Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No az elsõszámú temetõbõl sokan kelnek fel😄
És még Ózd nem híres😄
am én is Ózdi vagyok.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
www.smart-bus.hu
Hajrá Magyarország!
én legjobban a frankfurtot bírom ien szempontból, csak sajnálom Pröll-t mert õ egy nagyon jó kapus csak nem fér be az elsõ helyre, Nikolov mögött😄
õ se a potyakirályok közt van mondjuk😄
Hajrá Magyarország!
Murder: na igen, szerintem a Bundesliga kapusainak fele semmivel nem jobb mint Gabi. Meg a Premie League-ben is jópár csapatba beférne. És ahogy írtad: legalább a bizalom megvan, rendszeresen játszhat.
Múltkor volt hogy gulyást fõzött a német gyerekekkel, a srácok meg csomó kis magyar zászlót festettek neki, most néztem youtube-on.
Amellett, hogy ugye folyékonyan beszél németül, a mondandóját is érdekes megfigyelni. Amikor a válogatottságról kérdezik a gyerkõcök:
"Nagyon jó érzés a válogatottban játszani. De ha nem is játszom, csak a második-harmadik számú játékos vagyok a posztomon, akkor is büszkeséggel tölt el, hogy a hazámat képviselhetem."
Hajrá Magyarország!
én sajnálom h annó nem tudod egy nagyobb csappatba igazolni.
mondjuk akkor a hertha se volt ott ahol most.
most is sajnálom h az 1860-ba van, bár remélem jövõre feljutnak😄
sztem a bl1-be is simán beférne...
viszont németországba maximális bizalmat kap legalább.
Persze nem ez a legfontosabb tényezõ egy kapusnál, de ugye lényeges azért egy-egy nyújtózkodásnál. 😊
Sajnos hosszútávon tényleg nem lehet már vele számolni, hiszen 34 éves. Minden állomáshelyén, ahol megkapta a bizalmat bizonyított is, persze az egy-egy meccses kölcsöneit ne vegyük ide. Németországban ment neki a legjobban még a Herthában (Rummenigge:"Király a gólvonalon jobb, mint Oliver Kahn. A kifutásoknál pedig már most Európa legjobbja."), de most az 1860-nál is jó, Angliában meg kár hogy az elsõ év után többé-kevésbé kimaradt a Palace-ból, ott is pl. az év második legjobb kapusa volt Cech mögött a PL-ben.
Fülöpnek szerintem ettõl messze vannak a képességei, de kapushoz képest fiatal, és ha rendszeresen játszik, nagy érték lehet. Gula és Bogdán pedig szemtelenül fiatalok. 😄
Babost is bírtam, õ is nagyon tapasztalt, jó képességû kapus, de Királynál is idõsebb, meg ugye le is mondta a válogatottságot.
Hajrá Magyarország!
Meg olyan tapasztalata van ami sztem kell a csapatnak.
hosszútávon már sajnos nem lehet a válogatott kapusa.
Fülöp és a többiek ezért jó h ott vannak mögötte.
De sztem jelenleg vétek lenne õt kivenni a csapatból.
Mellesleg bizonyít is már régóta.
sok dologban lehet neki is igaza, õ van ott a tûz közelében, de sok fórumon ezt is politikáig vezetik.
egyszerû a dolog: Huszti megsértõdött, mert õ külföldön padozik, és hazautazva nem õ a nagy sztár. Helyette bekerülhetne a Láma által említett Tõzsér. Jó játékos õ, csak amikor a válogatottban hellyel-közzel szerepelt, pont nem játszott annyit mint mostanában.
Szerintem nagyon helyes, hogy NB1-bõl is válogat be Egervári.
pl. Lipták és Lázár nálam pozitív meglepetés, nem sok bajnoki meccsüket láttam. Lipták az angolok ellen nagyot focizott, Lázár meg hiányposzton játszik, nem is rosszul.
Elek kicsit ingadozó, vannak hibái és jó megmozdulásai is, én Vass Ádámot próbálnám ki Vadócz mellett szûrõként.
De Husztira gyorsan visszatérve: említi, hogy annak ellenére, hogy azt mondták, hogy az fog játszani aki rendszeresen játszik. Õ sem kap ugye lehetõséget, de fáj neki, hogy mégis bekerülnek olyanok, akik szintén nem játszanak. Hát kérem: védelmünk játékban van. kp.-n Gera idén nem alapember MÉG talán, Koman viszont felkészülési meccseken rendre szerepelt. Rudolf az aki ugye nem nagyon van játékban, mégis a jobbak közé tartozott mindkét meccsen, plusz hiányposztnak mondható a támadó. A balközép meg nem. Hannoverben maradt volna Szabi, akkor egy német középcsapatnál lenne kulcsember, ahol imádják a szurkolók, és egy jó színvonalú bajnokságban játszik. JÁTSZIK. persze nem rossz liga a ruszki se, meg többet is kap valószínûleg, de két dolog hiányzik, ami egy futballistánál fontos kellene legyen: a játék és a megbecsülés!
Szerintem egyelõre felesleges belelátni a politikát a dologba, hogy most miért a vidisek játszanak. Czvitkovics és Laczkó is kapott lehetõséget, Rudolf meg akkor is benn lenne, ha nem ment volna külföldre a Lokiból. Ez a két csapat jelenleg talán a legerõsebb hazánkban, természetes, hogy onnan jönnek játékosok. Persze máshonnan is lehetne próbálgatni. Varga meg biztos vagyok benne, hogy bekerül majd, ha épp nem sérült/nem lesz utánpótlás meccse.
Nyilván nem örülök a svédek elleni vereségnek, meg a moldávokat is lehetett volna magabiztosabban verni, de ez most nem arról szól.
Továbbá Szabinak, amikor egyenlõ elbírálást akar, eszébe juthatna, hogy az õ eltiltása idején sem a kapitány, sem az elnök nem ugyanaz volt mint most.
Azzal együtt ha Juhász is kiáll Huszti mellett, ki tudja mi van a háttérben.
Mellesleg valahol olvastam, hogy nincs egy jó kapusunk.
Hja kérem... elmúlt három meccsen ha nincs Király akkor nem így néznek ki az eredmények... Én örülök neki, hogy õ a magyar válogatott kapusa. Fülöpnek kell a játék, amit mostanában talán meg is kap, Bogdán meg Gulácsi nagy tehetségek, mindkettejüknek sok-sok felnõtt bajnokira van szüksége, és az utánpótlás is meg lesz akkor oldva.
Hajrá Magyarország!
www.smart-bus.hu
Debrenceni meccsein azért elég jó teljesítményt nyújt és elég küzdõs emberke.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez nem róla szól fõleg nem akkora sztár õ h ezt követelje ki magának.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
öcsém te kurva jó vagy bazz!!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s