Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
most mondjam azt, hogy ugyanabba az ált. suliba jártam mint te? 😄

Hajrá Magyarország!

Murder3
ja...
No az elsõszámú temetõbõl sokan kelnek fel😄

És még Ózd nem híres😄
am én is Ózdi vagyok.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

No... még a végén kitör a parasztlázadás? 😄 Az mondjuk pozitívum, hogy õszinték... így, hogy Juhász is alátámasztja Huszti véleményét, azért már más a helyzet...

www.smart-bus.hu

Zsolti9014
persze vannak, nem mondtam hogy nincsenek, csak hogy sokakkal szerintem felvehetné a versenyt Gabi

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem õ, hanem Elek.

Hajrá Magyarország!

Murder3
hát azért németorságba vannak jó kapusok😄
én legjobban a frankfurtot bírom ien szempontból, csak sajnálom Pröll-t mert õ egy nagyon jó kapus csak nem fér be az elsõ helyre, Nikolov mögött😄
õ se a potyakirályok közt van mondjuk😄

Murder3
Varga Ózdi születésû?😊

Zsolti9014
ja, és szerintem is többet tesz le Husztinál, Szabinak az is ajándék, hogy a svédek ellen beállhatott... örülne inkább neki.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen-igen. fiatal még. mondom, szerintem is jó játékos, csak épp a rutin hiányzik, emiatt néha becsúszik a hiba. persze rutint szerezni úgy lehet, ha játszik. én személyesen nem ismerem, de ózdi születésû õ is, meg bánrévén nõtt fel, putnokon játszott még barcika elõtt. a borsodi mentalitása meg is van: hajt, küzd lelkesen. szimpatikus.

Murder: na igen, szerintem a Bundesliga kapusainak fele semmivel nem jobb mint Gabi. Meg a Premie League-ben is jópár csapatba beférne. És ahogy írtad: legalább a bizalom megvan, rendszeresen játszhat.

Múltkor volt hogy gulyást fõzött a német gyerekekkel, a srácok meg csomó kis magyar zászlót festettek neki, most néztem youtube-on.

Amellett, hogy ugye folyékonyan beszél németül, a mondandóját is érdekes megfigyelni. Amikor a válogatottságról kérdezik a gyerkõcök:

"Nagyon jó érzés a válogatottban játszani. De ha nem is játszom, csak a második-harmadik számú játékos vagyok a posztomon, akkor is büszkeséggel tölt el, hogy a hazámat képviselhetem."

Hajrá Magyarország!

Murder3
oh ezt benéztem olyan alacsonynak tûnt nekem a meccseken..😄
én sajnálom h annó nem tudod egy nagyobb csappatba igazolni.
mondjuk akkor a hertha se volt ott ahol most.
most is sajnálom h az 1860-ba van, bár remélem jövõre feljutnak😄
sztem a bl1-be is simán beférne...
viszont németországba maximális bizalmat kap legalább.

Vargával annyi a baj, hogy az elmúlt egy évben beleszürkült az NB1-be, tavaly ilyenkor nagyon jól játszott és kivette a részét a Loki BL szereplésébõl is, de azóta mintha csak úgy lenne magának a pályán, jót tenne neki is, meg a válogatottnak is, ha a tavalyi formáját tudná hozni, de egyértelmûen be kellene majd hívni, Elekkel meg nincs semmi gond, fiatal még, kell egy kis rutin, de évekig láttam játszani, nagyon tud a srác, jó biztos elfogult vagyok, mert személyesen is ismerem, de biztos, hogy többet tesz le most az asztalra, mint Huszti, és ugye nem az a fontos, hogy ki holt játszott már...
Zsolti9014
teljesen egyetértek, annyi észrevétellel, hogy Király nem éppen az alacsony kapusok közé tartozik a maga 190 egynéhány centijével. Magasabb mint Buffon, Casillas, stb. Sõt, közelíti David Jamest is.

