Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy akkor tényleg szar akik körülöttük vannak?
ez azért lenne érdekes mert akkor az összeszokottság lenne a bibibibibibibibibibi.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
másrészrõl nem teszik neki a kispad...
amúgy annyira nem olyan jó õ h most ez joga lenne neki...
Inkább Hajnalt kellene játszatni független attól h játszik e a dortmundba vagy sem.
Legjobb magyar irányító, de nem fér bele a középpályára?
a stilus és az idõpont választás nem biztos hogy a legjobb, de amit mond az szinte mind egy szóig igaz sajnos...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Abban viszont maximálisan egyetértek, hogy gyengébbek vagyunk mint 2 éve. Pedig az se volt már éppen top 😞
Remélem, hogy majd össze érik a csapat és csak átmeneti ez a játék, de az elmúlt 20 éve tapasztalat nem ad okot az optimizmusra.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Szerencsére a második félidõben megtaláltuk, bocsánat, a magyar válogatott megtalálta a moldovaiak játékának ellenszerét: két szép átlövés után születtek a gólok. Elragadtatva azonban még így sem voltam a látottaktól."
<#taps>#taps>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
sajnos ez van ma, igaza volt a svéd meccsel kapcsolatban is... pláne a moldovaival... Egervári moldova meccs után ilyet szolt hogy "kiszolgáltuk a közönséget"? melyik meccsen?
ez eléggé találó és kifejezõ is egyben, mondhatni 10 pontos teli találat fogalmazásban.
"a válogatottnál jelenleg nem azonos a mérce"
Koman, Dzsudzsák, meg a szélsõ hátvédek közül talán valaki még mintha másik szintet képviselne, de ezt leszámítva úgy érzem, hogy pl Szalai helyett engem s nyugodtan beküldhettek volna...
Végülis mivel lettem volna rosszabb? Megkaptam volna a labdát, picit baszakodtam volna, aztán elvették volna. Ennyit igazán a hülye is tud...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"
ennyi,haverokat összehívni,kocsmába beülni,hangzavar ott is van,sör ott is van,kaja is,ennyi.
A nehézkes beléptetést olvasóink is kommentálták fórumainkban. Többen megjegyezték, hogy egyes bejáratoknál nem nyitották ki az összes kaput, ezért fordulhatott elõ, hogy hatalmas tömegek zsúfolódtak össze, az emberek, köztük 8-10 éves gyerekek egymást nyomták a bejáratnál. Nem egy olvasónk megjegyezte, hogy fél órával a meccs elõtt érkezett a stadionhoz, mégis a 2. félidõ közepén jutott be, és mivel a Puskás-stadionban is átélt már hasonlót, ezért legközelebb inkább a tv-t választja...
csodálkozunk, ha kevés a nézõ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Õ aki nem hiányzik a csaptból.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
máig senki nem érti hogy mehetett úgy a labda😄
Mi van a Gaál gyerekkel?
www.smart-bus.hu
lõw Zsoltot azóta utálom amióta egy Wales elleni meccsen érdekesen találta el a labdát ami odapattant pontosan Earnshaw elé evvel 2-1 re nyert Wales...majdnem kivertem a biztosítékot mondom ilyen faszi nem létezik aki álló helyzetbõl hátra bénázza a labdát és gólpasszt ad
Kuttor lassú belsõ védõ, a Szélesi meg lassú jobb oldali... 😊 Ötletem sincs ki lenne oda jó... a Kádárt én is megnézném... ( no nem a Janit! 😄 )
www.smart-bus.hu
találtam még egy nevet-> Szélesi Zoltán?
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
De feltûnõ lenne... 😊 Tudod miért? Mert, ha van egy kiugróan gyenge pont, akkor a többi rész sem tud úgy mûködni... ha te is fociztál valaha, akkor tudod, hogy jobb olyan csapatban játszani, ahol mindenki átlagos, mint olyanban ahol van egy "sztár" és van pár ütõ... ráadásul nálunk sztár sincs... csak sok átlagos, meg "egy" kirívó hiányposzt... így nem könnyû... nagyon nehéz úgy játszani, hogy minden mozdulatodra ügyelni kell, nehogy hibázz, mert abból akár azonnal baj lehet...
www.smart-bus.hu
nem lesz egyszerû azt a lyukat befoltozni. de ha befoltoznánk az összes többit, talán nem lenne annyira feltûnö ennek a hiánya😊
A belsõ védõk is, ha arra figyelnek, hogy vész esetén oda zárjanak, akkor meg a közepe lesz szellõs...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu