28329
-
#18877 "A svéd válogatott egyik legrutinosabb tagja, Anders Svensson megemlítette, nem lenne meglepve, ha a mieink közül néhányan színészkedéssel is próbálkoznának a pénteki Eb-selejtezőn."
Apja faszát... -
Grenzjager #18876 A magyarok várható kezdőcsapata
Király - Varga J., Lipták, Korcsmár, Laczkó - Koman, Elek, Hajnal, Stieber - Rudolf, Szabics
(mti) -
geo91 #18875 jó a nickneved! :D én is szeretem a svéd húsgombócot. :DD -
kottbullar #18874 Üdv Mindenkinek!
27 éves gyűjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyűjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók, relikviák, ereklyék, műsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected] -
#18873 U21-es vereség... -
#18872 Már eleve mikor (sajnos) odatették ezt a bohócot a válogatott élére, akkor meg lett mondva, hogy a vb a cél. Aztán bohóckodtunk a szaros kalapokkal ilyen luxemburg ellen és megkaptuk a románokat a negyedikből :D
Ha meg behúzzuk a moldáv és finn meccset, akkor ugyan nem jutunk ki, de lehet magyarázni, hogy jobbak voltunk, mint Koemannal. Ami persze nem igaz, mert ez a harmadik kalapból jött finn csapat sokkal gyengébb, mint a 2010es vb selejtező csoportját megnyerő dán válogatott. -
#18871 Csakhogy ha ez nem-lesz "behúzva", akkor már nulla esély van a második helyre..mondjuk egy csodával határos győzelemmel sem több :D -
#18870 Mert akkor Moldova ellen lenne eltiltva, ha besárgul a svédeknél. Faszrajz valószínűleg nem ezt a meccset akarja behúzni, hanem a következő kettőt. -
#18869 Király
A jelenlegi keretből (a kapus kivételével) ez a legjobb, én kibékülnék vele. :) -
#18868 "fitymájáról"
Itt lefordultam a székről :D, de jogos :D. -
zsotesz #18867 Még mindig nem értem, hogy Juhásznak miért kellett játszani San Marino ellen. Azt a meccset bármelyik védőpárossal nyertük volna. Ez szerintem óriási edzői baki volt. -
#18866 szerintem a svédeknek is tetszik
védelem káosz:D:D:D -
Solt #18865 Meglepne, ha 4-4-2-t játszanánk... kevés esélyt látok rá, de én lennék a legboldogabb. -
zsotesz #18864 Nso szerint a várható kezdő:
Király Gábor – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Elek Ákos, Hajnal Tamás, Stieber Zoltán – Rudolf Gergely, Szabics Imre
Nekem tetszik. -
#18863 Nem kell beszarni, sima 3-1 nekünk, csak hogy a gólarány jó legyen
A félidőben beálló Stieber lő kettőt, az elsőt pedig Hajnal tomi kb 20 méterről. A svédeknél meg ibrahimovic a 2. félidőben fog csak beállni és a fitymájáról bepattan majd a 96. percben -
Takezó #18862 az örök bizakodóknál sokkal-sokkal idegesítőbbek az "okosak", akik szerint a bizakodók "hisznek még a tündérmesékben" -
#18861 Jah hát valakik hisznek még a tündérmesékben... -
barcames #18860 a fél ország elhiszi, hogy holnap megverjük a svédeket!
pedig agyonvernek a svédek megint!!!!! -
#18859 -
#18858 akinek jegye van.... -
geo91 #18857 ki jön holnap a meccsre? -
#18856 Már csak a legfontosabb hiányzik abból, amit leírtál..a jó magyar foci :d :D ..sajna... -
Takezó #18855 ma esti ír meccsre tud valaki streamet? -
Grenzjager #18854 azért az nem szörnyű hogy igenis van igény a jó magyar focira, és van erre utaló szurkolói magatartás is :))))) -
#18853 te meg mit álszenteskedsz? :D te is tudod, hogy nem sok esélyünk van nyerni
én lennék a legboldogabb, ha nyernénk, de minek tápláljam magam hamis illúziókkal, hogy most megfoghatjuk őket, most lehet esélyünk, most így, most úgy...
én nem vagyok a válogatott ellen, nem is szidom őket, mert jócskán vannak nálunk rosszabb csapatok is, de tisztában vagyok a képességeikkel ezért a a helyén kezelem a dolgokat :)
régen volt jó válogatottunk (én akkor még tervbe se voltam :D), ma már csak egy közép csapat vagyunk, mert azt azért nem mondhatjuk, hogy kritikán alul teljesítünk, de ez világversenyekre való kijutásra kevés.
egy szó mint száz, hajrá magyarok!
ennyi :D -
geo91 #18852 faszért kell vészmadárkodni, tény hogy nem mi vagyunk az esélyesek, pláne most ezzel a hiányzókkal teli csapattal, de talán pont azért lesz egy kis esélyünk holnap, ha lenéznek minket a svédek... -
#18851 a svédek győzni járnak hozzánk,hnap is nyerni fognak nem kell idegeskedni -
#18850 simaliba svédeknek
országos v ;D -
#18849 Hajrá...főleg ezt úgy h a svédeknek egy X is elég. -
#18848 azon gondolkoztam, hogy fel kéne tenni a házunkat svéd győzelemre :D -
#18847 Ez mért lebutítás kérdése? Én is kimentem volna ha nem lenne más dolgom..és hogy miért jó ezért 70km-t utazni? A hangulat miatt..amiért fizetni is hajlandó vagyok.Meg egyébként is akármit is "elemezgetnek" most a nagyok egy meccs mindig 0-0ról indul és ha csak 1% esélyünk van bemákolni a győztes gólt akkor mért ne lehetne szurkolni. -
#18846 az szánalmas, amit a Vidivel csinálnak. nem elég az, hogy a "felsőbb vezetés" miatt sokan megutálják/ták a csapatot (nekem pl. nagyon is szimpatikus volt mindig a Videoton), ráadásul erre a pocskondiázásra pont a játékosok meg a szurkolók nem szolgáltak rá. ehhez még hozzájön az is, hogy most ahogy néztem az érkezők/távozók összesítést, hát...hoznak egy rakás légióst, távozók közt meg magyarok...
na nem azért, nem vagyok én teljesen a légiósok ellen, mert pl. Kink, Rudnevs, Sztevanovics, stb. rendben vannak. meg régen is azért Nicsenko, Kuntics, Kopunovics, szóval vannak és voltak is jó légiósok, de hogy akiket mostanában idehoznak, azoknak a 80%-át nem szabadna, az is biztos. -
#18845 én szomorúan nézem, hogy ezt el...ták, de még mennire. -
#18844 ez nagyon jó kérdés... pláne hogy most már szabadlistán levő játékos is van a keretben, mert sanyi bácsi nagy kedvence lipták úgy kipenderült a vidiből hogy öröm volt nézni... -
#18843 Utolsó 3000 jegy!
Hogy mégis mivel lehetett ennyire bebutítani megint az embereket, azt nem tudom..de szörnyű.. :( -
#18842 Persze h boldog,mert már tudja mire fogja a sédek elleni vereséget...
"Jajj jajj sok volt a sérült és még szerencsénk se volt" -
commissioner #18841 Nem kell törölni Rebecca-t, ő csak arról énekel melyik napon lesz a meccs! -
#18840 rebecca bocsesz vki törölje az előzőt -
#18839 erről ez jutott eszembe -
#18838 milyen biztos vagy magadban... :DDD