegyzett csapat ellen 1995-ben eppen a svedeket legyozve 1:0-ra, aminek is mar lassan 17 eve.
Nem ertem miert kell butitani az embereket. Meg hogy harommal, orulnenk mar egy dontetlennek is, ami semmire nem jo, mert aki kiakar jutni egy vilagversenyre, annak a rivalisokat hazai palyan le kell tudni gyoznie. -
#18889 gondoltam... erre mondták hogy MTI-s hír... MTI-n nincs ilyen hír...
szokásos rémhírkeltés. -
geo91 #18888 http://ultrasliberi.hu/?p=4114 -
#18887 mire célzol?:)
-
Grenzjager #18886 azért az érdekes lesz hogy sok néző lesz, valamint több ezer terrorista is lesz a nézőtéren. Nem semmi költségekbe kerülhet egy magyar-svéd biztosítása. -
#18885 Ja sérült, ezt nem tudtam. Mondjuk nem tudom, hogy középen milyen lenne Lázár, de ebből kell főzni, ami van. Mondjuk a tippelt szöveges kezdőt utólag elnézve, azért az 1 vkp nem túl acélos, a #18883-ban jelölt kezdőt valószínűbbnek tartom, így is remélem, hogy a félidőben beáll majd Stieber. -
#18884 Lázás valóban megbízható és fényévekkel jobb mint Lipták, csak sérült azért nincs ott. -
A védelmünkön még mindig nem jutok napirendre.. szuperül összeszokott kis társaság :D :D :D
-
#18882 ezek közül egyedül ibra-ról hallottam, de az meg faszorrú, szóval nem lesz gond -
#18881 Ibra, Elmander, Toivonen, Kallström. Hm..sok jóval kecsegtet..félek, oltári nagy zakó lesz! -
#18880 Ja nem rossz. Bár a jobb oldalon nem volt gond Lázárral sem, nem tudom miért nincs a keretben.
A bal oldalon Laczkó viszont kritikán aluli, de ő igazából középpályás. Nem értem miért nem próbáltuk ki Leandrot, de ez van, nem én vagyok a kapitány (szerencsére, mert annyira nem értek hozzá és engem fikázna mindenki akkor a fórumokon :DD) -
#18879 nagy húzás volt egyébként vargát berakni védőnek, előző meccsen nagyon jól játszott, középen meg csak kergette a labdát régebben -
#18878 Nagyjából rendben van, bár védhetne Bogdán, de ebből a keretből jobbat jelenleg nem igazán lehet kihozni. És remélem Stieber tényleg kezdő lesz. :) Ő lesz a meglepetés, vág hármat :D:D