Persze nem ez a legfontosabb tényezõ egy kapusnál, de ugye lényeges azért egy-egy nyújtózkodásnál. 😊

Sajnos hosszútávon tényleg nem lehet már vele számolni, hiszen 34 éves. Minden állomáshelyén, ahol megkapta a bizalmat bizonyított is, persze az egy-egy meccses kölcsöneit ne vegyük ide. Németországban ment neki a legjobban még a Herthában (Rummenigge:"Király a gólvonalon jobb, mint Oliver Kahn. A kifutásoknál pedig már most Európa legjobbja."), de most az 1860-nál is jó, Angliában meg kár hogy az elsõ év után többé-kevésbé kimaradt a Palace-ból, ott is pl. az év második legjobb kapusa volt Cech mögött a PL-ben.

Fülöpnek szerintem ettõl messze vannak a képességei, de kapushoz képest fiatal, és ha rendszeresen játszik, nagy érték lehet. Gula és Bogdán pedig szemtelenül fiatalok. 😄

Babost is bírtam, õ is nagyon tapasztalt, jó képességû kapus, de Királynál is idõsebb, meg ugye le is mondta a válogatottságot.

Hajrá Magyarország!

szerintem pont,hogy a kapus, az az a poszt ahol diplomatikusan fogalmazva, nincs olyan számottevõ lemaradásunk az európai átlag focihoz képest, szemben az összes többi, vagyis a mezõnyjátékosokkal.

Murder3
Királynak nagyon jó képességei vannak annak ellenére h nem egy magas kapus ami azért hátrány.
Meg olyan tapasztalata van ami sztem kell a csapatnak.

hosszútávon már sajnos nem lehet a válogatott kapusa.
Fülöp és a többiek ezért jó h ott vannak mögötte.
De sztem jelenleg vétek lenne õt kivenni a csapatból.
Mellesleg bizonyít is már régóta.

Zsolti9014
egyetértek. veled, nem Husztival.

sok dologban lehet neki is igaza, õ van ott a tûz közelében, de sok fórumon ezt is politikáig vezetik.

egyszerû a dolog: Huszti megsértõdött, mert õ külföldön padozik, és hazautazva nem õ a nagy sztár. Helyette bekerülhetne a Láma által említett Tõzsér. Jó játékos õ, csak amikor a válogatottban hellyel-közzel szerepelt, pont nem játszott annyit mint mostanában.

Szerintem nagyon helyes, hogy NB1-bõl is válogat be Egervári.
pl. Lipták és Lázár nálam pozitív meglepetés, nem sok bajnoki meccsüket láttam. Lipták az angolok ellen nagyot focizott, Lázár meg hiányposzton játszik, nem is rosszul.

Elek kicsit ingadozó, vannak hibái és jó megmozdulásai is, én Vass Ádámot próbálnám ki Vadócz mellett szûrõként.

De Husztira gyorsan visszatérve: említi, hogy annak ellenére, hogy azt mondták, hogy az fog játszani aki rendszeresen játszik. Õ sem kap ugye lehetõséget, de fáj neki, hogy mégis bekerülnek olyanok, akik szintén nem játszanak. Hát kérem: védelmünk játékban van. kp.-n Gera idén nem alapember MÉG talán, Koman viszont felkészülési meccseken rendre szerepelt. Rudolf az aki ugye nem nagyon van játékban, mégis a jobbak közé tartozott mindkét meccsen, plusz hiányposztnak mondható a támadó. A balközép meg nem. Hannoverben maradt volna Szabi, akkor egy német középcsapatnál lenne kulcsember, ahol imádják a szurkolók, és egy jó színvonalú bajnokságban játszik. JÁTSZIK. persze nem rossz liga a ruszki se, meg többet is kap valószínûleg, de két dolog hiányzik, ami egy futballistánál fontos kellene legyen: a játék és a megbecsülés!

Szerintem egyelõre felesleges belelátni a politikát a dologba, hogy most miért a vidisek játszanak. Czvitkovics és Laczkó is kapott lehetõséget, Rudolf meg akkor is benn lenne, ha nem ment volna külföldre a Lokiból. Ez a két csapat jelenleg talán a legerõsebb hazánkban, természetes, hogy onnan jönnek játékosok. Persze máshonnan is lehetne próbálgatni. Varga meg biztos vagyok benne, hogy bekerül majd, ha épp nem sérült/nem lesz utánpótlás meccse.

Nyilván nem örülök a svédek elleni vereségnek, meg a moldávokat is lehetett volna magabiztosabban verni, de ez most nem arról szól.

