Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
ez azért lol mert gera se mutatott annyit amennyit tud és dzsudzsák se.
vagy akkor tényleg szar akik körülöttük vannak?
ez azért lenne érdekes mert akkor az összeszokottság lenne a bibibibibibibibibibi.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
semmit nem mutatott abból a válogatottban, amit tud....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
inkább csak benyal a zenitnek h ezzel is jelezze h õ még ínységes idõkbe se hagyja cserbe õket😄
másrészrõl nem teszik neki a kispad...

amúgy annyira nem olyan jó õ h most ez joga lenne neki...

Inkább Hajnalt kellene játszatni független attól h játszik e a dortmundba vagy sem.
Legjobb magyar irányító, de nem fér bele a középpályára?

Láma!
szerintem becsülendõ hogy végre valaki ki mert állni, és elmondja mi van.

a stilus és az idõpont választás nem biztos hogy a legjobb, de amit mond az szinte mind egy szóig igaz sajnos...

nem értem én se...ha nem tetszik neki ami van, akkor lépjen le csöndben. Most így mást nem ért el csak hogy azt a bizakodó (hogy van-e ok arra az megint más kérdés) kis hangulatot is elfolytja...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bakkerman
kapálózik mint hülyegyerek a homokozóban,ennyi! A Spaletti nem számol vele,Egervári se fog,és ez nem tetszik neki! Vele,vagy nélküle,ígyis-úgyis rohadt szar ez a válogatott,szóval nem bánkódom!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
szerintem meg barokkos túlzás. Huszti, mint egy kisfiú, hisztizik. Nagyon nem szimpatikus.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Korrekt levél. Az más kérdés, hogy õ se mutatott sokkal többet a válogatottba.
Abban viszont maximálisan egyetértek, hogy gyengébbek vagyunk mint 2 éve. Pedig az se volt már éppen top 😞
Remélem, hogy majd össze érik a csapat és csak átmeneti ez a játék, de az elmúlt 20 éve tapasztalat nem ad okot az optimizmusra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mezey azóta is többször, csak kudarcot vallott mindenhol ..de õ meg a spanjai pl a BmegMészöly utálják ha nincsenek pocizóban....

Murder3
LOl ez a Matthäus😊

"Szerencsére a második félidõben megtaláltuk, bocsánat, a magyar válogatott megtalálta a moldovaiak játékának ellenszerét: két szép átlövés után születtek a gólok. Elragadtatva azonban még így sem voltam a látottaktól."
<#taps>

sb1
Na azért egy csöppet vigyázzunk Husztikával, mert nem játszik a válogatott meccsen, és egybõl kifakad?? A Zenit-ben sem játszik, csak kispados elég régóta, mégsem mer megnyikkani..jha...hogy ott mindezért kap havi közel 40 millió forintot átszámolva? Akkor ott nem számít? Nagyon sok mindenben igaza van amúgy, csak ebben felállásban csöppet hülyén jön ki a dolog tõle...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mezey-t a 86 os VB után kellett volna megfosztani mindenétõl, és kitiltani az országból, amikor nem jött együtt haza a csapattal nem vállalva a felelõsséget, álszent fehérgalléros futballmaffiózó!!!!!!!!

Láma!
hát azt kell mondjam, nagyon eltalált majdnem mindent...

sajnos ez van ma, igaza volt a svéd meccsel kapcsolatban is... pláne a moldovaival... Egervári moldova meccs után ilyet szolt hogy "kiszolgáltuk a közönséget"? melyik meccsen?

"Én nem fogok visszatérni az NB I-be, nem igazolok a Videotonba, hogy sztenderd válogatott lehessek."

ez eléggé találó és kifejezõ is egyben, mondhatni 10 pontos teli találat fogalmazásban.

"a válogatottnál jelenleg nem azonos a mérce"

szucsy89
Láma!
azért szalait ne csesztessük szerintem, õ legalább a bundesligában játszik hétröl hétre, ha nem is egész meccseket, és nem épp a serie C-be készül kölcsönbe...

Cabell
Hihetetlen, az ember úgy érzi a tv elõtt ülve, hogy ebbe a válogatottba szinte bárki bekerülhetne.

Koman, Dzsudzsák, meg a szélsõ hátvédek közül talán valaki még mintha másik szintet képviselne, de ezt leszámítva úgy érzem, hogy pl Szalai helyett engem s nyugodtan beküldhettek volna...

Végülis mivel lettem volna rosszabb? Megkaptam volna a labdát, picit baszakodtam volna, aztán elvették volna. Ennyit igazán a hülye is tud...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
meg bunyó is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bakkerman
" és mivel a Puskás-stadionban is átélt már hasonlót, ezért legközelebb inkább a tv-t választja...
"

ennyi,haverokat összehívni,kocsmába beülni,hangzavar ott is van,sör ott is van,kaja is,ennyi.

A kezdõ sípszó elõtt tíz perccel mintegy háromezer szurkoló érkezett a bejárathoz, ezért jelentõsen elhúzódott a beléptetés, így fordulhatott elõ, hogy még 25 perc elteltével is több ezren várakoztak a kapuknál" – nyilatkozta a meccs után Pajor-Gyulai László, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófõnöke.

A nehézkes beléptetést olvasóink is kommentálták fórumainkban. Többen megjegyezték, hogy egyes bejáratoknál nem nyitották ki az összes kaput, ezért fordulhatott elõ, hogy hatalmas tömegek zsúfolódtak össze, az emberek, köztük 8-10 éves gyerekek egymást nyomták a bejáratnál. Nem egy olvasónk megjegyezte, hogy fél órával a meccs elõtt érkezett a stadionhoz, mégis a 2. félidõ közepén jutott be, és mivel a Puskás-stadionban is átélt már hasonlót, ezért legközelebb inkább a tv-t választja...

csodálkozunk, ha kevés a nézõ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Matthew Prosac
Szélesi inkább a jobboldalon vethetõ be, de ott is csak erõsen középszerût nyújtott. Valaki látta már kiemelkedõen jól játszani egyszeris? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Murder3
vicc ember szélesi bizonyított h egy tehetetlen és gyenge játékos.
Õ aki nem hiányzik a csaptból.

[HUN]FaTaL
Az eredményeket néztem csak a meccseket nem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
honnan tudod mennyire vagyunk szarok ha nem nézed?😄

[HUN]FaTaL
Nem néztem magyar meccseket már nagyon régóta és ha továbbra is ilyen szarok leszünk akkor továbbra sem fogom nézni csak a vb-t meg az eb-t 😄

passatgt
ja😄

reagálása csak annyi volt, hogy biztos felkapta a szél😄

azok a régi szép edzések mi? xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akkor viszont Petry Zsolt 2 szagú a dolog...

passatgt
amikor még fociztam serdülõbe, volt egy haverom, szintén balhátvéd poszton, hasonló helyzetbõl olyan ficak öngólt lõtt mint az állat😄

máig senki nem érti hogy mehetett úgy a labda😄

jaja sztem Kádárt is fel kellene már hozni, minél több fiatal játékos kellene, hogy gyúrjanak a válogatottra ezáltal szereznek tapasztalatot...Szélesi is természetesen vicc volt😄

nem is emlékeztetek erre? hol voltatok 2004-ben hogy ezt nem láttátok?

Lássuk Kádárt, aztán, ha nem... akkor akár egy Szélesi is mehet próbaként... ( bár a jobb oldalon sem remekelt... :S )

Mi van a Gaál gyerekkel?

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Jézusom ez ne hogy a válogatottba kerüljön megint, micsinál ez 😄

bakkerman
ha õ ezt full véletlenül csinálta,akkor azt mondom nincs helye futballpályán,de azóta megjárta fél németországot...eléggé tippmix szagú 😊)

Szélesit attól még át lehetne tenni bal oldalra, ha nincs más😄😄

lõw Zsoltot azóta utálom amióta egy Wales elleni meccsen érdekesen találta el a labdát ami odapattant pontosan Earnshaw elé evvel 2-1 re nyert Wales...majdnem kivertem a biztosítékot mondom ilyen faszi nem létezik aki álló helyzetbõl hátra bénázza a labdát és gólpasszt ad

Viszont aki el akart menni mellette, azt vagy szerelte, vagy az égig rúgta! 😄 Fradi pályán láttam tõle "csodákat"... kiállítani meg nem merték az üllõi úton... 😄

Kuttor lassú belsõ védõ, a Szélesi meg lassú jobb oldali... 😊 Ötletem sincs ki lenne oda jó... a Kádárt én is megnézném... ( no nem a Janit! 😄 )

www.smart-bus.hu

xD, akasztott halott is volt már a Mátyus

találtam még egy nevet-> Szélesi Zoltán?

A Mátyus mellett nem mentek volna úgy el, ahogy a Laczkó mellett... más kérdés, hogy kb 30 percet lett volna pályán! 😄

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Persze, akkor inkább az egész aranycsapatot. Puskás egyedül elveri a mostani válogatottunkat 😄

hozzuk vissza Kuttort, vagy Mátyus Jánost...

Matthew Prosac
Lõwöt már próbáltuk párszor, egyszer sem jött be.

nem kedvencem, de Löw Zsolt (Mainz'05) a klasszikus balhátvéd. Na mondjuk õ se sokat játszik klubjában, aki meg játszik a klubjában az látható mire képes.

bakkerman
vagy egy 4-es metrót

Igen, csak ott általában van annyi eszük, hogy "gyúrnak" arra a posztra... ergo az utánpótlás nevelésben tudatosan a hiányposztokra képzik a játékosokat...

De feltûnõ lenne... 😊 Tudod miért? Mert, ha van egy kiugróan gyenge pont, akkor a többi rész sem tud úgy mûködni... ha te is fociztál valaha, akkor tudod, hogy jobb olyan csapatban játszani, ahol mindenki átlagos, mint olyanban ahol van egy "sztár" és van pár ütõ... ráadásul nálunk sztár sincs... csak sok átlagos, meg "egy" kirívó hiányposzt... így nem könnyû... nagyon nehéz úgy játszani, hogy minden mozdulatodra ügyelni kell, nehogy hibázz, mert abból akár azonnal baj lehet...

www.smart-bus.hu

Láma!
a balhátvád poszt az egész magyar labdarúgásban hiányposzt, sõt külföldön is azért szenvednek vele...

nem lesz egyszerû azt a lyukat befoltozni. de ha befoltoznánk az összes többit, talán nem lenne annyira feltûnö ennek a hiánya😊

Fordítva még érteném... ha mondjuk egy penge balhátvédbõl középpályást csinálnak az oké... de visszafelé... 😊 Na mindegy, a lényeg, hogy oda ki kell találni valamit, mert jelenleg az nagyon lyukas poszt...

A belsõ védõk is, ha arra figyelnek, hogy vész esetén oda zárjanak, akkor meg a közepe lesz szellõs...

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
ja vágom.. ahogy Halmosiból is azt csináltak, sõt Huszti is nyomta már ott. ez nekünk valami mánia 😊

A Laczkó gyerek is a Fradiban még baloldali középpályás volt... nem tudom, hogy avanzsált balhátvéddé...

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
A baloldalunk tényleg egy átjáróház. Juják ugyebár nem tud védekezni, de neki nem is ez a dolga, Lackó szintúgy, pedig neki már az lenne. Kellene oda az a Kádár gyerek, úgy várom már mint a Messiást.