Továbbá Szabinak, amikor egyenlõ elbírálást akar, eszébe juthatna, hogy az õ eltiltása idején sem a kapitány, sem az elnök nem ugyanaz volt mint most.
Azzal együtt ha Juhász is kiáll Huszti mellett, ki tudja mi van a háttérben.

Mellesleg valahol olvastam, hogy nincs egy jó kapusunk.

Hja kérem... elmúlt három meccsen ha nincs Király akkor nem így néznek ki az eredmények... Én örülök neki, hogy õ a magyar válogatott kapusa. Fülöpnek kell a játék, amit mostanában talán meg is kap, Bogdán meg Gulácsi nagy tehetségek, mindkettejüknek sok-sok felnõtt bajnokira van szüksége, és az utánpótlás is meg lesz akkor oldva.

Hajrá Magyarország!

Láma!
de nem videotonos... ahogy tõzsér sem, aki halomra nyeri a bajnokikat kezdõként belgiumban...

Az Elek helyett jó lenne...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
lol 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Murder3
Én Vargát hiányolom a válogatottból.
Debrenceni meccsein azért elég jó teljesítményt nyújt és elég küzdõs emberke.

mostmár jópáran mehetnek a fiatalok közül
LasDen
bamba gyerek, gólt lõni alig tud....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Németh Krisztiánt a felnõtt válogatottba 😊

LasDen
de abban igaza van, hogy valaki 0 játékkal nem kezdõ, míg más igen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én bírtam a Husztit, ez a Zenithez való igazolás nem tett jót neki...Hamburg egy elõrelépés lehetett volna neki, nekem ne mondja senki h nem a pénzért igazolt Szentpétervárra...annyira kiismerhetõ ember, hogy az hihetetlen...a Hannoverben még õ volt a kedvencem, mára talán Dzsudzsák, Gera, Dárdai, Király és Koman akiket bírok és tisztelek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
nincs neki semmibe igaza ha nem tudja elfogadni h nem kerül válogatottba akkor ne is focizzon.
ez nem róla szól fõleg nem akkora sztár õ h ezt követelje ki magának.

most mondták a sporttv-n, hogy anno õ is így került be 😄DDDDD
hedonist
azért ez nem fekete-fehér. van amiben igaza van, persze minden közösségben van legalább egy, akinek vmi vmiért nem jó.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Huszti egy hisztis kurva, ennyi a történet. Nem több, nem kevesebb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem értem, hogy mért ne lehetne valaki nb1-bõl válogatott...
Zenszkij
Überlol vagy ......

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fabio Capello
LOLOZMGOAOSFKASÉKLÉASf

TÁVOZZ TÕLEM SÁTÁN!!!44

hedonist
Czvitkovits egyáltalán nem égett, be ez a kis lehetõség semmi nem volt, h bizonyíthasson, elkél õ a válogatottba.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

barnuska665
na

[HUN]FaTaL
<#banplz>

barnuska665
köszönöm barátom

bakkerman

öcsém te kurva jó vagy bazz!!!! <#eljen><#taps><#banplz><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barnuska665
szerintem hiba volt

Láma!
ne kezd...

nagyon ne kezd...

barnuska665
dehogy égett.Dzsudzsit is európa és az ország legjobb játékosát is lecserélik.
hát ilyet

LasDen
laczkó beégett, cvitkovics beégett, komlósi beégett....nem kellenek lokisok.....

barnuska665
komolyra fordítva a szót loki játékosok bõven elkelnek a válogatottba.a fradinak még érnie kell

mostmár vett debrõ pulcsit, egyszerûen átöltözött! 😊)))

Láma!
multkor még fradista voltál te szerencsétlen😄

sb1
Úristen, Te már itt is osztod az észt,,,,kéretik a szoba felelõst kirakni innen a taknyot 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

barnuska665
hát fradistát nem is engednék be

Láma!
hát annyira szerintem senki nem jó....

de tény hogy pl elek helyett lenne helye a csapatban

Láma!
hát hogyne😄DD

kolibulit a válogatottba!😄

barnuska665
egyszerûen csak loki játékosok kellenek a válogatottba és megoldódna minden probléma